En kuulu niihin leideihin, kenen mielestä timantit ovat naisen parhaita ystäviä (kengät ovat).   Kauhistuksien kauhistus olisi sellainen ohut siro kultaketju, missä roikkuu pieni sydän tai muu vastaava. Sama pätee timanttirivisormuksiin, eivät ole minun kuppini teetä. Ja korviksiin. Oikeastaan inhoan kaikkia perinteisiä korumalleja :D On naisia, joita sirot kauniit korut pukevat upeasti, mutta kuten sanottu, en ole yksi heistä.

Minun unelmakoruni on vähän rujo, odottamaton ja hopeinen. Se on nasse.Hopeinen pikku nassukka on helsinkiläisen Kuukorun. Ihastuin kaasunaamarikoruun 110 prosenttisesti, kun selailin huvikseni Kuurorun riipusvalikoimia, nähtyäni ensin Ofeliassa merkin muita tuotoksia. Valehtelematta meni noin kaksi sekuntia nassen löytämisen jälkeen (joka oli tietenkin loppuunmyyty), kun nakuttelin kyseiselle kultasepälle sähköpostia, että voittekotehdätuollaisenminullenythetijookojooko?! Käsityöpajojen parhautta, tilaustöinä saa mitä vaan. Hopeakorulle tuli hintaa 80 euroa ja nyt minulla on vihdoin riipus mitä haluan käyttää. Perfect.

Saku kiroilee tätä koruvihaajapuolta minussa, se kuulemma vaikeuttaa merkkipäivälahjojen ostamista ihan liikaa :D naisiin yleensä uppoaa arvokorut kuin veitsi voihin, mutta minun lahjojeni kanssa joutuu mies pulaan. Pyh, senkus vaan antaa hääpäivänä lahjakortin Minna Parikalle ja olen happy ikuisesti, ei yhtään vaikeaa. Mutta se on kuulemma tylsää, lahjan pitäisi olla aina yllättävä. Huoh.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (12)

Natja Vendace
1/12 | 

Mulla meni hetken aikaa tajuta että se on kaasunaamari. Näin siinä eka söpöläisen hiirentapasen otuksen... silmät = korvat ja happiturpa = hiiren/otuksen turpa... eli toimii myös "musteläiskätestinä"
T.pienistä piiperryksistä tykkäävä ;)

Myohmy
2/12 | 

Minä olen aina tykännyt näyttävistä isoista koruista. Ongelma on vain siinä, että isot korut eivät tosiaan aina näytä hyvältä pienellä ihmisellä. Pienuudestani huolimatta en kuitenkaan ole mikään siro ja siksi olenkin katkerana lopettanut korujen käytön. Käytän yleensä vain kelloa.

3/12 | 

Voi elämä mikä koru! Tulee mieleen ihan Lasse Hoilen valokuvat ja Porcupine Treelle ohjaamat musiikkivideot, aivan mahtava! Ja olen muuten yksi ihminen lisää, jota kultaliikkeiden kuvastot ei puhuttele millään tavalla. Jotain omaperäisyyttä hei. :D

annepa
5/12 | 

Winter pearl maksaa 2800€. Kyllä kelpais! Eli meillä kiroillaan ihan päinvastaisista syistä.

9/12 | 

olen itse pieni, (hei alle 160cm!) mutta siltikään pienet kultaiset/hopeiset piiperrys korut ei iske. pitää olla jotain joka näkyy ja jota voi käyttää asusteena!

...harmi sinänsä kun äiti on töissä kultasepän liikkeessä :D

Thirsty
10/12 | 

On muuten totta, että jos hätyyttelee pituudellaan ylärekisteriä, niin pienet korut on yhtä piiperrystä ja hukkuvat "massaan" (aargh, massa ei ole yhtään oikea sanavalinta tässä yhteydessä! :D)

Minä teen vielä surutyötä pienten, sirojen korujen kanssa. Äitini siskoineen on ollut sitä pientä ja siroa mallia, eli minä olen just se säännön vahvistava poikkeus, pitkä ja jäntevä. Ei paljoo sovitella ullakolta esin kaivettuja aarteita; kenkiä, mekkoja tai takkeja. Puhumattakaan niistä koruista...ei oo minun bisneksiä ollenkaan.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012