Eilisen illan asua. Jee shortsikausi on korkattu! Joskin 80 denierin sukkiksilla, mutta alku se tämäkin. Kävin päivällä ulkona hameella, mutta paljain kintuin, ja oli vähän turhan vilpoista vielä.


Jakku: Tokion tuliaisia
Shortsit: H&M
Käsilaukku: River Island
Pleksit: Prada
Nilkkurit: Marc O`Polo (saatu, Putiikki Rannalla)Kun ei ehdi pesemään tukkaa aamulla, nuttura pelastaa. Mitä lakkamömmöisempi kuontalo, sen helpompi nuttura on tehdä tuollaiseksi jättimäiseksi.

Mutta nyt siirtykäämme jännittämään tämän iltapäivän matsia, hyi kamala sentään. Jos on vapaata manselaisilla tänään niin tulkaa Tampere Areenalle kannustamaan. Oulu-Jyväskylä -peli alkaa 14:15, ja me eli Tampere vs. Göteborg 16:15.


JÄNNÄÄJÄNNÄÄJÄNNÄÄ! Tarvin jotain rauhoittavia kohta... tämä pannullinen kahvia ei varsinaisesti auta ;)

Kommentit (5)

2/5 | 

Ihanat aurinkolasit! Noista on tullu jokunen vuosi haaveiltua itekkin, ehkä vielä joskus... :D Ja tietty toi koko asu on mahtava!

pöö
3/5 | 

Ihana asu! Shortsit ovat kyllä supersöpöt, samoin lasit. Itse asiassa samanlaiset kakkulat löytyy munkin kaapista, on ollu kyllä ihan lempparit<

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012