Noin yleisesti ottaen pidän myrskyisestä(kin) ilmasta, siinä on ihan tiettyä tunnelmaa katsella ikkunasta ulkona raivoavia luonnonvoimia mutta on siinä myös nurjat puolet. Omenapuiden kuolema.Kaksi runkoa oli ketarat oikosenaan nurmikolla. En tiedä oliko puu alunperinkin sisältä hieman laho mutta joka tapauksessa pihassamme on nyt pari puuta vähemmän.


Tontin rajalla olevista valtavista männyistä taas oli lennellyt parimetrisiä oksia pihaan, ihan kiva sinällään että talo tai sauna ei ole näiden puiden läheisyydessä sillä voisin kuvitella, että jotain harmia näistä voisi rakennuksillekin koitua. Harmi myös ettei kyseessä ole vastaavan kokoluokan kuusenoksat, sillä tässähän meillä olisi sitten joulukuusia valmiina vaikka kuinka monta :D

Miten muilla omakotitaloasukeilla, onko puutarha ottanut iskua lumimassoista ja myrskyistä? Meidän naapurin pihassa kaatui toissa kesänä suuri koivu suoraan autotallin päälle, se on pahin mitä täällä meidän kulmilla tiedän.

Kommentit (6)

Helen
2/6 | 

Mökillä Juupajoella vanha omenapuu oli hajonnut neljään osaan lumen painosta... Siellä sitä tosin satoikin sen 44 senttiä!

Tuija
3/6 | 

Oksia on pudonnut. Vanha huvimajan runko oli mennyt solmuun. Mitä aiotte tehdä omenapuille? Tuo puuseppämme saattaisi olla kiinnostunut puutavarasta. Kurkista Koti meidän -verstaan facebook -sivua. Itsenäisyyspäivän terveisin Tuija

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Missä päin asutte? Olen odottanut että pääsisin tyrkyttämään jollekin puusepälle noita meidän omenapuupöllejä, niitä on aikamoinen määrä kun 5 puuta on kaadettu/kaatunut. En ole raaskinut polttaa niitä takassa, juuri tästä syystä :) eli tervetuloa noutamaan jos kelpaa, laita vaikkapa sähköpostia: nelliinan@gmail.com

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011