En tiedä miksi en ole muka ehtinyt testaamaan Kauppahallin lounasravintolaa nimeltä Neljä Vuodenaikaa, koska se on kerta toisensa jälkeen mainittu yhdeksi Tampereen parhaimmista ravintoloista. Nyt vihdoin! Suomalaisranskalaista sapuskaa tarjoavan ravintolan puitteet ovat ihan mahtavat, asiakas saa nauttia lounaansa elämää kuhisevan Kauppahallin keskellä. Tai no nurkassa, mutta kuitenkin.


Lounaaksi valitsin kampelaa ja kikherneitä, molemmat suosikkiraaka-aineitani nams. Ei ihan perinteisen lounassafkan näköinen annos, ja vaikka hinta olikin alle kympin.


Lounasseuralaiseni Iida.Kauppahalli on ihan suosikkipaikkojani Tampereella, se on niin elävä ja kaunis. Kävelen usein hallin läpi ihan vaan huvikseni, vaikka minulla ei olisi sinne mitään asiaakaan. Ja harhaudun ehkä vahingossa jonnekin juustotiskien ääreen eh...

Sanoinko että meni hermo pahimmassa kasvatusvaiheessa olevaan tukkaani ;) vähän tuota pitää lyhentää ettei ole noin överi, mutta nautin nyt pari päivää övereistä mielummin kuin tästä muutaman menneen kuukauden vajareista.


Fuuuu mikä tuuli eilen puhalsi, ihan älytöntä! Mutta vielä älyttömämpää on se, mitä löysin kirppikseltä vitosella. Miksi oi miksi kaikki älyttömät printit ja värit kutsuvat minua seireenien lailla! Tipitii.

Kommentit (17)

Mairajal
Liittynyt25.9.2013
9/17 | 

Täh?!! Whaaat?? Et oo vuokkareissa käyny, miten on mahdollista?! Nykyään mein vakkarilounaspaikka, on kyllä ihan ykkönen! =)

jennï
10/17 | 

Olin viikonloppureissulla Tampereella ja launtaihin kuului ilman muuta lounas suosikkipaikassani Neljässä Vuodenajassa. Ruoka on taivaallista, joskus voi jopa päästä sanomaan sanan ranskaa ja kauppahallissa on muutenkin ihanaa asioida!

11/17 | 

Ääh mun on kans aina pitäny käydä testaamassa tuo 4 vuodenaikaa! Kampela kuulostaa hyvältä :) Kauppahalli <3

Tiina
12/17 | 

Kysyisin hiusten pidennyksistäsi, toki ruokakin kiinnostaa :) Minkälaisia pidennyksiä käytät? Muistaakseni muutama vuosi takaperin täällä blogissasi olisi ollut juttua pidennyksistä ja laitoit ne itse? Vai muistanko väärin? Tilaatko ne jostain verkkokaupasta vai kampaajan kautta? Oma kasvatusprojekti on ihan kesken, kun päätin poikkaista huonot latvat. Tyhmä minä, eivät ne niiin huonot olleet! Joten eri pidennysvaihtoehdot kiinnostavat kovasti ja tietenkin mahdollisimman edulliset ratkaisut...

15/17 | 

Suosittelen paikan vakioannosta, joka ei ole vielä koskaan pettänyt: bouillabaisse, jossa on ihanan paljon kalaa :P

Chenille
16/17 | 

Monesti olen kävellyt ohitse mutta koskaan ei ole ruoka-aika kun tuolta sapuskoja ihastelen. Tampereen kauppahalli on löytänyt ihanasti myös nuorta asiakaskuntaa tai sanotaanko että nuori asiakaskunta on löytänyt sen.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu