Jatketaas vähän lisää kengillä, kun kerran aloitettiin ;)

Kaikki harmaanruskeat kengät ovat minulle nykyään myyränvärisiä. Tavasta voimme syyttää Ellosta.  Aloin nauramaan ääneen, kun törmäsin eräiden kenkien kohdalla kyseiseen värikuvailuun ja se sitten jäi elämään. Ja onhan myyrä nyt paljon söpömpi kuin vaikkapa mudanruskea!

Ensimmäiset myyräsaappaani lähtivät koristamaan viime syksynä ystäväni kinttuja, ne eivät istuneetkaan minulle. Mielettömällä säkällä löysin nyt Tukholmasta omat myyrät, ja vieläpä ikisuosikkini Vagabondin alennushyllyiltä. Minä ja Veera vähän mellastettiin Tukholman muotiviikon aikana läheisessä Vagabondin myymälässä krhm. Loppualet, ei voi vastustaa.


vagabond prätkäsaapas

vagabond prätkäsaapas


j3

j3


j1

j1

Mokkanahkaisissa myyränvärisissä prätkäsaappaissani on mielettömän pehmoinen valuva varsi. Ruttuvartta voi korostaa entisestään avaamalla varren soljet, joilloin mokka repsottaa jo kunnon merirosvotyylillä. Soljen kiinnittämällä varsi pysyy  kuitenkin ylhäällä, joten siistimminkin niitä voi käyttää. Taidan tosin olla enemmän hapsottavaa tyyppiä, joten antaa solkien kilistä auki. Aika täydellinen alelöytö, vaikka itse sanonkin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (11)

Saara
5/11 | 

Mä olen menossa mun kaverin kanssa ens viikolla perjantaina kirppisteleen. Molemmille eka kerta tampereen kirppiksillä. Voisitko tehdä postauksen jossa suosittelet eri kirppiksiä + missä ne on ?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011