Olen saavuttanut sen "rusketuspisteen", joka on omalla kohdallani mahdollista. Eli kalmanvalkoinen, mutta jostain syystä en myöskään pala auringossa. Mieheni ruskettuu koko ajan enemmän ja enemmän, mutta myös palaa herkästi, siinä missä minä en ole enää viikkoihin välttämättä tarvinnut aurinkovoidetta. Jos siis kyseessä ihan normaali ulkona hengailu, ei mikään HC rantalöhöäminen. 

Kalpea on kalpea, ja ainakin sitä voi entisestään korostaa vaaleansinisellä:

Vagabondin gladiaattorisandaalit vetelevät viimeistä kesäänsä, joka on todellinen harmi. Kengistä on alkanut murentua koko sisävuoraus! Toisin sanoen, voin kyllä lähteä näillä ulos, mutta en voi ottaa niitä missään vaiheessa pois jalasta, tai jätän jälkeeni mustaa silppua puurolautasellisen verran. Todella ärsyttävää.

Kengät: Vagabond / mekko: H&M / Laukku: Zara

Kommentit (14)

Pööpö
1/14 | 

Tulipa tässä eräs päivä mieleeni, että olisiko sulla tulevaisuudessa aikaa taas yhdelle 1 mekko 1 viikko -haasteelle? Niitä on ollut niin hauskaa ja inspiroivaa seurata :D

Halina
2/14 | 

Apua luin ton otsikon jotenki väärin että "nainen korosta kapeuttasi" ja ihmettelin miten ruskettuminen/kalpeus liittyy siihen hih :D itse rusketun tosi helposti, vaikka en ota aurinkoa/olen varjossa. En kyllä myöskään pala. Miehellä sama, ja sillä on tullu nii hassut rajat ku esim. naama ruskettunu moottoripyörän visiirin kohdalta (se silmä kaistale naamasta mikä jää kypärästä näkyviin) :D :D Nauran joka päivä sen nassulle nii paljon! <3

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Hah kunnon otsikko 50-luvun naistenlehdestä :D :D Lucky you, mä oon niin kade teille helposti ruskettuville, kuten sinä ja mieheni! Onneksi en kuitenkaan pala helposti, vaikka valkonaama olenkin, siis tässä vaiheessa kesää. Alkukesästä kärähtää kyllä. Ai vitsi, että tällä hetkellä näkyy noita aurinkorajoja ja paljon, parhaat on niitä aurinkolasien muotoisia, etenkin kaljuilla miehillä ne on huikeita :D

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Kalmansinisenfani
4/14 | 

Hei pitkästä aikaa suosikkiblogini vuosikymmenen takkaa ja aina!

Ihanaa, että nyt on alkanut näkyä sulla silloin tällöin vaaleansinistä asua! I love babyblue!! Voin tunnustaa, että olen toivonut pariinkin(kymmeneen) otteeseen kalmasukkispostausta ja aina kun niitä on tullut olen ollut ONNELLINEN. 

Olemme kavereiden kanssa analysoineet mistä tämä voisi johtua. Tulos: Mun vauva-aikainen tutti oli aina vaaleansininen ja kun jouduin siitä luopumaan vanhemman serkkuni narraamisen johdosta on sisälleni jäänyt kaiho vaaleansiniseen. Eli tuttiin ja riepuun sen perässä... Siksi nykyäänkin hauskimmat bileillat vietän vaaleansinisissä pukineissa ja sifongeissa. Onko riittävän surullista tositarinaa, että kalmasaaga saisi jatkoa?

Uskollinen ja jutuistasi nauttiva lukija Kampista.

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Ai kauheeta, just yksi päivä katselin kalmasukkiksia kaapissa ja nauroin niille, eivät pirulaiset hajoa sitten millään :D ehkä pitää omistaa niille yksi päivä tuossa syksyn yksi viikko - yksi mekko -haasteessa :D

Vaaleansininen on väri johon minulla on viharakkaussuhde, eli riippuu aina päivästä onko se jei vai nei. Sun täytyy nyt ehdottomasti ottaa kaikki irti lapsuuden tarumoista ja kääritytyä vaaleansiniseen koko rahan edestä :D

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Ellukoo
5/14 | 

Tätä lukiessa tuli mieleeni äitini kommentti tällä viikolla. Hän ihmetteli, miten sääreni ja jalkani ovat niin värittömät, että onko minulla valkoiset sukkahousut jalassa :D No, ei ne sen värittömämmät ole kuin ennenkään, oli vissiin vaan vaatteet, jotka korostivat kalpeuttani :D 

Vierailija
6/14 | 

Mitä kokoa sinulla on tuo mekko? Hennesin koot tuntuu muuttuneen aivan kummallisiksi, pitää ottaa tooodella isoa numeroa ja kaikki isot koot loppuu ensimmäisenä.

Päivi Helena
7/14 | 

Hyvä otsikko! Minulla oli aikoinaan pakonomainen tarve olla äärimmäisen ruskettunut. Nyt olen hyväksynyt luonnollisen kalpeuteni ja olo on helpottunut. Alkuun tunsin oloni kesävaatteissa alastomaksi, mutta sitten päätin vapautua hullunkurisesta pakkomielteestäni, ja kas näin on hyvä. Minullakin on muuten kengät, jotka murenevat sisäpuolelta. Käytä niitä silti päivittäin. Rakkaat Ellokselta aikoinaan hankitut mokkasiinit. Intiaani kesä vaatii intiaani kengät. Minulla on muutenkin tapana rakastaa puhki kaikki rakkaat vaatteet, kengät ja asusteet. P.s. olen seurannut blogiasi viimeiset kymmenen vuotta viikoittain ja se tuo minulle aina paljon iloa ja inspiraatiota. Sinulla on ainutlaatuinen tyyli niin pukeutumisessa kuin sisustuksessa. Ihana sekoitus uutta ja vanhaa, tyylit sulassa sovussa.

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Sama juttu täällä, nuorena kärsin siitä että en rusketu ja tein kaikkeni, että olisin saanut edes vähän väriä. Nyt en enää vaivaudu, vaikka pieni ja kevyt päivetys mielestäni kaunista onkin. 

Lempikengät ja vaatteet tunnistaa juuri siitä, että niitä käyttää niin kauan että ne käytännössä rapisevat päältä :D 

Iso ISO kiitos kommentistasi, tuli tosi hyvä mieli siitä <3

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010