Mekkoprojektien hauskin osuus on näperrellä ylijäämäpaloista jotain pientä. Eilisen ompelusession ylijäämäpala oli melko tarkalleen rusetin kokoinen, joten se oli sillä selvä.


f9

f9


f8

f8

Mutta rusetti ei suinkaan ollut tuon kankaan päätarkoitus. Mekkoprojektini onnistui kertakaikkiaan mainiosti. Sain siirrettyä siron raitamekon visiosta suoraan käytäntöön ilman sen kummempaa säätöä tai kompromisseja. Mekko pääsee ylle huomisiin kekkereihin, joten laitan kuvat sen jälkeen :)

Ihastuin pahemman kerran yhdistelmään mustavalkoinen + turkoosi, joten mekon pariksi taitaa huomenna päästä turkoosit kengät!

Kommentit (10)

2/10 | 

Huu, odotan innolla millainen mekosta tuli, mustavalkoraidat lupaa aina hyvää! Ja ompelusessioiden jämäpaloista on tosiaan aina pakko väkertää jotain pientä kuten hattuja ja rusetteja, on ainakin valmiina asusteita jotka sopii ompelukseen täydellisesti :)

Heidi
6/10 | 

Sun tekemät mekot on aina tosi upeita, ihan kateus aina iskee! :) Eli kuvia jään ootteleen.

Mutta sitten asiasta toiseen. Olis kiva kuulla Nöpön kuulumisia, miten sen ruokavalion muutos on menny, suostuuko syömään lihaa ja onko kutina edes helpottanut? Tee ihmeessä kokonainen postaus Nöpön nykytilasta! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013