17.8.2007 naputtelin elämäni ensimmäisen blogipostauksen. Voi sitä jännityksen määrää, enhän tiennyt blogeista juuri mitään! En ollut tottunut jakamaan ajatuksiani julkisesti, mitä jos joku ventovieras löytäisi blogiini? Kasvoja ei ainakaan voinut näyttää ja nimi oli pidettävä visusti salassa. Bloggaamisen yleinen tunnelma oli niin kovin salamyhkäinen ja varovainen.
Voi sitä järkytyksen määrää, kun kasvojen pois leikkaamisesta huolimatta joku tyttö tunnisti minut kaupassa muutaman kuukauden bloggaamisen jälkeen ja kysyi olenko se Nelliina. Tunnistaminen oli kuulemma tapahtunut kenkien perusteella (my kinda girl ;)). Ja toinen tyttö oli yhdistänyt itse tekemäni hameen kaupungilla blogi-Nelliinaan.

Kun lopulta aloin bloggaamaan omilla kasvoillani, se tuntui suuremmalta paljastukselta kuin että olisi mennyt keskustorille seisomaan alusvaatteissa.
Blogimaailma on tottavie muuttunut. Minä en ole muutosvastarintainen, mutta olen silti halunnut tässä myllerryksessä säilyttää oman itseni, tyylini ja tapani kertoa asioista. En koe painetta henkilökohtaisiin paljastuksiin, enkä edelleenkään ole kiinnostunut vaatteideni muodikkuusasteesta. Joko kelpaan juuri näin tai sitten lukija voi siirtyä muihin blogeihin. Eikä tämä toteamus ole sormen näyttämistä lukijakunnalle, vaan yksinkertaisesti ainoa keino pitää oma pää kasassa kaiken pyörityksen keskellä. Ja pyöritystäkin on riittänyt.
Jos 2007 elokuussa joku olisi kertonut minulle, että parin vuoden päästä Suomessa on ammattimaisia blogiportaaleja jotka työllistävät kymmeniä nuoria naisia, en olisi uskonut. Tai että minä, pörröinen tamperelainen, bloggaan lopulta suosikkilehteni Olivian sivuilla, en olisi uskonut. Joudun oikeastaan vieläkin nipistämään itseäni, kun pyydän Hakaniemessä aulapalvelua lähettämään hissin yläkertaan, Bonnierin toimitukseen. Se on upeaa, hienoa ja kerta kaikkiaan mahtavaa.
Minä perustin Nelliinan Vaatehuoneen hetken päähänpistosta. Sen hetken päähänpiston vuoksi olen päätynyt tähän missä nyt olen. Joskus kannattaa toimia ennen kuin ajattelee ja antaa mennä vaan.

Blogihistorian parhaita hetkiä ovat olleet kohtaamiset lukijoiden kanssa, muut blogittaret joista on tullut ystäviä ja tietenkin ainutkertaiset tilaisuudet, joihin ovi ei olisi ilman blogia auennut. Hymyilen vieläkin korvasta korvaan, kun muistelen suosikkisuunnittelijani Sonia Rykielin ja H&M:n yhteistyönäytöstä taianomaisessa Pariisissa. En voi uskoa, että minä olin paikalla todistamassa sitä spektaakkelia.
Oma pieni blogitarina on myös se, että tanssin häitäni unelmieni hääkimpun kanssa. Kuulutin blogissa silloin jo loppuunmyytyä Ginger-laukkua ja sattumalta myyjäehdokas oli huomannut ilmoitukseni. Hymyilyttävän mausteen tähän iloiseen ostajan ja myyjän kohtaamiseen tuo myös se, että me kaverustuimme myyjättären kanssa siinä samoissa tohinoissa ja hänet saatatte nykyään tuntea Oi Mutsina.
Vuosien mittaan blogeista on tullut merkittävä osa Suomen muotinäyttämöä. Silti vuorotellen saa lukea toimittajasta riippuen joko tulevaisuuden suunnannäyttäjistä tai sitten reppanoista, joita ihan selvästi käytetään häikäilemättömästä markkinavoimien hyödyksi. On kovin helppo vähätellä pääsääntöisesti naisten pitämiä nettipäiväkirjoja, vaikka itseasiassa meidän pitäisi olla ylpeitä niistä. Moniko pystyy työllistämään itsensä harrastuksellaan? Jotkut rahoittavat opiskelua blogillaan, toiset tekevät tosissaan töitä jopa niinkin pitkällä tähtäimellä kuin brändäyksen parissa. Hienoa tytöt (ja pojat), tehkää itse oma tulevaisuutenne!

Odotan mielenkiinnolla millaisiin rooleihin blogeista tutut persoonat tulevaisuudessa singahtavat, onnea ja menestystä kaikille kenellä on unelmia.
Pienen tyylipäiväkirjani kasvaminen työksi on ollut matka täynnä iloa, rimpsuja ja elämää. Ihan erityisesti haluan kiittää teitä rakkaat lukijat, olette kiistatta maailman parhaita ja tämä kulunut viisi vuotta on mennyt kuin siivillä!

Ps. Jos jollekin ei ole vielä tuttu kakkosprojektini Liikunnanvihaaja, voi klikata tutustumaan Evitan sivuille. Liikkis on oma pieni mukeloni, jossa olen epätyylikkäästi hikinen ja muutenkin aika huoleton höpöttäjä.

Pps. Viisi vuotta! Ihan tajutonta! Taidan juoda tänään skumppalasillisen ja ostaa vaaleanpunaisen muffinssin ;)

Kommentit (79)

1/79 | 

On ollut hauskaa olla mukana matkalla! Kerron salaisuuden, sinun blogisi oli ensimmäinen ns. muotiblogi/tyyliblogi johon eksyin keväällä 2008 ja sinun ansiostasi aloitin oman blogini. Siihen asti olin pitänyt bloggausta ääliöiden hommana :D
Onnea blogillesi, toivon että matka jatkuu yhtä rempseänä kuin tähänkin asti!

Hih, mullakin sama juttu kuin Rhialla, sun blogi oli eka tyyliblogi mihin päädyin ( blogilistalla oli tarpeeksi kutkuttava kuvaus, josta tunnistin omia kiinnostuksen kohteita) ja ihastuin ikihyviksi, olin silloin jo päättänyt perustaa blogin mutta lopullinen niitti oli kyllä sinä ja sun ihana blogisi kun tajusin, kuinka mahtavaa hommaa bloggaaminen voikaan olla :)

ps. Sun blogisi on yhä edelleen mun the suosikkiblogi :)!

pps. onnea oikein paljon!

2/79 | 

No kyllä on aika kunulunut nopsaa. Itse en ole ollut ihan alusta asti lukemassa... mutta kyllä siitä varmaan neljä vuotta on kun blogiasi aloin lukemaan :)) Onnea paljon 5-vuotiaalle blogillesi :) Hyvin olet onnistunut!

Ja hei, sitten asiasta viidenteen, yritin lueskellä Pariisi postauksiasi (kun tässä on kova pariisi matkakuume) vuodelta 2010, mutta jostakin syystä kuvat eivät näkyneet? Tietäisitkö miksi :(

3/79 | 

Paljon onnea viisivuotispäivän johdosta! Huikeen työn oot tehny! Ei muuta kun täysiä kymppejä odotellessa! ;) <3

Pauliina
4/79 | 

Woah, onnea! Sun blogi on paras blogi, ihan tosi!
Kyllä sitä kuitenkin on enemmän samalla aaltopituudella 3- kuin 2-kymppisten kanssa...

Kalypso
5/79 | 

Totean jo sanottua eli minullekin tämä blogi oli ensimmäinen tyyliblogi, jota aloin oikeasti seurata. Jos joku olisi minulle viisi vuotta sitten sanonut, että tulen lukemaan näin montaa aiheeseen liittyvää blogia, niin en olisi takuulla uskonut. :D Mutta kiitos teille, jotka jaksatte vuodesta toiseen nähdä vaivaa asian eteen. Sinun blogejasi on aina yhtä suuri ilo lukea, se asia ei ole muuttunut vuosien saatossa mihinkään.

Ja jos nyt puhutaan ikävistä asioista niiden oikeilla nimillä, niin vaikka kuinka ollaan Suomessa vuonna 2012, niin täällä riittää aivan liikaa ihmisiä, joita tuntuu ärsyttävän loputtomasti etenkin nuorten naisten menestyminen millä hyvänsä elämän osa-alueella. Siksipä sitä pitääkin hieroa heidän naamaansa niin kauan kunnes tottuvat. ;) Ymmärrän kulutusvastaisuuden, mutta toisaalta bloggaajat ovat olleet mielestäni hienona esimerkkinä osoittamassa, että hei, sen oman onnen seppä voi ihan oikeasti olla! Se on mielettömän hieno esimerkki etenkin nuoremmille lukijoille, sillä edelleen nuoria tyttöjä pyritään patistamaan sellaiseen "ei tehdä tästä (=itsestä) nyt numeroo" -ajatusmalliin, jossa kuuluu _tyytyä_ siihen mitä saa ja hymyillä nätisti nurkassa sen sijaan että lähtisi itse valloittamaan sitä osaa maailmasta, mikä kiinnostaa. Aktiivisuuteen rohkaisu = awesome!

sitruuna
6/79 | 

Onnea, onnea! Ei yksi, vaan viisi vaaleanpunaista muffinssia :)

P.S. Onko tuo keltainen mekko sun tekemä vai oletko ostanu sen silloin joskus kaaaauan sitten jostakin? Se on ihana!

