-Yhteistyössä Mustahöyhen ja Kirsi Nisonen-

No niin armaat rusettifanit, nyt on herkkua tarjolla. Kirsi Nisonen ja helsinkiläinen kivijalkaputiikki Mustahöyhen antoivat arvontapalkinnoksi upean setin, joten eiköhän laiteta homma liikkelle.

Blogini lukijoille Kirsi ja hänen kauniit hiuskoristeensa ovat varmasti tuttuja, näkyvät täällä sen verran usein. Voisi melkein sanoa että ei ole juhlaa ilman hiuskoristetta, kuuluu niin olennaisena osana tyyliini. Tässä muutamia vanhoja KN-lookkeja muistin virkistämiseksi:Mustahöyhen puolestaan on yhden naisen, kuvataiteilija Elina Tillanderin, "harrastus": pieni kivijalkaliikkeeni on eräänlainen kulttuuriteko Krunikassa, joka ei ole mikään isojen ihmisvirtojen kaupunginosa. Iltaputiikki sijaitsee Helsingin Krunikassa (Mariankatu 26) ja valikoimaan kuuluu erikoisia ja jopa uniikkeja vaatteita, koruja, käsilaukkuja, hattuja ja muita asusteita, unohtamatta vintagea. Pyörryttää melkein katsoakin näitä kuvia, liikaa herkkua silmilleni. (Lisää Mustahöyhenen Facebookissa.)Miten nämä kaksi sitten liittyvät toisiinsa? Mustahöyhen on Kirsi Nisosen tuotteiden jälleenmyyjä ja pitkäaikainen yhteistyökumppani. Taiteiden yönä 21.8. kaksikko on osana Muotiratikan kierrosta:

"Muotiratikka 2014 vie kaikki muodinnälkäiset ympäri Helsingin 21.8.2014 aina Kampista Punavuoreen ja Kruununhaasta Kallioon. Yleisölle ilmaisessa tapahtumassa yhden ratikkamatkan varrelta löytyvät kaupungin mielenkiintoisimmat muotiliikkeet ja suunnittelijat. Muotiratikan tavoite on nostaa helsinkiläisten muotipalveluiden ja suomalaisten suunnittelijoiden näkyvyyttä osana kaupunkikulttuuria.

Ratikkareissu on ilmainen, joten kannattaa hypätä kyytiin ja lähteä tutustumisretkelle Helsingin pikku putiikkien ja mielenkiintoisten suunnittelijoiden maailmaan. Etenkin jos yleensä arastelee pikku putiikeissa poikkeamista, nyt on hyvä sauma lähteä liikenteeseen. Lista putiikeista löytyy täältä KLIK! Eipä tähän voi muuta sanoa kuin että oi jospa saisin olla muukaaanaaa!


Arvonta:

Sitten herkkuarvontaan. Palkintona on tuotepaketti, johon kuuluu Kirsi Nisosen näyttävä rusettipanta ja Mustahöyhen puolestaan sponssaa pakettiin mukaan upean Nordenfeldtin Vic Shiny -paidan (koko M, mutta lepakkomallia eli ei niin tarkka koon puolesta):

s8elok14nordenfeldt4


Tervetuloa syksy ja synkeys!

Säännöt:

1. keksi nimimerkki ja jätä sähköpostisi sille varattuun kenttään, se ei näy muille kuin minulle.

2. vastaa legendaariseen kysymykseen: miksi juuri sinä haluat kyseisen tuotepaketin?

3. vastausaikaa on perjantaihin 22.8. klo 24:00.

Onnea matkaan!

Kommentit (263)

Hilkka

Opiskelen ammatikseni viulunsoittoa ja joudun esiintymään paljon erilaisissa tilaisuuksissa & paikoissa. Esiintymisvaatteita ei ole koskaan liikaa, sillä niitä täytyy olla joka säätä ja muodollisuusastetta kohden :) Paita sopisi hyvin konsertteihin, joissa ei tarvitse pitää iltapukua/mekkoa. Pantakin sopisi keikkakäyttöön!

sammakko

Oih oih, miten upea palkinto! Olisi mahtavaa laittaa jotain noin hyvällä tavalla huomiota herättäviä vaatekappaleita päälle. Välillä tuntuu siltä, että jarruttelen pukeutumisessani, kun mietin mitä muut ajattelevat. Tällä palkinnolla saisin lisää rohkeutta pukeutumiseen.

Thym

Aivan ihana, kaapissani olisi juuri tuon mentävä rako, etenkin, kun olen juuri muuttanut useaan otteeseen, ja kaapistani on karsiintunut kaikki turha. Kummallekin kaunokaisille löytyisi varmasti paljon käyttöä pimenevissä illoissa ja miksei toki päivissäkin.

Veronika

Musta on ehdoton lempivärini, sitä kuuluu olla jokaikinen päivä asussa jossakin muodossa. Paita on kuin minulle tehty, juuri minun tyyliäni sekä rusetti toivottu lisä hiuksilleni. Olenhan miettinyt hiuskoristeiden ostamista, muttei sitä oikeaa ole osunut kohdalle. Tämän näyttävä panta näyttäisi juuri sellaiselta (ja sen väriseltä!!) minkä haluaisinkin. :)

Paketti olisi mahtava lisä vaatekaappiin, koska paita tuntuu huutavan mun nimeä ja rusetit on mahtavia. Aloitin elämäni puhtaalta pöydältä hetki sitten ja uudet vaatteet sopisivat tilanteeseen loistavasti.

.hanna.

A-P-U-A, miten mahtava palkinto! En varmastikaan ansaitse palkintoa sen enempää kuin kukaan mukaan, mutta voi että se piristäisi tällä hetkellä monestakin syystä harmaata arkeani. Olen henkeen ja vereen rusettityttö ja tyylini varsin mustanpuhuva, joten nämä molemmat ihanuudet ovat kuin minulle tehdyt :)

Lidia

Meistä varmasti jokainen haluaisi tämän paketin ja aivan syystä ❤️ Itse toivoisin arvonnan osuvan kohdalle, jotta saisin oman itseluottamukseni kohdilleen. Kaksi pientä tyttöä kotona, ryysyt olleet viimeiset kolme vuotta kaverini, mutta nyt kymmeniä kiloja hoikempana, vaatteita 0kpl kaapissa ja etsin vielä itseäni. Pienestä se on lähdettävä ja kohti uutta minää!

Saija

Olen ihan rähmäkäsi meikkaamaan ja laittamaan tukkaa, mut jos tommosen rusetin saisi niin en usko että kukaan edes huomaisi :) Plus asun täällä hevonkuukkelissa niin ei täällä ole tommosia hienouksia mahdollista itse ostaa, ihastella vaan saa täällä sun blogissa.

ujosiili

Nämä tekisi ihmeitä tyylitajuttomalle turvapukeutujalle! (Ts voisi toteuttaa tyylitajuttomuuttaan aivan uudella tasolla ja saattaisi vahingossa muuttua edes himpun tyylikkääksi :D)

No tämä syksy ei ole lähtennyt kaikkein aurinkoisemalla tavalla käyntiin, joten tuo palkinto piristäisi muuten niin harmaata arkea! :) JA olisin siitä ikionnellinen ja tarvitsisin vaatekaappini jotain uuttakin, kun kaikki vaatekappaleeni tuntuvat olevan nykyään kirpparilta! :)

Kirjastonhoitaja

Saisin varmasti yläkoululaisten jakamattoman huomion vinkatessani kirjoja tuo ihanuus päässäni. Eikä puserokaan hassumpi ole!

Janni

Eih, kaikista arvontakysymyksistä vaikein! En ikinä osaa perustella itseäni mitenkään erikoiseksi :) Mutta yritän: Yritän kovasti motivoida itseäni valmistumaan ennen joulua ja projektia varten olen jo hankkinut mekon ja etukäteisvalmistujaislahjaksi kellon. Rusetti sopisi tuohon mekkooni loistavasti; kuin kirsikka kakun päälle! Toivon siis, että arpaonni suosii ja että motivaatio opiskella vielä pienen hetken säilyy :)

Helmililjanen

Olen niiiin surkea laittamaan hiuksiani mitenkään tyylikkäästi: tuo rusetti toisi ehdottomasti puuttuvaa nostetta lässähtäneeseen lookiini. Ja vaatekaappini puolella on hirmuinen pula upeistä yläosista - hameita ja housuja kyllä löytyy, mutta sopivia yläosia ei tunnu löytyvän mistään... :)

iLu

haluaisin paketin, koska.. nuo Nisosen pääasusteet vaan ovat ihania ja koska tuohon turvakaapuun olisi ihana pukeutua syksyn pimetessä.

caddycat

Aaaahhhh lepakkohihat, nahka, läpikuultava kangas, musta, rusetti, kasari, kasari, kasari... Molemmat ihanuudet kuuluvat minulle! Välillä kasarikeikarikin tarvitsee jotakin uutta kirpputorien aarteiden lisäksi, ettei muutu käveleväksi MennytMuotimuseoksi. Jos nämä voitan, lupaan bailata viikonloppuna välittämättä siitä, mitä muut mahtavat ajatella kamalista tanssiliikkeistäni. Ihan sen kunniaksi, että kerrankin Onnetar osuisi minuun!

Tia

Koska ihailin kuvaa tuosta paidasta jo ennen kuin ehdin lukea ja tajuta että kyseessä on arvonnan palkinto. Todella kaunis paita, jonka ottaisin enemmän kuin mielelläni kotiin :)

Minealeikisti

Hei!

Tuotepaketti kuuluu mulle, koska tarvitsen elämääni hörsöä lapsenhoidon kylkeen!

Pesunalle

Ansaitsisin nämä, koska olen tehnyt koko kesän töitä ilman kesälomaa (olen opiskelija). Ei ole myöskään kerrottu jatkuuko työsopimus ja nykyinen loppuu ensi viikolla - ei stressaa yhtään! :D Olisi ihanaa saada tällainen piristys! :)

Lintunen

IIIIIKKKK, täydellinen paita. Tuo paita ratkaisisi pari pukeutumispulmaa, kun pitää palata luentosalin penkille ja lähteä illaksi vielä juhlimaan...

Katri

Perustelut: juuri pienen prinsessan synnyttäneenä tuo paita olisi ehkä juuri omiaan minulle, koska en ole ostanut itselleni uusia vaatteita koko kesänä :D ja rusettipanta sopii hyvin mammislookkiini yöpaidan ja flanellihousujen kanssa :D

Soile

Paita on aivan upea ja pantaa en ole koskaan oikein osannut käyttää - olisi aika opetella.

kaija

hieno, sekä rusetti että paita olis niin kauniit, piristäis niin ulkonäköä kuin mieltäkin tällainen voitto

Sanna

Mä olen osittain sun antamasta inspiraatiosta siirtynyt mekkotytöksi ja myöskin alkanut käyttää koruja ja hiushärpäkkeitä. Miten sitä aiemmin olikin niin rajoittunut vaan farkkuihin ja paitoihin? Ja mulla on ikää kuitenkin kohta 40 vee ja tuntuu että tyylimuutos vaan senkun nuorentaa ja ilostuttaa. Näin mä ainakin itse luulen :) No mutta jotain pientä olen hiuksissa uskaltanut käyttää, mutta että noin isoa ihanaa rusettia. Pitäisi kokeilla katsovatko töissä kieroon jos menen tuollainen päässä! :D Tai mitäs jos näin IT-alalla tuollainen päässä menisi asiakkaan eteen.. Vielä pelottavampaa.

Punatukkaiselle, lähes aina mustaan pukeutuvalle viiden pojan äidille sopisi tuollainen naisellinen rusetti tukkaan mahtavasti. Ja tänä syksynä kun aloitan opinnot, kaipaisin myös tyylikkäitä, aikuisten naisten vaatteita päälleni. Tulisi siis todellakin tarpeen näiden kotiäitivuosien jälkeen,

Pörris

Omg kuinka ihana palkinto! Minä saisin voittaa palkinnon siksi, että a) mietin jo pikkujouluja ja mulla ei oo mitään puettavaa sinne b) aina ihailen tuollaisia hiuskoristeita enkä ikinä osta kun arastelen vähän ja jos nyt voittais olis ihan pakko käyttää kun on niin upea!

maikki

Juuri siksi, kun minulla ei ole yhtään superihanaa rusettihiuskoristetta, ja mä tarvin semmoisen!! :D Ja paitakin on kyllä kiva, pääsisi varmasti käyttöön :)

Sanni

Koska paita on kaikessa mystisyydessään täydellinen. Ja hiuksissa kelpaisi kanniskella moista rusettipantojen helmeä.

Nonni

Kaunis rusetti ja paita.
Olen ollut nyt äitiyslomalla ja lokakuussa pitäisi mennä takaisin töihin. Kotonaolon jälkeen vaatikaapin sisältö kaipaisi päivittämistä, sillä äitiysvaatteet ja muodista jääneet työvaatteet ei ainakaan kasvata itseluottamusta ja vähennä jännitystä siitä miten töihin paluu sujuu ja kuinka lapsi pärjää päivähoidossa. Aamuisin olisi ainakin yksi huolenaihe vähemmän, kun olisi kaunista päällepantavaa ja hiukset saa nopeasti siistiksi pannan avulla.

Sulla on tosi mukavat blogit, niitä on ollut kiva lukea äitiysvapaan aikana. Onnea ja hyvää jatkoa koko teidän perheelle.

KK

Koska molemmat ois just mun tyylisiä! Kun hiukset on aina samalla tavalla kiinni niin tommonen ihana panta tois kivasti piristystä päivään ja toi paita tulis takuulla käyttöön :)

tabu

Tuoreena äitinä olisi ihana nähdä itsensä kauniissa uudessa valossa. Rusetti tiarana hiuksillä ja säihkettä yllä.

Janna

Tuo rusettipanta on vaan ihana! Haluaisin sen niin kovasti, sillä yritin juuri jokin aika sitten ommella itselleni mustavalkoisesta pilkkukankaasta jotain samankaltaista, mutta huonoin tuloksin... Paitakin sopisi hyvin, sillä edellinen lemppari lepakkopaitani on jo venähtänyt ja saanut helmaan reikiä, joten pidän sitä nyt mukavimpana kotipaitana/mekkona :)

Mansikka

Haluan tuotepaketin, koska opiskelijana minulla ei juurikaan ole varaa ostaa vaatteita, varsinkaan tuollaisia herkkuja. Kaiken lisäksi menetin juuri osa-aikaisen työpaikkani, joten nyt olen todella pulassa. Juuri tällaista piristystä tarvitsisin tähän syksyyn!

Jenny

Heippa!
Toivoisin paketin päätyvän minulle, sillä olen ehdottomasti sitä mieltä että kaappiini mahtuu vielä yksi rusetti! ;)
(Muuten, muistelen että kirjoittelit tovi aikaa jommassakummassa blogissa siitä miten isoäitisi on Karjalasta, tarkalleenottaen sorjonkylästä.. No, kävi ilmi että puolisoni mamma on samalta kylältä! Hän tietenkin kyseli että kukamikäketä, mutta enhän tietenkään osannut vastata sen enempää.. Hetki oli hauska ja mamma innoissaan että "jos olisi vaikka joku tuttu" ;) )

Suvia

Nämä molemmat piristäisivät kovasti syksyn synkkyyttä. Panta istuisi loistavasti uusiin hiuksiini. Ihanat palkinnot!

NennaM

Siksi, että tuo kokonaisuus tekisi synttäriasustani täydellisen! Ja siitä riittäisi muillekin silmän iloa ylläni :´D

Minä haluaisin paketin koska olen juuri hankkinut hiuslisäkkeen hiuksiini ja olen etsimässä pantaa/rusettia jolla peittää ero omien hiusten ja lisäkehiusten välillä. Uskon että rusetti sopisi siihen, ja olisi ihana lisä juhla-asuihin ;) Paita on taas upea jokapäiväisessäkin käytössä!

Tiina

Haluaisin tuotepaketin, koska se olisi piristys päivään, sillä tällä hetkellä hektinen ja väsyttävä vauva-arki kaikessa ihanuudessaan on vienyt mehut minusta. Ihana tuotepaketti kertakaikkiaan! :)

Micci

Mä niiin tarviin voittaa! Leikkasin jo puolet mun hiuksista pois (oikeesti vaan 4cm), mutta huonot hiuspäivät senkun vaan jatkuu! :-D Imetys ja pieni vaavi on vienyt hitusen ulkonäköä ja tarviin piristystä peilikuvaan.

Sannamaaru

Haluaisin muuttua hiusasioiden käyttäjäksi ja tuolla kauniilla rusetilla se onnistuisi aikasta tyylikkäästi. Paita on myös kaunotar, kävisivät erityisen hyvin yksiin keskenään ja juuri minun päälläni ;)

hanna

Soisin saavani paketin siksi, että täällä maalla ei voi kuin haaveilla putiikeista ja ratikoista. Voisi sitten pukea hepenet päälleen ja mielikuvitella itsensä muodin maailmaan.

pauli-johannes

Tuotepaketti kuuluu minulle, koska "nam". Arvottavat tuotteet näyttää hyville jo itsessään, mutta tietenkin minun omistuksessa ne näyttäisivät mahti paremmille.

I need these ones!

pikkulinnut

Oih! Rusetti ja pusero toisivat tyyliini TYYLIÄ. Yritän päästä hippimäisistä vaatteistani eroon. Lisäksi minulla ei ole vielä kovin montaa rusettia ;)

Sini

Syksy ja arjen koittaminen ovat toisaalta tervetulleita, toisaalta sitä tuntee itsensä jotenkin kulahtaneeksi. Rusketus haalistuu, auringon polttamat raidat, jotka ilostuttivat kesällä, näyttävät haljuilta. Pimeys yrittää päästä mieleenkin, väsymyksenä. Mikäpä piristäisi enemmän kuin tuo paketti!
Ps. Aurinkoa myös sinun arkeesi <3

a.

Ääk iik ihana!

Tuotepaketti kuuluu minulle, koska se olisi oiva apuväline jatkamaan feikkaamista ulkopuolisille, että olisin aivan terve ja normaalisti jaksava neitonen, vaikka näin ei tosiasiassa lainkaan ole.

Piia

Koska "iik, ihanaa!!!!" :D Vakuutuin juuri, että kaapeissani on juuri tuon paketin mentävä kolo.

Janika

Mun täytyis saada tuo paketti, koska kasvatan hiuksia lyhyistä pitkiksi (taas kerran) joten hiustenlaitto on pieni haaste tällä hetkellä. Tuolla rusetilla voisi hämätä hyvin :) Jos on oikein huono tuggapäivä, niin siihen kun täräyttää vielä tuon upean paidan, on ihan sama onko mulla hiuksia päässä enää ollenkaan.

ainokain

Molemmat tuotteet päivittäisivät syysvaatekaappiani täydellisesti! Paidan kanssa vanhat hameet ja housut näyttäisivät taas kivan fresheiltä ja rusetilla saa asun kuin asun uudistumaan. Kun paljoon ei opiskelijabudjetilla ole varaa, pienet uudistukset vaatekaapissa päivittävät syyslookin!

Shayja

Hola! Voiii kun voisinkin näyttää tuon kuvan mallilta. Nih, et juuri siksi. :P Ja ehkä siksi että olen tätä nykyä pakkomielteinen hiuspantojen käyttäjä. Vaihtelu virkistää.

Ninni

Voi ah! Minä niiin haluaisin tämän koska palkinto on U-PE-A! Rusettipanta ja kaunis musta paita, Perfect! :) Voiko tämän ihanampaa olla!

Mate

Sun jälkeen oon varmaan maailman toiseksi suurin rusettifani! Pannat, ponnarit, itse tehdyt silkkunauharusetit kaikki käy! :) Olisin tosta palkinnosta ikionnellinen :)

Cerp

Mun itsetuntoni ja pukeutumisinspiraationi möyrii tällä hetkellä pohjamudissa. Ahistaa syksy ja vaatekaapin vaatteet - ihan ku ei olis mitään päällepantavaa. Tuo rusetti varmasti tois kivaa boostia mihin tahansa arkiasuun, plus että se saa varmasti kantajansa tuntemaan itsensä kauniiksi. Ja tuo paita on just eikä melkein mun tyyliä (tajusin muuten, mullahan on ihan samanlainen kaulakorukin kuin mallilla kuvassa! :D)

Emmi

KIrppareita kolutessani tein kerran suuremmoisen löydön. Ihana ruskea rusettipanta löysi tiensä kotiini ja päähäni tietysti :) toivoisin nyt vaihtelua rusetin väriin, joten edellä oleva ihanuus olisi mukava saada :) p.s paidastakaan ei ole mitään huonoa sanottavaa, melko fiini :)

Piiia

Yhtä perinteinen kuin kysymys, on myös vastaukseni. Köyhällä opiskelijalla ei ole varaa päivittää vaatekaappia/ asustekokoelmaa, jotka alkavat olla osaltaan aikansa eläneitä. Syksyä myöten olisi kiva siirtyä juurikin tuotepaketin kaltaiseen, voimakkaaseen, pukeutumiseen.

J

Mulla on polkkatukka ja se on AINA samalla lailla auki, sillä en osaa tehdä niille mitään. En ole ikinä tajunnut kokeilla tuon tyylisiä hiuspantoja, joten mielellään kokeilisin miten se päähäni istuu. Paita näyttää kanssa ihanalle ja tälleen opiskelijana kun pitää miettiä rahan käyttöä, niin shoppailtua ei tule kovinkaan usein...

-SeLma-

Oi, ihania! Rusetti ois aivan nappi syysasusteeksi ja tuo paita.... se pääsisi ulkoilemaan ainakin pikkujouluihin tai muihin syksyn/talven kemuihin! Peukut pystyyn, että arpaonni suosisi!! :)

Mairajal
Liittynyt25.9.2013

2. vastaa legendaariseen kysymykseen: miksi juuri sinä haluat kyseisen tuotepaketin? Koska minulla ei ole yhtään hiuspantaa :) Eikä kyllä tuollaista paitaakaan...

Iiduliinu

Pidän peukkuja, että onnetar nappaisi minut, koska:
1. Tuo paita on käsittämättömän upea. U-P-E-A. Farkut, tuo paita, bootsit, megametallikaulakoru ja asukokonaisuus olisi siinä, ei turhaa kikkailua.
2. Pidän teoriassa rusettipannoista ja olen niitä usein mallaillut päähäni kaupoissa, mutta olen nirso ja sopivaa ei ole vielä tullut vastaan. Tuo rusettipanta on sopivan rosoinen, hieman poikkeavan mallinen ja pidän kankaan printistä. Että uskoisin sen sopivan tähänkin kriittiseen nassuun! Pidän siis peukut pystyssä itseni puolesta.

parkkis

Työni puolesta pukeutumiseni on tylsää ja tylsää , joten vapaa-ajalla on mieluista panostaa ja näillä se onnistuisi!

muikkiss

Mulle, koska pätkäsin juuri piiitkät hiukseni ihan lyhkäsiksi ja tämän myötä olen ymmärtänyt että hei, ihminen voi kulkea muissakin vaatteissa ja asusteissa kuin juoksutrikoissa ja treenitopeissa. Ja kaikki pannat lyhyiden upeiden hiusteni kanssa on niin wouuu :)

PoniN

Tänään tuntuu ainakin Tampereen suunnalla ensimmäistä päivää syksyltä, mahtavuutta! Syksyllä puut tarjoaa värejä ja jotenkin muutenkin maisema on pehmeän värinen, joten pukeutumiseen kaipaa harmaita ja mustia sävyjä, loppu -ja alkuvuodesta on taas tilaa väreille. Omalla kohdalla tummat sävyt tarkoittavat pinoa mustia collegepaitoja, joten tällaista hieman siistimpää arkivaatetta jossa on kuitenkin juju on metsästetty jo pitkään. Vannoutuneen pipapään olisi joskus kiva päästää hiukan happea sinne yläkertaankin, rusetti sopisi tähän erinomaisesti.

Johanna L

Wau, tuo olisi niin ihana piristys näin syksyllä! Osallistun arvontaan ja toivon että onni osuu kohdalle tämän kerran. Peukut pystyssä! :) pikkujoulut lähestyy..vaikka juuri tultiin kesälomalta.. :p

Minna

Olen jaksamaton ja taitamaton loihtimaan hiuksiini mitään näyttävää kampausta tms. Kuitenkin rakastan näyttäviä elementtejä ja huomionkerääjiä tyylissä ja tuo (tai no, nuo molemmat) olisi ihan täydellisiä!

Sarkku

Töissä en voi ikinä pitää tukkaa auki, ja kyseinen rusetti ois ihan täydellinen apu ainaseen tylsään nutturakampaukseen. Ja nahka nyt vaan toimii vaatteessa kuin vaatteessa, nam. :)

Pipsis

Olen tässä harjoitellut äidin elämää 3kk verran ja ehdottomasti tarvitsisin tuon pannan tuomaan pientä piristystä lookiin! Kampaajakäyntiä saan ehkä vielä tovin odottaa, joten tällä pelastaisi monet kaupunkireissut. Paita toimisi hyvin myös imettäessä, I hope.

Martsu

Ihanat! Mulla on parin viikon päästä syntymäpäivä ja tuo paketti olisi ihana syntymäpäivälahja!

werbu

Ihana arvonta! Ihan vain siksi haluaisin paketin, koska kumpikin sopii kuin nakki silmään! Suurin osa pannoista painavat korvan takaa (kuten aurinkolasitkin...) ja jäävät käyttämättä. Tämä ei toivottavasti päätä puristaisi! Ja paita, tule jo syksy!

Pippa

Ai miksi? No, havaitsin juuri isoihin hääjuhliin valmistautuessani, että kaapissani olleet fascinatorit ja muut hiuskoristeet olivat lähes kaikki kadonneet mystisesti! Epäilen asialla olleen ystävien, jotka tietävät fascinator-hulluudestani... He ovat lainanneet hörtylöitä omiin juhlamenoihinsa ja tajunneet, etteivät myöskään voi elää ilman upeita hiusasusteita! Kuta näyttävämpi, sen parempi :)

Mulle, koska kaverin häät tulossa ja hiusten kauhea juurikasvu pitäisi saada jotenkin hämättyä, eikä säästölinja anna periksi kampaajalle!

Tuumummi

Elän keskellä suurta elämänmuutosta ja siihen sopisi mainiosti myös tyylin päivitys uuteen elämään sopivaksi. Minä en enää elä kenenkään varjossa vaan julistan olevani MINÄ! Uusi elämä vain vaatii paljon myös uusia, tylsiä taloustavarahankintoja, joten vaatekaappiin ei ole varaa paljon investoida. Voi, kunpa... :)

Halla

Olisi kyllä mahtavuutta saada kyseinen paketti! Olisi varmaan myös paikallaan oleva piristysruiske tämän ikuiselta vaikuttavan työnhaku ruljanssin keskelle. :P

Petra

Vau, tajuttoman ihania tuotteita! Haluaisin ehdottomasti paketin siksi, että se olen juuri löytänyt itseni ja minulle ominaisen tyylin -johon kummatkin nämä tuotteet sopii ;)

Liena

Minulle! Koska olen vain kertakaikkisen rakastunut näihin ihanuuksiin, ja koen syvää kateutta aina nähdessäni sinulla ihania hiuskoristeita kuvissa. Oma väri takaisin -hiusprojektissa kaipaisi myös jotain päähänsä, joka vie katseen pois juurikasvusta ;) Ja paita, mitä aarteita nämä opiskelijalle olisivatkaan!

Saaramaria

Mukana, mukana, mukana!
Paketti kuuluisi minulle, koska rusettipannan voisin antaa (kai se olisi pakko, nyt kun julkisesti lupasin, vaikka rakastaisin sitä itsekin palavasti) sitä vielä itseäni kipeämmin tarvitsevalle serkulleni, joka rakastaisi sitä vielä enemmän. Paita taas sopisi täydellisesti syysmenoihin.

Katriina

Oi miten kivoja juttuja tuolla onkaan.

Haluaisin saada tuotepaketin, koska olen nykyään hyvin tylsä ja uutta kokeilematon pukeutuja, enkä kaiken lisäksi omista yhtään kyseisenlaista hiuspantaa (ehkä pitäisi aktivoitua ja surauttaa sellainen ompelukoneella). Kaikenkaikkiaan paketti olisi oikein kvia tyylin piristäjä.

sohwi

Olen päättänyt kasvattaa oman hiusvärini takaisin ja saisin kivaa vaihtelua nyt, kun hiusväriäni en tahdo enää muuttaa. Toimisi myös hämäyksenä juurikasvua vastaan!

majsan

Minäminäminä! Yksinkertaisesti siksi, että palkinnot nähdessäni huokaisin ihastuksesta. Erityisesti paita pelastaisi suunnilleen kaikki syksyn asukriisit <3

jenska

Tuotepaketti kuuluu minulle, koska olen aina arastellut hiuskoristeita ja pantoja, mutta tänä kesänä rohkaistuin ja hankin ensimmäisen kukkapannan! Arastelu vaihtui hiusasustehimoon, ja tuo Kirsi Nisosen rusettipanta olisi ihana omistaa :)

SaR

Jospa nyt kerrankin (sun rohkaisemana) repäsis ja laittais rusetin lähes 3o-vuoden tauon jälkeen päähän.
Ja paita tulis kans päälle, ei siis ihan ilman paitaa oo tarkoitus mennä :-)

Kaniini

Tarvitsen (ja toivon voittavani) kyseisen setin erityisesti siitä syystä, että kaipaisin nyt enemmän kuin koskaan piristystä elämään. Toinen melkein yhtä hyvä syy on se että en koskaan voita missään vaikka kaikki peukut ja varpaat olisi ilmassa.

