Pari päivää sitten sähköpostilaatikkooni kilahti Arabian tiedote. Näkymätön lapsi Ninni tulee mukaan Muumi-astioihin ensimmäistä kertaa! Ninnin tarina on ehdoton suosikkini Muumeissa, ei ole mitään tämän veroista: 

"Janssonin novellissa Muumiperheen luo saapuu pieni, kaltoin kohdeltu Ninni-tyttö, joka on muuttunut näkymättömäksi. Hän ei uskalla puhua, leikkiä tai edes nauraa. Vain kaulaan sidottu tiuku kertoo, missä hän milloinkin liikkuu. Muumiperhe ottaa Ninnin avosylin vastaan ja kohtelee tyttöä ystävällisesti sekä ymmärtäväisesti.

Muumien lämpimässä huomassa Ninni saa itsetuntonsa takaisin ja muuttuu hiljalleen näkyväksi. Jo seuraavana aamuna portaille ilmestyvät pienet käpälät, sitten pari kapeita sääriä.

Utelias ja huomaavainen Muumipeikko rohkaisee tyttöä ja opettaa kaikki osaamansa leikit. Lopulta Ninnin pienet kasvot paljastuvat kokonaan, kun hän uskaltaa kunnolla ilmaista tunteitaan – suuttua ja nauraa niin että laituri tärisee."

 

Joudun täten Ninnin vuoksi ostamaan Muumi-astioita! En ole lähtenyt lainkaan mukaan Muumi-muki vouhotukseen, sillä designin puolesta kiinnostukseni kohdistuu Haapaniemen Taikaan. Mutta hei, kerrankos sitä. Ninni on poikkeus sääntöön. Saattaa olla myös huomattavissa, että nämä astiat ovat aika vahvasti minun tyylisiäni. Punainen mekko ja rusetti, toimii aina.

Hauska juttu vielä sekin, että lempinimeni ystävien keskuudessa on ollut Ninni niin kauan kuin jaksan muistaa. Vaikka en olekaan kaltoinkohdeltu lapsi, niin onhan se nimikkohahmomuki silti kiva. 

Astiat tulevat myyntiin helmikuussa. 

Kommentit (2)

-elina
1/2 | 

Voi ihanaa kuulla että Ninni tulee astoihin myös! Minäkin vuosia pidin pääni etten lähde muumiastia vouhotukseen mukaan, vaikka Muumit minulle hahmoina ja tarinoina ovatkin äärimmäisen rakkaita ja säilytän yhä vanhempieni minulle vauvana ostamat 90-luvun lasten muumiastiat.  MUTTA, kun kauppoihin sitten tuli muumien Taikuri sekä Tiuhtin ja Viuhtin smaragdi -astiat. Yhtäkkiä sitten huomasin kiikuttavani kahta kulhoa kassaa kohti ja ne ovat mielestäni hienoimmat kulhot (en sentään mukeja ostanut) jotka minulta kaapista löytyy Pip Studion lisäksi :D ...ja Ninni tulee sopimaan näiden kahden lisäksi sinne oikein hyvin.

Shuw
2/2 | 

Ninnin tarina koskettaa minuakin. Ensinnäkin tykkäsin siitä jo lapsena, mutta näin aikuisiällä siitä tulee mieleen viime talvi, kun 4v pojallani oli ns. valikoivaa puhumattomuutta. Voi sitä huolta ja hämmennystä, kun lapsi saattoi olla monta tuntia puhumatta vaikka osasi kyllä! Viimein saatiin neuvolasta ja päiväkodista tietoa ja apukeinoja, ja niin alkoi ”puhumattomuushetket” pikkuhiljaa hävitä. Ihan vaan sillä, että rakastettiin häntä sellaisena kuin hän on eikä kiinnitetty puheeseen mitään huomiota. ”Ongelmaa” kesti lopulta vain muutaman kuukauden, mutta se oli stressaavaa aikaa, ja voipi olla että hankin tuon Ninni-mukin muistuttamaan siitä että rakkaus ja hyväksyntä voivat saada ihmeitä aikaan <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat