Voi. Juma. Kettu. Arvatkaa onko tilille ilmestynyt vähän katevarausta Stockalle prkl. Onko kenelläkään sattumoisin tietoa miten nuo turhat pankkiyhteyksistä johtuvat muka hylätyt veloitukset hoidetaan? Ei kai minun oikeasti ole pakko mennä Stockalle tätä selvittämään aaaaaargh! Kertokaa jos joku on jo selvittänyt vastaavan?

I see red people. Hilfigerin silkkimekossa on kyllä strategisesti harvinaisen väärällä kohdalla nuo isot taskut :D


tommy hilfiger dress

tommy hilfiger dress

Ja tässä tänään vähän iskua ottaneet Minna Parikan nilkkurini. Voi reppanoita, ikuiset traumat Hulluista ihmisistä!


minna parikka clustard

minna parikka clustard


c3

c3


c1

c1

Kuinka kamalalta näyttää, kun epämääräinen mekonhelma näkyy takin alta! Luoja että visuaalista silmääni särkee. Mutta mitenkäs käärit helmat ylöskään. Oh well.

Voi luoja miten nyt sieppaa tuo stockahärveli valeveloituksineen! Ehkä maailman halusi läimästä minua oikein kunnolla tällä kertaa opetukseksi, josko vaikka vihdoin menisi ihan tosissaan perille että ÄLÄ mene sinne. Paitsi että ilmeisesti menen, koska haluan rahani takaisin raah.

Tarvin nyt pahemman kerran jonkun tyttökaverin kylään jolle valittaa ihan kaikesta! Kuka on vapaaehtoinen? Ai ei kukaan.

Kommentit (64)

Ano
2/64 | 

Ei tarvi mennä stockalle, häipyy ittestään jonkin ajan kuluttua tai käymällä Nordeassa... Ei kovin paljon paremmat vaihtoehdot... Kävi itselle samoin jokin aika sitten, koeta kestää :D

Sanna
4/64 | 

Onneksi asun Hervannassa, niin ei tule tuollasia Stocka-houkutuksia.
Mikä ihanuus tuo harmaa takki on? Harmaa takki on ostoslistalla tänä syksynä / täksi talveksi, mutta ei ole vielä täydellinen kävellyt vastaan. =)

Luna
5/64 | 

Saattaa tosiaankin olla, että häviävät itsestään, kannattaa seurata tiliä ja jos nyt olisi niin, että ne sitten jäävätkin, niin voi vaikka tulostaa jonkun tiliotteen ja mennä stockan infoon itkemään. Ei tarvitse ainakaan hullujen päivien aikana mennä enää, ei noilla yleensä niin kiire ole (siis jos ne oikeasti ovatkin sitten vieneet sulta rahaa niin palauttavat kyllä vaikka menisitkin vasta viikon päästä :D). Kannattaa säästää kuitit siitä, että olet maksanut ostoksesi käteisellä :)

6/64 | 

Hei kannattaa soittaa pankin asiakaspalveluun, mulla on käynyt noin kanssa muutaman kerran, kun kaupassa on höylätty korttia pariin kertaan, kun ei oo muka toiminut ja sitten katevarauksia on kuitenkin mennyt joka kerta.. Mutta pankin asiakaspalvelusta ovat sen saaneet poistettua samantien. :)

Meri
7/64 | 

voi sua ): ikäviä noi sähläykset hulluilla päivillä... mutta rakastuin tohoh takkiin erityisesti (:

8/64 | 

Meille neuvottiin työpaikkalla ottamaan asiakkaan tiedot ylös + kortin numero + tietty summa ( monta kertaa se on "Kokeiltu"). Sitten soitto pankkiin, jossa katevaraus pitää poistaa. Katevaraus voi pysyä jopa sen 2 viikkoa, että jos haluaa rahansa käyttöön, kannattaa soittaa pankkiin ja ilmottaa asiasta. Jos ei auta, niin stockkalle valittamaan. Se on kyllä pankin vika. :)

Mari
9/64 | 

Ylimäärisiä katevarauksia voi poistaa Nordealla puhelimitse jos on verkkopankkitunnukset, tai sitten konttorissa, voi myös vaan odotella (menee joku 2viikkoa et ne katoaa!) Mut jos oot maksanu ne käteisellä ni ei ne niitä tapahtumia enään tililtä veloita, mut voihan varuiks poistaa ja sit ei ainakaan rokota tilin käyttövaraa (nehän on sen ajan poissa käytöstä ne rahat!) Been there, done that, so many times..

taina
11/64 | 

Ihanat kengät! ihanat.

