Minun on pakko käyttää slloin tällöin farkkuja ihan vaan siitä syystä, että pääsen käyttämään tätä klassista prätkärotsiani. Suoranmallinen takki ei ole kaikkein paras vaihtoehto hameiden ja mekkojen kanssa (jollei halua näyttää muumilta), mutta pillifarkkujen kanssa se istuu hyvin.Laukku - Zara, paita - Vero Moda, takki - Mango, Hattu&huivi - Stocka, koru - H&M, kengät - Fly London.Tähän loppuun vielä tiedotan pikaisesti että tässä kuussa starttaa pidempiaikainen yhteistyöprojekti K-ruoan kanssa, joka tarkoittaa käytännössä reseptejä ja kokkailuja kerran kuussa joko täällä tai Pätsiniemen puolella eli ihan kuten tähänkin asti. Tämä tiedoksi nyt heti, sillä Kesko tiedottaa asiasta myös tänään. Mutta palataan asiaan kokkailujen merkeissä jossain vaiheessa, lähden tästä kehittelemään kausiherkkua punajuurista :)

Kommentit (5)

Titu
1/5 | 

Mun mielestä toi takki toimis hyvin myös mekkojen ja hameiden kanssa :) Sellaisten vyötäröä korostavien kanssa, ei ihan muumitelttojen :D

Cerp
4/5 | 

Juuri tätä lukiessani syön jauheliha-vuohenjuusto-punajuurivuokaa :D Seuraavaks aateltiin miekkosen kanssa testata punajuuririsottoa. Kauden juttuja on niin ihana hyödyntää.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010