Halusin ehdottomasti Nelliina & Suuri Käsityö -lehden vintage-vaatesarjaan mukaan housut. Minulle Ne Ainoat Oikeat vintage-housut ovat tietysti Marilyn Monroen suosimat ruudulliset korkeavyötäröiset porkkanahousut. Jos et muista kyseisiä housuja, laita googlen kuvahakuun "marilyn monroe gingham trousers". 

Housujen kaava löytyy parhaillaan kaupoissa olevasta Suuri Käsityö -lehdestä. 

Täten otin inspiraation suoraan Marilynin pöksyistä ja piirtelin niistä ihan uudenlaisen version. Versio aiheutti kaavoittajille hieman haasteita, mutta lopputulos oli täsmälleen kuten pitikin. Housuissa on aavistuksen pudotettu haara ja erittäin korkea vyötärö. Lisäksi edessä on kietaisulaskos.

Mallihousut toteutettiin ruutukankaasta, mutta aion ommella nämä myös paksusta kauniisti laskostuvasta trikoosta. Silloin voi mahdollisesti jättää sivuvetoketjun kokonaan pois. 

Nämä housut ovat parhaimmillaan silloin, kun näkyvät kokonaan eikä paita laskeudu vyötärön päälle. Näkisin tässä mahdollisuuden käyttää alla jotain kivaa bodya. 

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 | 

Ihanat! Joustaako tuo kangas yhtään? Olen kovin mukavuudenhaluinen, eikä vaate saa juuri tuntua päällä. :'D Trikookangas voisi olla kyllä hyvä vaihtoehto, mutta tykkään tuosta ruutukankaan tyylistä kovasti.

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Tämä kuvissa näkyvä kangas ei jousta, mutta housut ovat tosi mukavat päällä koska ovat nyt vähän väljemmät kuin niiden kuvaushetkellä viime syksynä :,D Ostin juuri viikonloppuna paksun mustan trikookankaan, josta yritän ehtiä ompelemaan rennomman ja joustavan version tämän viikon aikana. Kerron sitten miltä ne tuntuvat kun saan valmiiksi :)

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010