muotijuontajat

Tänään meikälikka hölisee omiaan Sovituskopissa Veeran ja Emma-Kaisan kuulustelussa, näpytelkää itsenne radio Eazyn livestreamiin klo 18 :) Löytyypi täältä KLIK! Porilaiset voivat kääntää radionsa taajuudelle 101.

Olen itse tuolloin treeneissä, joten älkää naurako erään hullun hölinöille liikaa :D

Kommentit (2)

1/2 | 

Noi on kyllä ihanat noi (Cheao mondayn?) kengät ♥ Himoittin noita Nellyn aleista... Pitääköhän hankkia vielä jos niiitä olisi...

2/2 | 

On kyllä Cheap Mondayn kengät ja ne ovat ihan huiput ♥

Kiitos vielä haastattelusta minunkin puolestani! Niin ja jos tänään missaa niin huomenna aamulla tulee kympiltä uusinta :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011