On päiviä kun kääriydyn päästä varpaisiin mustaan, joka on turvavärini. Useimpina päivinä kaipaan kuitenkin ympärilleni väriä, kuoseja ja yksityiskohtia. Niitä päiviä varten on tämä Erdem x H&M -malliston huikea takki. Huikea! Tämä on ehdottomasti hienoin takkini. 

Jos näyttää siltä, että takki irvistää rinnan kohdalta, se johtuu siitä, että onnistuin repäisemään napin kyseisestä kohdasta veks. Käsilaukun olkahihnalla. Nyt nappi on ommeltu jo takaisin kiinni ja muut napit varmistettu, ehdin jo panikoida että nappi hukkui kun en heti löytänyt sitä. Ei olisi ihan helppoa löytää vastaavaa tilalle. 

Tämä takki kuuluu siihen osastoon, että jos pitäisi valita koko vaatevarastosta vain viisi vaatetta mukaan ja muut täytyisi jättää, tämä olisi aivan varmasti kyseisellä listalla. 

Siinäpä muuten hyvä postausaihe kaltaiselleni vaatehörhölle: Viisi vaatetta, jotka "pelastaisin tulipalosta". Heittomerkeissä siksi, että oikeassa tulipalossa tuskin tulisi mietittyä moista turhuutta.

Kommentit (6)

-elina
1/6 | 

Tuo takki on aivan käsittämättömän U-P-E-A! :O Olen bongannut blogistasi vuosien varrella toinen toistaan upeampia vaatteita ja asusteita, sekä sitten tietysti yrittänyt metsästää samaisia itselleni - suht huonolla menestyksellä... :D

Dompppa
2/6 | 

" ... tuskin tulisi mietittyä moista turhuutta." -Äläs nyt! Toki oman kodin tapauksessa moni muu asia menisi varmasti edelle, mutta ylekin uutisoi vastikään miten Kiihtelysvaaran kirkosta pelastuivat mm. tietyt alttari_vaatteet_. Kun tekstiili on tarpeeksi tärkeä, niin se voi nousta elävien olentojen jälkeen korkeallekin pelastettavien listalla.

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Olen listannut pelasta tulipalosta -tavaroihin elävien olentojen jälkeen ensiksi paperivalokuvat, sitten kovalevyt joilla on valokuvia. Sen jälkeen jonossa olisi tyttären vauvavaatteet, jotka ovat minulle niitä "alttarivaatteiden" veroisia eli tärkeitä :) että kyllä, tekstiilit ehdottomasti ovat tärkeitä nekin, jos niihin liittyy tunneside.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Vierailija
3/6 | 

No joo. Ymmärrän tuotakin vaatteiden kautta vouhotusta, jos emäntä on mitään sanomattoman näköinen. Kiva seisoskella mätien omenoiden keskellä jonkun yhtä älyttömän kenkien suunnittelijan kengissä. Siis jäniksen korvat? Hohhoijaa ja niistä maksetaan.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010