Mitä te näette uuden Ivana Helsinki -teepparini rinnuksissa? Tuijotin kuvaa kaupassa pitkän aikaa, ja totesin, että musteläiskätestissä saisin samasta kuvasta ainakin kymmenen eri versiota esille muutamassa sekunnissa. (Mitä tämäkin sitten minusta kertoo, tiedä häntä).

Kerron postauksen lopussa omat näkemykseni, mutta älkää kurkatko ihan sinne vielä vaan miettikää ensin, mikä on teidän ensimmäinen mielikuvanne?Ihan ensimmäinen mielikuvani printistä oli naisen lantioluut, joissa ympärillä suuret strutsinsulkaviuhkat. Kuoleman burleskitanssija? :D Seuraavaksi mietin perhosensiipiä, intiaanipäähinettä, kahta alienia jotka tuijottavat toisiaan koteloidensa sisältä, luolamaalausta Leijonakuninkaan viisaasta vanhasta apinasta ja niin edelleen. Ja juuri äsken kuvatessani paitaa henkarilla, aloin hahmottamaan linnunkalloa.

Mikä oli teidän ensimmäisenne? Ei sillä, että tähän kyselyyn on mitään sen kummempaa syytä, kunhan kiinnostaa kuinka asioita voi nähdä ja tulkita niin monella eri tapaa.

Kommentit (88)

sinun

Muutamien edellämainitsemiesi lisäksi näin porkkanan, delfiinin ja sydämen anatomiaa.

keksi

Minun ensimmäinen mielikuvani oli juuri linnunkallo. Jostain syystä silmäni sinnikkäästi näkevät siinä myös kaksi luurankoa viettämässä teehetkeä vastakkain istuen.

Eeppi

Kylkiluut. Sydän ja sen ympärillä sulkia. Viimeisenä mieleen tuli joku koppakuoriainen, joka on menossa tuonne paidan helmaa kohti...

Mahtava paita, kelpais. :)

lilli

Minulle tuli ensimmäisenä mieleen jonkinlainen poppamiesten naamio/päähine ja heti seuraavaksi inhottavan karvainen hämähäkki... D--:

saana

Kummallinen ötökkä jolla on höyhenet ja jonka yläruumis levenee ylöspäin, ja jolla on ihmisen kaks pikku jalkaa. :--D

ccc

Hei itse näin tuon saman alienjutun!!!:) Sen lisäksi näin vielä predatorin (siitä leffasta).... Kertookohan tämä jotain ajatusmaailmastani? :DDD

Myy

Minä näen kallon, josta törröttää sulkia ja jonka sisällä on kaksi alienia.

Nyt kun on hetken tuijotellut, niin kyllä tuosta saa kohdun, kaksi alkiota ja synnytysvärkin.. :D

Hämmentävää, mutta ihan samoja juttuja mullaki tuli tuosta ekana mieleen: ekana naisen "alakerran" luut, intiaanin sulkapäähine, alienit, joku perhosjuttu... :) Mitähän tuo sitten oikeasti kuvaa? :)

Virpi

Ensimmäisenä tuli mieleen juurikin intiaanipäähine, sitten halkaistu sydän, kaksi pääkalloa (valkoista), kaksi pientä miehen päätä (valkoista) ja kaksi alienia (mustaa). =)
Lopuksi ylösalaisin katsottuna luulin myös hahmottaneeni kalan.
Hauskaa, miten toisten kertomusten perusteella kuvassa alkaa nähdä kaikkia samoja juttuja. Hauskin oli tuo "kaksi luurankoa viettämässä teehetkeä", nyt miäkin nään sen! =D

Marikki

Mun mielestä siinä on kaks heppua kahvilassa ryystäämässä cappusinoa ja ne näkyy siis ulkoapäin koristeellisten ikkunoitten läpi.

Rhina

Hmm... ensimmäiseksi kyllä mieleeni putkahti riikinkukon sulat, ja toisena tuli mieleen tuosta keskiosasta rumasti sanottuna pässin pää :) Heh, mutta kaikenlaisia kuvitelmia siitä erilaisille ihmisille tuleekin :) Mukavaa Syksyä!

