Eilistä showta varten oli tehty paljon erikoismalleja ja kenkiä, joita ei tule myyntiin ollenkaan. Lisäksi osa malliston vaatteista oli pidetty salassa näytökseen asti.  Ennakkoon julkaistuissa kuvissa ei ole näkynyt esimerkiksi pitkää nahkatakkia, joka kuitenkin tulee myyntiin. Antaa pressikuvien puhua puolestaan.

b7


b8

b8

b9


b15

b15


b11

b11


b12

b12


b13

b13

b17


b14

b14


b18

b18

b19


b16

b16

httpv://www.youtube.com/watch?v=IUxEQbtw6GU

Donatella on aikoinaan sanonut, että Versace ei aio ikinä alkaa yhteistyöhön H&M:n kanssa. Ja kuinkas sitten kävikään. Pakko rakastaa takinkääntäjiä, olenhan itsekin sellainen lähes joka (muoti)asian suhteen. Pressitilaisuudessa tänään Donatella kertoi odottavansa innolla millaisia asukokonaisuuksia nuoret kuluttajat saavat malliston vaatteista aikaan. Hänestä oli erityisen ilahduttavaa nähdä Versacea seuraavan sukupolven tyylitaiturien yllä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (14)

LauraK
1/14 | 

Vau! Hienoja kuvia ja ihania vaatteita. Pakko kysyä, jutteliko joku julkkis enemmänkin kuvaa ottaessa vai olivatko jo niin tottuneita, että kameran nähdessään hymyilivät automaattisesti linssin suuntaan?

nn
5/14 | 

En edes tajunnut kun katsoin näitä kuvia, että sinähän nämä olet ottanut!!!! Otitko näistä Gossipä Girl näyttelijöistä ihan yksinäsi kuvat, vai oli monta "paparazzia" ympärillä?!?! Superia!

6/14 | 

Etsä itse näitä kuvia ole ottanut vai oletko..? Ihana tuo nahkainen takki/trenssi, uuh! Muutenkin aika namuja vaatteita.

Karmiva Donatella, jaiks.

Skid
7/14 | 

Ah ihanaa! Täytyy sanoa, että tämä sinun reissu New Yorkiin on ollut myös minun reissu New Yorkiin. On ollut ihana seurata sinun reissua ja kuulla mitä kaikkea muuta nykissä on nähtävää kuin ne perusjutut. Joka aamu odotan innolla, että pääsen taas koneen ääreen lukemaan uusimmat kuulumisesi isosta ompusta! Tämä reissu on ollut virkistävä harmaan marraskuun keskellä, suuret kiitokset siis siitä :) Ja OIKEIN mukavaa loppureissua! Ps. Voisitko kertoa matkailijan näkökulmasta, että tuntuuko New York sinusta turvalliselta paikalta matkustaa vaan pitääkö koko ajan olla varuillaan..?

8/14 | 

Jessus tuota Donatellaa... Sanokaa vanhaksi mutta mun mielestä Gianni on se ainoa oikea ikoninen Versace, Donatella on... noh... vähän eri maata. Joka asiassa, myös suunnittelussa.

ano
9/14 | 

Pakko sanoa, ettei mallistossa ole yhtään vaatetta joka olisi mieleeni.. no ei ainakaan tarvi tapella "hullujen" naisten kanssa niistä ;)

Pippuri
10/14 | 

Nyt täytyy kyllä sanoa että olen rehellisesti ja puhtaasti aivan mielettömän kateellinen! :D

11/14 | 

Mä kuolen hieman joka kerta kateudesta kun mietin että olet päässyt paikanpäälle kokemaan tän kaiken :) Odotan innolla mallistoa markkinoille, vaikka opiskelijabudjetti ei ihan kauheasti joustakkaan ostoksia tekemään...

Toi Donatellan päällä oleva niittihame (tuossa punaisella matolla otetussa kuvassa) on ihana! Harmi ettei kyseinen mekko taida löytyä mallistosta?

Gepa
13/14 | 

Meinas jo törrrrkeä kateus iskee, kun GG-tähdet löytyi kuvista.Olin satavarma että kohta sieltä pamahtaa "Chuck Bassin" kuva, mutta huh ei onneks. Olisin muuttunu todella vihreäksi muuten :D

Ani
14/14 | 

Harvoin minunkaan tulee sanottua näin, mutta suoraan sanottuna yäk. Kamalia vaatteita, yliampuvia kaikki tynni ja ne vähätkin siedettävät on pilattu kamalilla yksityiskohdilla.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012