Olen kirjoittanut tätä blogia nyt 8 vuotta. Se on pitkä aika yhden projektin äärellä, joka alkoi kevyenä harrastuksena, sellaisena aikana kun en vielä tiennyt blogeista mitään. Olen ollut mukana Suomen ensimmäisessä ammattimaisessa blogiportaalissa Indiedaysissa sen ensimmäisestä päivästä lähtien, ja vuoden indiepäivien jälkeen muutin tänne, nykyiseen blogikotiini Olivialle. Nelliinan Vaatehuone on ollut osa Oliviaa jo vuodesta 2010! Siksi tuntuu ihan kauhean haikealta hyvästellä Olivian porukka, joka käytännössä kasvatti minut ja blogini raakileesta. Sain aina kannustusta, tukea ja pystyin vaikuttamaan tärkeisiin asioihin ja muutoksiin, jotka blogiani koskivat.

Muistan ikuisesti kun Olivian silloinen päätoimittaja Niina Leino soitti minulle ja kysyi mitä mieltä olisin, jos muuttaisin heille. Olin samaan aikaan järjettömän otettu ja kauhuissani, en kokenut olevani lainkaan edustuskelpoinen laadukkaan naistenlehden alle. En koe vieläkään olevani, mutta Olivialta vakuutettiin he haluavat minut juuri sellaisena kuin olen, kissankarvoineen kaikkineen. 5-vuotta olen voinut rehellisesti sanoa bloggaavani Suomen parhaimman naistenlehden sivuilla.

Tänä syksynä muutoksen tuulet toivat Olivia-lehden päätöspisteeseen, ja tämä oli minulle kurja uutinen. Lehden lopetuspäätös ei suoraan vaikuttanut meihin bloggaajiin, blogit jatkuisivat edelleen ja niitä kehitettäisiin entisestään, mutta olin todella pahoillani printin lopetuksesta. Minä rakastan printtiä, rakastin Oliviaa. Tilaan niin montaa aikakauslehteä kotiin kuin suinkin ehdin lukea, mikään nettilehti tai blogi ei voi koskaan korvata laadukasta käsinkosketeltavaa lehteä. Minun oma aikani pitää aina sisällään joko kirjan tai lehden, aina. Siinä missä netti on pikaruokaa, printtilehti on kukkoa viinissä.

Kiitos olivialaisille upeasta työstä ja täydellisestä lukupaketista, you rok!

Kiitos myös jokaiselle tsempaavalle, hurmaavalle, hauskalle, kriittiselle ja älykkäälle lukijalleni, ilman teitä en olisi tässä. Joku on pysynyt matkassa pitkään, joku vain hetken, joku on unohtanut Vaatehuoneen, joku on palannut takaisin, kaikki te jätätte tänne jäljen. Vaikka minulla olisi maailman huonoin päivä ja mieli mustana, yksi fiksu kommentti riittää hyvän fiiliksen palauttamiseen.Viimeisen vuoden aikana olen kokenut palavaa tarvetta uudistua. Kirjoittaa jotain ihan muuta kuin päivän mekkoni on... Olen toki edelleen ihan pähkinöinä mekkoihini ja korkokenkiini, mutta kuten sanottu, 8 vuotta on pitkä aika. Todella pitkä. Olen yrittänyt vuosien varrella kirjoittaa välillä aiheen vierestä, mutta palannut kuitenkin aina ruotuun Vaatehuone -nimen velvoittamana. Nyt aika oli kypsä uudistaa ja uudistua. Velloin koko syksyn ajatusten kaaoksessa pohtien mitä haluaisin isona tehdä ja kun kaksi Olivian ex-päätoimittajaa, jo aiemmin mainitsemani Niina Leino ja Niinan seuraaja Mari Paalosalo-Jussinmäki kysäisivät minua kahville, tulevaisuuteni bloggaajana alkoi pikkuhiljaa aueta. Minä muutan! Nyt olen taas kerran ihan järjettömän otettu, että nämä kaksi voimanaista haluavat minut mukaansa.

Muutan 1.1.2016 Kodin Kuvalehden bloggaajaksi. Voiko olla enää enempää minun näköiseni lehti, tuskin. Olen kimppatilannut äitini kanssa Kodin Kuvalehteä pienen ikuisuuden ja aina sitä lukiessani mietin, että näin minä taittaisin lehden, jos se olisi työni. Sen lisäksi, että KK on minulle tärkeä lehti, pääsen taas osaksi aikakauslehteä. Vaikka digimedia porskuttaa ja maailmaa muuttuu eskoseni, minä haluan pitää vanhat hyvät asiat mukana pulkassa.

Tiesittekö, että Nelliinan vaatehuone oli yhden viikon ajan elokuussa 2007 nimeltään Nelliina. Tuolla nimellä jatkan uudessa osoitteessani Kodin Kuvalehden alla. Alkuperäinen aliakseni on pysynyt mukana kaikki nämä vuodet, ja pysyy varmasti niin kauan kuin blogia kirjoitan. Nimestä tippuu pois aihepiiriä rajoittava Vaatehuone, en ole koskaan kokenut olevani muotibloggaaja ja nyt ravistelen itseni irti tästä tittelistä kokonaan. Pieni muutos teille, mutta vapauttava ja iso muutos minulle.

Nyt voin kirjoittaa mistä ikinä haluan, kertoa Annin lempitarinan kellarissamme asuvasta rouva Hämähäkistä tai kirjoittaa juttusarjan Kill Saku :D Armas mieheni tosin ei tiedä tästä vielä mitään. Nelliina -nimen alle muuttaa myös Divaaniblogien puolella kirjoittamani 37800 Pätsiniemi sisustus- ja DIY-aiheineen, mahdollistaen entistä monipuolisemman sisällön. Sikäli kun jollekin teistä tulisi ikävä korkkareita ja helmoja, ei huolta, pidän ne edelleen mukana, mutta ennen kaikkea haluan kirjoittaa monipuolisemmin, pidemmin ja syvemmin. Haluan kuvata kiinnostavia aiheita ja tapahtumia ilman (itse luomiani) rajoituksia. Aiheitani tosin ei ole koskaan rajoitettu, olen vain itse takertunut muotiblogin käsitteeseen.

Vuoden 2015 loppuun jatkan kuitenkin täällä tutussa ja turvallisessa Oliviassa ja Divaanissa, ihan kuten tähänkin asti. Kahden viikon päästä kirjoitan teille hieman erilaista matkatarinaa Lontoosta käsin. En malta odottaa.


