Välillä väreistä innostujankin tulee ikävä mustaa. Minulla on mustaan ristiriitainen suhde. Jostain syystä oloni on kokomustassa usein nuhjuinen, siinä missä 99% ihmisistä taas pitää mustaa ikityylikkäänä. Eikä materiaalit vaikuta tähän fiilikseen juuri mitenkään, oli musta vaate silkkiä tai muovia, fiilis on sama. Toisaalta musta on turvavärini, käytän sitä  silloin kun en halua erottua tapetista.

Harmaan kissani karvatupot näkyvät parhaiten juuri mustassa, että ehkä se nuhjuolo tulee siitä... En voi tajuta ihmisiä, kenellä on pikimusta villakangastakki ilman karvan karvaa! Huokailen ihastuneena näiden tyyppien perään kaupungilla ja kiroilen samalla oman takkini kanssa. Huolellisen teippauksen jälkeen menee noin 10 sekuntia, kun takki on taas karvainen. On todellinen ihme, että en itse oksentele karvapalloja :D
(Yllä TopShopin silkkimekko ja jalassa Hasbeensit.)

Nyt taitaa olla väistämättä edessä siirtyminen paksuihin sukkiksiin, alkaa olla aika hileiset tunnelmat aamuisin. En ole vielä ottanut edes huiveja käyttöön, yritän vakuuttaa itselleni että nyt on lämmin syksy, eihän siellä sada edes joka päivä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (6)

nennni
1/6 | 

Miksi, oi miksi tota ohjetta ei tule villakangastakkien mukana?!

Tosin en usko, että omassa tapauksessa ihan hirveästi vaikuttaisi se, millä takkiani rullailen puhtaaksi, koska jostain syystä mun toisella koiralla tuntuu olevan karvanlähtö ympäri vuoden. Putsaan takin aina lähtiessä jonnekin ja seuraavan kerran, kun olen lähdössä, sama putsausoperaatio edessä, vaikka takki ei ole lähelläkään koiraa sillä välin kun se ei ole käytössä.
Oikeastaan tuntuu, että sama koskee joka ainoaa vaatekappalettani.
Ehkä olen jatkuvalla tarraharjauksella tehnyt joka ainoasta vaatteestani karvamagneetin :D

2/6 | 

Voi ei sulla on noi kengät, joita oon hiukan kuolannut! Koiran omistajana mulla on mustan kanssa kyllä ihan sama ongelmatilanne :P

Manna
3/6 | 

Olen tuskaillut saman karvaogelman kanssa aina, tai no en saman, oma karvaongelma kun juontaa juurensa ihan omiin pääkarvoihini. Viime talveta tuskailin tätä ihan "aikuisten naisten" vaatekaupassa ja sain yllätyksekseni kuulla, että villakangastakkia ei saisi missään nimessä putsata tarrarullalla vaan ihan old school vaateharjalla. Tarrarullasta kuulemma jää villakankaaseen liimajäämiä, joihin uudet karvar sitten takertuvat entistä helpommin! Ja huonoin uutinen oli, että tuosta liimasta on vaikea päästä eroon. Kuulemma tavalliseslla vaateharjalla suoritettu raivokas harjaus kovalla pakkasella saattaa irrottaa liiman, mutta muute peli on liimatun takin suhteen menetetty.

Mielessä käväisi vaan, että kuinkahan moni muu on tarrarullaillut villakankaisia takkejaan taajaan ja ihmetellyt miten niitä karvoja tulee koko ajan näin paljon. Veikkaan, että moni.

marii
4/6 | 

kuinka korkeat korot on noilla swedish hasbeenseillä? Oon jo pidemmän aikaa ihastellu niitä, mutta korkeanpaikankammoisena (apuva korkeat korot ja kompurointi) mieittyttää se korko, eikä nettisivulla lukenu :D

mariam
5/6 | 

musta tekee minulle myös vähän samantapaisen olon... ei niinkään nuhjuista vaan lähinnä jotenkin kulahtaneen ja väsähtäneen, tiedän mitä musta tekee kalpeille kasvoilleni :). Syksyn synkkyyteen kaipaa muutenkin väriä.
Sama tilanne sukkahousujen kanssa, kohta on pakko siirtyä nudesta mustiin, mutta sinnittelen vielä. Sitten on vain otettava kuviot ja värit piristämään. Asusi on oikein nätti ja hiukset+laukku+kengät tuovat kokonaisuuteen valoa!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011