Kaikki hieman pitsiin viittavakin on kohdallani vahvassa suosiossa. Olen tosin hieman värirajoittunut, sillä suosin vain mustaa ja valkoisen eri sävyjä. Jostain syystä en ole koskaan pahemmin innostunut värikkäistä pitseistä. Ehkä kangas on tarpeeksi näyttävä jo muutenkin, että musta ja valkoinen riittää. 

Tämä tummasävyinen mekko on Zaran alelöytö, ja se on täydellinen synkistelymekko. Tuona päivänö tihrutti vettä kuin suihkepullosta, ja tukkani oli luokkaa Anita Hirvonen koko päivän :D

Olen käyttänyt noita Eccon nilkkureita koko talven, ihanaa että ne saa kohta laittaa talviteloille. Tämä ei johdu kyllästymisestä vaan siitä, että kengät ovat niin ihanat, että haluan niiden kestävän pidempään. Kenkien pitää antaa välillä levätä, mutta en ole suoraan sanottuna malttanut tehdä niin. Siksi pelkään että ne tulevat tiensä päähän nopeammin kuin kuuluisi...  

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010