Aika moni toivoi kenkäjoulukalenterin kommenteissa näkevänsä miten säilytän kenkiä. Mikäs siinä, valokuva on aina helppo ottaa, mutta ei tosiaan kannata odottaa mitään glamour-ratkaisuja tai carriemaisia valkoisia walk-in vaatekaappeja :D tai mitään sisustuksellista ylipäätään.

Nelliinan walk-in closet on hieman eri sorttia. Se on epämääräinen varastoseinä, jossa kenkälaatikot ovat pinossa ja vieressä könöttää sangen sekava rekki. Kenkien säilytyksessä ei ole mitään sen parempaa niksiä kuin säilyttää kenkälaatikot. Näin kengät pysyvät hyvänä ja ne voi pinota huoletta päällekäin. Ei ehkä kovin kaunista, mutta eipä tuolla vinttivarastossa mitään väliä olekaan.

Melkein hävettäisi tätä kuvaa julkaista, mutta juuri tänään se on helppoa, sillä eilen tuo vaatesillisalaatti sai viimeinen kaapin ympärilleen. Järjestystä, viimeinkin!

 

Tosin, meillähän on ollut koko yläkerta yhtä isoa varastotilaa tähän viikonloppuun asti. Ollaan onneksi mahduttu hyvin alakertaankin. Mutta nyt makuuhuoneen muutto yläkertaan oli vihdoin mielekästä, kun meidän 3v osaa kulkea portaissa. Valvon tietysti toimintaa portaikossa edelleen silmä tarkkana ja varmaan teen niin vielä tytön ollessa 13-vuotias...!

Kun aikoinaan muutimme kerrostalokaksiosta omakotitaloon, kalusteita ei riittänyt joka huoneeseen. Joulukuussa otin lopulta projektiksi koko talon säilytyskalusteet, että saimme muutettua makkarin pysyvästi alakerrasta ylös. Nyt on kirjakaappia, vaatekaappia ja lipastoa, ja tavarat alkavat vihdoin löytää paikkansa. 

Entinen väliaikaismakuuhuone eli alakerran punainen huone toimii jatkossa kirjastona ja vierashuoneena. Sinne pitää löytää jokin tyyliin sopiva kaunis sohvasänky, mutta eipä tuolla tulipalokiirettä. Ette usko miten onnellinen tällainen kirjatoukka on kirjavitriinistä ja huoneesta, jossa saa jatkossa lukea ja olla ilman telkkaria, levysoitinta ja muita laitteita. Vain sohva, kirjat ja tunnelma.  

Kommentit (6)

Huitu
1/6 | 

Mekin muutettiin vappuna isompaan asuntoon eli rivarikaksiosta paritaloon ja yksi syy oli, et saatiin nyt oikea kirjastohuone. Yläkerran toinen makkareista on nyt pyhitetty kirjahyllyille ja dvd-kaapeille. Niitä tosin on niin paljon, että varsinaista lukunurkkaa huoneeseen ei enää mahtunut. On vain yksi pieni tuoli ja sekin täynnä pehmoleluja :D Mutta onpahan kirjat siististi keskitetty yhteen paikkaan.

neito
6/6 | 

Meillä on 6- ja 9-vuotiaat lapset ja ollaan asuttu koko lasten elinajan kaksikerroksisessa asunnossa. Portit meillä oli käytössä jossain vaiheessa, mutta lapset ovat saaneet valvotusti harjoitella portaita siitä asti kuin kiinnostus alkoi ja se alkoi yllättävän aikaisin, eli lähestulkoon samanaikaisesti kuin liikkuminen eli siinä 7-8 kuukauden ikäisestä alkaen, ensin konttaamalla ja myöhemmin sitten jalkaisin. Ja oppivat tosi helposti kulkemaan portaissa eikä vahinkojakaan ole sattunut. Portin käytöstä luovuttiin kun nuorempi oli noin kaksivuotias. Makkarit meillä on ollut aina yläkerrassa. Tosin olen itsekin asunut lapsena kaksikerroksisessa asunnossa eikä portaat ole koskaan ollut mikään juttu. Enemmän ne aikuiset niissä itseään teloo...

Vierailija
7/6 | 

Ovatko tuossa kaikki vaatteesi? Jotenkin ajattelin, että niitä olisi paljon enemmän. Ihana kasa kenkiä :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010