Heeii, mahtista että tääkin putiikki matkan varrella, meikä nimittäin aikoo hypätä ratikan kyytiin :)

Jaa miks mää tartten nää? No siks, että oispa aika hieno sitten päästä mainostamaan näitä kuvien merkeissä omassa blogissa. Suomalaista kun on aina hyvä tukea.

Tuovi

Olen ihan vasta innostunut kaikenlaisista hiuskoristeista ja pari kivaa juttua hankinkin jo kesällä. Mitään rusettipantaa minulla ei ole, mutta sellaisen hankkimista olen suunnitellut. Tuo tumma olis just täydellinen! :)

emilia

Rusetteja en ole päässä kamalasti pitänyt, mutta voisin vaikka opetalla pitämään! Paita on aivan minun näköiseni, ja sen takia haluan osallistua arvontaan! :)

Harakka

Paketti kuuluisi minulle, sillä en oikein ole osannut käyttää pantoja, en edes hattua talvella, mutta haluaisin kovasti opetella ja tuo upea rusettipanta olisikin monikäyttöinen kapistus ja saisi minutkin varmasti käännytettyä päähineihmiseksi! Paitakin tulisi tarpeeseen, sillä tuollainen peruspaita sopisi hyvin omaan, värikkääseen ja räväkkään tyyliini.

PP

Vietin juuri pari päivää sitten synttäreitäni ja tuo paketti olisi mahtava lahja näin jälkikäteenkin.

Oon vannoutunut hiuspantojen käyttäjä mutta omistan vaan sellaisia mitkä soveltuu reenikäyttöön, joten tarvetta ois tuommoselle yhdelle juhlavammallekin. Lisäksi vaatekaapissa ois tuommonen hienomman paidan menevä aukko :D

knitties

Ensinnäkin, en ole koskaan onnistunut voittamaan yhtään mitään mistään!

toisekseen, olen pitkään miettinyt tapaa jolla piristäisin omaa tyyliäni. Blogisi kautta tutuksi on tulleet juuri nuo upeat KN:n suunnittelemat hiuskoristeet joita olen jo pitkään haaveillut hankkivani! Paitakin näyttää todella upealta eli summa summarum, olisin ÄÄRETTÖMÄN onnellinen jos arpaonni osuisi kohdalleni

Olen jäänyt totaalisen koukkuun sinun blogiin ja palaan joka päivä uudelleen tarkastamaan Joko! uusi kirjoitus on tullut.

Löysin tämän blogin viime vuonna kun etsin tietoa Route66:sta. Teimme roadripin kesä-heinäkuussa 2014, ja täytyy myöntää että blogistasi oli suuri hyöty reissun suunnittelemisessa ja reitin valinnassa ylipäätään. Yhtäläisyyksiä voi varmasti löytää. :) http://usawonderland.blogspot.fi/

Mutta miksi juuri minun pitäisi saada tämä tuotepaketti, perustuu tietenkin siihen että sydän pakahtuu kun tuon rusetin näkee, ja paita käy rusetin kanssa kuin nappi yhteen. Paita on myös smart casual, se sopii töihin ja rentoon vapaa-ajan viettoon. Love them!

karolina

Ihana tuotepaketti! :) Ihan paras!

Näillä vermeillä ottaisin mielelläni vastaan pimeän syksyn! Ja rusetti-asusteille on aina paikka sydämessäni. Jalassa on merkkinä siitä myös värillinen kuva. <3

Saara H.

Tuo paita olisi just eikä melkein mun tyylinen! Tykkään minimalistisesta tyylistä, jossa kuitenkin on jujua. Tuo olisi juhlava ilman, että tarvitsee paljastella ihoa. Eli erittäin sopiva syksyn ja talven juhlia ajatellen :) Ja no, hiusasusteet on aina kivoja, vaikka arjessa en niitä juuri pääse käyttämään.

fairydust

Kaipaan uusia hiuskoristeita ja tuo paita on myös aivan ihana! :> Sopisi tyyliini täydellisesti.

magic-

Aloin oikein miettiä, että niin miksi minun kuulusi voittaa tämä tuotepaketti. Vaatekaappi on täynnä vaatteita ja liiaksikin tummasävyinen. Enkä ole edes varma että uskaltaisinko pitää tuollaista rusettia päässä muualla kuin kotona. Varmasti jollakulla muulla olisi siis enemmän tarvetta palkinnolle. Mutta toisaalta, jos uskaltaisinkin käyttää rusettia tuntisin varmasti ylittäneeni itseni. Ja paidan voisin pukea rusetin kanssa tutuksi ja turvalliseksi, tummaksi asuksi, joka kuitenkin näyttäisi hyvältä. Vastauksesta tuli nyt vähän syvällisempi, kuin mitä oli tarkoitus :)

marmar

Minulla on viisi ja yksivuotiaat lapset, kolmas tulossa. Rahat löytävät siis käyttäjänsä ennen kuin äiti pääsee ostamaan itselleen mitään turhaa ja nättiä! Olisin mielestäni sen joskus ansainnut :)

Talvikettu

Syy siihen, miksi olisin paketin arvoinen on se, että a.) en osta vaatteita uusina juuri koskaan, koska olen aina ollut köyhä ja b.) hiukseni ovat pitkät ja niitä on hankala laittaa, joten ne ovat aina letillä. Olisi hienoa saada jotain piristystä tähän päähän, että näyttäisin ihmiseltä :)

Sanni

Olen hiihtänyt alkukesästä asti aika synkeissä vesissä, kun haluttu opiskelupaikka jäi saamatta. Satojen lukutuntien ja monien itkujenkaan jälkeen ei vieläkään tärpännyt. No ensi keväänä AION päästä sisään, ja mikäs olisi sen hienompaa kuin kilistellä opiskelupaikalle tuollainen TÄYDELLINEN ihanuus hiuksissa :)

Molly

Rusetti piristäisi syksyn odotusta kummasti, ja toisi tyttömäisyyttä lyhyeenkin tukkatyyliin. Paita nyt on yksinkertaisesti upea ja vaatekaapissani olisi ehdottomasti tilaa sille <3

Lebirks

Siksi että luonnonkiharan hiuspehkoni kanssa usein pidän nutturan kaltaista ponnaria huonoina hiuspäivinä (joita on päivistä joka toinen). Usein hyödynnän apuna myös huiveja, mutta tänä kesänä olen löytänyt myös pnnat ja rusetit (joita en ikinä olisi voinut kuvitella käyttäväni;))!

Anskuää

Kyseinen tuotepaketti piristäisi suuresti tätä huonotuurista ihmistä, joka ei ikinä voita arvonnoista mitään ja on jo melkein luopunut toivosta niiden suhteen! Ja nyt on vielä pakko lisätä, että kyseiset tuotteet istuisivat oikeasti tyyliini todella hyvin. :)

Lotta

Tartten rusetin ja paidan, koska ystävämme menevät naimisiin ja mieheni on bestman. Enhän mä palkintovaimona voi pukeutua muuten kuin näyttävästi ja tyylikkäästi, kun istutaan ykköspöydässä!

Mimi

Panta siksi, koska minulla on aina huono hiuspäivä. :D Saattaisi vähän pelastaa tilannetta... Paita taas sopisi vaikka pikkujouluihin.

kukka

talvella on tulossa useat juhlat, sillä koko kaveriporukkani täyttää pyöreitä vuosia. Olisi ihana synttärilahja, koska itsekin juhlin marraskuussa! Nuo olisivat aika makeit vaatekaappiini, ja käyvät arkeenkin!

katri

Mun täytyy saada tämä, koska rakastan rusetteja, mutta jostain syystä kaapistani ei löydy yhtään. Tämän rusetin hillittyä väriä osaisin varmasti pitää. Mätsäisi hyvin murrettuihin kelta/oranssi/ruskeihin vaatteisiin :-)

NannaH

Koska olen raskaana ja muhkeimmat ajat ovat vielä edessä niin tuo iiiihana rusettipanta toisi toivoa huonoihin vaate ja hiuspäiviin sekä kyllästymiseen kun vaatekaapin sisältö on rajallinen ja ihana paita puolestaan odottaisi maha-asukin ulkoistautumisen jälkeen ja antaisi intoa pukeutua oman näköisesti enkä vain jämähtäisi mihinkään kotiverkkari lookiin!

nimbus

Haluaisin kyseisen tuotepaketin, koska en omista vielä yhtään rusettihiuskoristetta ja luulen, että tuo voisi sopia upeasti lyhyisiin hiuksiini :) Ja paita nyt vaan on yksinkertaisesti upea, joten se sopisi rauhoittamaan jokasyksyisiä shoppailuhimojani!

Eminium

UII! Itsehhän olen tässä vuoden aikana muuttunut kaljupäärotaksi alopecian vuoksi. Välillä tukka kasvaa osittain takasin, välillä taas tippuu tukkoina pois. Siispä rusettipanta olisi oiva väline peittämään näitä kammottavia irtoilukausia:)!

Jennnaa

Rakastuin pakettiin heti ensisilmäyksellä! Kuvan rusettipanta on kuin tehty minulle ja voisin varmasti käyttää sitä melkein missä vain - jopa töissä piristämässä päivää!
Paita on myös aivan jumalaisen kaunis ja tuon paidan tyylinen aukko vaatekaapissani on ollut jo pitkään. Musta ei ole oikein ikinä kuulunut vaatekaappini kulmakiviin (paitsi mustat farkut), mutta nyt olen ajatellut, että ehkä se musta ei nyt olekaan niin tylsää, jos osaa hankkia sellaista mustaa joka on tyylikästä ja siinä on hieman jotain jujua! ;)

Haluaisin tuotepaketin, koska en pääse itse tuolle kierrokselle täältä Tampereelta koulun takia enkä näin ollen voi nähdä livenä Mustahöyhentä. Tuotepaketti toisi minulle "palan" Mustahöyhentä ja Kirsi Nisosta. :-)

sanetsi

Onpas ihan minun näköinen palkinto.Tähän voisi kirjoittaa syyksi miksi minun tulisi saada palkinto, että koska haluan.No ehkä vähän tylsää.Oikea syy on se, että jos mulla ois tommonen rusetti päässä ois elo himpun verran ihanampaa plus mää oisin niinku batwomani.Ja ehkä alkaa jo bandana huivista solmittu 'rusetti'kyllästyttää, vaikka se onki ihuna, mutku mutku:)

Hannapee

Paketti piristäisi nopeasti tätä jo aivan liian aikaisin alkanutta syysmasennusta jonka kunniaksi vietän kaiken vapaa-aikani peiton alla mököttäen. :l

Sudenmarja

Oih, onpas mielenkiintoisen näköisiä juttuja! Olisi mukava päästä kokeilemaan jotain, mitä ei muuten tulisi ehkä kaupasta mukaan napattua. Esimerkiksi hiuskoristeita en ole koskaan(!) omistanut ja sanovat että lepakkomallin paidat ei muka sopisi tälle vartalontyypille... pyh, sanon minä! Paita näyttää upealta ja niin näyttäisin varmasti minäkin siinä ;)

Petite Coconut

Paketin haluaisin piristämään minun arkeani ja tsemppaamaan laihdutusprojektissa. Ensi kuussa voisin jo kulkea nuo päälläni ylpeänä itsestäni :) Ihanaa syksyn alkua ja kauniita tulevia ruskapäiviä!

Saikku

Ihania! Mulle, koska olisi taas kiva saada itselle jotakin piristystä vaatekaappiin, kun viime aikoina on tullut hankittua vaan meidän kohta 1 v. pikkuneidille vaatteita :).

Sirpa

Hei!
Haluaisin koska: Poikkeaisin omalta mukavuusalueeltani rusetin kanssa!!!! (niin paljon menisin sivuun et ihan jo ajatuski pelottaa/ ainaki kummastuttaa )
Mut on se vaan niiiin hieno!

Heiiid

Haluaisin kyseiset ihanuudet palkintona, sillä olemme juuri ostamassa uutta omakotitaloa enkä usko että minulla on vielä aikoihin varaa ostaa itselleni muuta kuin huonekaluja ja kattolamppuja :D

jei!

Tällä hetkellä ajatusmaailma on melko harmaa, jopa musta, nuo palkinnot siis sopisivat siihen. En tiedä, osaisinko käyttää rusettia, mutta tiedän jo kenelle sen antaisin. Luin tänään öljyntorjuntaharjoituksista ja tuo paita toi sen heti mieleeni.

jonnmar

Koska juuri tuollaisia vaatteita/asusteita haluaisin osata käyttää, mutta en ikinä osaisi valita niitä itse kaupasta. Aivan upeita tähän vuodenaikaan (syksy <3) ja tuleviin juhliin. Nämä päälle, Kaija Koon supernaiset soimaan ja korkkarit kattoon ;)

miss kitty cat

Olen selvinnyt vaikeistakin jaksoistani aina eteenpäin ja nyt pitkästä aikaa tuntuu että ehkä tulevaisuus tuo mukanaan jotakin suurta ja hyvää elmässäni... Tämän voittaminen olisi hyvä alku. =)

Ihanat! Ja juuri kuin mulle tehty, nimimerkillä aina rusetti päässä :D ja tuo paitamallikin on mun mielestäni kaikkein paras, sopisi siis sekin kaappiini ihan täydellisesti <3

May

Mun tyyli on tylsä ja noi ei oo tylsiä, enkä omista mitään mustaa tai juhlavaatteita ylipäätään. Multa siis puuttuu kaikkea, mitä tämä paketti edustaa!

myohmy

Hah, koska kyllä sitä nyt jokainen nainen edes yhden lepakkopaidan tarvitsee!! ;D Mukana arvonnassa.

Haluan voittaa, sillä tuo rusetti on aivan IHANA! Minulla oli samantapainen rusettipanta (tosin ei Nisosen) jota käytin niin paljon, että se lopulta hajosi. Korjasin sen ja sitten pian sen jälkeen se hävisi (en tiedä miten onnistuin sen hukkaamaan). Ja nyt haluan siis uuden :)

saj

Syksyisin mun tekee aina mieli vähän uudistaa pukeutumista ja nämä sopisi siihen mainiosti. Lisäksi rusetti päässä piristää mitä tahansa seminaaria, symposiumia tai konferenssia eikä ehkä sitten tee mieli repiä hiuksia päästä, kun artikkelin dedis on taas liian lähellä ja töitä on tehtävä 24/7. Tai jos hiukset on jo revitty, niin koristaahan rusetti kaljuakin...

Jonnukka

Äippälomalla natiaisen hankinnat menevät edelle. Näissä olisi uutta näyttävyyttä omaan arkityyliin. Rusetti kruunuksi lyhyisiin hiuksiin :).

Ellu

RRRakastan näitä Nisosen rusetteja!! Mulla on melko lyhyet hiukset, ja rusettipanta sopisi mulle täydellisesti piristämään kampausta :) Pusero taas on ihan mun näköinen ja täydentäisi mukavasti vaatekaappia!

Tuya

Leikkautin juuri lyhyemmät hiukset, joissa rusetti olisi täydellinen "juhlakampaus"! Olen kauan vierastanut lepakkomallisia paitoja, mutta tänä kesänä olen lämmennyt myös niille - ja tuo palkintopaita olisi hieno vaatekaappini piristäjä.

miumintty

Paketti kuuluisi minulle, koska synkät värit ovat minun juttuni ja ruseteilla on aina oma paikkansa minun sydämmessäni ja rusetti hylylläni :)

Tawunen

En ole kyseisten merkkien tuotteita koskaan käyttänyt, joten olisi mielenkiintoista päästä testaamaan ja kenties ihastumaan! :)

Tinttumaaria

Hei vain!
Painin tuskallisessa vaiheessa "otsis pois ekan kerran sitten ala-asteen"-projektin parissa, joten rusetti ilahduttaisi hankalia aamuja. En koskaan ennen ole osallistunut blogiarvontoihin, mutta lepakkopaidan nähdessäni päätin tehdä poikkeuksen :)

Vera Charlotta

Tuotepaketti olisi minulle täydellinen, sillä syksyn ja talven pitkät ja pimeät opiskelupäivät piristyisivät kauniin paidan sekä ihastuttavan pannan avulla. :)

katrielli

Ooh, täydellistä! Rakastan rakastan rakastan mustaa ja tuollainen läpinäkyvää ja nahkaa yhdistävä on juuri ihanan mielenkiintoinen kokomustaan asuun. (En siis osaa käyttää värejä juuri ollenkaan, siniset farkutkin on liian värikkäät.) Ja tuohon rusettiin yhdistettynä täydellinen syksyn kombo. Ja töihin huonona hiuspäivänä ei tarvi muuta kuin tuon rusetin. Saako perustella vaan että minä tahon? :D

aamuyö

Haluaisin voittaa tässä arvonnassa siksi, että palkinto on ensimmäinen, joka lähes kymmenen vuoden blogien seuraamisen aikana on niin houkuttava, että osallistun jopa.

Se Ex-Miehelleen Keikistellyt ...

Saatoin juuri kokea valaistumisen. Olen tyylillisesti hukannut itseni, enkä ole tiennyt mihin suuntaan lähteä. Nyt taisin löytää palan karttaa. Siksi minun pitäisi voittaa tämä ihana palkinto. <3

karolly

Mulle tuo tuotepaketti, koska mulla ei olisi ikinä varaa noin upeaan paitaan. Aivan täydellinen syksyllä viininpunaisen hameen kanssa. Ja enpä usko että monesti tulisi kyseinen paita vastaan. Ja olisipa tämä ensimmäinen arvontavoittonikin jos onni lykästäisi.

Ja tuolla rusetilla voisin piilottaa harakanpesäreuhkaani katseilta piiloon kun kaikki keskittyisivät vain rusettiin päässäni :D

Jenu

Haluaisin paketin koska, iiiiiih, voisiko täydellisempää pakettia ollakkaan? Ja olisi ihanaa saada vähän piristystä pian jatkuvaan tylsään ja rahattomaan opiskelija-arkeen... :)

Marizka

Perustelu voisi olla lyhyesti ja ytimekkäästi, pakko saada!! Mutta jos nyt jotenkin "paremmin" pitää perusteella, niin tämä vielä kohtuu tuore mamma niin harvoin ennättää kaupungille, että tästä saisi loihdittua oivan pikkujouluasun! :)

Mrs Firehill

Ai miksikö? No, mun arki on kotona. Mä puen päälle viime vuosikymmenen kudetta, viime vuosisadalla ostetut superbootsit ja ehkä ysäriltä peräisin olevan sadetakin. Otan kaksi lasta kainaloon ja istun päivän Rööperin hiekkalaatikon kulmalla. Joka kerta mä katselen niitä muita äitejä, jotka heiluttaa vuittonin hotolaukkua tai älypyhelinta suojaavaa chanelin minikassia tai uusimpien trendien mukaan leikattuna shortseja tai vaalean silkkisiä paitoja. Mä mietin että oispa kiva pukeutua noin. Ei niin että haluisin näyttää tuolta hiekkiksen kulmalla kuten ne muut, vaan kun lähden (silloin tällöin) viettään vapaailtaa perhe-elämästä cityyn, niin haluisin pukea päälleni jotain oikeesti sellaista ajankohtaista ja hyvännäköistä joka ei naurattaisi itseänikin. Jep. SIinä se syy :)

LauraLumina

Rusettipanta & kaunis paita piristäisi kotiäiti lookia kummasti! Vielä korkkarit jalkaan ja go mama go!

Juksu

Paketti on minun sillä rusetilla taltuttaisin bad hair dayn, joka on nykyään enemmän sääntö kuin poikkeus. Olisi myös ihanaa ujuttautua M-koon paitaan, mikäs sen parempi itsetuntoboost!

Millis

10v hääpäivä syyskuun alussa ja kerrankin aihetta juhlaan! Rusetti päässä juhlailtana takaisin seuraavat onnelliset 10 vuotta.

Katri K

Juuri minun siksi, että paita on kuin nappi silmään omaa tyyliäni ja Kirsi Nisosen rusettipanta taas toisi pukeutumiseeni jotain aivan uutta :)

Henni

Perusteluni ei varmasti ylitä muiden tasolle, mutta oisihan se ihan älyttömän mahtavaa kääräistä itsensä rusettiin ja nättiin paitaan.

sari

Pienen lapsukaisen äitinä ei aikaa ole liiaksi laittautua. Kotona oleilen kalsareissa ja tuo setti olisi oiva pelastus johonkin lähdettäessä! ;)

Voikukka

Oih, tuo paita on niin IHANA! Täydellinen tervetuloa syksy -paita. Rusetteja käytin muutama vuosi aivan kyllästymiseen asti, nyt voisin antaa ruseteille taas uuden mahdollisuuden, pienen tauon jälkeen ;)

tylsistynyt

Tarvitsisin jotain piristävää, ja toi paita ja rusettipanta kyllä piristäisivät. Mulla on melkein vuoden kestävä pääsykokeisiin lukeminen käynnissä, eikä varaa ole käydä itse ostamassa mitään tuollaista kivaa kun töistä on pakko pitää taukoa lukemisen takia.

Mari P

Ihanan pitkän, lämpimän kesän jälkeen fiilistelen jo alkavaa syksyä, joka on kesän ohessa ehdoton lempivuodenaikani! Tummuvat illat ja tuikut, punertavat lehdet, kerrospukeutuminen..ah! Kyseisen setin kanssa olisi ihana vastaanottaa syksyä ja talveen myös aivan ihana!!! :) Panta olisi myös hieman laiskalle tukanlaittajalle aivan ehdoton ja upea.

allekirjoittanut

Tuo tuotepaketti kuuluu minulle, ihan vain siksi että haluan sen ja minulla on oikeus siihen! <3

DON'T YOU DARE :D!
Ihana paketti, tarvitsen sen ehdottomasti, että voisin näyttää hemaisevalta kun vanhenen jälleen yhden vuoden :) Ja koska mulla on liian vähän rusetteja!

Diva

Rusetti on riittävän iso, jotta se erottuu kiharapilvestäni, väri on täydellinen ja jos vielä paitakin tulee mukaan, niin happy happy joy joy!

Pecky

Tuollainen tummanpuhuva paketti piristäisi valoisan kesän jälkeen :) Syksyllä kun voi taas hyvällä omallatunnolla pukeutua mustaan, jee :) Tota rusettia olis myös kiva päästä kokeilemaan uuteen hiusmalliini.

KirsiK

Koska noi on makeet. :) Ja no, tällä hetkellä krooniset huonot tukkapäivät pelastuis kyllä tuolla setillä. Ei kai voi muutaku olla hyvä fiilis noi päällä?

juliaa

Nuo sopisivat täydellisesti pristämään kotiäidin arkea ! Ristiäisiin tuo panta olisi myös aivan huippu ihana. :)
Jos ja kun pääsen ulos olisi ihana pistää hiukset kiharalle + tuo panta + tuo i-h-a-n-a paita + farkut + korkkarit = täydellinen kokonaisuus !

Paula P

Synttärit on nyt ihan parin päivän päästä, ja tuommoinen paketti kyllä kelpaisi :)
Kovat pannat aiheuttavat päänsärkyä, mutta tuommoinen joustava voisi hyvinkin sopia pantavajeeni ja -vammani parantajaksi.

mango

Aloitin just pitkan apatian jalkeen uuden luvun elamassa (laihduttaminen, ruokavalion uudelleen ajattelu ja liikunta!) ja muistan viela sun parin vuoden takaiset postaukset asiaan liittyen, ja ne motivoi ja inspiroi mua. En tieda mahtuisinko M-kokoiseen paitaan viela talla hetkella (ainakaan mukavasti) mutta jouluna aivan varmasti. Ja laihduttaessa ei juurikaan tuu ostettua uusia vaatteita niin hiuspanta toisi sopivaa piristysruisketta muuten staattiseen vaatekaappiin.

Vaikka onnetar ei suosisikaan talla hetkella, pitaa sanoa etta Liikunnanvihaajan yms. postaukset on usein mielessa tsemppaamassa, kiitos siita :)

bubbs

Sanon sen haikuin!

Se on niin kaunis
Saa hyperventiloimaan
Rusettipanta

Ihana paita
Upottaa mut sisäänsä
Kuin pimeä yö

Nilkkuri

Päätin just että tahtoisin aivan ehdottomasti tuon rusettipannan ja tuo paitakin näyttää juuri siltä, että olisi valmis muuttamaan vaatekaappini!

cotton

Ikuisena rusettityttönä en voinut vastustaa osallistumista :) Myös paita sopisi tyyliini kuin nakutettu ja toisi ihanasti uutta vaatekaappiin, joka kaipaisi hieman päivittämistä.

Paula

Aivan sydäntäsärkevän upeita luomuksia <3 tää on aina kauheen vaikeeta että "miksi juuri minä", koska varmasti jokainen olisi nuo kauneudet ansainneet. Mutta tuon paidan kuuluisi muuttaa luokseni, koska seuraavan puolen vuoden aikana tulen olemaan kovin mielikuvitukseton pukeutuja kasvavan vatsani kanssa, joten tuo toisi vähän särmää pukeutumiseen :) ihana rusettihärpäke kuuluisi juuri minulle, koska aamujen kiireessä hiuksien laitolle jää aina vähiten aikaa ja tuntuu että päivästä toiseen ne ovat aina samalla tylsällä tavalla! Saisinpa vähän ilmettä hiuksiinkin :)

rikita

Olisipa kiva voittaa! haluaisin voittaa siksi, että saisin vähän erilaista sisältöä vaatekaappiini ja hiuskoristeisiin :)

Lotta

Tarviin rusettipannan inhojen rumatukkapäivien piristykseksi. Jättimäinen systeemi päässä ei voi olla piristämättä! :)

Siv

Tahtoisin hemmotella itseäni onnistuneen kuntoprojektin välietapiin saavuttamisesta, mutta opiskelijabudjetilla ei paljoa juhlita. Panta ja paita toimisivat hyvänä motivaattorina.

Saara

Minun kuuluisi voittaa siksi, koska nuo upeudet suorastaan huutavat nimeäni! <3 Jos en eläisi opiskelijabudjetilla, kävisin kotiuttamassa kaunokaiset ihan itse syyspukeutumistani piristämään.

elmeri

Siksi, koska mulla ei oo ollu mitään ihanaa rusettia sitten -70 luvun alun, eikä tuollaista puseroa koskaan.

Satka

Mulla ei oo koskaan ollut tuollaista isoa rusettia ja pitäähän joka naisella tuollainen olla. Siksipä minun kuuluu voittaa palkinto! ;)

karkkinen

Koska en ole raaskinut ostaa Kirsi Nisosen tuotteita, vaikka ne ovat jumalaisia. Myös tuo paita iskee meikäläisen makuhermoon..

Joten tänne vaan, kiitos! ;)

Miranda

Tuotepaketti olisi minulle aivan täydellinen palkinto siitä, että uskalsin irottautua ja hakea uutta unelmieni työpaikkaa ja vielä sain sen. Olen tänään viimeistä päivää edellisessä paikassani ennen kuin aloitan uudessa syyskuun alussa. Tuo setti on aivan täydellinen osa uuteen työluukkiini ja lupaan lähettää kuvan blogiin julkaistavaksi!

Piia

Oooh! Tuo paita on aivan ylisiisti ja passaisi omaan tyyliin täydellisesti. Upeaupea. Toi panta taas on villimpi, mutta himottaa sekin. En oo vielä löytänyt sellaista tukkajuttua joka tuntuis omalta, tuo vois olla se.

varpu

Voih, kyllä minä tuon paketin tarvisin kun itse en juuri pienempiin liikkeisiin uskalla (budjetti ei riittäisi ihanuuksiin), mutta toisaalta olen onnistunut vähentämään vaatteiden ostamista uutena ketjukaupoista ihan minimiin!

maaretta

Vastaan kysymykseen kysymyksellä. "Miksi ei juuri minulle?" Tahdon onnettaren osuvan minuun aivan yhtä paljon kuin muutkin. :)

Eevis_

Pakeetti kuuluisi minulle, koska se on juuri sellaine piristys, jota kaipaisin pukeutumiseeni tällä hetkellä.

Nynski

Ihana arvonta ja ihan mun näköinen paketti. Pannoissa mulla on motto the bigger the bettet ja KN:n pannat on täydellisiä ja ihania. Paita pn myös todella tyylikäs ja ajaton, joten varmasti tulisi käyttöä.

Haidi

oi, ihana! tuoreena äitinä hiusten laittoon jää niin vähän aikaa, että harmittaa.. kuinka ihanaa ja helppoa olisi laittaa näin hieno panta päähän ja lähteä työntelemään vaunuja nättinä pitkin pimeneviä syysiltoja!

