Huono hiuspäivä on pörröpäälle viikottainen vieras, mutta se ei oikeastaan haittaa sillä nutturavalkin, otsahiusten letityksen tai kiepautuksen, ja isojen näyttävien korvakorujen myötä ongelma on ratkaistu. Yleensä letitän otsiksen jos on aikaa, mutta kiireisinä aamuina (kun on painanut torkkua...) tyydyn pikaiseen kiepautukseen ja kiepin kiinnittämiseen pinnillä.

Kauniit boheemit nahkahapsukorvikset viimeistelevät kampauksen. Kas näin on naamioitu piiloon hapsottava hiuspörrö. Mitä suuremmat korvikset nutturan parina, sen harkitummalta lookki yleensä näyttää. Nämä korvikset ovat kierrätysnahkaa, ne ovat nahkamaalari Erika Forsmanin (Erika Works) käsialaa.

Kommentit (3)

mallura
2/3 | 

Nuo korvikset on täydelliset! Mun on pakko saada nuo! Saako noita vielä jostain?! Yritin googlailla, mutta ei tuota tulosta. Ääääääää.... :D

Vierailija
3/3 | 

Katsoin jotenkin pikaisesti, että sun blogissa on FoF-Sallan kuva! :D niinä aikoina, kun viimeksi olen lukenut Sallan blogia, oli hänellä hyvin usein tuollainen kampaus.
Mulla itselläni oli tänään huono tukkapäivä (perjantai 13....) ja väkersin turvallisen valkkinutturan. Siihen tosiaan vois yhdistää kieputuksenkin, kiitos inspiraatiosta!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010