Näytän tätä nykyä jatkuvasti siltä, kuin minua olisi kohdannut joku suurempikin henkinen onnettomuus. Silmät ovat turvonneet ja punaiset, ja tuntuu että koko naama on samassa tilassa. Alan jo oikeasti toivoa sadekelejä, että näyttäisin edes hetken normaalilta. Ja nyt puhutaan siis allergiasta. Eivät olleet uutiset väärässä, että pahin allergiakevät tästä tulee. Minä en nimittäin yleensä reagoi näin voimakkaasti siitepölyyn, mutta tämä kevät, huhhuh.

Allergiaitkuista vaatteisiin. Koska ulkona on kuulemma kylmä, pitkähihainen Marni at H&M -mekko olisi vilukissan päivän valinta.
Mekossa on takana täysin erilainen kuosi kuin edessä, en edes tajunnut tätä silloin kun mekon tilasin. Kiva ylläri paljastui vasta avatessani paketin. Ja kiva oikeasti, ei sarkastisesti :D
Jostain käsittämättömästä syystä Saku tykkää tästä mekosta, se on kuulemma erittäin Beach Boys tai jotain sinnepäin. Mieheni on retrokuosien ystävä. Yleensä säkkimekot eivät meillä juuri kehuja kalastele, mutta tämä on näköjään poikkeus.

Jos mies saisi päättää, mihinköhän minun pitäisi pukeutua? Me ollaan joskus tästä keskusteltu ystävien kanssa ja pohdittu vähenisivätkö vaatteet olennaisesti (:D) vai mitä tapahtuisi... veikkaan, että omalta mieheltäni saisin todennäköisesti ylleni kepeät shortsit ja jonkun retron Star Wars T-paidan. Pitääpä kysäistä.

EDIT: kysyinpä sitten Sakulta tätä hommaa ja vastaus oli: "lököfarkut, tollanen college-henkinen t-paita ja löysä pipo päässä"! WTF :D antiminä! Laitan sen kotona valitsemaan kyseisen lookin vaatevarastostani ja laitan sitten todistekuvan tänne hahah!

Mitä veikkaatte omasta siipastanne, mitä hän haluaisi teidän pukevan?

Kommentit (52)

1/52 | 

Ihana mekko! :) Ja en tiedä miten mun poikakaveri haluis mun pukeutuvan.. Hällä itellään on mustaa, mustaa, ketjuja ja mustaa aina päällä, ite vaihtelen tyyliä fiiliksen mukaan :). Ehkä parempi etten aina tiedäkkään, niin ei tuu miellytys paineita :DD

2/52 | 

Tohon samaan selitykseen mäki oon päätyny :-D En kyllä yleensä edes pidä mitään kovin avonaisia vaatteita, mutta jos esim. juhlamekossa sattuu olemaan vähän syvään uurrettu kaula-aukko niin palautetta tulee. En oo kuitenkaan kokenu sitä mitenkään mustasukkaisessa mielessä, kun mies on kaikkea muuta :-D Hassua!

hhelu
3/52 | 

Yleensä pukeudun melko naisellisiin, vähän rentoihin, vaatteisiin ja tykkään etä vaatteissani on yksi juju, esim joku iso koru, kiva paita tai vaikkapa kengät. Pukeudun _erittäin_harvoin_ huppareihin ja löysempiin housuhuin, tulee jotenkin homssuinen olo :D Vähä aika sitten (juuri niinä harvoina päivinä) kun laitoin hupparin päälle niin mieheke sanoi kuinka hyvältä näytinkään! Ja hän kehuu vaatetustani erittäin harvoin :D

prettymurmel
5/52 | 

Mun mies tykkää itsellään kovasti menneistä vuosikymmenistä ja toisen maailmansodan aikaisista ylijäämistä. Mulla on mekko/korkkari -linja ja pidän itsekin vanhahtavasta, joten mätsätään aika hyvin yhteen. :) Jos hän saisi päättää, käyttäisin varmaan vielä enemmän vintagea ja vähemmän värejä. Ja tosiaan, todennäiköisesti vähemmän säkkejä :D

VäikeHipi
6/52 | 

Jos kysyn mieheltä että mitä mä laitan päälle, tulee vastaus: Vaimo älä laita mitään :D

Virpi
7/52 | 

Juu, täällä sama ton ostamisen suhteen! Ennen jos näki yhtään isompaa helmaa ja kivaa kuosia ni se oli kassan kautta kotiin. Nykyään osaan arvostaa laatua määrää enemmän, tosin laadukkaita mekkoja ja kenkiä löytyy helposti... =D

marge_
8/52 | 

Meillä kanssa tuo paitojen avonaisuus on vähän sellane juttu, ettei tiiä tykkääkö mies vai ei. Yleensä jos lähden ulos, mies ei halua että pidän avonaista paitaa. Kerranki yhdessä kun lähdettii baariin minulla oli sellane liivi päällä ja sen alla ihan perustoppi ja hän kysyi "etkö voisi laittaa pitkähihaista" :D Minä ku ajattein et ei oo paha jos vähän ihoa näkyy, varsinkin ku ei omista rinta varustusta. Ehkä hän ei halua, että muut katsovat minua sillä silmällä tms. ?

Figlia
9/52 | 

Meillä mies tykkää hyvin monenlaisesta tyylistä ylläni riippuen missä ollaan ja mitä tehdään. Hän tykkää, kun laittaudun eli laitan mekon, korkkarit, meikit ja hiukset vimpan päälle, kun mennään esimerkiksi syömään tai viettään iltaa kavereiden kans. Hän kuitenkin on hulluna urheiluvaatteisiin sekä rentoihin kotivaatteisiin myös. Tiedän kyllä milloin mies erityisesti tykkää pukeutumisestani, koska muistaa aina silloin kehua, että näytän hyvältä :) On se kyllä mukavaa, kun esimerkiksi töihin lähtiessä mies huikkaa "näytät hyvältä". Siitä saa aina ekstra lisävarmuutta työpäivään :)

Nini
10/52 | 

Kyllähän pukeutumisasioita voisi mieheltä tiedustella, mutta luulen ja toivon, että tykkää ja pitää nättinä monenmoisessa rätissä. Varmaan sanoisi että pukeudu talvisin lämpimämmin en aina jaksa katsella kun palelet!

Usein ainakin vanhemmassa sukupolvessa on se ajatus, että naisen pitäisi puuttua miehen tyyliin ja neuvoa pukeutumisessa, mutta itse en oikein osaa samaistua tuohon ajatusmaailmaan ja alkaa stailata aikuista ihmistä, pukeutukoon niin kuin viihtyy ja niin teen minäkin!

mimma
11/52 | 

no, mun mies pukeutui ennen meidän yhteiselon alkua korkeavyötäröisiin mattinykäs-housuihin, läskipohjakenkiin ja tribaalipaitoihin. :D hän on myöntänyt, ettei omaa mitään tyylitajua. silti musta tuntuu, ettei sille ihan sama olis jos mä päättäisin hukata kaikki kivat mekot&tiukat housut kaapistani. :D mielenkiintoinen kysymys siis, pitää kysyä tästä asiasta mieheltä!

Sussu
12/52 | 

Pakko kysyä vielä noista kiharoistasi, kun kävin eilen hakemassa Sokokselta sen Pro Pearl Curlin vai mikä olikaan. (Miesmyyjä muuten nauroi mulle, ihan varmasti nauroi, olikohan Sokoksella rampannut Nelliinan lukijoita kihararautaostoksilla vai en kai mä niin naurettavan näköinen ole :D) Millä saat ne siis pysymään paikoillaan, eli mitä mömmöjä laitat tukkaasi? Ensin jotain kuumasuoja-ainetta ja sitten vaan lakkaa? Vai muotovaahtoa?
T: Onneton hiustenlaittaja

karkkinen
13/52 | 

Yksinkertaista.. mieheni haluaisi minun pukeutuvan korollisiin kenkiin (jotta jalkani näyttäisivät hieman pidemmiltä) ja vartalon muodot esiin tuoviin vaatteisiin.. Kyseessä ei siis tarvitse olla mitenkään paljastavat vaatteet, mutta mieheni vihaa kaikkia muodottomia ”säkkejä” sekä ”mummokenkiä”. Tyylini ei todennäköisesti muuttuisi paljoakaan, paitsi ehkä hieman naisellisemmaksi .

Nina
14/52 | 

Hahaa! Kysymyksesi on enemmän kuin ajankohtainen mulle, sillä (uusi) poikaystäväni on kunnon tyyliniekka ja verhoutuu Ann Demeulemeesteriin yms. mustiin, liehuviin vermeisiin. Aina ihastelee vastaavia naisten tyylejä "noitamaisina", ja fiilistelee kaikkea pitkää, mustaa ja liehuvaa kauniiden naisten päällä.

No, itse käytän mustaa korkeintaan farkuissa ;) Olen leikkisä pukeutuja joka rakastaa raitoja, värejä, vintagea... :D Kuulemma tykkää mun tyylistä paljon, mutta välillä hiipii mieleen että mitenköhän mahtaa olla.. Näytetään superhuvittavilta kun kävellään yhdessä katuja :D

15/52 | 

mun miehen mun lempivaate taitaa kyllä olla tommonen hooämmän logg-sarjan harmaa huppari, joka on siis suuri ja pultsarilookiin sopiva, sitä se aina kehuu, mut mä epäilen, et se ennemminkin pitää siitä sillä mielellä, et iteki käyttäis sellaista. Kotioloissa ollessamme se taitaa preferoida vähiä vaatteita :D

myohmy
16/52 | 

Mun mies rakastaa yli kaiken teknisiä urheiluvaatteita ja mikäli hän saisi päättää pitäisi aina sellaisia sekä itsellään että katselisi mielellään minun päälläni. :D Tyylini onkin mennyt urheilullisempaan ja casuaalimpaan suuntaan. Aikaisemmin tykkäsin, että piti olla tiukkaa ja mustaa ja nahkaa. Sellaista aika rock-henkistä fiilistä hain. Tykkään edelleen sellaisesta, mutta näin kohta kolmekymppisenä tuntuu, että ikä rajaa jo jotain pois ja sitten taas en löydä kaapistani tuollaisia naisellisia aarteita kuin sinulla! Aivan järkyttävän ihana tuo edellisen postauksesi liehuhame ja tämä narnia! Kertakaikkiaan wau!

myohmy
17/52 | 

ja mistähän minä tuon narnian keksin... no satumainen tuo mekko on. Käännyt ympäri ja tadaa, tyypit ihmettelee mihin katosit, hah ha. :D

Virpi
18/52 | 

Hehhheh! Ai että, tästä on kotona puhuttu. =D
Aavistan pitkän avautumisen...
Oma mieheni on uskollinen tummien, istuvien (muttei liian tiukkojen) farkkujen, siistien neuleiden, neuletakkien sekä bändipaitojen ystävä. Minä taas puolestani olen vannoutunut pitsin, pallokuosin, mekkojen ja neuletakkien ystävä. Mies sanoo kyllä että pitää paljon tyylistäni, mutta kyllä sitä huomautettavaakin löytyy: välillä helmat on kuulemma "liian isoja". Ja vyötäröä korostavat vyöt, ovat ne sitten ohuita tai paksuja, ovat ihan no-no. Ja korkkarit pitäisi kuulemma useammin vaihtaa balleriinoihin, koska ne ovat käytännöllisemmät. Se on mieheni yksi lempisanoista: käytännöllinen. Olen omasta mielestäni panostanyt todella paljon siihen, että kengät ovat sekä kauniit että hyvät kävellä. Olen yrittänyt selittää että nykyään on mielestäni suhteellisen helppoa löytää itselleen sopivia jopa korketa kenkiä joissa on hyvä istuvuus, mutta ei. Ja farkkuja minun kuulemma tulisi käyttää enemmän kuin kaksi kertaa vuodessa.

Virpi, meillä ihan sama juttu! Mun miehellä on tismalleen samanlainen maku naisten (minun) pukeutumisen suhteen. Hyvä puoli tässä on se, että ostan nykyään vähemmän, mutta laadukkaampaa. Enenn törsäsin lähinnä törsäämisen ilosta kaikkeen `vähänkin kivaan`. Nyt sellainen semikiva on mulle kirosana. Ja vaatekaappi sekä mies kiittää :)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

miehen logiikka taitaa kyllä toimia just noin, että miksi sipsuttaa korkkareilla kun ballerinat ovat paljon helpommat :D meillä mies diggaa converseja ja korkkareita varmaan aika tasapuolisesti, siis mun jalassa... käytännöllisyyshaaveista se on joutunut luopumaan jo aikoja sitten, koska mä olen käytännöllisyyden totaalinen vastakohta.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Meillä kanssa liputetaan Conssien suuntaan. En olis ikinä uskonut. Eräänä lauantai-iltana stressailin ennen ulos lähtöä vaatekriisin kanssa. Sanoin miehelleni, että voit päättää mitä laitan päälle. Vastaus oli, conssit, farkut, joku paita ja nahkatakki. Kuteet, joita pidän töissä casual friday merkeissä. Sai vastineeksi silmien pyöräytyksen ja kiusallani laitoin kynähameen ja korkkarit :)

19/52 | 

Kysyin heti tämän luettuani poikaystävältäni asiasta ja ensimmäinen vastaus oli, että "verkkarit ja hiekkaa (niinkuin 80-luvun musiikkivideoissa kun ne naiset kierii hiekassa)" :D. Sen jälkeen poikaystävä meni mekkokaapilleni ja näytti sieltä 50-luvun tyylistä kukkamekkoa. Hyvä näin, koska mekkoja käytän kaikista eniten.
Yllättävää on kuitenkin, että joku aika sitten poikaystäväni totesi ettei tykkää siitä jos naisella on punaista huulipunaa. Olen aina elänyt siinä uskossa, että kirkkaanpunainen huulipuna aiheuttaa sellaisen Marilyn -efektin eli on automaattisesti naisellinen ja hot. Muutenkin kuulemma liika meikkaaminen on pelottavaa. :D

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

mä luulen että melkein kaikilla miehillä on toi juttu että paljon meikkaava nainen on jotenkin vaikeasti lähestyttävä, että se "meikitön" on kivempi, jotenkin mutkattomampi? Mulla itselläni taas on joku ihme juttu sellaisiin ylimeikattuihin, vähän avuttoman oloisiin "sutturoihin", rakastan naisilla sellaista (horo)lookkia ja jos olisin mies tai lepakko, haluaisin sellaisen tytön kainalooni :----D siis tyyliin Daisy de la Hoya, ja on kyllä ihan totaalinen mysteeri että miksi näin, en aina ymmärrä itseäni :D

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

eltsu
20/52 | 

Tuli vain tuosta mieleen, että olisi kiva nähdä sinut sakun stailaamana=)) Vaikka parissakin eri asussa. Siinähän tulisi sitten selville mistä mies pitää=)

Matleena
21/52 | 

Mulla on hyvin paljon pukeutumisesta kiinnostunut mies (aika varmasti siltä löytyy vaatteita enemmän kuin multa :D), jolta siis löytyy visio myös siitä, mikä sopii/sopisi mulle ja mikä ei. Vaatekaupoissa se ei valita että tylsää, kunhan käydään katsomassa myös miesten vaatteita, ja kun kysyn mielipidettä vaatteista, sellainen ihan oikeasti aina löytyy. Tän takia tiedän hyvin, millaisista vaatteista se tykkäis mun päällä. Onneksi meillä on aika samanlainen maku, joten on todella etuoikeutettu olo kun mulla on tällainen poikaystävä! :)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

meillä kans miestä kiinnostaa vaatteet, mutta ainoastaan omansa :D naistenvaatekaupat on melko tuskaa, mutta ei toi pahin tapaus onneksi ole. Tosin jätän pörröpään sielti mielummin himaan, että saan laapustaa kaupoilla rauhassa ja ilman että kukaan puhisee selän takana kuinka on nälkä ja jano ja väsyttää :D

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

sinnA
22/52 | 

Me ollaan miehen kanssa itseasiassa puhuttukin lähiaikoina. Aikaisemmin mies oli tosiaan sitä mieltä, että nainen on seksikkäin farkut, t-paita ja tennarit yhdistelmässä, mutta kun mä luovuin kokonaan huosujen käytöstä, niin on sekin päätynyt siihen, että mun retromekot on aika kivoja. Ja sellaiset mekot, joissa on rypytetyt tissit. Korkokenkiä se ei ilmeisesti vieläkään siedä, eikä eläinprinttejä, eikä huulipunaa. Toisaalta, tässä tällä viikolla mies laittoi pyykkejä, ja tuli mulle sanomaan, että täähän on kiva hame, miks mä en oo ennen nähnyt tätä, mä olin vähä aikaa hiljaa ja sanoin että eilenhän se oli mulla päällä :D Ja jos mä yritän pukeutua mustavoittoiseen asuun tai johonkin suht tavalliseen asukokonaisuuteen, heti tulee noottia, ettei näytä sulta ja näyttää tylsältä.

23/52 | 

Auts, meillä saa heti noottia kaikista muodottomuuksista (eli mun omista lemppareista...). Ihmisten ilmoille pukeudutaan niin, että vyötärö näkyy. Ja onhan se totta, että paremmalta mä niissä näytän. Paitsi välillä sluibaan kyllä kauppaan ja millon mihinkin niissä collarihousuissani ja mökkivillapaidoissa...

HJ
24/52 | 

Ei oo kyllä aavistustakaan, että mitä tuo mies haluais mun päällä nähdä... Ei se kyllä oo ikinä nykysestä lookista valittanutkaan, joten varmaan aika lähellä ollaan sitten hänen suosikkityyliään? Ehkä pitäis kysyä.
Toisaalta meillä toimii vähän sellanen "aikuiset ei pue kuin itseään" -mentaliteetti, jossa minä en puutu miehen vaatteisiin eikä se mun, joten toisen pitäis olla jotakin ihan käsittämätöntä vetämässä päälleen, että sitä kommentoitais... Jos vaikka yrittäis pistää suomiverkkarit jonkun hautajaisiin tms :D

25/52 | 

Meillä mies pitää ilmeisesti minun ylläni niistä printtipaidoista, hyvin istuvista farkuista ja tennareista :D Lähes kaikki muu aiheuttaakin sitten silmien pyöritystä! Kuluneet farkkushortsit, avonaiset paidat ja miehekkäät vaatteet ovat aiheuttaneet eniten vastarintaa (mitä tosta sitten jää käytettäviin??:D). Lisäksi meikin suhteen rajaukset on ihan ehdoton no-no, ja jos mies saisi päättää, kulkisin myös ilman ripsiväriä :D Miehet on omituisia!

26/52 | 

Hah, tätä pitäisi kyllä kysyä mieheltä.. :D Veikkaan, että vastauksena olisi jotain "kunhan pukeutuu siististi ja ethän vaan taas ole menossa rahaa tuhlaamaan"-mutinaa. Meikkaamistanikaan tuo ei suostu kommentoimaan millään tavalla, eikä ulkonäköäni yleensäkään! Onneksi uskallan kerjätä niitä kehuja vaikka väkisin :D

27/52 | 

Hei Nelliina! Niin liikunta- kuin tyyliblogisi ovat huippuja, niitä on ilo lukea :)

Aiotko koskaan paljastaa sitä uutta tatuointiasi kummankaan blogin puolella? Toivottavasti se on jo parantunut kunnolla, tuntui pahalta lukea tulehtumisesta, kun syksyllä kättäni tatuoidessa iho päättikin olla musteelle allerginen.

piu
28/52 | 

Mun miehellä oli erittäin kattava ja perusteellinen mielipide alusvaatteista. Osasi hyvinkin tarkkaan kertoa mistä tykkää. Yritin kysellä miten muuten hän mun haluais pukeutuvan, mutta ei irronnu paljo mitään. Kuulema tykkää niistä mitä mulla on ja mitä käytän :D Koko yhteiselomme (kuusi vuotta) aikana hän on ainoastaan yhdestä vaatteestani antanut negatiivista palautetta. Villapaidasta, joka on ylisuuri, vanha, raidallinen ja noin miljoonan eri värin värinen.

29/52 | 

Haha! Toi vaatejuttu on niin perus! :D Oma poikaystävä on joskus maininnut pitävänsä mun vaatteissa tasapuolisesti farkuista ja mekoista. Kyllä sen naamasta näkee jos toinen kattoo kun ulkoavaruudesta tullutta. AInahan ne vaatekokeilut ei mee ihan niin putkeen.. ;)

Heli
30/52 | 

Miun mies ainakin haluaisi, että käyttäisin mekkoja ja korkokenkiä joka päivä. Monesti olen sanonut, että kulta pieni en minäkään jaksa joka päivä olla viimeisen päälle laitettuna, toki hyvältä haluan näyttää aina, mutta joku raja siinäkin.

Joskus vain on pussihousupäivä feat tennarit. :D Kovasti yrittää vakuutella, että pitää siitä mitä tahansa laitan päälleni. Ostaessani maximekon viime viikolla ja pukiessani sen päälle, ilman että hän oli mukana niin kommentti oli: Mikset sä ikinä laita tommosia ku me mennään johonkin? Että se siitä sitten. :D

Emmi
32/52 | 

Mieheni mielestä paras asu on tavalliset tummansiniset pillifarkut, musta tavallinen spgettiolkaintoppi ja mustat peruskorkkarit. En kyllä ikinä pukeudu noin, ainaa pitää lisätä vähän jotain väriä, huivi, koruja tms. :D

Ylipäätään näyttäisi siltä, että miehiä on loppupeleissä aika helppoa miellyttää jos suurin osa tykkää farkut + t-paita/toppi -yhdistelmästä. Toisaalta tämä onneksi myös todistaa sen että naiset eivät pukeudu pelkästään miehiä varten ;)

Shrek
33/52 | 

Pakko hehkuttaa, mutta mun mieheni tuntuu pitävän musta just sellaisena, kuin olen. Koskaan en ole kuullut hänen suustaan, että "voisitko pukeutua joskus sitenjasiten". Ainoat kerrat kun hän on kommentoinut pukeutumistani/ulkonäköäni rakentavan kritiikin puitteissa, on ollut, kun tykästyin käyttämään yhtenä talvena miesten pitkiä (juu, ihan sepaluksella varustettuja) kalsareita kotona oloasuhousuina, niin silloin sain kommenttia, että voisinko kuitenkin käyttää vaikka verkkareita. Toinen kerta oli kun ehdotin, että ajaisin tukkani parin millin sängelle kuten opiskeluaikoina tein, niin hän ei antanut lupaa, koska minulla on kuulemma nykyään varaa käydä kanmpaajalla, eikä tarvitse enää ajaa tukkaansa sen vuoksi itse ja että olis kiva jos kuitenkin näyttäisin pääsääntöisesti naiselta :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012