Minua kysyttiin mukaan Kalevala Korun MySAAGA -helojen suunnitteluun ja lähdin innolla mukaan. Kalevala Koru on ainoa korusarja jota ylipäänsä käytän ja erittäin rakas minulle. Ja tietysti kaikki missä saa näpertää ja piirrellä, on kivaa. Vetäydyn tästä suunnittelupöydän äärelle ja lähitulevaisuudessa on tulossa pientä äänestystä, joissa tuomareina toimitte te. Hui.

Jollei korusarja ole ennestään tuttu, tässä pientä lisäinfoa. MySAAGA korujen idea on yksinkertainen. Nauhaan saa keräillä uusia heloja oman maun mukaan, vaikkapa merkkipäivien kunniaksi tai ihan vain omaksi ilokseen. Lopputuloksena käyttäjänsä näköinen keräilykoru.


my saaga

my saaga

Sen lisäksi, että minä järkkäilen täällä blogitontilla omaa kisaani, te voitte ottaa osaa ihan oikeaan suunnittelukisaan. Käykää tutustumassa suunnitteluohjeisiin ja ladatkaa parhaat ideanne MySAAGA suunnittelukilpailuun: KLIK! Kisasivusto aukesi eilen 1.6. ja suunnitella ehtii 31.8. asti. Heloista käydään yleisöäänestys, jonka perusteella voittajahelat valitaan. Sehän voi olla, että jonkun teistä suunnittelema hela nähdään tuotannossa ensi vuonna? Olisin niin ylpeä :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (4)

Hanna
1/4 | 

Siitä lähtien kun näin näitä ekan kerran joku aika sitten, oon miettinyt että saakohan noita heloja tungettua Pandoran ketjuihin mutten ole saanut otettua selvää, olisko Nelliinalla tai jollain muulla kokemusta? :)

milja
2/4 | 

Tämä ei nyt liity postaukseen millään tavalla, mutta osaisitko neuvoa missä on Tampereen parhaimmat kirpputorit?:)

:) Pirtsakka :)
3/4 | 

Onnittelen! varmaankin mielenkiintoista hommaa tuo suunnittelu.

Tykkää myös kalevalakoruista.

täti
4/4 | 

Hanna, kokeilin omaan Pandoraani ja nämä Sagan helat ovat isommalla reiällä varustettuja. Mutta silti voivat sopiakin yhteen jos on sopivat helat vierekkäin. Täytyy vain vähän kikkaillla helojen koolla.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011