Eilisen illan asua. Pilkullinen valkoinen mekko on eBay-löytö, I love it! Peter Pan -kaulukset ovat aina vaan kauniita. Tosin tein pienimuotoisen virhearvioinnin, kun en ottanut neuletakkia mukaan. Ihan vähän tuli vilu, kun taisteli  ensin Prisman sohjoisella parkkipaikalla kärryjen kanssa ja myöhemmin lipaston ja tuolin kanssa Viialassa. Villakangastakki on yhtä tyhjän kanssa, jos tuulee tarpeeksi.


z9

z9


z8

z8


z7

z7

Tänä aamuna yllätin Nöpön kuorsaamasta siltä samalta tuolilta, jota se eilen yritti parhaansa mukaan suolestaa. Olin laittanut illalla tuolille tyynyn, että katti ei siihen ihan helposti pääse käsiksi. Se oli sitten ängennyt itsensä osittain sekä tuolille että tyynylle, vähän kuin halaili tassut leveellään tyynyä. Kissat. En tajua mikä juttu tuolla kissalla on noihin vanhoihin kalusteisiin, se on aina ihan ekstaasissa kun raahaan jotain uutta (tai no vanhaa oikeastaan) ovesta sisään!

Kommentit (12)

1/12 | 

Ihana mekko ! Meidän kissa on hulluna yhteen tiettyyn karva mattoon, jonka se on tuhonnu :D eipä sitä oikeen voi estääkään...

Anne
3/12 | 

Kiitos! Olen seurannut blogiasi vasta lyhyen aikaa, mutta nautin suunnattomasti sen lukemisesta. Pidän tyylistäsi, joka on persoonallinen ja poikkeaa täysin muiden seuraamieni muotiblogien tyylistä (jotka ovat pitkälle toisiaan toistavia). Tuot myös sopivasti omaa elämääsi esille ja pidän tavastasi kirjoittaa (joka vaikuttaa myös täysin sinulta eikä miltää blogiroolilta). Yleensä blogiasi lukiessa saan hymyn huulille kiitos siitä!

4/12 | 

Se on vissiin ne gutat tuoksutarinat, joita huonekalulöydöt kertoilevat. :) Toi mekko on todella söpö kaikessa lastenvaatemaisuudessaan, yhdistäisin siihen itse vielä jotkut ihanat (punaiset, siniset, vihreät) suuret helmet.

lalla
9/12 | 

voisitko tehdä postauksen tosta sun hiusten värjäys-operaatiosta? siis kun vedit vaaleasta tummaks. :) olis kiva!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011