Muutama on kaipaillut blogihistoriaani esille, joten nyt olisi näkyvillä Nelliinan vaatehuoneen vuoden 2008 - 2009 ja 2010. Ajanjaksot ovat eri blogeissa, vanhempi Bloggerissa ja uudempi Wordpressissä, koska Indiedaysin aika oli helpompi siirtää WP:lle. Hoidan nuo linkit myös pysyväksi tuonne sivubanneriini.

Nelliinan Vaatehuone 2008-2009

Nelliinan Vaatehuone 2010

Vuodatuksen vuosi 2007 tulee pysymään suljettuna, älkää edes kysykö. Voin avata sen ehkä sitten, kun vanhat sepustukseni alkavat enemmän naurattaa kuin hävettää :D

Kommentit (7)

riia
1/7 | 

hahaha, luin että ''asiaa menkoista since 2007'' piti pariin kertaan lukea että meni oikein... XDXD

2/7 | 

Oi ihanaa! Olen seurannut blogiasi jostain... no vuoden 2008 tienoilta, ja vähän kyllä suretti kun ei enää päässyt niitä postauksia lukemaan. Mutta nyt taas pääsee, kivaa kiitos :)

ilona
5/7 | 

Voi herranjestas oliko teidän "se" ruotsinreissu jo 2008! Eli tää on mun neljäs vuosi sun blogia seuratessa, koska hiukan sitä ennen aloin seuraamaan erilaisia blogeja. Huhhuh!

Salla
6/7 | 

Kiitos näistä ! Tuli taas pitkästä aikaa selailtua vanhoja postauksia ja sieltä löyty heti taas uusia vinkkejä, mihin en oo aikasemmin kiinnittänyt huomiota. Kiitos siis kaneliaamukahviohjeesta sekä DIY-vetoketjukaulahuivista. <3

Sanna
7/7 | 

Vuodatuksen vuosi ehdottomasti esille! Musta siellä oli ihanasti enemmän ellos-kamaa ja kirpparimylläyksiä, jotka sai blogin tuntumaan tosi kotoisalta. Nyt se fiilis on vähän kadoksissa, kun minnaparikat ja tiiavanhatapiot on vallanneet enimmän tilan. Siis ei niissäkään mitään vikaa ole :) Mutta ihanaa kun taas Ellos-säärystimet olivat tällä viikolla esillä! Heti oltiin jotenki niinku ystäviä kun mulla on ne samat säärystimet :D

Ihanasti kirjoitat ja tämä on ainoa blogi, jota jaksan seurata vakituisesti. Kiitos tästä :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012