Rölli

Haluaisin paketin, koska viimeisen reilun neljän vuoden aikana olen ollut puolitoista vuotta raskaana, imettänyt puolitoista vuotta, enkä ole nukkunut kahteen vuoteen. Olen juuri palannut töihin kauppaan, missä on ankeat kaupan työvaatteet. Meillä on tulossa työpaikan pikkujoulut, eikä kaapissa ole mitään sinne sopivaa, olenhan viime vuodet ostanut vaatteita ainoastaan lapsilleni ja kokoni on kasvanut... Tämä palkinto pelastaisi ensimmäiset pikkujouluni viiteen vuoteen ja hymyilyttäisi minua joka päivä kauan-kauan, kun arjen keskellä näkisin aarteeni arvoisillaan paikoilla seuraavaa käyttöä odottamassa...
Lopuksi vielä onnittelut ihanasta pienestä prinsessasta!

Pikku-Joe

Rusettipanta ja pusero olisivat ihana piristys sairastupalaiselle joka haaveilee terveemmästä syksystä!

kukkis

"--miksi juuri sinä haluat kyseisen tuotepaketin?"
Koska kuola valui kuvia katsellessa ja tätä postausta lukiessa! :) Niin ihania. En ole muuten koskaan ollut Taiteiden yössä, enkä pääse nytkään koska työ. Miksi se järjestetäänkin aina keskekllä viikkoa, nyyh!

katriina

Moikka, tuote paketti kuuluu minulle kosja olen eroamassa lasteni isästä ja olen s kokoa, suruun tulee syötyä suklaata joten suurempi paita on tarpeen ;) ja panta sopisi rockahtavaan tyyliini antamaan tyttömäisyyttä.

sophia

Käytän harvemmin hiuspantoja, mutta jos tuon omistaisin niin kyllä tulisi käytettyä! Paita näyttää myös ihanalta syksyyn :)

Indien

No tietenkin minä ansaitsisin paketin hemmotellakseni itseäni, joka ei ole itsestäänselvyys nykyisellä opintobudjetilla :)

Elena

WAU! Haluaisin setin, koska minulla ei ole vielä omaa pääkoristeRUSETTIA. Ja erittäin ylpeänä esittelisin suomalaista suunnittelua maailmalla. Todella ihanat!

livkha

Ihanat! Minullehan tuotepaketti sopisi koska rusetit (pilkkujen ohella) ovat asuvalikoimani peruskiviä. Lepakkomallinen paitakin sopisi, tykkään niistä koska saa kätevästi vatsamakkarat piiloon

mytyty

Jospa nyt ois kerrankin miun vuoro voittaa jostain jotain! :) Ja mikäs sen kivempaa, kun jotain noin tyylikästä!

Siiri

Olen pitkään miettinyt että joku noista Kirsin päähärpäkkeistä olisi ihana omistaa, mutta en ole saanut aikaiseksi selvittää mistä niitä saa :>

maarge

Tukkakriisi. Mikään muu ei enää auta kuin mahdollisimman upea hiuskoriste. <3 ja koska mä käytän aina ja ikuisesti farkkuja, ihania paitoja ei voi koskaan olla liikaa. ;)

Sanjana

Hmmm. Miksikö minun pitäisi voittaa? Voisin keksiä vakka mitä yleviä ja hienoja syitä sille, mutta en tiedä olisivatko ne totta. En varmaan ole maaaailman köyhin opiskelija , en ehkä kaikkein eniten uusien vaatteiden puutteessa (olen ostanut vuoden sisällä uusia vaatteita :D okei, kuukauden.) mutta syy miksi minun pitäisi voittaa, voisi olla se että rakastan pukeutumista ja kaikkea siihen liittyvää, mutta en ikinä uskalla kokeilla mitään radikaalilla tavalla uutta. Tuo paita olisi aika epäminua, mutta toisaalta se on todella kaunis, tulisi kyllä käyttöön ja antaisipa syyn keksiä uusia käyttömahdollisuuksia vanhoille vaatteillekin! Ja tukkapanta olisi kyllä loistava kun tukka on just pahimmillaan tuohon olkapäille (suorana pidempi, mutta kun on ihan mahdoton luonnonkihara!) ja sen laittamismahdollisuudet on aikasta rajallisuudet :D terv. hiukset kuin röllillä vm.91

inneJ

Syksy on mulle aina sellasta aikaa, että kaipaa uudistusta. Tällä kertaa mä en saa leikata hiuksiani, joten jokin mun normityylistä poikkeava voisi toimia. Tuo paketti olis just sellanen.

Titu

Haluaisin paketin siksi, koska en omista muita hiuskoristeita kuin muutaman hiuspannan,. joita käytän illalla pestessäni meikkejä :D
Ehdottomasti käyttäisin näitä ihania hiusjuttuja <3

Tukkajuttu

Rintasyöpähoidot alkavat vähentää hiuksiani, joten jotain on keksittävä. Ohut pipo alle ja sen päälle tumma, kuminauhalla toimiva rusettipanta – näyttävä ja helppo käyttää. Erinomainen vaihtoehto peruukille.

Judith

No siksi mulle koska olen raskaana ja mahtuisin syksyn ajan tuohon paitaan. Joulun jälkeen ainaki olisi nätti rusetti päähän tällättynä ja sopivan kokoinen vaikka mikään muu ei enää mahtusi ylle. :)

Kisu

Ehdottomasti minulle - tarvitsen jotain uutta jotta voin hurmata jonkun ihanan insinööriPenan tai suunnittelijaRamin pitämään mut lämpimänä talven yli.

Ainulainen

Tuotepaketti kuuluisi minulle, koska
1.) Tykkään pitää lyhyttä tukkaa, mutta minulla ei ole varaa leikata sitä tarpeeksi usein, mihin ihana tukkakoriste tulisi suureksi avuksi.
2.) Kaipaisin juuri tuollaista tyylikästä paitaa työtilaisuuksiin.
3.) Viimeistelen hiki hatussa väitöskirjaani ja stressin määrä on välillä suunnaton. Tällaisesta paketista saisin vähän piristystä syksyyni ja kenties hieno tukkakoriste nähtäisiin kutreillani vaikkapa väitöskaronkassani. :)

Haluaisin kyseisen paketin, koska haluaisin oppia käyttämään hiuskoristeita, mutta rohkeutta ostaa niitä ei ole. Jos voittaisin niin ainakin yrittäisin pitää sellaista!

iviivi

Koska oon aina haaveillu Kirsi NIsosen rusettipäähineistä, mutta yksikään ei ole vielä päätynyt kotiin asti kun olen jäänyt epäilemään että onkos se nyt kuitenkin liian iso… No nyt oon päättäny, että ei oo, mutta valitettavasti en minäkään pääse taiteiden yöhön kun pomo vaatii olemaan työpaikalla eikä työvuorojenkaan vaihto auttanut!

Mangusti

Haluaisin tuotepaketin, koska kukapa nainen ei olisi innoissaan noin ihanasta huonon hiuspäivän pelastajasta ja kauniista, monikäyttöisestä paidasta!

EssiM

HALUAN!
Sopisi täydellisesti tulevaan syksyyn kun aloitan opiskelut! Olen jo pitkään halunnut tuommoisia isoja rusetteja mutten ole raaskinut ostaa. Tuo paita on upea! Sillä kyllä piristäisi vanhoja vaatteita ja tietysti saisihan tuon myös opiskelijabileisiin, opiskeluiden tärkeimpään asiaan, yhdistettyä;)

Tuo rusetti olisi ihan täydellinen lahja isosiskolleni, vaikkapa siitä hyvästä että hän aloitti opiskelut tänä syksynä. Rusetti olisi helppo tapa piristää asua ja kahden lapsen äitinä sisko varmasti arvostaisi nopeaa ja helppoa tapaa saada hiukset nätimmän näköiseksi.

Nina

Ihana paketti!
Haluaisin sen, koska menetin talvella hiukseni ja nytniiden kasvua odotellessa olisi ihana koristautua upealla rusetilla :) puhumattakaan upeasta paidasta jolla hoituisi monikin tilaisuus.

Osallistun! Miulle nämä sopisivat siksi, että nämä toisivat jotain uutta ja jotain leikkisää tyyliini näin syksyn kynnyksellä. :)

aila

Koska tuo paita on niin ihanan näköinen ja rusetti sopisi hiustenkasvatusprojektiini, saisin sen avulla jotain ilmettä tähän epämääräisyyteen : ))

ripa

Koska olen jo monta vuotta halunnut Nisosen rusetin mutta opiskelijana ei ole ollut varaa ja tuo paketti kyllä veisi itsetuntoni ja tyylini aivan uudelle levelille:)

-noop

Jos voittaisin paketin lahjoittaisin paidan siskolleni, koska minulle se luultavasti on liian iso. Sitäpaitsi se sopisi hyvin hänen tyyliinsä. Ihanan rusetin pitäisin itselläni, väri sopisi hyvin hiuksiini ja sillä saisin ylipitkäksi kasvaneeseen otsikseenkin vaihtelua. Jaettu ilo, paras ilo!

sarah

En löydä koskaan hyviä paitoja.. Ja toisekseen en raski ostaa mitään, kun otin asuntolainan.
Siispä olisi kiva saada uusi paita+panta piristämään arkea ja juhlaa!

Ruut

Leikkasin juuri hiukseni lyhyehköiksi ja rusetti sopisi nyt koristeeksi ihan täydellisesti <3 Kun kunnon kampaukset on poissuljettuja niin tuo olisi oiva apu kun on tarve hienostella, tai ihan vaan tyttöillä!

Katja

Töissä olisi kiva piristää asiakkaita rusetti tukassa ja paitahan sopisi etenkin iltamenoihin upeasti.

Aada

Ooh, sekä rusetti että paita ovat niin mun tyyliä<3 Köyhänä opiskelijana vaatetusbudjettini on tällä hetkellä tasan nolla euroa, voi kun arpaonni suosisi!