Ja katevarauksista, kannattaa soittaa nordeaan, ne voi kyllä poistaa ne. Tai ne häviää itsestäänkin, mutta siinä voi kestää (viikkoja?)... luulen et ne stockalla ei välttämättä pysty tekeen niille mitään, mut en varma oo - helpommalla pääsee kummiskin jos on nordeaan yhteydessä

Alexandra
12/64 | 

Kannattaa soittaa pankkiin ja itse soittaisin myös stockalle. Mun käsittääkseni se ei aina häviä itsestään, vaan veloittajan pitää perua se. Näin ainakin meille töissä opetettu.

13/64 | 

Hullutpäivät on itse Saatanan keksintö! Sinne ei kannata mennä edes halpojen irtokarkkien tai Osiksen hiuslakan takia... Miten sitä aina kuvitteleekin, että tällä kertaa olisi jotenkin inhimilisempää kun viimeksi, ja sitä edellisellä kerralla? Kahelia toimintaa. :D

tiina
14/64 | 

Miten niin väärällä kohdalla taskut, en tajuu... Ja onko noilla kengillä hankala kävellä, kun varsi on noin löysä? Vai riippuuko kävelijästä.

Mmm
15/64 | 

Varmentamattomat katevaraukset poistuvat 20 päivän kuluttua. Jos katevarauksen haluaa purkaa aikasemmin, sitä pitää pyytää Stockkalta.

Tiina
16/64 | 

Harmaan takin alta pilkottava hamonen on mun mielestä ihana väripilkku! :) En yhtään ajatellut että se olisi "haitaksi".

heta
18/64 | 

Kolmikymppinen nainen, eikä osaa asioitaan edes sen vertaa hoitaa, että tajuaisi soittaa pankin asiakaspalveluun!? Varmaan toi asia Stockaa kiinnostaa, eihän se heidän vikansa ollut vaan pankin...

eevu
19/64 | 

itsellä on sampo pankki, ja kun näitä on käynyt niin ne on olleet kuukauden katevarauksella siellä. eli suosittelen asiakaspalveluun soittoa niinkuin joku tuossa ylempänä sanoi. :)

ja nuo kengät.. aivan h*lvetin UPEAT!

la
20/64 | 

Näemmä arvailut kauan katevarausten katoamisessa menee, vaihtelevat muutamasta päivästä lähes kuukauteen. Mulla meni OP:n asiakkaana 2 arkipäivää, kunnes rahat palautuivat tilille itsestään. Ilman pankin eri toimia.. Onneksi, takaisin Espanjaan olisi ollutkin hankala lähteä selvittelemään asiaa. ;)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
21/64 | 

jos joku on jo vaikka todennut, että pitää käydä korttien ja kuittien kanssa stockalla että peruvat nuo kortin kera, niin ei viitsi turhaan kuormittaa pankin aspaa. Etenkin kun postausta kirjoittaessa se ei ollut enää auki. Voi hyvää päivää sentään mistä sunkin pitää vikistä.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

nunu
28/64 | 

"Kuinka kamalalta näyttää, kun epämääräinen mekonhelma näkyy takin alta! Luoja että visuaalista silmääni särkee. Mutta mitenkäs käärit helmat ylöskään. Oh well."

Hah juuri katselin kuvaa ja ajattelin että vau, kerrankin näkyy kivasti mekon helmaa takin alta - saattaa toisinaan näyttää omaan silmääni ns. halvalta jos on näkyvillä pelkkä (lyhyehkö) takki ja sukkikset... Niin on erilaiset maut ihmisillä =)

35/64 | 

Hullut päivät on nimensä mukaisesti hullut. Ihmiset hamstraa sokeena tavaraa nyt kun ihan laatuliikkeestö saa...ja tuotteet ei loppujen lopuksi ole (lukuunottamatta muutamaa oikeesti hyvää tarjousta) mitenkään halvempia kun tavallisessa kaupassa...