Kerttu
7/79 | 

Onnea. Muistan kun löysin blogisi keväällä 2008, äitiyslomalla. En viitsi lukea muita blogeja koska tämä on paras ja viihdyttävin. Mukavaa että bloginpitäjä on samanikäinen ja samanlainen ajatusmaailma monista asioista. Sen vuoksi varmaan "koukkuun" jäinkin:)

Salla
8/79 | 

Onnea blogillesi! Tämä ja Liikunnanvihaaja ovat niitä harvoja blogeja, joita seuraan säännöllisesti, ja itse asiassa Vaatehuone taisi olla ihan ensimmäinen muotiblogi jota luin. Päädyin tänne muinoin etsimällä käyttäjäkokemuksia eräästä hiustuotteesta. Jaan rakkautesi kenkiin ja mekkoihin, mutta eniten vetoaa loistava huumorintajusi ja itseironiasi.

auringonkukka
9/79 | 

Onnea! Löysin blogisi aikoinaan NYT-liitteen jutun perusteella ja se oli ensimmäinen tyyliblogi, johon tutustuin, ja jäin samantien koukkuun :) muoti ei ole koskaan kiinnostanut minua, mutta ehkä sitä nykyään tulee katsottua hieman tarkemmin, mitä vetää päälleen, ja unelmoin mekkokokoelmani kasvattamisesta ;)

Hottentotti
10/79 | 

Paljon onnea =) Blogisi oli ensimmäinen johon tutustuin ja aloin seurata säännöllisesti. Mukavaa loppukesää sinulle!

heli
11/79 | 

Mitähän sitä silloin tuli kommentoitua sillon viis vuotta sitten? Niihin ekoihin postauksiin. Niissä kun taisi vielä olla jopa sellaista selkeää inside-juttua kavereille ja työkavereille.
Mutta todellakin äkkiä on aika mennyt ja oot niin upeasti pitänyt blogia. Edelleen jokaisesta tekstitstä loistaa se iloinen ja huumorintajuinen ja välillä sarkastinenkin Niina. Kuten alusta alkaen.
Keep on going girl! Mäkin voin aina välillä kehua, että oon melkein sukua julkkikselle, ku ihan jännissä paikoissa tulee puheeksi Nelliinan vaatehuone ja voi sanoa, että joo mun kaveri pitää sitä. :D Hetkeni valokeilassa! xD

REKKIS
12/79 | 

Lämmin onnentoivotus <3 Mulle olet myös ollut ensimmäinen blogi jota olen alkanut lukea, ja sen jälkeen on ollut hankalaa olla vertailematta muita blogeja sinun ihanaan tyyliisi (sekä vaate- että kirjoitustyyliin) :) Keep on going, girl!

Sanna
13/79 | 

Apua, aika menee ihan älytöntä vauhtia! Mä muistan vieläkin ensimmäisen postauksen mitä sulta luin. Kesällä 2008 Lontoo-postaus! Siitä asti mukana pyöritti ja olet edelleen ehdoton suokkari! Keep up the good work! :)

Ellu
15/79 | 

Paljon onnea 5-vuotiaalle blogillesi:) Ja suuret kiitokset sinulle, kun jaksat viihdyttää meitä lukijoitasi!! Blogissasi minuun ainakin vetoaa juuri se, että olet säilyttänyt oman tyylisi ja tapasi kertoa asioista. Pystyt loistavasti tuomaan lukijasi lähelle henkilökohtaista elämääsi, mutta silti säilyttämään yksityisyytesi.

Aloin seuraamaan blogiasi niihin aikoihin, kun suunnittelit häitäsi. Montako vuotta siitä on aikaa.. Joka tapauksessa tykkäsin heti tavastasi kirjoittaa rehellisesti, hauskasti ja suoraan. Myös tyylisi oli ja on edelleen inspiroiva ja ihastuttava. Rakastan kenkiäsi ja mekkojasi ja edelleen haaveilen välillä siitä, että ratsaan joskus vaatehuoneesi salaa:)

Mukavalta on tuntunut sekin, että olet välillä raottanut yksityisyyttäsi hieman enemmän, kun olet laittanut lapsuudenkuviasi postauksiin, välähdyksiä kodistasi, Sakusta ja tietenkin Nöpöstä (ihana Nöpö!!). Ne vaan lisäävät blogisi kiinnostavuutta.