2016 on vuosi nolla. Uuden alku. Nelliina & Kodin Kuvalehti.

 

Kommentit (108)

Kiwi
1/108 | 

Mahtavia uutisia. Muotipuoli ei minua ole täällä koskaan erityisemmin kiinnostanut, mutta kun muuten juttusi ovat niin loistavia, olen silti seurannut enemmän ja vähemmän aktiivisesti melkein koko blogin ajan, palaten aina takaisin taukojen jälkeen. :)

2/108 | 

Ooo, ihan huippua! Juuri viime viikolla ostin Kodin Kuvalehden jouluteemaisen numeron ja kyllä se vaan taas muistui mieleen, miten hyvä lehti se on! :)

Mari
3/108 | 

Otsikon nähtyäni olin hetken haikeana, mutta nämö uudet tuulet kuulostavat tosi hyvältä. Onnea ja tsemppiä, ja kiitos postauksistasi!

5/108 | 

Loistava uutinen!
Sinulla kun on niin paljon muutakin annettavaa kuin mekot ja hassut kengät!
Seurailen silloin tällöin ihan vaan siksi kun olet niin mahtava persoona (vaikka mekot ei sitten kuitenkaan jaksa kiinnostaa tarpeeksi).
Pysyn mukana! Ja KK on huippu!
Kiitos vielä kerran persoonallisesta otteesta! Ja onnittelut uudesta upeasta blogikodista!

HK
6/108 | 

Hienoa! Olen ollut satunnainen lukija jo vuosia, mutta uskon että muutoksen myötä alan vakkariksi. :)

Satunnainen
7/108 | 

Täälläkin jo pelästyttiin, että lopettaako Nelliina kokonaan... Mutta hienoa että blogi jatkuu, toivottavasti myös ne mekkokenkähömpsötys-jutut pysyvät mukana koska itse olen eniten rakastanut aina näitä vaatejuttujasi vaikka muutkin kyllä luen, on niin ihailtavaa kun jollakulla on oma vahva tyyli! :)

hop
8/108 | 

Aihepiirin laajeneminen ei haittaa yhtään! oot eka bloggaaja jota aloin seuraamaan muistaakseni pienenä seiskaluokkalaisena, ja ainoa vaateblogi mitä ikinä eläessäni olen seurannut. Sinun jutut, mielenkiinnonkohteet, maku ja persoona nappaa, ei niinkään ne vaatteet. Muistan miten minua harmitti, kun et postannut isosti häistäsi, koska jotkut lukijat vaativat (?) pysymään vaateaihealueen sisällä. (Voi olla että muistan väärin, mutta jotenkin jäi fiilis ettet kehdannut tehdä isompaa hääpostausta kun ollaan kuitenkin vaateblogin nimissä)
Lifestyletyyppinen juttu siis kelpaa aivan mainiosti! Onnea uusiin tuuliin <3

hop

unohdin ihan kokonaan muistella menneitä. Muistan että sulla oli eka blogi vuodatuksessa, ja se oli naamaton blogi. Sitä en vielä sen ilmestymisaikaan lukenut, mutta joskus kai pääsi lukemaan salasanasuojattua vanhaa blogia, kun kysäisi sinulta salasanan, joka oli salasana. :D
Se on jäänyt mieleen, kun olitte asustautuneet halloweeniin, ja Saku oli tuuminut, tuleeko kenties pataan matkalla juhlapaikalle.

Eka postaus, jonka olen lukenut, taisi olla joku, jossa olit ostanut Sakulle uuden hupparin tai takin (kuviollinen) ja kirjotiit miten kerrankin hän suostui vapaaehtoisesti poseeraamaan blogia varten se päällään. Muistan sen kuvankin!

Hilda
9/108 | 

Kuulun myös niihin, jotka pelästyivät että nyt loppuu blogi. Mulla ei ole mitään yhtymäkohtaa Sinun elämäsi kanssa. Tietäisit vaan kuinka kaukana ne voivatkaan olla toisistaan. Silti olen seurannut blogiasi vuosia ja pidän kovasti etenkin asukuvistasi. Niistä olen saanut paljon vahvistusta omalle tyylilleni. Pidän myös kirjoitustyylistäsi, joka ei ole väkinäinen eikä teeskentelevä. Kiitos että jatkat. Menestystä uuteen haasteeseen!

momo
10/108 | 

hienoa, onnea!!! tiedätkö, on tosi hassua, että en liiemmin välitä pukeutumisesta (ai kuka on porskuttanut onnellisena mustissa gorehousuissa ja samassa mustassa villapaidassa viime viikot :D) mutta pidän niin paljon kirjoitustyylistäsi ja mukavasta fiiliksestä, mikä blogistasi hehkuu, että palaan tänne yhä uudestaan. olet niitä harvoja bloggaajia, jonka "lifestyle"-tyylisistä postauksista tykkään tosi paljon (kaikki kirjajutut, meikkipostaukset sun muut). niissä on vaan niin letkeä meininki! joten todella hienoa, että koet tuon muutoksen vapauttavana, toivottavasti blogisi rikastuu entisestään! olet vaan niin ihanan oloinen tyyppi, että elämänmenostasi on kiva lukea :) onnea ja ihanaa syksyä!

11/108 | 

Tämähän oli hyvä uutinen! On jotenkin muka ollut vaikeaa lukea samalta henkilöltä kahta eri blogia (älä kysy, ei tässä ole logiikkaa), mutta jatkossa saankin ne samassa paketissa! Täydellistä :)

Sait kyllä hitusen säikyteltyä tuolla kirjoitusmuodolla. Ihan jo luulin, että meinaat lopettaa kokonaan..! Onneksi ei näin :)

Onnet uuteen kotiin jo nyt!

Laurasss
12/108 | 

Heippa Nelliina! Molen lukenu sinun blogia jo iät ja päivät ja laiskunu kommentoihman. Mie tykästyin Pätsiniemen bloghin kovasti ja nyt tuntuu että vain parempaa on tulossa ko alat sepustaa vähän sun kaikesta. Miootan sitä kovasti! Toivottavasti kirjotusinspiraatiota löytyy. Ja varsinki Annin kasvaminen ja hupsut naperojutut olis mukavia kuulla. Mullaki on nyt seittemän kuun vanha tyär, Laila. Annista tulee varmasti niin nätti piika, ettei toista! Harmi ko memmä saa nähä häntä täällä. Toissaalta mullon itelä sama ajatus, ettei lapsen kasvoja instakrammiin kokonaan taikka helposti tunnistettavasti.
Hyyää joulun ootusta!