Ainakin kosmetiikkaosastolla on aina kalliimpia tuotteita kun sokoksen 3plus1:llä, jotka on yleensä samaan aikaan...

Ja musta parasta on et nää on kaks kertaa vuodessa ja samat ihmiset tunkee naama punasena sinne joka kerta! Ja hei nyt ne rintareput mukaan sinne hulluille!!

People people...

Maria
36/64 | 

Ylimääräiset katevarukset on todella kurja juttu. Ne johtuvat vissiin jostakin virheistä maksuvälittäjän ja varmentajan välillä, eivätkä sinänsä ole kaupan virheitä koska niille on mahdotonta tehdä mitään (ainakin jotkin pankit käyttävät toisia epäluotettavamipia varmennuspalveluja ja varmennusvirheet johtuvat usein ilmeisesti tästä). Ainakaan minun työpaikassani emme edes näe raporteilla näitä varauksia, mutta asiakkaan meille soittaessa autamme selvittämään asian lähinnä asiakaspalvelun nimissä. Joskin tämä on välillä hieman hankalaa, sillä joudumme puhelimessa kyselemään esim. asiakkaan tarkat korttitiedot (numero ja konttori ym., ei välttämättä mikään tietoturvallisuuden huipentuma :)) ja sitten soittelemaan pankkiin lähinnä sen tiedon varassa että asiakas sanoi näin ja näin.
Eli nopeammin asian saa yleensä korjattua soittamalla pankkiin. Joillakin pankeilla on kylläkin ikävä tapa "pestä kätensä" toteamalla asiakkaalle vain että soita kuule myyjälle, sen vika. :/
Toivottavasti kuitenkin saat asian selvitettyä, itseäkin ärsyttää kun nykyisin korttimaksut eivät ole täysin luotettavia ja aiheuttavat turhaa harmia.

Mukavampaa loppu viikkoa! :)

Ps. Sampo-pankilla oli lähiaikoina jotakin suuremman luokan ongelmia varmennusten kanssa ja ylimääräisiä katevarauksia on tapahtunut oikein urakalla, asiasta uutisoi ainakin Kauppalehti. Käsittääkseni tämä oli kuitenkin muutama päivä sitten, joten tuskin koskee sinun tapaustasi.

Eeva
37/64 | 

Itselleni kävi samanlainen juttu ihan äskettäin. Soitin Nordean asiakaspalveluun ja poistivat katevarauksen sieltä. Asiakaspalvelija sanoi, että menee 20 päivää ennen kuin katevaraus poistuu. Hän poisti katevarauksen, koska huomasi selkeästi, että oli kyseessä sama summa samasta paikasta, eli höylätty useampaan kertaan. Eli soittoa vaan Nordeaan, etenkin jos on kyse isommasta summasta. :)

Emilia
38/64 | 

Stocka ei pysty asialle mitään tekemään, kaupoilla ei ole mahdollisuuksia sörkkiä asiakkaiden tilejä, mutta pankkiin kun otat yhteyttä, pitäisi hoitua sieltä!

Niin, ja sille on syynsä, että kyseiset alennusmyynnit on nimetty hulluiksi päiviksi ;)

Emma
39/64 | 

21 päivän kuluttua häviävät jos et asialle tee mitn. Jos et halua odotella niin asioi pankkisi kanssa älä mene sinne stokkalle, koska siellä he eivät voi tehdä mitään. Vika on siellä pankin päässä.

T. Kaupan "täti" :D

40/64 | 

Onpa herkulliset kengät, tekee mieli heti maalata jotain punaisella :D Itselleni en voisi kuunaan kuvitella mutta sulle ne sopii kuin nakutetut.

Mä oon yleensä laittanut verkkopankissa viestiä jos on joku katevaraus joka on aiheeton eikä mee itsestään, ja mullakin Nordeassa joskus ollut ongelmia. Eli pistä sinne viestiä. Ne saattaa vastata että eivät voi olla vastuussa jos ne sit myöhemmin velotetaankin mut nou hätä, ei niitä veloiteta kun se oikeasti on aiheeton.

pankkitäti
41/64 | 

Hei,

Katevarmennukset poistuvat itsestään viimeistään 21 päivän kuluessa.
Mikäli kysymyksessä on ylimääräinen veloitus, joka on veloittunut tililtä jo, voi pankki poistaa varmennuksen täsmäävien varmennustunnusten avulla. Mutta mikäli olet maksanut käteisellä(miten varmennus on mahdollinen edes?), tarvitaan myyjäliikkeeltä poistopyyntö.

Kuitenkin Stockan Master on Nordea Rahoituksen myöntämä, niin voihan olla että asia selviää suoraan pankin kautta. Varmennuksen poisto tapahtuu jokatapauksessa pankissa, on nyt siis vaan tarkennettava riittääkö pyyntö asiakkaalta, vai tarvitaanko korjauspyyntö myyjäliikkeeltä.

Nordean korteillahan oli melko massiivinen ongelma Stockalla aamulla, eli pyyntöjä on voinut tulla enemmänkin ja heillä on joku poikkeuskäytäntö näiden varmennusten poistoon.
Itse soittaisin ensin pankkiin, jos ei hulluille muuta asiaa :)
Toivottavasti saat varmennuksen pian poistoon, äsyttäviä tuollaiset..ärrr

Sandra
43/64 | 

Nordea on surkea pankki... tidii... Sisäpiiri tietona eka mummo hulluilta päiviltä acutan tuli 08.10.

Baisi
44/64 | 

Hei,

Itse kaupantätinä olen joutunut useammankin kerran työn puolesta soittelemaan asiakkaiden korteilta vahingossa tulleita katevarauksia pois. Stokkalle voit ottaa myös yhteyttä, he tarvitsevat silloin korttisi numeron ja tapahtumien täsmällisen summan. Mitä tarkemmin muistat kellonajan niin sen parempi. Kuten pankkitäti tuolla mainitsikin niin 21 päivän kuluessa rahat palautuvat joka tapauksessa käyttöösi, mutta katevaraukset on kuitenkin mahdollista perua aiemmin. Kinkkistä asiassa vaan tekee se, että maksu ei mennyt lävitse ja siitä ei sitten myöskään tullut kuittia, jossa näkyisi kyseisen maksun varmennustunnus. Olen kuitenkin onnistunut pankin kanssa samaan myös kuititta ja tunnuksetta varauksen pois (ja huom. työn puolesta tämäkin). Jos siis itse ei onnistu niin liikkeeseen vaan yhteyttä. Rahoja kuitenkaan et onneksi menetä. :)

Niina
46/64 | 

inhottava kyl tommonen. :S
Oon kerran ollu hulluilla päivillä ja päätin etten ikinä mee enää ellei oo pakko.
Tänäänki kun meni stockan ohi ni hirveet massat vaa vyöry sisään. : D

Rytsis
47/64 | 

Varmaan miljoona tyyppiä vastasi jo, mutta just ite laitoin nordean verkkopalvelun kautta viestiä ja seur. päivänä oli katevaraus puis.

48/64 | 

Eih, miten kukaan saattoi kolhia noita ihanuuksia?!?? Pyhäinhäviäistys! Ei olisi murha kaukana jos joku vetelisi kakarakärryillä mun Corset Bootsien punaisen nahan päältä. Räyh.

49/64 | 

Mulla kävi niin, että nettikaupasta ostaessani yritin maksaa OP:n Electronilla. Sanoi, ettei maksu mennyt läpi, joten maksoin PayPalilla. Ylimääräinen katevaraushan sieltä tuli, ja kun se ei vähään aikaan kadonnut, menin pankkiin puhumaan asiasta. Sain vain tylyn vastauksen, että ajan myötä se sieltä häipyy. Oiskohan mennyt puolitoista kuukautta, että katevaraus poistui. Eikä kyseessä ollut mikään muutaman euron ostos, ois niille rahoille ollut muutakin käyttöä.

vea
50/64 | 

Mulla velotettiin joskus Vilassa kolme kertaa korttimaksut. Ne otti multa tiedot ylös jos tulee jotain ongelmia, mutta katevaraus pysyi tilillä ainakin pari viikkoo ja palautu sitten itsestään.