Kiva, että sait päähänpiston alkaa kirjoittaa blogia:) Jatka samaan malliin:) Kiitokset vielä kerran!

mimma
16/79 | 

onnea Nelliina! :)
tää on ensimmäinen blogi, jota olen alkanut lukea ja vaikka seurannassa on nykyään lukuisia muitakin, eipä oo tullut vastaan sua parempaa, aidompaa ja hauskempaa bloggaajaa! kiitos! ja hei, joku kerta koitan löytää sut niissä +10cm koroissa että pääsen tamppaan vierelle ;>

Maija
17/79 | 

Apua, onko siitä jo 5 vuotta! Mahtavaa! ja Onnea! Muistan vielä kun julkaisin ihan ensimmäisen postauksen ikinä. Sitä jännityksen määrää :)

mökö
18/79 | 

Onnea!! Nostan hattua sille että olet pysynyt itsenäsi, sinä pörröisenä tamperelaisena. Se ei onnistu kaikilta.

Marikki
19/79 | 

Selkeä hormonihirviö päivä meneillään täällä kangasalla, liikutuin jotenkin tosta tekstistä ja nyt nyyhkyttelen täällä..

Onnea viidestä blogivuodesta!!

20/79 | 

Onnea viisvuotiaalle! <3 Mun ensimmäinen kosketus sun blogiisi oli "oodi anonyymeille" postaus, onks sitä enää missään? :D

21/79 | 

Paljon onnea 5-vuotiaalle Nelliinan vaatehuoneelle! Puoli vuosikymmentä takana, monia ja monia vuosia ja hauskoja hetkiä vielä edessä! Kiitos Niina myös minun blogini "keksimisestä", ensi keskiviikosta lähtien ollaan sitten samaa Bonnier-perhettä, kun Thing for the Bling muuttaa Costumen alle. Iso kiitos kuuluu sulle (sanon tämän aina, mutta tottahan se on!) kun kirjoitit silloin back in the day mun blogista Nelliinan vaatehuoneessa, se kirjoitus oli todella ratkaiseva sen kannalta, mitä mun blogille kuuluu tänään. Toivottavasti nähdään pian taas ja hauskaa syksyä! :)

-Teemu

Emmusa
22/79 | 

Onnea ihan hirmuisesti!! Blogiasi on ilo lukea vaikka harvemmin mitään kommenttia tulee jätettyä. Blogisi kolahtaa monen asian takia itseeni, tyylisi kirjoittaa ja kertoa asioista, ihana pirteys joka välittyy tänne asti, ( Kangasalle ;) )

23/79 | 

Onnea Nelliina! En juuri jaksa seurailla tyyliblogeja, mutta näihin sun juttuihin oon jäänyt totaaliseen koukkuun, vaikka meillä ei vaatemakukaan kovin usein täsmää. Kenkämaku sen sijaan kylläkin ;) Ajattelen aina susta, että oot jonkinlainen uranuurtaja blogimaailmassa, eka joka on ylittänyt uutiskynnyksen tavisuutisoinninkin puolella (mm. NYT-liite) eli todellakin huippua, että oot ollut niin rohkea! Kun ei se bloggaaminenkaan aina niin helppoa ole, kun kaikkia ei voi miellyttää - onneksi oot pysynyt itsellesi uskollisena, siinä on varmaan sen menestyksen salaisuuskin :)

Tuuli
24/79 | 

Sydämelliset onnittelut viisivuotiaalle! Olen seurannut blogiasi lähestulkoon koko sen olemassaolon ajan ja sen on edelleen yksi niistä harvoista blogeista, joita jaksan (ehdin) lukea. Olen myös nähnyt sut ihan livenä ja aivan yhtä ihastuttava olet oikeasti kuin ruudun takanakin. Kiitos, kun jaksat blogata!

Heli
25/79 | 

Onnea viisivuotiaalle! Olen lukenut blogiasi ihan alusta lähtien ja tykkään edelleen!

pums
26/79 | 

Onneks olkoon ja kiitos blogistasi!
Aika alusta asti olen seuraillut, alaikäinen vielä olin kun aloitin ja tänä vuonna tulee 23 mittariin... tuntuu jotenkin dramaattiselta! :D

27/79 | 

Sun blogilla on sama synttäri kuin mulla. Mä oon vaan vähän vanhempi :). Kuten monilla muillakin, mullakin Nelliinan vaatehuone on ekoja blogeja, joita aloin lukea. Kyydissä on pysytty, ja musta sun tyyli on säilynyt mahtavana läpi vuosien. Toivottavasti jatkat samaan malliin :).

28/79 | 

Isot onnittelut synttärien johdosta ja jättimäinen kiitos ihanasta blogista! Lueskelen tätä aina nautinnolla ja mekkotyttönä sekä valokuvausintoilijana täältä löytyykin paljon kaunista huokailtavaa. Tosin näin ulkosuomalaiselle tää myös saa aikaan aikamoisia koti-ikäväkohtauksia aina välillä. :)

Fiipi
29/79 | 

Suuret onnittelut blogille ja sinulle! Ihmisiässä mitattuna olet ehkä vielä lapsenkengissä mutta jos minulta kysytään niin olet ehdottomasti edelläkävijä blogimaailmassa!
Alotin ite blogin näihin aikoihin vuonna 2007, pidin sitä syksyn ja sen jälkeen poistin kirjoitukset ja muutama vuosi sitten pyysin portaalia poistamaan koko sivuni. Minusta siis ei ollut kuin muutaman kuukauden bloggaajaksi, eli nostan todella hattua sinulle!
Muistan vielä kuinka "kohtasin" sinut ensimmäisen kerran. Luin hammaslääkärin vastaanotolla muistaakseni 2008 syksyllä jotain naistenlehteä ja luin kuinka Niina ja Saku olivat tavanneet toisensa. Oi sitä oivalluksen määrää kun hoksasin että sinä oletkin tämä lehden tyttö ja siitä alkoi sinun seuraamisesi :) Onnea siis jatkoonkin! <3

Stinde

Hehee, mäkin muistan ton naistenlehden jutun! Se jäi jotenkin mieleen ja jossain vaiheessa blogiin tutustuessa tajusin, että hei, nää on ne samat kyyhkyläiset!

Laitanpa mäkin tähän samaan syssyyn onnittelut blogin synttäreistä. Mulle tää on sellanen paikka, josta haen piristystä tai ideoita/innostusta pukeutumiseen. Mä oon saanut tästä joskus jopa sellasta rohkeutta lisätä asusteita, käyttää korkkareita ja panostaa ulkonäköön. Mulla kun on semmonen "Ei tehrä tästä numeroo" kasvatus, niin on tehnyt ihan hyvää seurata fiksua naista, joka myös näyttää hyvältä! :)

Alisa
30/79 | 

Oikein paljon Onnea!:) Aloin seuraamaan tätä n. 4 vuotta sitten ja siitä asti oonki sitte päivittäin kurkannu tänne! Tykkään sun sarkastisesta tyylistä kirjotella,positiivisuudesta,aitoudesta ja vaikutat todella herttaselta ihmiseltä!:)

myohmy
31/79 | 

Paljon onnea viisivuotiaalle! :) Sama virsi kuin muilla... Tämä oli ensimmäinen muotiblogi (ja ylipäätään blogi) jota ylipäätään aloin seurata. Tosin vasta reilu vuosi sitten ja ihastuin myös tyyliisi kirjoittaa ja itsekin 30 lähestyvänä mukava seurata saman ikäluokan ihmisen blogia. En olisi tosiaan ikikuunapäivänä voinut pari vuotta sitten kuvitella lukevani tyyliblogeja, mutta niin tämä vaatehuoneesi vain toimi jäänmurtajana. Olet myös eka (ja ainoa) bloggaaja, jonka olen nähnyt livenä ja supissut miehelleni, että hei tuolla on se yksi bloggaaja jonka blogia luen. Hauska ja hämmentävä tilanne kun et ole kuitenkaan sillä tavalla julkisuudenhenkilö. :D Olet ehkä ammattimaisin bloginpitäjä, jonka blogin tiedän. Osaat pitää oman tyylisi ja yksityisyytesi. Silti kerrot hauskasti ja avoimesti omaan tyyliisi elämästäsi. Onnea jatkoon!

Milla
33/79 | 

Onnea Nelliina!! <3 Ensimmäinen blogi jota aloin seuraamaan ja yhä edelleenkin ihan paras kaikista! Kiitos <3

34/79 | 

Onnea! Muutaman vuoden olen seuraillut blogiasi päivittäin, ja tarkoitus on edelleen pysyä mukana :)
Nauti ansaitusta skumpasta!

Kiivie
35/79 | 

Viisi vuotta, mahtavaa!
Itse liityin lukijaksi nelisen vuotta sitten isäni (!!!) vinkistä. Hänelle oli töissä kollega sanonut että "eikös se teidän tyttö ole sellainen käsistään kätevä joka ompelee kaikenlaista, neuvopas sille tällainen nettiosoite, voisi olla kiinnostunut". No olinhan minä ja olen edelleenkin :)
Kiitos loistavasta blogista, ja valtavasta inspiraation määrästä!

Maarit
36/79 | 

Onnea! Tämä oli ensimmäinen blogi, jota aloin lukea ja luen edelleen lähes päivittäin. Luen samalla liikunnanvihaajan, koska se on myös loistava. Toivin sydämestäni, että jatkat samaan malliin, koska blogisi tuo iloa ja inspiraatiota elämään aina!!!Kiitos!!!

PupuL
37/79 | 

OnniaOnnia vaan, mahtavaa!!! Taisipa olla juurikin sun blogi, joka innoitti minutkin ommaa blogiaan pitämään, Ite puin tais olla se toinen... :) Ihanasti oot säilyttäny oman stailisi ja linjasi! Toivon että jatkoa piisaa:) Nyt on kyllä skumpan aika!

h_eidi
38/79 | 

Paljon onnea 5-vuotiaalle! En enää muista milloin aloin blogiasi seuraamaan, sillä tuntuu kuin olisin lukenut sitä "aina" :). Blogisi on yksi ehdottomista lemppareistani. Iso kiitos sinulle, että olet jaksanut kaikkien näiden vuosien ajan ilahduttaa meitä lukijoita.

Kiitos myös Liikunnanvihaaja-blogista. Sekin on taattua Nelliina-laatua ja kivaa luettavaa. Iloista juhlapäivää! :)

Lotta
39/79 | 

Onnea viisvuotiaalle!

Jaan mekkomakusi täysin, rrrrrakastan muhkeita kellohelmoja kuten myös lyhyitä helmoja. Olen tässä ajan mittaan miettinyt, onko sulla joku käytössä joku kikka kakkonen vilauttelujen varalta lyhkäsiä mekkoja käyttäessäsi, vai ootko vaan niin taitava, että onnistut välttämään kalsonkien liputtamisen? :)

Nim. Pärse vilkkuu :D

Maukka
40/79 | 

Onnea! Olen seurannut Nelliinaa nyt muutaman vuoden ja blogi alkaa tuntua jo vanhalta ystävältä, joka on monienkin vuosien jälkeen ihana oma itsensä ja jolla ei ikinä nouse pissi hattuun. Kiitos kaikista lukuhetkistä, kumarrus ja onnentoivotus sinulle.

Mrs.V
41/79 | 

Onnea onnea Nelliina!
Upeat viisi vuotta takana!
Kiitos sinullekin siitä, että olet toiminut uranuurtajana tässä ihanassa työssä, joka rakkaasta harrastuksesta lähti!
Haleja!

miisu
42/79 | 

Onnea :) Olen seurannut taivaltasi yli neljä vuotta ja ilahduin kovasti liikkiksestä. Sinä olet ihana, aito ja kaunis 3-kymppinen - ihan niinkuin minäkin :)

Jii
43/79 | 

Paljon onnea! :) Teksteistäsi huokuu ilo bloggaamista kohtaan ja toivottavasti tuo ilo (ja bloggaaminen) jatkuu vielä monen monta vuotta.

Tuulia
44/79 | 

Onnitteluni, Nelliina! Olen seurannut blogiasi jo vuodesta 2009 ja melkein alusta asti säännöllisesti, nykyisin jopa päivittäin. Pidän kovasti tyylistäsi ja tavastasi kirjoittaa, tekstisi on hauskaa, positiivista ja todella hyvää mieltä tuottavaa. Liikkiksestä tykkään myös, oman liikuntainnon alkua odotellessa on mukava lukea kokemuksistasi eri lajien parissa.

Onnea ja menestystä siis Sinulle ja blogillesi jatkossakin, toivottavasti saamme seurata kuulumisiasi vielä mahdollisimman pitkään.

45/79 | 

Olen supersaamaton kommentoimaan, mutta nyt viimeistään on aika: ONNEA! Kohotan skumppalasin sinulle ja blogillesi, jota olen seurannut jo - niin, useamman vuoden. Huumorin, tyylin, nasevan kielen ja kuvien takia, ainakin. Tämä jatkukoon!

46/79 | 

Onnea Nelliina! Viisivuotistunnelmissa täälläkin häähumun merkeissä. Blogiasi on mukava lukea, aito oma tyylisi antaa inspiraatiota sen oman ehkä vähemmän mielenkiintoisen tyylin toteuttamiseen...

noora
48/79 | 

Onnea vielä täälläkin! :) Luen monia blogeja ja Nelliinan Vaatehuone on kyllä yksi suosikeistani!

Kristiina
49/79 | 

O-N-N-E-A hurjasti ja menestystä jatkossakin iloiselle ja positiiviselle bloggaajalle!:)

anne
50/79 | 

Paljon onnea viisivuotispäivän johdosta! :) Tämä oli niitä ensimmäisiä tyyliblogeja, joita aloin seuraamaan ja on yhä niiden lempiblogien joukossa.

Cerp
51/79 | 

Onnea merkkipaalun johdosta! Minä ja "muutama" muukin ovat kiitollisia sun hetken mielijohteesta viisi vuotta sitten... :D Ps. Mulla on parikkakuume, pitää yrittää rullailla kuvat mahdollisimman nopiaa poies näytöltä :D

primrose
52/79 | 

Paljon onnea viidestä vuodesta! Mukana on pysytty niistä neljä. Täältä blogista lähtee aina päivän jutut luettuaan hymyssä suin :) Kiitoksia monista kivoista jutuista!

rbee
53/79 | 

Onnea viidestä vuodesta! Itse olen seuraillut blogia juuri noista häistäsi saakka. Luulin sinua n. 18-vuotiaaksi ja ihmettelin, että meneepäs nuorena naimisiin! :D

Tykkään blogistasi, koska se on juuri tälläinen! Sulla on paljon kirjoitettavaa, mielipiteitä ja olet älykäs ja aito (ainakin blogin perusteella ;-) ) Vaikka monet bloggaajat postaavat virheettömiä kuvia ja esittelevät trendikkäimpiä asujaan, lukijan mielenkiinto ei säily, jos blogissa ei ole kunnon sisältöä. Et ole pelkästään mallinukke (vaikka aikalailla mallinmitoissa oletkin) vaan persoonallinen pukeutuja!

Jatka blogia juuri sellaisena kuin haluat ja menestystä jatkoon! :)

Virpi
54/79 | 

ONNEA IHANA NIINA!
Kuten niin monille muillekin, olit mun eka! =D
Olen varmaan aiemminkin kommentoinut lukeneeni niin ja niin kauan, mutta kun oikein mietin, niin bongasin sinut kesällä 2009 Hot Now lehdestä! Sulla oli siinä se Nelliina tuunaa palsta! Olit niin kaunis ja hauska, ja todellisuudessa autoit minua muokkaamaan tyyliäni nykyiseen suuntaan hyvin merkittävästi. Sinun kauttasi rakastuin myös Minna Parikoihin, ja nyt kaksi paria ja laukku myöhemmin kiitän nöyrästi. Myös opiskelijabudjettini haluaa kiittää. =D
Eli kesästä 2009 olen roikkunut tiukasti helmoissasi kiinni, ja Liikunnanvihaajaa voin sanoa lukeneeni ihan alusta asti. *ylpeänä virnuilee*

Elviira
56/79 | 

Hienoa, että olet ollut rohkea ja jakanut meille lukijoille arkisiakin asioitasi. Ei muuta kuin jatka samaan malliin :)

maria
57/79 | 

Onnea Nelliina, ja kiitos sinulle ihanista hetkistä blogisi parissa! Liityin lukijoidesi joukkoon ensimmäisen vuoden aikana, ja jäin ihan koukkuun kekseliäisiin tuunausideoihisi, kenkälöytöihisi ja ennenkaikkea ihanaan aitoon tyyliisi kirjoittaa ja pukeutua. Vuosien aikana blogisi on antanut inspiraatiota omaan tyyliin, intoa kokeilla uusia juttuja, rikkoa omia rajoja ja rohkeutta olla oman näköisensä.
Edelleen tämä ja liikkis ovat niiden muutaman harvan blogin joukossa joita on jäänyt seuraamaan. Huumorisi ja positiivisuutesi rokkaavat!

Floora
58/79 | 

Onnittelut viisivuotiaalle!
Nelliinan vaatehuone on viihdyttävin ja aidoin blogi mitä tiedän :) Kiitos siitä!

59/79 | 

Paljon onnea! :) Saat totta vie olla ylpeä itsestäsi ja blogistasi! :) Seuraavaa viittä vuotta odotellessa. :)

saiju
60/79 | 

Onnea!
Ite olen seurannut mukana aktiivisesti reilun vuoden ja sinä aikana kolunnut menneetkin läpi :) Ihana blogi joka tosin tulee mulle välillä turhan kalliiksi, (onnistut aina herättämään sen ajatuksen et tuotahan mä just oon aina tarvinnut ja tossa se nyt on.) Jatka samaan malliin ja älä todellakaan hukkaa omaa tyyliäs, just paras näin :)

Minea
63/79 | 

Onnea 5.vuotias blogi! Niin se aika vaan vierähtää. Ite aloin lukemaan tätä blogia noin kaksi ja puoli vuotta sitten, oli muuten ensimmäinen blogi, jota aloin seuraamaan:) sen kahden ja puolenkin vuoden aikana blogimaailma on ehtinyt muuttua hurjasti, mutta onneksi sä et oo muuttunut mihinkään. Näitä postauksia on aina ollut yhtä kiva lukea<3

64/79 | 

Sun blogi on muuttunut vuosien varrella ehkä enemmän lifestylesuuntaan, niinä kasvojen piilotteluaikoina, kun taisit kirjoittaa lähinnä vaatteista. Joka tapauksessa blogisi on pysynyt näköisenäsi, ja kuuluu niihin, joiden uudet postaukset tulee ekana aukaistua bloglovinista :)

Musta tuntui aikoinaan, että alotin oman blogini hirmu myöhään, kun muilla oli ollut jo 1 vee synttäreitä jne. mutta tajusin juuti, että olen minäkin blogannut jo yli kolme vuotta!

66/79 | 

Onneksi olkoon ja tosi hieno saavutus! Itse en voi edes kuvitellakaan tuollaista, kun olen vielä niin alussa blogini kanssa -vaikka onhan tässä tultu bloggailtua jo reilu puoli vuotta. :) Ja ainakin vielä siinä kasvojenpiilotteluvaiheessa. ;)

Piia
67/79 | 

Hienoa, onnea onnea onnea näin hieman jälkikäteen!!! Tuot blogillasi piristystä päiviimme, jatka, please, ikuisesti! :)

Ninni
68/79 | 

Kiitos blogistasi! Olen lukenut _jokaisen_ jutun :D Sun blogi oli eka jota aloin seurata. Tein gradua nelisen vuotta sitten, ja piti saada välillä tuulettaa ajatuksia. Sun pukeutumistyyli on tosi erilainen kuin mun, mutta ajattelutapa, kirjoitustyyli ja kivat kuvat kolahtaa. Ja varsinkin sun persoonasta välittyvä aitous ja hyväsydämisyys. Toivon sulle kaikkea hyvää, ja itselleni paljon luettavia blogikirjoituksia vielä tulevinakin vuosina. :D

Tällä hetkellä seuraan enää kolmea blogia jatkuvasti, muita saatan silmäillä silloin tällöin. Minusta ei tule bloggaajaa, mutta nautin lukemisesta.

Soffe
69/79 | 

Onnea! :D Tajusin juuri että olen lukenut blogiasi kohta kolme vuotta, jos en enemmänkin. :D

Sulla on niin ihana tyyli ja taivaallinen kenkäkokoelma! :D

Alias
70/79 | 

Hyvää onnea!! Oot kyllä pitkään jaksanu pitää tätä blogia ja toivottavasti viel paaaljon pidempään ;) mut toi viis vuotta on kyllä paljon!

Ite mietin, et oonko lukenu tätä kolme vai neljä vuotta :D sisko joskus vinkkas ku jossain lehdesä oli ollu juttua tästä ja siitä lähtien oon sika säännöllisesti lueskellu, että jatka vaan samaan malliin! Ja oot kyllä ansainnu lasillisen skumppaa ja muffinsin ;D

Mairajal
Liittynyt25.9.2013
71/79 | 

Ai kauheeta, viis vuotta jo? Muistelen, että Hanna tai joku töistä ilmoitti mulle, että nyt sitten lukemaan Niinan blogia :D Ja täällä sitä edelleen ollaan.

Ada
72/79 | 

"... enkä edelleenkään ole kiinnostunut vaatteideni muodikkuusasteesta"
Juuri tämän takia taidatkin olla yksi ainoita "muoti"bloggaajia joiden kirjoituksia luen.
Terv. pallon toiselta puolelta, über tyylikkäästä San Franciscosta ;)

Sanni

samoilla linjoilla mennään täällä! ei, en siis ole San Franciscosta vaan rakastan blogiasi juuri tuon omaperäisyyden ja ihanan oman itsesi takia!

73/79 | 

Onnee ny si vaan hirrmuisesti! Muistan sen ajan kun luin blogiasi ja kasvot oli vielä sutatut, ja olit ultrablondi :D Mahtavaa että blogisi on edelleen yhtä ihana kuin silloinkin, vaikka paljon onkin muuttunut :)

anja
75/79 | 

Tyylisi ei ole lähelläkään omaani ja ikäni puolesta voisin olla äitisi, mutta olet hauska, viihdyttävä ja juttujasi on hauska lukea. En seuraa blogiasi säännöllisesti, mutta silloin tällöin, varsinkin viikonloppuisin, kun korkkaan yhden siiderin, tulen hauskuuttamaan itseäni tänne. Jatka samaan malliin.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013