Heinis

Miua kiinnostais hitsisti mitä teet työksesi :-) Pystytkö valottamaan sitä edes jollain karkealla tasolla? Olen siinä käsityksessä, että olet vallan fiksu likka <3

Athelas

Ekana ajattelin sydäntä, sitten lantiota. Sitten se muuttui hämähäkiksi vaikka jalkoja onkin liikaa. Sitten kaksi pääkalloa tuijotti toisiinsa muuttuen yhtäkkiä linnun tai hirmuliskon pääkalloksi. Että samoilla linjoilla mennään :).

Tii

Ihan ekana kuvasta tuli mieleen linnunkallo, seuraavaksi kohtu+ munasarjat ja sitten viimeisenä vielä luurangot sydämen sisällä. Oikeesti kummallista miten samanlaisia juttuja tuosta kuvasta hahmottuu ihmisten mielissä.

Liisa

Ensin näin kaksi kauhistunutta intiaania takaraivot vastakkain, mutta sitten ku näin nuo alaosan jännittävän erikoiset häpyhuulet ja yhdistin sulkamaisen pöheikön niihin, en nähnyt enää mitään muuta..

TiinaMarie

Mielestäni kuvassa on metsässä elävä menninkäismies, jolla päässä sulkahattu, ja leuassa pujoparta :)

Ehdottomasti, eikä näy mitään muuta!

Kiva villi printti :)

Mulla tulee näistä kaikista useimmiten aina ensimmäisenä mieleen just naisen lantioluut, mutta tästä tuli mieleen joku jättiläislinnun kallosta tehty inkkaripäähine/maski, johon on kiinnitetty kyseisen jättiläislinnun sulkia. :D

Ekana tuli se helppo inkkaripäähine, sitten kalkkuna. ja mulla ne sun tuijaavat alienit olivat kaksi kohta suutelevaa ihmistä. :)

Eiku kas, nyt mä näin ne sun alienit ja kotelot. Ne kotelot on ne mun pussailijat. Tosin aika leuattomia ovat.

Jenni

Ensimmäisenä tuli mieleen linnun pääkallo sulkien keskellä. Sitten kaksi luurankoa hampurilaisella :D

mervi

Minä löysin sydämen, kaksi ihmistä, siivet, aivot, keuhkot ja mitähän vielä ja sitten kajahti EI HITTO; SEHÄN ON VAGINA!!! :D

Ansu

Itse näin ensimmäisenä sydämen, jonka ympärillä on siivet/sulkia ja avomieheni leijonan ja karvaisen hämähäkin :D

sannunu

Semmoinen iso tarantella tuli täällä mieleen ensimmäisenä! Sen jälkeen rupesin löytyämään pääkalloa ja intiaanipäähinettä. Hieno paita kyllä!

Suski

Gnars Barkleyn Grazy video ehottomasti joku kuvakaappaus videolta. Lisäksi intiaani, selvä lintu joka soidinmenoissa pörhistää pään ympärillä olevia sulkia.

Pinja

Mulla vaan intiaanipäälliköt tuijottaa toisiaan sillai nenät vastakkai tuommoset sulkahatut päässä vaikka kuin päin kattois :)

Olga

Vuohenpää, munasarjat. Muitten vastauksia luettua alkoi myös näkyä ne luurangot ja inkkaritkin. :)

Aba

Hämäkki ekana tuli mieleen ja toisena kärpäsen naama läheltä kuvattuna,ne verkkosilmät siis =)

Katja

Kaksi sikiötä kohdussa... ehdin ensin lukea noi sinun arvaukset niin oli vaikea miettiä mitä itselle tuli ekana mieleen :D

Kesäorava

Ensin tuli mieleen sellainen biologian kirjoistakin löytyvä poikkileikkauskuva naisen lantiosta, jossa näkyy emätin, kohtu, munasarjat jne. Toisena tuli mieleen pukin pääkallo ja viimeisenä riikinkukko.

