Ah myssykelit. Mitä sitä muuta kaipaa, kuin punaisen neulekasan takaraivolle ja fiilis on katossa. Iltapäivällä ei tarvinnut takkia, mutta silti oli sen verran kirpeää että myssy ei vaikuttanut ylilyönniltä. Odotan jo sormet syyhyten karvaliivieni esille ottamista, ei mene enää kauan damdidam <3


b21

b21


b5

b5


b4

b4

Kengät ovat Biancon alesta ostettu joskus alkukesästä, ihanaa että tuli syksy ja pääsee käyttämään niitä! Remmikengät ovat selkeästi korvikkeeni kauan ihailemilleni Westwoodin Pirate Bootseille, joihin en ole raaskinnut sijoittaa.


b31

b31

Anteeksi mutta mitä ihmettä tämä lööpeissä oleva salkkarikohu oikein on olevinaan? Ihmiset taitaa ottaa vähän turhan tosissaan Suppo Taalasmaan ja kumppaneiden seikkailut :D kerrataan vielä: se on fiktiota, Seppoa ei ole olemassa! Suomi menee sekaisin kun salkkarit ja BB alkaa...

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (14)

3/14 | 

Samaa mietin minäkin tuossa salkkarijutussa. "Tämä ei ole enää perheohjelma! :(:(" ..No onko joskus ollut? Miksi sen edes pitäisi sopia alta kymmenvuotiaille? Huoh ihmiset.

Ihanat nuo Biancon kengät!

minora
4/14 | 

Niin hienoa, että joku muukin on ihan täpinöissään syksyn tulosta. Mä tässä odottelen vielä, että oikea hetki myssylle tulisi. Keväällä kartutin myssykokoelmaani vähän liikaakin, ei ehtiny kaikkia käyttää tarpeeksi.

Ihanat nuo kengät!

M
5/14 | 

Mistä tuo sinun ihastuttava laukku on?? Olet varmaan joskus kertonut mutta en vaan muista..

Jenspa
6/14 | 

Rakastan noita kenkiä, todella nätit! Oon kattonu niitä aikaisemminkin täällä :D

Ja pakko sanoa, että uusi ulkoasu on parempi kuin se entinen.

7/14 | 

Nauroin aivan samaa. Jännä juttu, ku toiset pakottamalla pakotetaan kattomaan heidän mielestään paskoja ohjelmia. Ei meilläpäin vaan. Ihan ite saadaan kattoa mitä huvittaa ja jättää loput kattomatta. :D

mimi
8/14 | 

hei!

minun on ihan pakko kysyä kun sä käytätä paljon lyhyitä hamosia ja pyöräilet, miten se onnistuu?!?!?

itse vilauttelen jo silloin kun hame yltää alle pohkeitten :D

Lissu
9/14 | 

Täällä odotellaan ilman viilenemistä kovasti, myssyt ja huivit ... aah !

Minuakin kiinnostaa laukkusi ostopaikka, kerrassaan suloinen

11/14 | 

Rakastuin sun kenkiin. Oon itsekin ihaillut pirate bootseja. Avasin niitä varten jopa säästötilin, tällä hetkellä taitaa olla huimat 90€ :D

Taas lookki on mukavan puna-musta-valkoinen. :) pug-a-licious tykkää !

zirinna
13/14 | 

Aah, myssyt <3 Mun pitää varmaan kans hankkia jotain vähän värikkäämpiä päänpeittäjiä, koska toi kirkkaanpunainen myssy yhdistettynä musta-valkoiseen mekkoon näyttää ihan täydelliseltä :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012