Aa

Oih! Haluaisin ihanan lahjan siksi, että olen päättänyt, että NYT minulla on perskules itsetuntoa alkaa tuollaista käyttämään (eli kohdata huomiota...). Ja oi kuin näyttäisin nätiltä :)

Jenna

Koska tuo paita on I H A N A ! ! !! Ja rusettikin melkein yhtä ihana ! Yhdistäisin ne YLI-IHANAKSI asuksi!! <3

Martha

Voi olisi ihana lahja siskontytölle. Olen jo pidemmän aikaa miettinyt hänelle sopivaa lahjaa. Hänellä on ihana, mutta erikoinen tyyli! :) hän tuli heti mieleen kun näin rusetin. <3

Koska pikkujouluasu jää joka vuosi viimetippaan tai hankimatta kokonaan niin nyt olis ongelma kerrankin ratkaistu jo etukäteen hyvissä ajoin :)

iida

Tuotepaketti kuuluu minulle, koska näin tuoreena äitinä on tullut kärsittyä ihanista hormonien aiheuttamista ongelmista, mm. Hiustenlähdöstä, jonka seurauksena ennen niin paksu pehkoni on enään muisto vain! Upea rusetti toisi piristystä masentavaan hiuskuontalooni ja pusero sensijaan on malliltaan juuri passeli peittämään raskaudesta pikkuhiljaa palailevan kropan vielä jäljellä olevat muutamat ylimääräiset muhkurat :)

Marpalo

Minun pitäisi voittaa tuo panta+paita, KOSKA en ole IKINÄ voittanut mistään arvonnasta/kilpailusta mitään! :D Olisi jo korkea aika Onnettaren suosia.. Etenkin kun kyseessä on noin upea palkinto! Kirsi Nisosen kultaista rusettipantaa olen saanut onneksi välillä lainata kaverilta, mutta muuten hänen tuotteitaan en omista.. VIELÄ ;)

Kahvinakki

Oi kuinka ihana paita! Tahtoisin paketin, koska paita ja rusettipanta istuisivat tyyliini kuin nakutettu, eikä opiskelijaa haittaisi vastaanottaa upeita luomuksia omaan vaatekaappiinsa :D Kaippa se jotain kertoo, että sanoin ääneen "wau" kun näin paidasta ensimmäisen kuvan.

plussaa

Oih! Koska tämä viimisiä viikkoja raskaana lyllertävä äidin raakile ehdottomasti tykkäisi näistä syksyn piristykseksi :) hieman on hormoonien myötä oma naiseus hakusessa ja koen ansaitsevani jotain ihanaa ja "pinnallista" sen tulevan pikku nyytin lisäksi!

Ninnu

Minulla ei ole ikinä ollut mitään tuollaista pääasiaa ja tuo paita on maailman hienoin. Lepakkomallina voisin ehkä yrittää salata tän yllärivauvamahan vielä hetken, jos pääsen johonkin juhliin vielä:)

AppleHeart

Hola! Paketti olisi ihana saada koska olen juuri ottanut loparit töistäni, valmistuakseni opinnoistani ja seuratakseni sydämeni kutsumusta. Toisin sanoen olen siis p.a. ja luoja ties kuinka pitkälle hamaan tulevaisuuteen! Olisi siis ihana saada edes jotain freesiä kivaa syyspukuetumiseen! :D Olet muuten lempitamperelaiseni! t.stadin mimmi

~Lumi~

Kerrassaan ihastuttavia tuotteita! Kohta on 50 kiloa painoa pudotettu, joten alkaisi varmaan toi M-kokokin mennä päälle. Ja olisipa se samalla kiva palkinto itselle kovasta työstä. Plus että kun panta ois noin sievä ja naisellinen, niin se toisi kivasti kontrastia derbyn tuomiin mustelmiin joita nyt tuppaa olemaan vähän vaikka missä :). Ja onpahan muuten synttäritkin juuri sopivasti perjantaina!

Minna

Oii, todella kiva paketti! Eihän vaatekaappi ole täydellinen ilman noita, siksi paketti kuuluisi minulle.

Tiitii

Miksi tämä paketti juuri minulle?

Paita: Vaatekaappini huutaa päivitystä, mutta jostain syystä en millään meinaa kaupoista löytää vaatteita, joita haluaisin. Unelmoin jatkuvasti jostain mitä ei ole! Tämä paita vastaa kuitenkin haaveisiini!

Rusetti: Punaiseksi värjätyt hiukseni hehkuvat ihanaa väriä aina siihen saakka kunnes maantienharmaa juurikasvu puskee esille. Tällaiset päähän laitettavat upeat koristukset antava lisäaikaa, eikä hiuksia tarvitse niin usein käsitellä väriaineella.

Nostan peukut pystyyn ja jään odottamaan onnenpotkua.

Noita nokinenä

"Syys saapuu,ilma viilenee ja mieli harmaaksi vetää.Katson aamu ikkunasta enkä näe ketään.

Jos tuon kauniin pannan voittaisin,hymyillen peiliin katsoisin.Ehkä ääneen vähän nauraisin.

Sille nauran,että elämä on ihanaa,kun sen oikein oivaltaa.Mut kun pimeys vähän masentaa niin mikä olis sen parempaa,kuin itseänsä somistaa !?"

nomeL

Oh, mikä paketti! Tuon haluan, koska rusetti ratkaisee aina hiuskriisin: lyhyisiin hiuksiin saa vaihtelua ja ilmettä tai ylikasvaneen mallin voi hämätä kauniiksi ;) Paita taas saa uskomaan, että elämä jatkuu kesäloman jälkeenkin, syksy on ihan ok ja siitä selviää hengissä.

Laru

KOSKA yhtään "pikkumustasta" menevää vaatetta ei vielä vaatekaapista löydy ja lepakkohihat vaan on niin pop! Tämän lisäksi tuo panta käy sekä arjen että juhlan piristykseksi lyhyeen tukkaan johon ei mitään kampausta voi väkertää...

Hanski

MInä tarvitsen tuon setin, koska NIIN odotan pukeutumista johonkin muuhun kuin äitisvaatteisiin..

Sanna

Voi ihanuus! Nämä nyt vaan piristäis niin kummasti työttömän kolmen lapsen äitiä. Sitä kun kulkee päivät pitkät tukka takussa ja puurot ja puklut paidalla, niin näillä sais ihmeitä aikaan ja olis ehkä pakko lähteä ihmisten ilmoille tuulettumaan hetkeksi :)

Soikkeli

Panta ja paita pelastaisivat pahemman luokan vaatekriiseiltä, joita viime aikoina on ollut luvattoman usein. Opiskelijaelämästä työelämään siirtyminen lienee yksi lusikka sopassa. Mutta tuo rusetti päässä ei voisi kuin hymyillä :)

Jocelyn

Tämä panta piristäisi valtavasti tulevaa syksyä, se kun ei todellakaan ole oma suosikkivuodenaikani.. :/ Varsinkaan tämä kyseinen syksy ei mieltä ylennä, kun työt loppui eikä uusista ole tietoakaan.

Lisäksi namnam-rusetti sopisi loistavasti punaisia kiharoitani koristamaan. :)

Miimu

Osallistun arvontaan, sillä olen aina ollut kiinnostunut Kirsi Nisosen hiuskoristeista, mutten kuitenkaan ole uskaltautunut sellaista hankkimaan - tuollainen rusettipanta piristäisi paljon tavallisia arkiasujani, jotka yleensä koostuvat kynähameesta ja kauluspaidasta.

Ninneri

Kerrankin olen Helsingissä oikeaan aikaan, taidan siis hypätä ratikan kyytiin illalla. Kiitos vinkistä! :)

Ja kyllä mulle toki uusi upea paita ja iso rusettipantakin sopisi, vaikkapa sen kunniaksi että ensi viikolla alkaa maisteriopinnot Köpiksessä ja tästä maalaisesta tulee kertaheitolla big city lady :D

petra

Koska rakastan rusetteja! <3 ja paitoja :D Kumpikin on myös omaa tyyliäni ja saisin rauhassa kasvattaa hiuksia, kauniin rusettipannan kiinnittäessä huomion..

Jonna

Koska olen räjähtänyt kotiäiti ja tarvitsen uuden pannan (entinen meni rikki jo pari vuotta sitten). Tuollainen paitakin mulle kelpaa, koska se piilottaa hyvin mun läskimahan alleen. Ja ehkä sitten näytän tyylikkäältäkin.

Holli

Koska tuo paita näyttää ihan tajuttoman hyvältä ja megarusetti saattaisi pelastaa monet "mitähelkattiateenmunhiuksille"- päivät :D

mardeleine

Minä tarvitsisin palkintopaketin, koska olen juuri siirtynyt työelämään kahden lapsen jälkeen ja oma tyyli on vähän hukassa. Ennen lapsia tyylini taisi olla vielä aika teini, kolme vuotta minulla on ollut äiti-tyyli, ja nyt pitäisi löytää se ammatillisesti, ja muutenkin, uskottava nainen. Panta voisi päästä arkikäyttöönkin, mutta pusero taitaisi olla pikkujoulukamaa! :)

Ida

Siviili-minäni tyyli on mutkaton ja käytännöllinen lähes rasittavuuteen asti, eikä elegantit saati tyylikkäät asiat (etenkään asusteet!) yleensä kolahda muhun ollenkaan. Kuvailisin tätä pakettia juuri noilla sanoilla - ja jostain syystä sen molemmat tuotteet iskivät silmääni välittömästi ne nähtyäni. Ne toisivat syksyn vaatevalikoimaani pientä mutta erittäin kaivattua särmää!

katsing

kesä on kolhinut melkoisesti, joten jospa syksy tulisi iloisemmissa merkeissä ja olisi kivaa saada jotain uutta syksyksi, ja ehkä vielä sellaista mihin ei olisi varaa näin köyhänä opiskelijana :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, kolmevuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Blogiarkisto

2018