Minna Parikan A/W 15 mallisto Glazed & Confused jatkaa samaa leikittelevää ja värikästä linjaa mikä oli nähtävissä jo vahvasti etenkin S/S 15 mallistossa. Nyt mukaan on otettu My Little Pony ja sen myötä pastellisävyt, ja yhä enemmän ja enemmän matalakorkoisia malleja.
Parikka ei selvästikään ole sitä mieltä että muoti ja asustaminen tulisi ottaa vakavan ryppyotsaisesti, vaan katuja voi mittailla myös mintunvihreissä yksisarviskengissä. Olen täsmälleen samaa mieltä, vaikka henkilökohtaisesti huokailenkin enemmän Parikan klassikkomallien perään. Paitsi nuo sirot glitterkorkkarit kyllä lämmittävät silmää vähän turhankin paljon...

No sitten. Jätin sokeriksi pohjalle (tan-tan-taa): vauvojen tossut (koot 17-19)!


En tiedä mikä tulee olemaan hintataso lasten puputennareilla mutta ihan vaan lyhyesti sanoen enkestä! Voiko olla mitään niin suloista kuin nuo vaaleanpunaiset pikkuiset kengät. Ei voi.

Kommentit (24)

EssiK
2/24 | 

Noi mustat ponikorkkarit, ihan parhaat! Myös glitteripuput houkuttais. Tarvii ehkä laittaa vähän säästöjä sukan varteen ;)

Perhoneito
3/24 | 

Voi lääh, mitä kenkiä. Voi kumpa budjetissa ois vaikka vaan kolmien kenkien verran joustoo...

Meeri
14/24 | 

Iik, kummitädin pieni mussukka TARVII noi vauvatennarit ihan yhtä paljon kuin kummitäti tarvii mustat ponibootsit tai ne tällä hetkellä myytävät mustavalkopilkulliset puputennarit! Mulla ei ole hajuakaan minkä ikäiselle nuo vauvojen koot menee, voisko noi (17-19) olla sopivat vuoden ikäiselle? Mihinköhän aikaan tämä AW-mallisto on yleensä tullut kauppoihin... Ois vähän ihana 1-vuotislahja kummitytylle, vaikka onko niin iso mikään vauva enää... <3

15/24 | 

APUA!! Liian ihania kenkiä on tullu taas Parikalta<3 puputennarit on kummitellu jo tosi pitkään mielessä ja nyt ne saa kaverikseen yksisarvis korkkarit ja prätkäsaappaat, tahtoo tahtoo!! Äkkiä ärrälle lottoomaan :D

Titu
16/24 | 

Ihanat nuo ponikorkkarit! Ensimmäistä kertaa harkitsen sijoittamista parikan kenkiin :)

Olivia Rouge
17/24 | 

NUO LEOPARDIT TAI MUSTAT VAUVOJEN PUPUTENNARIT! Onneks ei oo rahaa, muuten meidän jäbä "joutuis" kulkeen Parikat jalassa pienestä pitäen.......

ujosiili
18/24 | 

Miksi mulle tuli ensimmäisenä mieleen, että noi ylisöpöt vauvatossut on suunniteltu ihan vain sun tilin tyhjentämiseksi? :D Mahtava ajoitus!

19/24 | 

Voi miten suloisia nuo vauvan kengät! <3 Aivan ihanat, nuohan olisivat parhaimmistoa ristiäislahjoina ja muistamisina. My little Pony kengät ylärivistä kelpuuttaisin ja nuo piparireunaiset korkkarit myös. :)

rosa
20/24 | 

Vaaleanpunaiset tai -siniset bootsit sopisis mun tyyliin kuin nakutettu (minulle muutenkin yksisarvisia, öö, kaikessa, ja pastelleja). Neeeeed.

Riikka
21/24 | 

Hyvä jysäys mitä kenkiä! Apua! Huh! Ja juuri silloin, kun ei oikeasti voi ostaa... En ollut pitkään aikaan käynyt blogissasi ja luin sitä taas hetken ja tuli sellainen olo, kuin olisi tavannut pitkästä aikaa hyvän ystävän. Kiitos!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011