Terveiset täältä matkalaukkukriisin keskeltä. Minä en ikinä käytä aikaa pakkaamiseen ja sen yleensä huomaa perillä kun mietin kuuden hameen kanssa että mistäs saatais paita. Mutta nyt oikeasti yritän koota Tukholman muotiviikolle sellaista puvustoa, että ei tarvitse juosta hätäostoksille lounastauolla. Kamalan hankalaa miettiä mitä haluan pukea keskiviikkona ylleni, mistä sen voi sunnuntaina tietää!

Siksi postauksen tekeminen tähän väliin on tervetullut tauko. Olin eilen truu tamperelainen kajalien, korujen ja mustan kanssa. En tiedä onko muulle suomelle kuinka selvää paikallisten poikarokkarien kajalin käyttö, mutta täällä se on käsite. Enemmän on enemmän.


kajal overload

kajal overload


musta pitsimekko

musta pitsimekko

Iso ketjukoruhässäkkä on vanha DIY, ohjeet vanhasta blogista KLIK.

Ja sitten takaisin matkalaukulle. Selasin muotiviikon ohjelmaa ja surukseni huomasin, että me missataan (lentojen vuoksi) todennäköisesti Ida Sjöstedtin näytös! Ikävää sikäli, että näytös avaa koko tapahtuman ja Idan pitsit ihastuttavat minua eniten!

Mutta seuraavan kerran postausta tuleekin sitten naapurimaasta, pysykää linjoilla :)

Kommentit (24)

3/24 | 

Mä vihaan kanssa pakkaamista yli kaiken! Oikeasti, ei sitä voi tietää mitä haluaa pukea päälle parin päivän päästä...

Mutta hauskaa matkaa! Siit' tulee varmasti hieno :)

herttaässä
4/24 | 

hei :) yksi utelias täällä on vaivannut päätänsä jo pidempään..

teetkö blogimatkoilla päivätyösi etänä vai millä konstilla saat sovitettua työkuviot muihin menoihin, otatko palkatonta vapaata vai kuinka? mitä työnantaja tykkää siitä, että saatat olla useamman päivän reissussa tai piipahtaa esimerkiksi helsingissä keskellä viikkoa?

5/24 | 

ihanaa reissua teille !! pitäkää hauskaa ja minäkään en malta odottaa postauksia paikan päältä... :)

tosi onnistunut asu muuten, mää en oikeasti voi käsittää miten sulle sopii melkeinpä mikä tahansa tyyli. oot ihana kameleontti !

Jenni
8/24 | 

Minä olen sivuuttanut jokaviikonloppuisen (KYLLÄ, pakkaushelvettiä luvassa joka ikinen viikko kun tuo poikaystävän kutale sattuu asumaan ihan väärässä paikassa) heittämällä laukkuun pelkästään lemppareita, joita pistää päälleen mielellään joka ikinen päivä missä tilanteessa tahansa. Ei voi mennä pieleen kun tietää valmiiksi että tässä mekossa on hyvä olla aina :)

Tiu
9/24 | 

Miten ihmeessä saat pidettyä suuret ketjukasat solmuttomina ja järjestyksessä? Itselläni tällaisia koruja on myös pari, mutta niiden säilyttäminen ja selvittäminen ennen joka käyttöä on aivan tuskaa. :D

10/24 | 

Toistan jotakuta edellistä: mistä on tuo ihana pitsimekko?

Hyvää matkaa, odotan innolla postauksia näytöksistä!

tyttönen
12/24 | 

Hih, tääl tampereel on todellaki tota kajalia ihan kaikilla sukupuolesta riippumatta :) mua kiinnostaa et mitä maskaraa käytät, oot sen varmaa joskus kertonukki, mut oon sit vaa missannu. Ja hei , hauskaa matkaa !! :)

v
13/24 | 

hei! huomasin ettet ole paljoa vilautellut aikoihin uusia kulma"karvojasi" pitkään aikaan muhkea otsatukkasi alta. viitsisitkö edes hieman vilauttaa että miten meni kulmisoperaatio, sillä himoitsen itsellenikin sellaista operaatiota, kunhan näkisin jälkeen-kuvia ensin ja saisin kokemustarinoita. :)

saana
14/24 | 

Joo ehk pitäs mennä suosiolla nukkumaan, luen ihan KAIKEN väärin. "Mustaa kaljaa tamperelaisittain"... :D

15/24 | 

Voi ei, ihan itsekin täällä täpinöissäni sun matkasta! Ja kajalit - mun kissaviivat silmissä kuulemma pitenee vuosi vuodelta... musta kajali vain on numero 1. :)

Payh
16/24 | 

Sä luet mun ajatukset! :D Luin pari päivää sitten vanhoja Diy postauksiasi ja aloin tekemään itselle samanlaista korua (pari metalliketjua puuttuu vielä) ja ajattelin toivoa asukuvaa missä tuo koru olisi mukana, niin tadaa! :) Ne kangassuikaleet puuttu tuosta kuvasta, vai enkö vain huomannut niitä?

hahah
17/24 | 

tää nyt ei liity mihinkää mitenkää, mut sain taas nauraa ittelleni ku luin otsikon ensin että 'mustaa kaljaa tamperelaisittain' ja luin postauksen ja sit mietin et ei täs kyl mistää kaljasta puhuttu sit luin otsikon uudestaa ja tajusin ... :D ja ei hiusteni väri ei ole blondi :)

19/24 | 

Oot varmaanki jo kuullu, mutta helmikuus aukee Tampereelleki Greendress-liike. En tiiä onko kutsut tavottanu sua vielä, mutta Laura ja Taru (kaverini, jotka liikkeen treelle perustaa) toivoivat että sanaa levitettäisiin. Avajaiset on siis 10.2. kuninkaankadulla sokoksen vieressä.

pahoitteluni, jos tuli kovin mainoshenkisesti, toivon vaan tytöille niin kovasti menestystä :)

Mauau
20/24 | 

Hanna, miten ne avajaiset on Kuninkaankadulla Sokoksen vieressä kun siinä on Hämeenkatu välissä? :p

Katja
21/24 | 

Hei, kerrotko mikä onkaan sen paljon kehumasi Tamperelaisen ravintolan nimi, joka ei siis ole tämä sushipaikka. Teit siitä joskus jotain postauksentynkääkin mutten yhtään muista mihin blogiin.

Anna
22/24 | 

Oi jumantsuige, nyt on semmonen asu & tyyli että mä kuolaan tässä varmaan koko loppuviikon... ♥___♥

Joo, ei mulla muuta. =D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013