Vaikka yleensä pidän hiuksia pääsääntöisesti auki, joskus tulee hetkiä kun en halua että otsatukka roikkuu silmien edessä. Yleensä silloin, kun se on liian pitkä enkä jaksa tarttua fiskarsseihin. Mutta onneksi on keksitty maailman kätevimmät nutturavalkit (esim. Glitter) joiden avulla saa kivan muhevan palleron päälaelle.Musta reuhuhelmainen mekko/tunika on Ewa i Wallan, olen saanut sen joskus muutama vuosi sitten Putiikki Rannalla liikkeestä. Synkkä mekko sopii täydellisesti syksyyn. Se on tavallaan jopa vähän goottiromanttinen. Ewa i Wallan vaatteet ovat ylipäänsä yleisilmeeltään synkkiä ja samalla romanttisia hörselöitä, en oikein tiedä miten niitä pitäisi kuvailla. Synkkiä metsänkeijuvaatteita?Benchin harmaiden (vanhat, Studio 25) nilkkureiden kanssa minulla on nykyään pikku ongelma. Tammikuussa roller derbyssä vaurioitunut nilkkani kun ei meinaa millään taipua entisiin liikeratoihinsa, eli oikean kengän jalkaan saaminen on lievästi sanottuna tuskan takana, siinä missä vasen sujahtaa paikoilleen noin vaan. En tiedä mitä noille pitäisi tehdä, etten joutuisi pian kuljettamaan kenkälusikkaa käsilaukussa :SSitten joskus kun asun landella, haluan että pihassani on vaahtera. Ihme hinku taas päällä haravointiin :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (7)

Katja
1/7 | 

Nilkan kuntouttamiseen ja liikeratojen palauttamiseen suosittelen lämpimästi tasapainolautaa.. sillä vaan reunoja pitkin kiertoa rauhallisesti.. eli seisotaan keskellä tasapainolautaa, kallistetaan se eteenpäin ja tasapainoillaan laudan ympäri :)

2/7 | 

Ihastuttavaa miten sinä ja vaahterat olette samoissa sävyissä:)

Ja tuo nuttura näyttää hyvältä, olen suunnitellut vallan valkin ostoa. Mutta kun en poistu kotoa vähään aikaan kuin salille ja lasten kanssa lenkille, niin tyylikysymykset jää lähinnä beanie-pipojen vaihetelemiseen, ripsariin ja hajuveteen (josta ei voi tinkiä!). Mutta sitten joskus, kun taas offiisi kutsuu, jätän perusponnarit kotiin!

bert
3/7 | 

Mulla on kenkälusikka käsilaukussa! Ei tosin nilkka- vaan selkävaivojen vuoksi. Ei se niin kamalaa ole... :)

boots
5/7 | 

Mulla samanlainen vika oikeassa nilkassa, eli ei taivu samoin kuin vasen, mutta suutari venytti oikean bikerin tilavammaksi. Ei näy kengästä päälle mutta jalka kiittää. Eikä tullut edes kalliiksi.

Jenni
7/7 | 

Haravointihinku on välillä kyllä ihan piinaavaan kova, välillä tekisi yöllä hiipiä ihmisten pihoille salaa haravoinmaan! :D Nim. Omakotitalosta haaveileva kerrostaloasuja

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011