Kun ostin tämän neuleen, mietin ensin että onko lyhythihaisessa napaneuleessa minkään sortin järkeä, mutta se on osoittautunut erittäin käteväksi. Kun ulkona on niin viileää että teepparilla ei tarkene, mutta takkikin on liikaa, tämä H&M:n neule on täydellinen. Lisäksi voisin vaikkapa irroittaa siitä ajatuksesta että neule on aina tarkoitettu talvikeleille lämmikkeeksi, koska eihän se nyt niin mene. Keksin täällä pyörää uudelleen parhaillaan :D

f28syys14


Se voi olla että kiharat ovat nyt tekemässä ikävä kyllä paluuta meikäläisen lookkiin, sillä muutoksen suunta hiuksissa alkaa olla ilmeinen. Kaikki alkoi esiin nousevista pikkukarvoista, joita seurasi hiusten taipuminen pikku hiljaa otsiksen reunoilta enemmän ja enemmän ja nyt paluun teki myös rasvoittuvuus. Raskausaikana tukkani ei rasvoittunut sitten millään, mutta nyt on taas pakko alkaa pesemään tukkaa melkein päivittäin. No, oli kivaa niin kauan kuin sitä kesti. Tässä välivaiheessa tukka tosin on pakko joko kihartaa tai suoristaa, että se näyttää edes jotenkin järkevältä joten katsotaan kumpaa tulee tehtyä enemmän.Päätin että alan hyödyntämään kauniita käsilaukkujani enemmän, etten koko ajan jumita Jacobsissa (vaikka se onkin maailman paras arkilaukku). On vääryys että ihanat vintagelaukkuni (kuten tämä sininen) pölyttyvät hyllyssä turhan panttina.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (16)

S

Tuon neuleen alle voisi myös näppärästi pukea ihan basicin pitkähihaisen trikoopaidan, jolloin sitä voisi käyttää myös viileämmillä keleillä :)

Toi neule on kyllä ihana! Melkein pitäis itsellekkin metsästää samanlainen syksyä piristämään.. :)

Ei sulla auttaisi se, että vaan föönillä kuivaat hiukset aina suihkun jälkeen? Mulla on samantyyppinen tukka kuin sulla ja kun kuivaan sen föönillä ja ehkä hieman samalla harjalla harjaan pahimmin kihartuvia kohtia niin tukka on melko suora koko päivän! Sitten yön yli nukuttuna se onkin jo ihan laineikas ja kammo :D. Tietty suoristusraudalla saa sileää jälkeä, että hieman pörhö toi omakin kuontalo ilman sitä on, mutta se ei haittaa jos on edes sinnepäin suora :).

Susanna

Heh, mulla roikkuu myös kaikki ihanat vintagelaukut naulassa, kun jumitan niistä yhden kanssa. Ehkä ispiroidun vaihetlemaan laukkuja, kunhan ensin teen inventaarion. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista