Keltainen on takuuvarma kevään merkki. Minulla ei ole montaakaan keltaista asiaa vaate- ja asustekaapissani, mutta yksikin riittää. Heleän sävyinen käsilaukku on ehdottomasti kevätveskojen aatelia, se on kuin aurinko käsipuolessa.

Tulen iloiseksi tästä pienestä väriläiskästä, siinä missä liian kauan jatkunut talvisaappaiden käyttö väsyttää. Voin lyödä jo tässä vaiheessa vetoa, että jos elän 80-vuotiaaksi, hääräilen kevätveskojen kanssa suurella riemulla myös silloin. 

Laukku: H&M / Takki: New Yorker / Kengät: Vagabond / Leggarit: BikBok

Olen oikeastaan vasta tänä talvena oivaltanut, että näitä kesäisempiä "kimonotakkeja" voi käyttää myös talvitakkien alla. Jostain syystä olen sitkeästi mieltänyt nämä loipakkeet takeiksi, joiden päälle ei voi pukea toista takkia. Kuitenkin materiaalit ovat niin ohuita, että ne ovat käytännössä kuin mekkoja, ja mahtuvat hienosti ison toppatakin alle. Lisää käyttöaikaa kesävaatteille, hienoa :)

Kommentit (3)

Vierailija
2/3 | 

Voi kun näitä loipakkeita tehtäisiin myös muustakin materiaalista kun polyesterista joka takertuu ja rätisee sähköisenä.

Vierailija
3/3 | 

Tämä loipake oli aivan mahtava sanavalinta! Itselleni aivan uusi, lieneekö jokin murreperäinen. Jotenkin hyväntuulinen, hymyilyttää ja taitaa nyt jäädä sanavarastooni muhimaan.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010