Nyt on kenkiä naputeltuna Huuto.nettiin, löydät ne tämän linkin takaa. En olisi halunnut myydä näistä tasan yhtäkään paria, mutta eipä ole järkeä säilytellä vain siliteltävänä sellaisia pareja joita ei voi käyttää. Myydään kaunottaria hyvään kotiin pitovaikeuksien vuoksi ehheh...

Kuten varmaan huomaatte, laitan tässä eteenpäin useamman parin koon 39 kenkiä, jotka ovat käyneet aavistuksen verran liian ahtaaksi. Olin ennen raskautta kokoa 39,5 ja käytin ihan sujuvasti fifty sixty kokoja 39 ja 40. Luulin että jalalleni ei käynyt mitään, sillä 90 prosenttia kengistäni ovat ihan passelit edelleen, mutta ne kaikkein nafteimmat kolmeysit ovat nyt vähän liian naftit. 

Että 39 ja 40 kokoiset, nyt on kenkiä. Parit hauskat tennaritkin löytyy: KLIK!

 

Kommentit (4)

Saza
1/4 | 

Onneks vaan kolmeysistä neljänkymppiin... Mulla kahden raskauden myötä levis jalka 41 -> 43. ? voin kertoa että ilman suurempaa kenkäfriikkiyttäkin se on naisen painajainen. ?

J
2/4 | 

Mulla kävi sama jalan kasvaminen raskauden jälkeen, en oo muutamista lempparikengistä malttanu silti viä luopua :D kaikkee se raskaus, imetys ja äitiys teettää! Mutta lapset on vaan niin täysin kaiken sen arvosia <3 oli ihana lukea Annin innostuksesta junia kohtaan! Meidän poika meinaan kans rakastaa junia, joten kiitos kun muistutit Veturimuseon olemassaolosta! <3

Mikä on muuten kirpparipöytäsi tilanne, onko se vielä ens viikon ja ootko käyny tai ootko viemässä vielä lisää tavaraa? :) Mietin jos täältä vähän kauempaa kävis vielä toisenkin kerran penkomassa :)

Ulpukka
3/4 | 

Voi nuo Marc Jacobsin nilkkurit! Olen ihaillut niitä siitä asti kun löysin blogisi joskus vuosia sitten. Sääli vaan että oma jalkani on kokoa 37-38, muuten huutaisin omakseni heti!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010