Tein tässä viime viikolla toisen käden hankinnan ja ostin mustavalkoisen Maxinen. Olen himoinnut tätä kyseistä väriyhdistelmää niin kauan kuin muistan, mutta eihän näitä ole ollut myynnissä enää sataan vuoteen. Juttelin laukun myyjän kanssa mustavalkoisen version historiasta ja me molemmat olimme ihastuneet siihen Tyylitaivaan Piksin käsipuolessa. En tiedä mistä aivoni uumenista kaivoin tuon nickin esiin, ja laukun myyjä kertoi myös muistavansa samaisen laukun Ranna nimisellä käyttäjällä. Tyylitaivas on lopetettu jo vuosia sitten, mutta suosikkikäyttäjät muistaa näköjään edelleen.

Mustavalkoisen Maxinen yhdistäminen vaatteisiin on periaatteessa helppoa. Erityisesti jos haluaa näyttää todella vintagelta. Mutta minua kiehtoo taas kerran modernin ja vintagen yhdistelmät, joten valitsin lauantaina asuun mukaan mustan modernin jakun, Mangon kiiltonahkamaiharit ja Vero Modan keinonahkahameen. Harmaa neulekauluri on paikallista tuotantoa eli isäni avovaimon käsialaa ja ohje siihen löytyy Neulo-lehdestä 3/2015.

Kommentit (5)

Deula
1/5 | 

Only Shallow/Helmi Otsalla-Ranna oli kyllä yksi suosikkibloggaajistani kautta aikojen, ja on melkeimpä hassua miten edes voi harmittaa vieläkin että on lopettanut bloggaamisen. :D Ehkä blogosfääri oli miljoona vuotta sitten niin paljon pienempi, että käyttäjät jäävät jonnekin aivojen uumeniin paljon helpommin kuin nykyään.

MariaK
2/5 | 

Rannan blogi(t) oli kyllä aivan ihana. Niitä ensimmäisiä, joita aloin seurata. Olisi hienoa, jos hän innostuisi bloggaamisesta vielä joskus uudelleen.

Piksin muistan myös (muistaakseni hänen kuvansa oli joskus myös Rannan blogissa?). Olisi hauska nähdä, miten Piksi tyylitaituroi vuonna 2015.

Hassua, miten sitä voikin olla vuodesta toiseen kiinnostunut siitä, mitä joku ventovieras on tänään laittanut ylleen :D. Mutta ihmiset, joilla on vahva oma tyyli (kuten sinulla Nelliina), ovat kiinnostavia ja inspiroivia.

3/5 | 

Minäkin mietin yhä edelleen, missähän Ranna nykyään menee ja miten loistava hänen tyylinsä on tänä päivänä :D Jotkut tyypit jäävät mieleen :')

n
4/5 | 

Rannan blogeja muistan minäkin lämmöllä! Ja mieletön tuo mustavalkoinen Maxine. Oi alku-Parikat.

5/5 | 

Ihanasti yhdistetty! Mustavalkoinen Maxine tosiaan on helppo parittaa melkein minkä tahansa asun kanssa, ja se myös freesaa lookia mukavasti. Niin kivaa, että tämä aarre pääsi taas käyttöön ja varmasti hyvään kotiin! t. myyjä :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011