Tammikuun Suuri Käsityö -lehti on nyt kaupoissa, ja sieltä välistä löytyy oman mallistoni henkilökohtainen suosikkini, teatteritakki. 

Olen maailman epäkuvauksellisin nainen, mutta tämä seuraava lehteen päätynyt foto on yksi onnistuneimpia mitä minusta on ikinä otettu. Ihan kiva, että osaa olla kameran edessä edes kerran kymmenessä vuodessa :D Ehkä ammattimeikkaajalla oli studiovalojen lisäksi jotain tekemistä asian kanssa. 

Kun pohdin millaisia vaatteita haluan mallistoon, näyttävä takki oli ensimmäisenä jonossa. Olen takki-ihminen henkeen ja vereen. Suuret ja näyttävät kuosit tai kauniisti hohtavat materiaalit, enemmän on enemmän. Nimesin kullanvärisen leveähihaisen takin teatteritakiksi, koska sen alle mahtuu millainen tylliunelma tahansa. 

Toteutan takista SK:n kaavojen avulla vielä jonkun tummasävyisen dramaattisen version. Täytyy vain odottaa oikeaa kangasta. Itseasiassa hienoimpia vahvoja kankaita voisi löytyä sisustuskankaiden puolelta!

Osatapa neuloa... 

SK:n tammikuun numerossa oli oman takkini ja kivojen graafisten villasukkien lisäksi todella kiva piparkakkuhelmainen paitamekko. Malli näkyy tässä alla. Väistelen sujuvasti kauluspaitoja, mutta tuollaiselle mekkomallille lämpiän heti: 

Ps. makramee-työt kiinnostavat, sillä niissä ei tarvita puikkoja. Boheemit seinävaatteet sopisivat vanhaan taloomme kuin nenä päähän. Mutta epäilyttää silti, että onko tämä liian nypräystä minulle. 

Kommentit (2)

Mttu
1/2 | 

Tää takki on kyllä niin hieno! Itse en kuitenkaan viihtyisi niin hohtavassa ja vaaleassa vaatteessa, mitä kuvassa on. Malli on niin kertakaikkisen silmää miellyttävä, että toteuttaisin se itse jostain dramaattisesta tummasta kankaasta. Hyvä vinkki tuo sisustuskangaspuoli. Täytynee lähteä lehtikaupoille, vaikka en vaatteita saisikaan koskaan toteutettua. Ainakin voin helliä sitä ajatusta omatekemästä, tummasta teatteritakista :D onneksi se on edes vaihtoehto, toisin kuin valmisvaatteessa.

atomi
2/2 | 

Takki on hieno ja sinä olet erinomaisen kuvauksellinen ihminen. Esim sun hattukuvat on todella kuvauksellisia. Sinulle käy sekä hatut että myssyt - toisin kuin useimmille tuntemistani ihmisistä. Jaksaisiko sitä julkaista kymmentä vuotta itsestään epäkuvauksellisia kuvia...tai mitä sillä kuvauksellisuudella sitten tarkoittanetkaan...:)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010