Ellu

No eka ajatus oli, että ei helv.. pitääkö sitä naisten ulkosynnyttimet painaa paitaan :D Tuli ihan mieleen ne kuvat, joihin koulussa piti osata kirjoittaa oikealle kohdalle värkin tietyt osat, munasarjat ja muut.

Sitten alkoi näkyä sulkia, sydän, paviaanin pää, luurangot ja niiden alapuolella koukkunokkaukkelit.

Ja nyt viimeisenä näen vain kahden karvakäden (varmaan joku hirviö kun on liikaa sormia) työntyvän reiästä tähän tyyliin:
http://static3.depositphotos.com/1000889/125/i/950/depositphotos_1250075...

Kaksi inkkaria hieroo neniä vastakkain. Nähneet eskimoiden tekevän niin ja päättivät sitten itsekin kokeilla :D

morte

Kas olen vähemmistössä, minulle tuli ihan ekana mieleen kärpänen! Ja tosiaan se oli se eka ajatus ennen tarkempaa kuvan tutkailua niinkuin se mustetäplätestien idea on, sittenhän siitä onkin tullut esille noita edellä mainittuja kun silmänsä "tarkentaa".. :)

Emppu

Mä näin ekana kaksi kättä (ranteista sormiin) vastakkain ikään kuin avoimina ja niiden sisällä sydämen... rakastunut? ;-)
No joo, paljon epäromanttisempaakin näkyy kyllä :-D

Miina

Näin riikinkukonsulkia ja naisen öö lantion sisäelimet. En kylläkään saanut niitä mitenkään yhdistettyä. :D Hauska kuva, mutta jos kaikki näkevät vain munasarjoja ja johtimia niin enpä tiedä haluaisinko itse tuota pitää :D Herättäis varmasti ainakin keskustelua ;)

minora

Ihan ekana tuli mieleen sulilla ympäröity lehmän kallo, sellainen kuin Lucky Luke -sarjiksissa. Miinus tietty sulat.

Siis mulle tuli ihan heti mieleen sulkakoristeltu ruttonaamari. Tiedättekös sellanen, jota lääkärit käytti sillon mustansurman aikoihin. Siinä oli semmanen nokka ja siellä nokassa jotain tuoksuvia yrttejä, jotteivät haistaisi mätäneviä ihmisiä. Fiksua.

Niina

Linnunkallo ja siivet. Näkee siinä halutessaan paljon muutakin, mutta tuo nyt oli eka ja ainoa asia, jonka vaivattomasti siinä näen. :) Mistä tuollaisen paidan löytää? Tuotenimikin jo auttaisi paljon etsinnöissä.

heh

Minäkin näin kärpäsennaaman ensimmäisenä. Mutta otan osaa niiden muiden puolesta, jotka näkee samoja asioita kuin minä, olen saanut musteläiskätestistä tulokseksi "ei todellakaan alalle soveltuva"... :D

Näinpä taas... Luin otsikon 'Mustalaiskäsitesti - mitä näkyy' Ja mietin etta olet käynyt kuulemassa ennustuksia... :D

Emppu

Minäkii taidan kuulu johonki vähemmistöön, kun ihan ekana näin pitkään pelkästään kaks norppaa/hyljettä jotka on selätysten, katsovat molemmat siis pois päin toisistaan. Mitään muuta en nähny ennenku luin näitä juttuja :D

veera

Ekaks tuli mulle jmieleen just joku linnunkallo, lehmänkallo, poppamies, siivet, tarantella.. ja hahmotin kans kaikki nuo sinun mainitsemat :D ihana <3 Tuosta saat tulla kuulemaan monia versioita: "ihana avaruusalus paita" :D

laura

Ihmettelen miksei kukaan muu oo nähny niinkuin mä, tuossahan on ihan selvästi muhkea nainen valkoisissa saappaissa ja sulkahameessa, pyllistämässä :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, kolmevuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012