Arvatkaa onko ollut vaikeaa olla hiljaa tästä uutisesta, enkä ole sortunut edes vihjailemaan. Mutta nyt se on virallista, Nelliina & Suuri Käsityö -lehden mallistolle on luvassa jatkoa!

Kyseessä on hieman pidemmät jatkot: yhteensä viisi uutta ompeluprojektia julkaistaan lehdessä, yksi vaate per numero. Malliston ensimmäinen vaate tulee marras-joulukuun numeroon.

Kun SK:lta kysyttiin olisinko kiinnostunut jatkamaan suunnittelua, hihkuin KYLLÄ jo ennen kysymysmerkkiä. Työrintamalla tämä on yksi hienoimmista jutuista, mitä eteeni on osunut. Kun on lapsesta asti ommellut intohimoisesti vaatteita, on ihan selvää, miksi olen tästä niin iloinen.

Uuden mallistoni vaatteiden kantavana ajatuksena on vintage inspired, ja otin kaiken irti siitä, että tämän projektin myötä saan (ja te saatte) hyvät kaavat unelmien vintage-vaatteiden toteutukseen. Mallistossa on mukana erilaisia vaatteita aina housuista takkiin, vanhaa ja uutta yhdistellen.

Tässä vaiheessa suunnitelmat on jo luovutettu kangasvalintoineen Suuri Käsityö -lehden tiimille, ja seuraavaksi luvassa on ensimmäinen sovitus. Olen ihan varma, että eräs malliston mekko saa vintagen ystävien sukat pyörimään jalassa!

Kommentit (10)

siruleena
2/10 | 

Onnittelut täältä ruudun takaa. Monet ompeluvinkit olen sinulta saanut.

Mallistoa odotellessa ja Nöpön kuvia kaipaillen!

-A-
3/10 | 

No jes, toppikaava on mulla ainakin ollut tosi kovassa käytössä!

Olisipa kivaa jos sinun kautta saisi jonkun alennuksen jos tilaa lehden vuodeksi, koska näiden kaavojen takia se jo kannattaa tilatakin, eikä ostaa perinteisiä irtonumeroita mitä minä yleensä harrastan ;)

Miina123
5/10 | 

Vau, siistiä!!

Juttuidea blogiin: miten oppia/opetella ompelemaan vaatteita? Sellainen for dummies -versio meille, joiden kouluajoista on 10+ vuotta mutta ei silti kiinnostaisi aloittaa pelkistä tyynynpäällisistä tai nenäliinoista, kun ne eivät saa ompelukonehankintaa vielä järkeväksi sijoitukseksi :D

-T-
6/10 | 

Hei, tiedätkö saako tätä kesä-heinäkuun lehteä vielä jostain? T. ainainen myöhäisherännäinen

Sivs

Itse löysin sen vielä tänään satunnaisesta K-Marketista, joka ei ollut vielä palauttanut myymättä jääneitä kesä-heinäkuun lehtiään!
T: toinen myöhäisherännäinen

Mttu
7/10 | 

Jihuu! Ja onnea :-) luulenpa, että pyrin jopa metsästämään ko. lehtiä kaavojen takia. Harmittaa, kun en löytänyt viimelehteä kirjakauppojen hyllyistä, saattaa tosin olla että olin myös myöhäisherännäinen, tai sitten ko. Lehti vain oli loppunut kaupasta. En tietenkään muistanut lehden nimeä juuri silloin, että olisin voinut kysyä henkilökunnalta. Sain myös kaivettua vihdoin ompelukoneen esiin, ja surauttelin parit korjausta vuositolkulla odottaneet vaatteet taas ehjiksi, ja kavensin jopa miehen farkut vastaamaan enemmän nykymuotia.

Vierailija
9/10 | 

Odotan innolla vintagevaatteiden kaavoja! Hienosti ajattelit teeman, sillä niille kaavoille on tilausta.<3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010