Heidi
13/108 | 

Voi kun minäkin ehdin jo pelästyä, että lopetat. Nelliinan vaatehuone on ensimmäinen blogi, jota aloin seurata silloin vuosia sitten ja on edelleen yksi suosikeista :) Harvoin tulee kommentoitua, mutta pidän tyylistäsi kovasti (niin kirjoittajana, pukeutujana kuin sisustajanakin). Onnea muutoksen tuuliin ja inspiroivia hetkiä uuden blogin parissa! :)

atomi
14/108 | 

Onnea uuteen blogiin rakas Nelliina! Pysyn mukana :) Minäkin tarvin paperilehtiä käsiin hypisteltäviksi, vaikka tabletilla onkin näppärä lukea esim. hesaria, ei printtilehteä korvaa mikään.
Mutta sen tässä nyt tunnustan, että kun muinoin luin hesarista blogistasi ja aloin sitä seuraamaan, se avasi minulle koko blogien maailman. Vaatehuone on pysynyt number onena siitä asti. Tunnut ihan ystävältä. Onneksi jatkat bloggaamista, anna palaa sydämesi kyllyydestä!

saaristomamma
15/108 | 

Kuten jo ajat sitte sulle privana lähetin, "sä kuulut aamuun jokaiseen...." Mukana jo kauan. Nelliinasta alkaen. Sulla on maailman ensteks parhaat blogit ja nettikissa!
Terveisin se töpö täältä kaukaa saaristosta =)

Ellu
16/108 | 

Huh, luulin että lopetat bloggaamisen kokonaan! Mulla tuli lukiessa ihan kyyneleet silmiin. Onneksi kuitenkin jatkat! Eikä haittaa yhtään vaikka aihepiiri laajeneekin. Olet loistava kirjoittaja ja kirjoituksiasi on kiva lukea, on ne sitten mistä aiheesta tahansa. Joten onnea uusiin tuuliin :)

Tiina
17/108 | 

Kiitos näistä vuosista Nelliinan vaatehuoneessa. Törmäsin aikanaan vahingossa sivuillesi ja jäin heti koukkuun. Olit ensimmäinen bloggaaja, jota aloin seurata. Arvostan ihania mekkojasi, korkkareitasi, mutta myös tapaa, jolla vilpittömästi ja aidosti jaat osia elämästäsi. Kaikkea ei tarvitse jakaa, mutta sen mitä jakaa, voi tehdä tavallasi, joka on teeskentelemätöntä.

18/108 | 

Hei onpa kiva uutinen! Kodin Kuvalehti on siitä jännä lehti, että luin sitä jo varmaankin kun olin ala-asteella, joko äidin tai mummin lehteä, kummalla nyt sattui se olemaan. Ja alkuvuodesta ystävien kanssa aarrekarttoja askarrellessammme ystäväni, joka ei mikään kova lukutoukka ole, sanoi, että tämä lehtihän on paljon parempi kuin moni ikäisillemme (25) suunnattu lehti. Ja se on kyllä totta.

Ihanaa, että blogiesi aiheet yhdistyvät ja laajenevat niin kaikki on yhdessä paikassa. Mutta mitä kummaa, olenko minäkin seurannut blogiasi jo yli 5 vuotta..? Olen nimittäin muistavinani muuton Oliviaan. Tämä taitaa olla ensimmäisiä blogeja, joita olen alkanut seurata.

Onnea uusiin tuuliin! :)

Katje
19/108 | 

No hui, meinasin jo saikahtaa luettuani otsikon, mutta huh! :)
Onnea uuteen blogikotiin ja kiitos ihanasta blogista, olen jo lukenut vuosia ja luen ihan kaikkia juttujasi mielellani, iso kiiiiiitos <3

Sanna
21/108 | 

Mahtavaa, onnea tulevaan! Kuten moni muukin, olin jo itku silmässä että ethän nyt lopeta kokonaan. Onneksi et! Tää oli ensimmäinen blogi jota aloin vuosia sitten seuraamaan ja edelleen suosikkini. Kiitos! <3

NN
22/108 | 

Hyi kamala kun säikäytit, täälläkin luultiin että nyt tuli koko blogin loppu!
Onnea uuteen blogikotiin!

Nipsis
23/108 | 

Täälläkin sama pelko kerkes käydä persuuksissa et iiiik, en kestä jos lopetat kirjoittamisen!

T. Lukija niiltä ajoilta asti kun naama oli peitetty milloin auringonkukalla ja milloin milläkin :)

Pinjaatta
24/108 | 

Nyt on varmaan hyvä hetki kommentoida (ensimmäisen kerran?) Eli kiitos upeista blogeista, olen nyt ollut lukijasi reilun kolme vuotta, jonka aikana oon lukenut vanhempiakin kirjoituksia. Onpahan vaan parhaat lukemani blogit vaikka monia hienoja blogeja luenkin! <3 Pidän ennenkaikkea sun kirjoitustavasta ja juurikin juttujen monipuolisuudesta, joten tää muutos, jossa kirjotat viel vapaammin eri aiheista, saa mut suorastaan hykertelemään :D Kuulostaapa oudolta, mutta.. Ihanaa, että tyyli pysyy silti mukana jutuissa myös. Ensi vuotta ootellessa, jee!

Ps: Tää kysymys liittyy Pätsiniemen puolelle, mut mua kiinnostaa se vaalea, kuviollinen ikkunakalvo, päästääkö se valoa kuitenkin hyvin läpi?

25/108 | 

Onnea! Hieno uutinen! Äidilleni on tullut Kodin kuvalehti lähes 30 vuotta, olen lukenut sitä ihan aina. Sovit hyvin kokonaisuuteen :)

Sariska
26/108 | 

HUAAAH! Säikähdin jo että lempibloggarini (jo indiedays-ajoiltasi asti) lopettaa :(((
Mutta huh, blogi meneekin enemmän siihen suuntaan mihin olen salaa toivonut! Meinasin alkusyksystä kommentoida, että olisi kiva nähdä taas Sakun tyyli -juttuja tai jotain Anni -juttuja, mutta ajattelin että olit rajannut yksityisyytesi niin, ettet halua näitä tehdä ja siksi ajattelin kunnioittaa sitä enkä kommentoinutkaan mitään! IHANAA! Odotan innolla ensi vuotta!

-Lumi-
27/108 | 

Huippua! Ainakin minä seuraan muutossa mukana! Odotan myös kovasti, että pääset kirjoittamaan monipuolisemmin ja useista aiheista yhden blogin alle. Kerrassaan mahtavaa, onnea!

Liena
28/108 | 

Hei Niina! Olen erittäin tyytyväinen tähän päätökseen :) Olen ollut lukijasi pitkään, mutta nykyisellään yhä useammin olen kuitannut tekstisi luetuksi blogia avaamatta (käytän bloglovinia). Seuraamisen lopettamista en ole harkinnutkaan, mutta olen lukijana kaivannut juuri jotakin muutosta ja jotain lisää aihepiiriin, vaikka kengät ja mekot kiinnostavatkin niin ovat ne silti vaan niin rajattu aihe. Onnea uuteen blogikotiin, seuraan sinua sinne! :)

Emilia
30/108 | 

Aloitan aamuni aina juomalla kahvia ja lukemalla blogisi. Erityisesti tykkään Pätsiniemestä ja sisustusjutuista. Säikähdin että voi ei, nyt tullee blogeille loppu ja mulla itku!
Onneksi jatkat. Onnea uudelle alulle Nelliina ja hyvää syksyn jatkoa :)

31/108 | 

Mahtavaa! Onneksi olkoon! Olen siis seurannut lähestulkoon alusta asti, koska muistan indiedaysiin muutonkin. :) vaatemakumme ei oikeastaan kohtaa, eikä kyllä sisustusmakummekaan, mutta jokin mätsää, koska täällä ollaan! :D oiskohan se sun rohkeus ja uskallus toteuttaa omaa tyyliäsi, luultavasti. Pidän kuvistasi ja jo monipuolisista jutuistasi. Ja Annin takia pääsen seuraamaan tyttöjuttuja, omaa poikaa kun ei pueta mekkoihin. ;) Minä siis innolla ainakin odotan tulevaa. :) kiitos menneistä!

merja

Ensimmäisessä kommentti voisi olla minun kirjoittamani, ihan samat ajatukset täällä :) Tosin lapsia on tyttö ja poika. Mutta mahtavaa, onnea Nelliina!

Pööpö
32/108 | 

Oi että, kuulostaa ihanalta! Vaikka asukuvista tykkäänkin, on blogiesi lukemiseen suurin syy kirjoitustapasi. Muistan nauraneeni kippurassa mm. Annia (täällä yksi kaima lähettää terveisiä!) odottaessasi, kirjoitit raskausajasta niin hersyvästi. En malta odottaa vapaampaa aihepiiriä, onnea uuteen blogikotiin!

Cerp
33/108 | 

Voi herranjestas, mä melkein tippa linssissä olin parit ekat kappaleet, että nytkö se lopettaa kokonaan :D Luojan kiitos et, nämä uudet tuulet kuulostavat mahtavilta!

Sunny

Aivan sama reaktio täällä! Hyi että, ei saa näin säikytellä. :D Mutta hurjasti onnea tästä Kuvalehden diilistä, kuulostaa mahtavalta!

Onnenkissa

Hyvä huomata etten ollut ainoa, jolla paniikkikohtaus oli lähellä. Tullut tätä blogia luettua kuitenkin jo noin 6 vuotta. Uudet suunnitelmat kuulostavat mahtavilta ja toivotan kaikkea hyvää tulevaan.

35/108 | 

Onnea uuteen kotiin! Säikähdin jo, että olet lopettamassa kokonaan. Vaatehuoneesi on kuitenkin ensimmäinen blogi mihin ikinä päädyin ihastelemaan hääpukuasi. Mahtavaa, että jatkat uusissa ympyröissä. Olen aina miettinytkin kuinka viitsit ja jaksat päivitellä aktiivisesti kahta eri blogia, kun miusta ne olisivat aina sopineet lomittain yhteenkin juttujensa kanssa.

Mannirii
36/108 | 

Onneksi olkoon uudesta alusta! Olen seuraillut molempia blogejasi, joten mahtavaa jos jatkossa ei tarvitse loikkia kahden tontin välillä:) Sehän on vaan hyvä juttu että blogin aihepiiri laajenee ja että voit yhden otsikon alla kirjoittaa kaikesta mistä haluat, ilman pähkäilyjä että sopiiko tää nyt blogin teemaan. Mitä vähemmän (päänsisäisiä) raja-aitoja, sen parempi!

Marie
37/108 | 

Hui, säikähdin jo että aiot lopettaa kokonaan :o Onnea jatkoon, tulen jatkossakin seuraamaan innolla, kuulostaa mahtavalta :)

38/108 | 

Onnittelut! Tiedän niin hyvin tuon tunteen kun kokee palavaa halua uudistua. Ihan mahtavalta kuulostavat uudet suunnitelmat! Edellistä kommentoijaa kompaten; kiitos menneistä vuosista (tämä blogisi osaltaan vaikutti siihenkin että uskalsin pistää pystyyn omani) ja onnea uusiin innostaviin kuvioihin! <3 Täällä pysytään matkassa mukana edelleen :)

L
39/108 | 

Apua mitä sydämentykytyksiä sain kun luulin että lopetat kokonaan!
Olet yksi ja ainut bloggaaja, jota nykyään seuraan. Olen tälläinen hiljainen seuraaja joka ei juurikaan kommentoi, mutta joka päivä tarkistan onko uutta päivitystä tullut. Rakastan tapaasi kirjoittaa ja on mahtavaa että laajennat nyt aihepiiriäsi. Kelkassa pysytään ja tiukasti! ❤️

lusene
40/108 | 

Kuulostaa tosi hyvältä! Juttujasi lukee mielellään, oli aihe mikä tahansa. Kiva silti, ettet jätä tyyliäkään kokonaan ulkopuolelle :) Olet ehkä tyyliltäsi inspiroivin bloggaaja, johon olen kuunaan törmännyt, joten sitä tulisi kyllä ikävä.

Onnea jatkoon!

41/108 | 

Hieno uutinen!
Minä en välitä mekoista enkä kengistä mutta kirjoitustapasi on saanut minut pysymään matkassa alusta asti.
Jee!

Milwiina
42/108 | 

Ei voi muuta todeta kuin paljon onnea ja jatkan lukijana kirjoitit sitten missä vain!

