Haaveilen olevani se bloggaaja, jolla olisi tuhlaillen aikaa valokuvien ottamiseen. Ikävä kyllä en sitä ole, mutta ainakin kannan kotikutoisuuden lippua kunnialla :D Tämän postauksen idea olisi ollut aiheellista esitellä paremmin kuvin, mutta lupaan palata asiaan uudelleen. 

Vaikka rakastan värejä, pukeudun välillä tylsemmin kuin uskottekaan. Mustat porkkanahousut, valkoinen toppi, musta jakku. Peruspirkon perusasu. Tämä on yksi lempparityylijuttujani, sillä hillitty asu luo hyvän pohjan kreiseille asusteille. Tällä kertaa pyykkimuija meets pastellisävyt. 

Silkkihuivin solmiminen päähän valtavalle rusetille - ehdottomasti helpon tapa asustaa suht näyttävästi. Seuraavana jonossa värikkäät asusteet. Joskus on tarvetta olla myös asiapirkkona, mutta yleensä ei. Silloin kruusataan ja kunnolla. 

Nämä kuvat on otettu illalla, kun päivä oli jo pulkassa, ja siksi näytän noin tärähtäneeltä. Aikaa kuville oli noin minuutti, sillä vieressä tytär 3v. hyppi paikallaan hoputtaen "äiti vauhtia nyt, TRAMPOLIINI ODOTTAA!" Lapsellani on yhtä pitkä pinna kuin minulla eli kaiken pitää tapahtua heti, mielellään jo eilen.

Kommentit (2)

Viikie
1/2 | 

Bongasin sut tässä asussa Designtorilla ja harmitti, kun en päässyt siellä kaaoksessa kehumaan, miten kiva kokonaisuus! Huivi oli se kuuluisa piste iin päällä :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010