Sain joululahjaksi Monalta upean piponkorvikkeen eli rusettipannan. Ajattelin ensin että panta olisi sisäkäyttöön, mutta koska kangas on jonkunlaista villasekoitetta eli astetta paksumpaa, se sopiikin paremmin lämmittämään korvia ulkona. Värivalinta on aika osuva minulle ;)

d8-horzd7-hor

Olen ollut naama mykkyrällä kun jokaisessa blogissa on esitelty suloisia itse neulottuja rusettipantoja (turha toivo että osaisin neuloa pannan itse), mutta eipä tullut sitten mieleen että sellaiset olisi voinut ommellakin! Onneksi on neroja ystäviä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (10)

3/10 | 

Aika herkku! :) Itse haluisin turbaanin täksi talveksi päätä lämmittämään..olen vähän muodista jäljessä :P

4/10 | 

Ihana! Ja mitkä värit <3 Tollainen olisi kyllä kätevä. Ite oon myssyjen ahkera käyttäjä mutta niiden kanssa on niin vaikeaa pitää tukkaa kiinni, että tommoinen olisi hyvä vaihtoehto sellaisille päiville.

Tuija
5/10 | 

No eipä ole tullut mieleen että nuo 90-luvun(?) pannat voisivat olla TYYLIKKÄITÄ.

MyohMy
7/10 | 

Oikea Marianne-karkki! :) Kertokaa muuten miten te jaksatte meikata joka aamu? Vai meikkaatteko? Itse en ole meikannut oikein vuosiin, paitsi kevyesti joskus ripsiväriä ja nykyään sekin tuntuu jotenkin oudolta. Miten sitä saisi itsensä innostumaan meikkaamaan? Vai tulikohan minulla jo teininä meikkausvaihe elettyä kun pari vuotta paklasin j-o-k-a ikinen aamu ja aika paljon.

Hei-mo
9/10 | 

Hyi.

anteeksi!

Mutta en ole itse edelleenkään lämmennyt pannoille. Ne edustaa aina ja edelleen sityä karmeaa ysikytlukua.

Ja ei, Ei. minusta tuo on kaikkea muuta kuin edustava ja sinu kasvojen piirteille sopiva... tai rumasti sanottuna rumakarmea............Ei!

onneks sulla on niin söpöt kasvot jotka pelastaa tilanteen ^^

ja onneksi on makuja joka lähtöön....

10/10 | 

Pantoja on tulossa myös nettikauppaan myyntiin jahka ehtii kuvailla ja toinen värivaihtoehto on sinivalkoinen raita :)

Hei-mon ei tartte käydä ees kattomassa :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012