Nöpö, I feel you.

20140417_160311

Kommentit (12)

Nenna

Juuri se! Jostain syystä hain sitä vanhemmista postauksista ja selasin samalla ohimennen reissujututkin... Ja sieltähän löytyi vaikka mitä kivaa :) ja meni muuten jokunen tovi :D

Minttu
3/12 | 

Sama homma täällä..talon etsintä menossa ja tuntuu niin vaikealta projektilta kun kaikissa kohteissa mättää joku :) Tuntuu että mahtaako sitä omaa taloa löytääkään eikä jaksais enää kauaa odotella..!

Talvikettu
4/12 | 

Jaksamisia muuttoon, onneksi määränpää on aivan ihastuttava eikä sieltä toivottavasti tarvitse muuttaa enää kuin vanhainkotiin jos sinnekään :)

6/12 | 

Kovin avuliaan näköinen kaveri tossa tuolilla. :) "Raatakaa te siinä, mä tässä vähän oikaisen koipiani..." Ihana!

Nenna
7/12 | 

Onnea muuttoon :) ja uuteen kotiin ja kaikkea <3
Asiasta kukkaruukkuun, selasin blogiasi etsiäkseni postauksen nettikaupoista joissa on vaatteita sekä lyhyille että pitkille. No en tietenkään lötänyt sitä, vaikka muistan hyvin sen lukeneeni ja ajattelin silloin että muistan ne kyllä ilman että talletan sen. Höh. Voisitko (tai joku lukija) ystävällisesti kertoa mistä sen löydän :)

Ja kiitos ihanasta blogista! Vaikka en juuri kommentoi, käyn säännöllisesti lukemassa ja ihastelemassa kenkävalikoimaasi :) Aah!

Jonanna
8/12 | 

Hih :) Nöpön ilme on paljon kertova...hauska röhnötys asento :D Toivottavasti saatte nopeasti muuton toteutettua niin pääsette nauttimaan pääsiäisen vapaista yhdessä =) Täälläkin talon etsintä menossa. Ei ole helppoa etsiä sitä loppuelämän yhteistä pesää joka miellyttää molempia 100%. Pakko katsoa asioita siltä kantilta, että jos yksin asia jo heti ensitapaamisella häiritsee niin sen tietää, että se häiritsee aina ja ikuisesti. Välillä käynyt mielessä, että onko sellaista täydellistä taloa edes meille :D

MutiNa
9/12 | 

Hahhaa. Luin, että muuttounelmia ja kovasti ihmettelin, että ompas sun unelmat... tuota... aika karuja. Tsemppiä muuttotunnelmiin :)

Nevada
11/12 | 

OOH! mikämikämikä on tuo kirsikka kuosinen juttu tuossa vasemmassa alalaidassa ja mistä noita saa?! :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012