Sitten minimallistoni vaate numero kaksi, rento kynähame. Olen sitä mieltä, että hyvällä kynähameella pelastuu monta vaatekriisiä, sillä sen kanssa voi lopultakin pukea yläosaksi melkein mitä vaan, aina jättisuuresta collegepaidasta crop toppiin. Hameessa on korkea vyötärö juuri cropattujen yläosien vuoksi, koska minulla ei aikomusta vilauttaa enää napaa tässä vaiheessa. Napapaitojen aika oli 90-luvulla omalla kohdallani ja saapi jäädä sinne :D

Lyhyen topin kanssa on helppo leikkiä mittasuhteilla, jos alla on kapea korkeavyötäröinen kynähame. Mittaa sääriin, mutta ei vilauttelua. Kun jalkaan laittaa rennot tennarit, kynähame näyttää jo todella arkiselta. Kunnon korkkareilla ja juhlavalla yläosassa se puolestaan taipuu iltamenoihin. 

Malliston ainoa asuste on monikäyttöinen rusetti. Sitä voi käyttää vyönä, kaulassa tai hiuksissa ponnarin/nutturan koristeena. Tässä alla näkyvässä virallisessa lehtikuvassa se toimittaa vyön virkaa ja samalla näkyy kynähameen vyötärö: 

En tiedä mikä hetkellinen hulluus iski, kun valitsin hameen kankaaksi vaaleanpunaista, mutta onneksi tein niin. Vaaleanpunainen hame ja valkoiset puputennarit ovat tosi kiva pari, on tullut käytettyä ihan kiitettävästi tässä viimeisen kahden kuukauden aikana. Kannattaa luottaa intuitioon, vaikka järki taistelisikin vastaan. 

Kommentit (7)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011