Se on varsin hyvä asia että meillä käy omenanpoimijoita tällä hetkellä että tulee vedettyä aamulla oikeat vaatteet niskaan enkä pyöri onepiecessä koko päivää. Tosin myönnettäköön että olen vähän kade vauvalle joka on omassa potkupuvussaan oikeinkin uskottava ja söötti, siinä missä minä en ihan saa aikaan vastaavia viboja :D
Mitä kenkiä oikein olen käyttänyt syksyisin ennen Caracaleja, en edes muista. Kissankorvakengät sopivat kaikkiin vaatteisiini kuin korvat hmm.. kenkiin.

 

Kommentit (8)

1/8 | 

Yritän kovasti opetella pitämään syksystä, mutta juurikin kenkien osalta pidän sitä hyvin ongelmallisena. Liikun mahdollisimman paljon kävellen, joten kenkien pitäisi toimia kaikilla keleillä.
Kivaa syksyn jatkoa sinulle :)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
2/8 | 

Mitämitä, maailman rennoin asu :D minä viihdyn ihan normirentopäivänäkin hameessa, se on minulle yhtä kuin verkkarit. Imetyksessä olen todennut helpoksi myös tämän saman yhdistelmän, senkus nostaa vaan paidan helmaa ja sillä selvä :) tai käyttää paitana imetyspaitaa, mutta ne ovat jopa hankalampia kuin helman nostaminen. Epäilemättä hameet vaihtuu siinä vaiheessa kun aletaan juoksemaan pihalla, eli reilun vuoden päästä heh... goretexit ja kumisaappaat tervetuloa.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Saikku
3/8 | 

Pointsit kyllä sulle, jos hoitelet pienokaista tuollaisessa asussa päivän! Alkuun imetyshelppous vähän saneli sitä, että oli siltä osin helpohkot vaatteet päällä (ehkä pieni laiskuuskin saattoi vaikuttaa asiaan :D) ja nyt lapsen ollessa tuollainen vähän vajaa 1 v. vauhtihirmu, huomaan joutuvani jumppaamaan itsekin lapsen perässä lattialla siihen tahtiin, että vaatetus muistuttaa kotona ollessa lähinnä jumppavaatteita. Pitäisiköhän tänään laittaa päälle vaikka se ihana kelta-musta-valkoinen h&m mekko, jonka tilasin sen täältä bongattuani. Lapsi ja mies varmaan ihmettelisivät minkä mielenhäiriön olen saanut. Ehkä flunssainen olokin helpottuisi. Ihanaa omenientäyteistä syksyä!

JaanaCa
5/8 | 

ELLLAA! Kiitos ohjeesta. Mulla on kerrankin kaikkia tarvittavia ainesosia kaapeissa.
Karhunvatukat kaipas näitä aurinkoisia päivia:)
Joka päivä saa kerätä satoa, ja mikä parasta, syödä suoraan (piikikkäästä) pensaasta. Namskua.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011