Tänään on minun ja mieheni 10-vuotishääpäivä. Yhteisiä vuosia on kertynyt jo kolmetoista. Se on ihan hullua, sillä tuntuu kuin olisimme vasta tavanneet! Edellinen lause ei ole mitään romanttista hattaraa, vaan olen oikeasti sitä mieltä, että aika on kulunut aivan hurjaa kyytiä. 

Ajattelin kirjoitella aiheesta pari sanaa, kun hetki sitten yksi teistä lukijoista mainitsi, että on lukenut tätä blogia häistämme asti. Kymmenen vuotta! 

Paljon asioita on vuosien aikana muuttunut, käytännössä koko elämämme. Kun tapasimme, olimme molemmat huolettomia nuoria vailla sen suurempia velvollisuuksia kuin että joka päivä piti yrittää muistaa syödä. Nykyään meillä on 5-vuotias maailman ihanin tytär, vanha omakotitalo huollettavana ja vakituiset työt. Ja ryppyjä naamassa! Toivottavasti ovat muodostuneet pääosin ilosta.

Yhteiskuvien välillä on 12 vuotta. Tyyli on hieman eri kummallakin :,D Sanoisin, että muutos on hyvästä niin elämän kuin muodin osalta.

En koe, että olisimme avioliittoasioissa vielä missään määrin konkareita, mutta kyllä kymmenen vuottakin on jo matka. Se on vaatinut kummaltakin rakkautta, tahtoa olla yhdessä ja aina silloin tällöin pitkää pinnaa sekä kykyä kompromisseihin. Missään vaiheessa minusta ei ole tuntunut siltä etteikö tämä olisi ikuista. En toki ole naiivi, mutta tässä asiassa taidan kuitenkin olla vaaleanpunaiset lasit silmillä. 

Se on oikeastaan hassua, että näin erilaiset temperamentit ovat löytäneet yhteisen sävelen. Vaatii jonkin verran yritystä, että saa minut suuttumaan oikein kunnolla. Pienet räiskymiset kuuluvat toki työkalupakkiini, mutta muuten olen kuin tulivuori joka kehkeytyy hitaasti, mutta sitten kun lähtee, niin lentokoneet lopettavat lentämisen koko maailmassa. Saku taas on geysir, joka kiehahtaa usein muttei pitkään (perheen drama queenin tittelistä käyvät tasaväkistä taistoa isä ja tytär). Muuten mies on harkitseva ja lämpenee uusille ideoille hitaammin, kun taas itse olen jo menossa kun joku edes ehdottaa muutoksen mahdollisuutta. Sopiva balanssi löytyy yleensä helposti, kun sitä on vuosikausia harjoiteltu :D 

Ehkä yhteisen elämän lutviutuminen johtuu kuitenkin lopulta siitä, että olemme täysin samanlaisia arvoiltamme. Erilaiset ihmiset toimivat yhteen, kun arvomaailma kohtaa. 

Kippis tinahäille, toivottavasti edessä on vielä paljon yhteisiä vuosikymmeniä <3

Kommentit (12)

Sanna U
1/12 | 

No kappas! Meidänkin virallinen hääpäivä on tänään. Tullaan 5 vuotta perässä. Hyvää hääpäivää!

Vintti / Kehräsaari
2/12 | 

Mä muistan tän, ja paljon aikaa noilta ajoilta ja ennen.
Vanha blogistania ❤️

Lämpimät onnitteluni!

MM
5/12 | 

Hyvää hääpäivää! Ihana postaus! Olen seurannut blogiasi jo ennen kuin menitte naimisiin ja tämä on ainoa blogi jota edelleen seuraan siltä ajalta. Osaat kertoa asioista mielenkiintoisesti ilman, että avaat asioita liian henkilökohtaisella tasolla.  Tykkään ja toivottavasti jatkat blogia vielä pitkään!

Hellu
6/12 | 

Onnellista avioliittoa jatkossakin! Oon ollut blogin lukijana jo ennen kuin avioiduitte. Ihana blogi ja ihana perhe! 

Daisy
7/12 | 

Minäkin olin jo ennen häitäsi blogin lukija ja edelleen matkassa! :) Musta on ihana seurata, miten sun elämäsi muuttumisen myötä tää blogikin on muuttunut.

LA
9/12 | 

Sama reaktio tuli, ettei häistä voi olla 10v!
Muistan sen postauksen :)

Onnea onnea onnea <3

Btw. Tein ystävääni vaikutuksen kun tiesin hänen ostamiensa Parikka kenkien nimen (itse en ole muotiharrastaja, mutta tarttuu tässä vuosien varrella jotain takkiin, esim sun hääkenkien nimi ;))

Virpi
10/12 | 

Paljon onnea, olette aivan mahtava pari! Muistan teidän kauniit hääkuvat vanhasta blogista. Voi että, taisin alkaa seuraamaan blogiasi vuoden 2009 keväällä. Ekaksi bongasin sinut jonkun lehden sivuilta. Sinulla oli lehdessä DIY-osio, ja sinun tyyli iski minuun niin kovaa, että päädyin blogiisi ja täällä yhä ollaan, iloisesti mukana. :)
Se on jännä, miten oma elämä on kehittynyt ja edennyt jotenkin blogin rinnalla. Tarkoitan, että muistan selvästi tilanteita elämästäni vuosien varrelta, joihin liittyy sinun kirjoittamat jutut ja esimerkiksi tyylit/kuvat. Miehenikin tietää hyvin ketä ovat "Nelliinan Niina ja Saku". :D
Me ollaan oltu yhdessä helmikuusta 2007, joten ensi vuonna tulee 13 vuotta yhdessä. Naimisiin ei ole vielä päästy, mutta minullakaan ei ole mitään ajatuksia siitä, etteikö tämä olisi ikuista (kauniisti sanottu Niina). Ja pakko vielä sanoa, että minuakin on pienestä asti kiehtoneet tietyllä tavalla synkkyys, mysteerit, hautausmaat, noidat, goottilaistyyliset rakennukset ym, ja aina olen halunnut Skotlantiin. Muistan teidän reissupostauksia sieltä ja niiden inspiroimana lähdettiin sinne ekaa kertaa v. 2016. Siitä tuli heti meidän molempien lempparipaikka ja nyt siellä onkin käyty jo muutaman kerran ja uutta reissua on suunnitteilla.
Joten hurjasti onnea teille, kiitos tosi paljon näistä vuosista myös meidän kanssa ja toivottavasti jatketaan vielä kauan yhdessä mekin täällä blogimaailmassa. <3
Kun on kasvanut aikuiseksi tässä samalla (silloin 19, nyt 29), tällä kaikella on erityinen paikka minun sydämessä.

Sarru
11/12 | 

Mä muistan sut jo Tyylitaivaan ajoilta :D itekin pari kuvaa sinne postasin ja mietin blogin perustamista, mutta meni pupu pöksyyn.. hauska miettiä minkälaisessa elämäntilanteessa sitä nyt olis, jos olisi nykyisin muotibloggari ;)

HennaR
12/12 | 

Voi apua! Mä olen lukenut blogiasi jo ajalta ennen kuin menit naimisiin. Olen nyt 26-vuotias, kuinka pieni olenkaan ollut aloittaessani blogisi lukemisen :D Nelliina on ollut seurassa koko aikuisiän ja vähän enemmänkin. Huikeaa. Iso kiitos siis sinulle ja onnea ihanalle parille :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010