Krista
43/108 | 

Hetkellinen kauhu iski otsikon lukemisen jälkeen: "Nytkö se päivä, jota olen pelännyt, on täällä? Lopettaako Nelliina?" Mutta ei onneksi! Hyvää muuttoa ja minä ainakin fiilistelen täysillä aihepiirin laajenemista :)

Suusuli
44/108 | 

Siis herranjumala multa meinas kans tulla jo itku kun alkua luin :D Vuodatuksesta asti mukana ollut niin hätähän tässä jo tuli että nytkö tää loppuu :D
Mutta kaikki uudistukset käy kunhan jutut jatkuu <3

Sanna
45/108 | 

Täysin samat fiilikset Cerpin ^ kanssa. :D Odotan innolla. KK on myös mun lemppareita.

Hane
46/108 | 

Huh, pelkäsin että lopetat kokonaan! :D Mutta ihanaa että aiot kirjoittaa vuoden alusta kaikesta mistä pidät, koska tykkään sun sisustusblogistakin aivan hirveästi, vaikken sitä niin aktiivisesti luekaan. Keep on going gurl!

slyyti
47/108 | 

Ihan mahtava uutinen! En oo ite koskaan maalaisjunttina ollut kiinnostunu muodista ja monesti miettiny että ois kiva ku kirjottasit "tavallisista" asioista myös, kun sun tekstinkäyttö on ihan tosi hyvä ? Jään innolla odottamaan uutta meininkiä!

Minttu
48/108 | 

Onnea uuteen alkuun!

Nyt kun sulla ei ole enää mitään rajotteita, niin mä kannatan lämpimästi viikon Nöpön paluuta. :) Mitäs teidän karvahanurille kuuluu? Tiiraako katti tinttejä nenä kiinni ikkunassa?

Ieva
49/108 | 

Kiitos, Nelliina! En olisi törmännyt blogiisi, ellei se olisi ollut Olivian alla. Nyt olen ollut innokas seuraaja sekä vaatehuoneen että Pätsiniemen puolella. On ollut hauska seurata vähän erilaista elämää. (:

jaanaca
50/108 | 

Olen seurannut blogiasi Hesarin Nyt-liitteen mekkokansikuvasta lähtien.. Vuotta en jaksa muistaa..
Olet taitava kirjoittaja. Huumorintajusi kolahtaa täysillä.

Olen ajatellut, että jos saisi lukea vain yhtä blogia, niin ehdottomasti valitsisin Sinut! (ja salaa lukisin Asikaista).

Tämähän ihan piristi tätä marraskuun harmautta!

MarieClaire
51/108 | 

Ai kamala, kun pelästyin, että lopetat kokonaan! Postauksen alun luin jo pienen paniikin vallassa, ehdin jo kuvitella aamukahvit ilman Nelliinaa. Ihan sama missä lehdessä, millä nimellä ja mistä aiheesta kirjoitat, kunhan sujuva ja kotoisa sanailu ja kivat kuvat (sun keittiö on niin makee!) ilahduttavat meidän kaikkien aamuja edelleen! Onnea uudelle alulle ja kiva kun jaksat edelleen bloggailla. <3

Noora
52/108 | 

Muutos on aina mahdollisuus.. ja onneksi tässä on kyseessä muutos, ei lopetus! Ihanaa, että blogisi jatkuu! Olen niin pitänyt blogistasi ja pidän varmasti jatkossakin! Laajenevat aihepiirit ovat vaan plussa! Eikä voi kuin kiittää, että ansiostasi opettelin käyttämään hameita (päivä työviikossa periaatteella ensin, nykyisin jo lähes joka päivä) ja sain rohkeuden mennä maailman parhaimman harrastuksen pariin (derby <3), Joten onnea muuttoon,mukana tulen! :)

Mari - KK
Liittynyt1.10.2013
53/108 | 

Moi HHeidi, tuo pulma on jo korjattu. Saitti uudistui kesäkuussa, ja vielä on paljon pientä paranneltavaa, mutta isot asiat ovat kunnossa. Tervetuloa siis lukemaan KK:n blogeja!

Nina
54/108 | 

Huh... Onneksi vaan muutat :)
Uskon, eivaan tiedän, että blogisi oikea paikka on juurikin Kodin Kuvalehden hoteissa, molemmat olette suosikki lukemistani!
Onnea uuteen alkuun :)

Niina
55/108 | 

Minäkin luulin jo pienen hetken, että nyt sinä olet saanut tarpeeksesi. Se oli nimittäin juuri sinun blogisi, jota aloin ihan ensimmäisenä seuraamaan silloin nuorena tyttönä. Lukutahti on ollut vaihteleva, mutta blogisi on AINA pysynyt koneeni kirjanmerkeissä vaikka elämäntilanteet ovat muuttuneet hurjan paljon myös tällä puolella ruutua. On tosi mukavaa, että siirryt Kodin Kuvalehteen, sillä myös täällä blogia lukee sen nuoren tytön sijaan nainen, jota kiinnostaa helmojen lisäksi myös perhearjen ja kodin aiheet!

Katih
56/108 | 

Ihanaa että jatkat bloggaamista, ehdin jo vähän pelästyä! Olet mahtava kirjoittaja ja hieno persoona.

Mimmi
58/108 | 

Eksyin tänne jotain kautta aikoja sitten, ja upea hääpukusi ja kirjoitustapasi saivat minut jäämään. Hieman olen aavistellut, että sydämesi ei ole viime aikoina ollut ihan täysillä mukana tässä konseptissa, ja iloitsen, ettet lopeta vaan vaihdat konseptia.

Sinänsä minua kyllä ihmetyttää, miten bloggaajat jäävät itse keksimiensä rajoitusten vangiksi, niin kuin itse sanot. Vaikka aloittaa jostakin, kai sitä voi laajentua kun kukaan ei ole käskenyt kirjoittamaan juuri tietynlaista blogia. Vai johtuuko se portaalista, että tuntuu, että pitää kirjoittaa "otsikkoa vastaavasti"? MInusta "Nelliinan vaatehuoneessa" voi mainiosti asua "Nelliinan aatehuone" ihan samalla nimellä. Loppujen lopuksi se on kirjoittajan persoona jja ajatukset, jotka lukijoita kiinnostavat, pelkät vaatteet yksin eivät riitä, eikä kukaan kai pysy kahdeksaa vuotta ihan samanlaisena.

Vielä: myös minä tilaan Kodin Kuvalehteä, hauska että siirryt sen bloggariksi!

prettymurmel
59/108 | 

Ai kamala kun sain sydänkohtauksen otsikosta! Olen lukenut tätä blogia viimeiset 6 vuotta, siis 15-vuotiaasta, ja löytänyt sen kautta niin oman tyylini kuin blogien lukemisenkin. Blogin loppumisesta ois saattanut päästä itku. Mutta huh, uutiset olivatkin hyviä. Onnea uusiin kuvioihin! :)

NN
61/108 | 

Varmaan loistava hetki kommentoida ensimmäistä kertaa... törmäsin kuviisi ekan kerran tyylitaivaassa ja heti koukutuin. Sinä vaan osaat tän homman! Onnea uusiin haasteisiin, mukana edelleen sitten siellä :)

Virpi
62/108 | 

Upea uutinen, onneksi olkoon Niina! :) Jostain syystä olen todella liikuttunut tästä uutisesta, mutta hyvällä tavalla. Sinun blogisi on ensimmäinen blogi johon ikinä eksyin. Pukeutumisinspiraatiota etsiessäni keväällä 2009, bongasin Nelliinan vaatehuoneen ja ihastuin ikihyviksi! Meillä tuntui natsaavan niin moni asia vaate-, huumori- ja kirjamausta lähtien, että minusta tuli vakilukija heti. Kauttasi löysin myös toisen lempiblogini, Tunnetilan, joka on minulle Vaatehuoneen ohella se tärkein blogi. Olen ollut todella huono kommentoija, mutta olen lukenut joka ikisen postauksesi, osan varmasti useaan kertaan. Joskus muistan kysyneeni apuasi sähköpostitse vuosia sitten, ja ystävälliset vastauksesi lämmittivät mieltä. Olen muuttanut useaan kertaan, valmistunut kahdesta koulusta, opetellut leipomaan ja ylipäätään kasvanut aikuiseksi blogiasi lukiessani. Sinun tekstisi ovat olleet todella suuri ja tärkeä osa elämääni kaikki nämä vuodet, ja tavallaan on tuntunut kuin olisit ollut ystäväni. Muistan kuinka liikutuin silloinkin, kun kerroit odottavasi Annia. :) Tämän halusin kertoa, jotta tietäisit kuinka arvostan tätä harrastustasi ja panostustasi siihen. Vaikkei tämä ole mikään lopullinen loppu (onneksi!), on tämä eräänlaisen aikakauden päätös. Sinun tulevaisuutesi Kodin Kuvalehdessä on varmasti upea, ja mukana pysytään kyllä, mutta haluan silti kiittää sinua, että olet jaksanut esitellä tyyliäsi näin monta vuotta. On myös sinun ansiotasi, että löysin aikanaan Minna Parikan! :) Kiitos kaikesta! <3

sanni
63/108 | 

Täällä ollaan ja mukana jatketaan hamaan tulevaisuuteen! Eka blogi, jota koskaan aloin lukea monta vuotta sitten ja vaikka blogeja on omalta listalta tippunut milloin mistäkin syystä, niin tää pysyy kirjanmerkeissä aina!

Ja KK! Mies alkuaikoina naureskeli, miksi tilaan vanhojen mummojen lehteä, mutta kyllä kun vuosien mittaan olen pistänyt sen lukemaan muutamia juttuja, niin sekin on alkanut paremmin ymmärtään, mikä Kodin Kuvalehdessä viehättää. Tää syksy on ollu niin kiireinen, että usko tai älä, mutta mulla odottelee KUUSI lukematonta lehteä olkkarin pöydällä! Mutta onpahan joulun ajaksi jotain tekemistä, kun muut viettävät joulua ja me vietetään ihan tavallista päivää!

Mutta onnea muutosta!

Hedya
64/108 | 

Hui kamala kun säikähdin aluksi että etkai lopeta blogiasi!! Mutta onneksi tulikin hyviä uutisia. Olen seurannut pitkään, en edes tiedä monta vuotta! Muistan indiedaysiin muuton ja sitä ennen olin jo seurannut hetken aikaa. Harvoin muistan kommentoida, vaikka päivittäin blogiasi luenkin. Olet minulle se tyyppi, jonka tekstin myötä uskaltauduin ostamaan ensimmäiset korkokenkäni ja opettelin olemaan ylpeä pituudestani! ( ja muistaakseni olemme saman mittaisia, 179cm?!) Eli kiitos siitä!

Toivottavasti törmätään joskus täällä Tampereella, täytyisi tulla kiittämään ihan henk.kohtaisesti!

65/108 | 

Hei ihan mahtavaa! KK on mun ihan ultimatelempparilehti, tai oikeastaan ainut jonka jaksan lukea kannesta kanteen :D tsemppiä uusiin kuvioihin ja hyvää loppuvuotta! (:

Halina
66/108 | 

Jee olen toivonut tälläistä muutosta, koska rakastan tapaasi kirjoittaa ja olen lukenut blogiasi 2007 saakka, vaikka en vaatteista paljoa ymmärräkään :D silti olen koukuttunut ja saanut mahtavia inspiraatioita, kiitos siitä! odotan niin innolla tulevaa!!

tirpponen
67/108 | 

Hui kamala ,kun säikähdin ,että lopettaisit kokonaan! :O :-D Olit ensimmäisiä blogeja ,jota aloin lukemaan 2008 ja ihan mahtavaa,että nyt pääsee lukemaan vielä enemmän erilaisia juttuja sulta! Ja vieläpä Kodin kuvalehti,jee! Oma äitini on myös tilannut KK:ta niin kauan kuin muistan:)

KatE
69/108 | 

Todella valitettavaa, että Olivia loppuu. Se oli minusta suomalaisista naistenlehdistä ehdottomasti laadukkain ja tarjosi eniten monipuolista luettavaa, tosi tosi harmillista!

Mutta hienoa, että sinä saat uuden alun, uuden laajemman blogin, ja minunkaan ei enää tarvitse klikkailla kahden blogin väliä! :) Onnea uuteen alkuun!

Unna
70/108 | 

Iik, ihan alusta blogiasi seuranneena säikähdin sanottaisko nyt niin maan perkeleesti, että lopetat kokonaan. Meinas tulla itku silmään, et ei tätä. Mut ihanaa!!!
Blogisi oli eensimmäinen blogi jota koskaan luin. Yliopistossa sain melko monta silmien muljautusta ja hämmentävää hymyä, kun ilmoitin, että luen blogeja. Ei niitä juuri kukaan silloin lueskellut. Ennen iltarutiineihin kuului iltapala ja hetki Nelliinan kanssa, nykyisin kuljet älypuhelimen matkassa ihan minne vain ja rentouttava lukuhetki odottaa ihan kulman takana.
Odotan innolla tulevaa, jännittää ja olen todella iloinen puolestasi. Sinä kuulut Suomen blogihelmiin ehdottomasti :))

hheidi
71/108 | 

Hienoa, onnittelut!:) Me lukijat seurataan kyllä perässä.

Kodin kuvalehden blogeissa oli joskus sellanen vika, ettei voinu alkaa lukemaan blogia uusimmasta postauksesta alkaen ja jatkaa vaikka sinne viimeiseen asti pelkästään seuraava-painiketta painamalla. Tän takia mulla jäi kaikki KK:n alla olevat blogit pois lukulistalta. Ellei tuota vikaa oo vielä korjattu, nii jospa sä saisit muutettua sen. ;)

Mariakoo
72/108 | 

Onnea uusiin tuuliin, kuulostaa aivan mahtavalta! En malta odottaa. :)
-Lukijasi Indiedaysilta saakka

h
73/108 | 

Kuulostaa erittäin hyvältä! Vuodesta 2009 blogiasi lukeneena olen aina pitänyt eniten kaikista ei vaatteisiin liittyvistä postauksista :D ja ihan sen takia että itse en muodista paljon perusta. Sinulla on mukavan persoonallinen tyyli kirjoittaa, tekstit eivät vaikuta pinnallisilta. Tsemppiä jatkoon!

Dis
74/108 | 

Loistavaa! Tosi kiva, että aiheet laajenevat. Nelliinan puutaloa olen lukenut myös aina mielelläni. Onnea ja tsemppiä tulevaan. Olen ollut mukana vuodesta 2009 ja edelleen aion olla mukana :)

Niina
75/108 | 

Ihan mahtava uutinen! Vuodesta 2007 saakka mukana (kuin peräpukama) ;) Keep up the good work, sis!

Perliitti
76/108 | 

Onnea! Ihanaa että bloggailusi jatkuu, tykkään lukea tekstejäsi, vaikken blogejasi seuraa kuin satunnaisesti. Kuulostaa erittäin hyvälle että jätät muotibloggaajan statuksen, koska olen pitkään ollut sitä mieltä että olet paljon monipuolisempi ja on ollut mukava lukea juttujasi muustakin kuin pukeutumisesta :)

Tiina
77/108 | 

Onnea uusiin tuuliin! Tulen varmasti seuraamaan blogiasi. Kk on hyvä lehti, minäkin luen aina äidin lehdet ;)

Minna
78/108 | 

Älytön yhteensattuma, että muutaman kuukauden tauon jälkeen palaan takaisin blogiisi ja näen tämän. Yleensä olen kyllä selannut kaikki tekstisi läpi, mutta näin pitkän tauon jälkeen tämä olisi voinut mennä ohi. Onnea uuteen, lupaan olla kärppänä uudessa blogissa 1.1. :)

Ariana
80/108 | 

Huh, että säikähdin otsikkoa! :D Ihan mahtava uutinen, olen täysillä tykkäilyt Pätsiniemi blogistasi ja ihan mahtavaa jos kaikki aiheet, mekot ja muut, löytyy saman palstan alta :)

Minna
81/108 | 

Aivan huikea uutinen! Kodin Kuvalehti on lempilehteni.

Olin ihan paniikissa, että et kai aio lopettaa. Olit ihan ensimmäinen blogi jota aloin seurata, ehkä n. 7,5 vuotta sitten. Hirveän pitkä aika. Kovin montaa kommenttia en ole näin vuosien aikana jättänyt, mutta olen lukenut jokaisen postauksen. On ollut ihanaa seurata elämäänne pienen palasen verran.

Suuret onnittelut muutosta!

Valkoinen tähdikki
83/108 | 

Minä jo hetkeksi säikähdin, että lopetatko kokonaan... Onneksi et! :) Ymmärrän hyvin kaipuusi uudistua, koska sinulla on jo niin pitkä taival "vaatehuoneen" alla. Oikein paljon onnea matkaan! Minä ainakin seuraan ilolla perässä sitten Kodin Kuvalehden puolellekin.

niisku
84/108 | 

Ihanaa, että jatkat bloggaamista!:) Käyn joka päivä tsekkaamassa sekä vaatehuoneen että Pätsiniemen, joten yhdistyminen passaa mainiosti :D Kiitos hyvistä blogeista.

zeni
85/108 | 

Hei, olen seurannut blogiasi indiedaysin ajoista lähtien ja nyt vasta ajattelin kirjoittaa kommentin ensimmäistä kertaa.. huh, kai se oli vihdoin aikakin. Täällä saatiin myös ylimääräisiä sydämen tykytyksiä otsikon ansiosta, mutta loppua kohden valtasi helpotuksen tunne kun et blogiasi lopetakkaan, onneksi! Höpötyksesi ovat aivan parhaita ja piristävät välissä huonompaakin päivää, kiitos siitä. Mukavaa joulun odotusta ja tämä vakkari lukija lupaa seurata höpötyksiäsi myös jatkossa uudessakin osoitteessa, jonne toivotan paljon tsemppiä! (:

molly_
86/108 | 

Onnittelut! Ihana että blogi jatkuu. Muistan blogisi jo ennen indiedaysin aikoja, tiiviisti on tullut mukana pysyteltyä. Tykkään kovin kirjoitustyylistäsi, kiva että aihepiiri laajenee. Kiitos kaikista vuosista ja tulevista myös!

MutiNa
87/108 | 

Onnittelut täältäkin, mukana pysytään jatkossakin. Itsehän olen tipahtanut vaatehuoneen matkaan liikkiksestä. Vaikka vaatteet ei oikein jaksa kiinnnostaa (muutakuin pakollisena päällepuettavana, alastikaan kun ei kehtaa), niin tänne sitä on säännölliseksi lukijaksi jämähdetty. Kiitoksia eläväisen kirjoitustyylisi ja jalat maassa olevan asenteesi!

niina
88/108 | 

Hyi saasta kun säikähdin että lopetat kokonaan!!! Oot ehdottomasti mun lempibloggaaja enkä edes muista kauanko oon sua seurannut. Pelottavan kauan kuitenkin :D eli jeejee nähdään uudessa blogikodissa! Kaikkea hyvää uuteen alkuun<3

89/108 | 

Onnea uusiin kuvioihin! Sinun kirjoitustyylisi on niin mukaansatempaava, että sitä on kiva lukea on aihepiiri sitten mikä hyvänsä :D

90/108 | 

Mukavia uutisia! :)

Blogisi on yksi ensimmäisistä koskaan seuraamistani blogeista ja edelleen käyn lukemassa kirjoituksiasi muutaman kertaan viikossa. Nyt olen itsekin jo kirjoittanut blogia neljä vuotta ja tuntuu, että sitäkin on kestänyt jo ikuisuus, vaikka se on vain puolet sinun blogiurastasi!

Hatunnostot sinulle ja olen vilpittömän onnellinen puolestasi siitä, että saat nyt kirjoittaa ihan siitä mistä itse tahdot. Itseasiassa minäkin tykkään enemmän kaikista niistä sun muista jutuista kuin päivän asuista (ei sillä, että päivän asut eivät olisi silmäkarkkia, mutta oma tyylini poikkeaa vaan sen verran radikaalista, joten en ole paljon saanut inspiraatiota omaan pukeutumiseeni).

KatjaV
91/108 | 

Yhsyn edellisiin kommentoijiin :)

Olen myös iloinen sinun puolestasi, kun saat rakkaalle harrastuksellesi uusia tuulia ja mieleistä kehitystä, ja pääset kokeilemaan uutta alkua & uusia aiheita. Kaikkea hyvää!

Iina
92/108 | 

Ehdin jo säikähtää, että lopetat blogin. Hyviä jatkoja sulle KK:n parissa kun se aika koittaa!

Tarja
93/108 | 

Minä jo myös pettyneenä ajattelin, että mitäs sitten jatkossa luenkaan. Kiva kun jatkat, kiitos siitä. Tyttäreni kanssa usein vaihdetaan kysymys, että ootko lukenut Nelliinan. Hän on innokas mekkofani ja pelkäsi, että Annin tulon jälkeen muuttuu vauvablogiksi. Annista on ollut sopivasti juttuja ja minä puolestani luen niitäkin niin mielelläni. Olen lukenut myös Pätsiniemen aina. Onnea uudelle alustalle:)

Johanna
94/108 | 

Ai kauheeta! Meinas mennä nuudelit väärään kurkkuun kun aloin lukemaan! Kauhea pelästymys että lopetat kokonaan. Huh!
Odotan innolla tulevaa uutta koska sulla on niiiiiin sana hallussa ja kiva päästä lukemaan muitakin aiheita,siis kyllä hän nytkin ollut muuta kuin vaatejuttuja mutta ymmärtänet mitä tarkoitan.
Onnea hirmuisesti!!!!

Heidi
95/108 | 

Ihanaa, onnea! Jossain kommentissa tulikin jo esiin kaipuu Nöpöä kohtaan. Kannatan, Nöpön kuulumisia olisi mukava kuulla! Ehdottomasti jatkan mukanasi vaikka blogikoti vaihtuukin.

magic-
96/108 | 

Paljon onnea hienosta tilaisuudesta ja kyllä täällä muutoksesta huolimatta mukana pysytään!

Riikka
97/108 | 

Apua, mä jo hetken säikähdin, että et kai sä vaan lopeta! Olen seurannut blogiasi Indiedays-päivistä lähtien ja myös Pätsiniemi on kuulunut alusta lähtien lemppareihini. Vaikka vaatteet ovat myös minun sydäntä lähellä, olen kuitenkin saanut Pätsiniemestä ihan huikeita ideoita, joita en todennäköisesti olisi muuten toteuttanut (tutustuin mm. blogisi kautta Laitalan huonekaluihin ja meinasin saada sydärin kun löysin 6kpl hyväkuntoisia -ja hintaisia ruokatuoleja kirpparilta, sun neuvoilla ne tuli vielä itse verhoiltuakin uusiksi!).

Eli muutos kuulostaa mitä mainioimmalta, onnea uudelle alulle! :)

Mrs. M.
98/108 | 

Erinomaista! Täytyy myöntää itse monesti miettineeni, että sinun osaamisellasi ja huumorintajullasi lifestyle-tyylinen blogi toimisi varmasti, ja ehkä moni lukija on mielissään tästä päätöksestäsi. Seuraan erittäin harvoja blogeja, paria-kolmea säännöllisesti, ja lupaan pysyä mukana tässä muutoksessa, joka tekee varmasti oikeutta tyylillesi!

Marion
99/108 | 

Onneksi et lopeta bloggaamista kokonaan, ehdin jo hätääntyä pahemman kerran otsikon lukiessani! Olet ehdottomasti suosikkibloggaajani, lukijana olen keikkunut vuodesta 2007. Aika rientää... :)

Kiitos lukuisista pukeutumisinspiraatioista, onneksi et täysin hylkää helmoja jatkossakaan. :) Jään innolla odottamaan uutta blogiasi, ja toivotan kovasti onnea ja iloa uuteen!

Sonja
100/108 | 

Kaikilla sama kauhun reaktio. Koin sen itsekin. Uudet kuviot kuulostavat oikein tervetulleilta, vaikka olen aina ollut tyytyväinen blogiisi. Olen lukenut sitä alusta asti jo ennen Oliviaa ja seurannut Pätsiniemeä. Joku aiemmin kommentuinut mainitsi myös kirjoittavansa tänne ensimmäistä kertaa ja koin itsekin tarvetta kirjoittaa nyt tänne. Tsemppiä uusiin suunnitelmiin ja aion ehdottomasti seurata sinua sinnekin! :)

Kerttu
102/108 | 

Huh kun itselläkin vähän jätti sydän yhden lyönnin väliin kun luulin että mun lempiblogi loppuu. Olen lukenut sun blogia vuodesta 2008, kun mun oma vauva oli pieni. Oli ihana sen ollessa päikkäreillä juoda kupponen kahvia ja uppoutua blogijuttuihin, hetki omaa aikaa. Muuten säilyväthän sun vanhat blogitekstit jossain silti vaikka muutat?

Maria
103/108 | 

Moi,

Mikähän on ongelmana kun en saa tätä blogia luettua, siis mikään linkkikään ei toimi:( En saa luettua kun uusimman postauksen, tuo toinen blogi ja muut sivustot toimii ihan normaalisti..

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu