Jokainen pukeutumisopas laulaa aina samaa virttä neuleiden ja nahan yhdistelmän toimivuudesta. Tässä asiassa liityn kuoroon, sillä erilaiset tekstuurit korostavat kauniisti toisiaan. Neuleen ei ole pakko olla perinteisen pehmoinen, ohut ja sileäkin neulos näyttää kivalta kiiltävän pinnan parina.


Keinonahkahame - Vero Moda / neule - Mango / loaferit - Minna Parikka / teinigoottihuulipuna - H&M / perhonen - sattui lepattamaan paikalle

Parikan Caracalit ovat yksi kaikkien aikojen parhaimpia kenkäostoksiani. Olen käyttänyt niitä parin vuoden aikana järjettömän paljon ja silti kengät ovat kuin uudet. Kestävyyttä koko rahan edestä.

Parasta viikonloppua kaikille!

Kommentit (23)

S
1/23 | 

Arrgh! Vaatteet on kauniita ja kuvissa ihana tunnelma, mutta - ja tähän ongelmaan törmää usein esim nettikirppareilla - keinonahka ei ole nahkaa. Muovipussi ei ole nahkalaukku, vaikka voissa paistaisi, eikä keinonahkavaate pärjää kestävyydessä, käyttömukavuudessa eikä yleensä laadussakaan aidolle nahalle. Silti usein näkee ihmisten myyvän "nahkasaappaat" tai "nahkatakki" -nimikkeellä vaikka millaista muovivaatetta, ja vasta kysymällä käy ilmi että kyseessä ei ole aito tuote. Hyvällä hoidolla (ja ruokavaliolla :) ) nahkavaate on ikupeli!

Iida
4/23 | 

Caracalit on kyllä huiput, mutta omiini on jotain möhnää tarttunut siihen valkoiseen osaan : ( Onko putsausvinkkejä?

6/23 | 

Näissä kuvissa on upea ja arvoituksellinen tunnelma, vau! Aivan kuin olis jostain hienosta satukirjasta siirretty tähän maailmaan. Asusi toimii erittäin mutkattomasti - eri materiaalit passaa hyvin yhteen, kunhan osaa oikein yhdistellä.

isla
14/23 | 

Ai että mä sitten tykkään näistä sun tummanpuhuvista kuvista. Olet valtavan kaunis!

Varjosudenhetki
16/23 | 

Kiinnostuin heti tuosta hurmaavasta teinigoottihuulipunasta. : D Mikä sävy on kyseessä?
Sulla on jotenkin ihana taito olla sopivan Tim Burton, muttei liikaa. Toimii.

17/23 | 

Hei, onko hame hikihame? Vähän epäilyttää noi keinoaineet mutta on niin kivan mallinen hamonen.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012