osynlig
51/64 | 

Hui, mun kaveri joka on hp-apparina tampereen talossa kerto että joku hullu oli suuttunu niin pahasti myyjille aamulla kun kortti ei menny läpi et oli ruvennu heitteleen kassaa laseilla. vaikka ite oon helsingin keskustan talossa ihan vuoden ympäri duunissa (josta kyllä kulkee ihan kiitettävästi hulluja läpi ihan muutenkin kun vaan hp:n aikaan) nii ei oo sentään tullu iittalat otsaan vielä O_o

voisin avautua tässä hieman noista ihmisten käytöstavoista myyjiä kohtaan noin yleisestikin, mutta enpä taida nyt nostattaa verenpainetta turhaan vaan mennä ihan suosiolla vaan nukkumaan, suurin osa tänkin päiväsistä asiakkaista oli kummiskin tuttuun tapaan kivoja :)

Gravity
52/64 | 

Ei niille katevarauksille kaupassa tosiaan kukaan mitään mahda - ongelma on pankin päässä ja sieltä se hoidetaan. Yleensä hoituvat ihan täysin itsestään mut kannattaahan tuota seurata ja soittaa pankkiin jos rahalle olisi käyttöä tai ne ei poistu ne varaukset.

Kyllä vituttaa olla kaupan kassa kun ihmiset tulee näistä huutamaan ja vika tosiaan ON pankin päässä ja heidän yhteyksissä. Blaah. :)

Kukkis
53/64 | 

Voi elämä että mä naureskelen täällä Hullari-tilitykselle :D Mulla ei ole varmaan ihan kaikki kotona, kun rakastan ryysistä ja ihmismassoja :P Punaiset saappaat ja mekko = <3 Voi kirottu, kun Parikan kengät eivät jostain syystä istu mun jalkaan...

Jenniemi
54/64 | 

Mulle kävi samoin muutama vuos sitten OP:n electronin ja nettikaupan kanssa. Laitoin viestiä netin kautta pankkiin ja sieltä sitten hetken päästä soitettiin mulle. Näkivät sieltä jotenkin, että on turha katevaraus ja poistivat sen samantien.

Terhikki
55/64 | 

Oi,fantastiset noi kengät.Toi punainen on kyllä upea,lucky you kun sulle sopii kirkas punainen.Minustakin tuo mekko on vähän hölmösti ruttuinen,sopis paremmin kesään..miks pidät sitä jos et tykkää? : P Takki on upea.Minusta näytät pelkästään kurvikkaalta tossa mekossa,ei vatsa näytä isolta,vaikka noi taskut vähän pullottaakin.

56/64 | 

Kun korttia on yritetty varmentaa niin se katevaraus näkyy siellä jonki aikaa, mutta poistuu kyllä itsestään.. Ikävä tilanne tietty jos isokin summa kyseessä :(

Roskilda
57/64 | 

Noi kengät on sulla täydelliset :) Mä myin just samat kengät pois huuto.netissä, koska varret oli auttamattoman löysät. Ei vaan pysyneet jalassa, muutaman askeleen jälkeen havaitsin käveleväni pelkät sukat jalassa. Joka ikinen kerta, kun kokeilin kenkiä kävi näin. Yhyy, en olisi halunnut noita myydä, en en en!!!

Lotta
61/64 | 

No voi herrajestas... pankkiko se oli, joka kävi tekemässä Stockalla ostoksia???
Nelliina, syy siis ei myöskään ole sinun, en ole sitä väittämässä. Ne on nuo maksupäätteet, jotka eivät ole suinkaan pankin. Pankit eivät niitä myy eivätkä vuokraa.
Mutta pankit voivat kyllä poistaa turhat katevaraukset, sillä jos ne jostain syystä olisivat aiheellisia, kyllä ne rahat sieltä velottuisivat, vaikka katevaraukset olisi poistettu. Samasta syystä kannattaa tarkkailla tiliään, ettei ne jostain syystä sieltä velotu, vaikka katevaraukset olisi poistettu ja veloitukset olisivat aiheettomia.

zitrone
62/64 | 

Katevaraus on eri asia kuin varsinainen veloitus. Sen tehtävänä on varmistaa, että tilillä on tarpeeksi rahaa maksua varten. Tapauksesta riippuen näitä voidaan poistaa käsin, mutta jos varsinaista ostotapahtumaa ei ole rekisteröity (=maksu mennyt läpi), laukeavat ne itsessään tietyn ajan jälkeen.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu