Pitsioverload. Voin kohta kietoutua suorilta pitsiverhoon, mitäpä tässä enää taistelemaan vastaan. Jostain syystä koen tällä hetkellä vastustamattomiksi kevyet puuterinsävyt, pitsit ja hörselöt. Ai niin, koen ne vastustamattomiksi aina.


s21

s21


s61

s61

Asusterintamalla tsempataan edelleen, väkästin Minnan rintakorusta väliaikaisesti hiuskoristeen. Mistä tahansa rintakorusta on todella helppo tehdä hiuskoriste ohuen pannan kanssa. Yleensä ketjukauppojen lastenosastoilta löytyy noita ihan ohuita hiuspantoja, joissa on pienet väkäset nurjalla puolella. Perusrintaneulan saa kätevästi kiilattua piikkien väliin ja näin koriste pysyy kohdallaan.


s41

s41


s51

s51


s71

s71


s31

s31


s11

s11

Tajusin vasta tuosta alimmasta kuvasta, että Versace for H&M:n suloisessa neuletakissa on perhosten koipia hrrr... Olen tähän asti onnistuneesti sulkenut ne mielestäni ja ajatellut vain mansikoita :D

Kommentit (18)

Metti
2/18 | 

Jos perhoskoivet rupee kammottamaan liikaa nii meitsille voi luovuttaa :D Ihana toi neule <3

Lenkku
4/18 | 

Mistä löydän postaamasi ruokajutut? Muistan lukeneeni kasvisruokaohjeita ja nyt tartteisin niitä!

Roosa
5/18 | 

Ois kiva jos tekisit joskus sellaisen postauksen et lukijat laittas omat blogisa ja valkkaisit parhaimmat :) Jos sul vaan on aikaa.

Tuija
6/18 | 

Kaunista:) Miks kaikki immeiset ei tajua että pukeutumalla voi tehdä arjesta juhlaa??? Sinä sen tajuat kyllä:D

elina/heartbeats
7/18 | 

Heippa! Tulitpa tänään mieleeni kun poistuin Hämeenkadun isommasta hennesistä :-) Siellä nimittäin nyt ne Versacen korkkarit kakskymppiä (20!!) !! Kokoja oli muutamat jäljellä, enemmän laatikoita kun kenkiä mutta kannattaa käydä kurkkaamassa :--)

Liina
8/18 | 

Hyi, mä oon aina tykänny perhosista ennen toissakesäistä episodia kun olin unohtanut kotona saunan ikkunan auki ja jostain luonnonoikusta meille oli lentänyt yhteensä 8 (kyllä, KAHDEKSAN) neitoperhosta sisälle ja olivat levittäytyneet koko kämppään ja roikkuivat katossa. Soitin itkupaniikkiällötyspuhelun poikaystävälle että miten ne saa pois, kokosin itseni ja aloin taistoon. Koitin ensin hiuslakalla suihkutella niitä mutta ei se tehonnut niin lopulta kaivoin vanhan paidan kaapista jolla huiskin ne ulos. 10 vuotta terapiaa ja ikuiset traumat. Olin silloin koko loppuviikon ihan varma että niillä on pesä jossain pimeässä nurkassa ja kohta ne hyökkää :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012