Nellyltä laitettiin VIP-koodia ennakkoaleen vuorokautta ennen kuin se aukeaa kaikille, joten tässä lisäinfoa olkaatte hyvät :)


Kommentit (9)

hebluffed
4/9 | 

samat alennustuotteet kun aina ennenkin, ja vieläpä samaan hintaan! :------D olipas huono bongaus >:

murrr
6/9 | 

nyt ärsyttää ku on vielä edellinen lasku maksamatta ja sit toi valittaa et luottoraja on ylittynyt nii ei voi tilata, kyynel.

Annananna
7/9 | 

Hei ja kiitos tästä! :) Löyty kuukauden verran himoitsemani mekko 28 euroon, alkuperäisen 55 euron sijasta! Iso peukku :D

Annananna
9/9 | 

Luulin kiittäneeni jo keskiviikkona, mutta kommentoinnissa oli näköjään jotain häikkää kun ei julkaisuun asti päätynyt :D Mutta kiitos, oli mahtava löytää mekko, minkä meinasin ostaa jo 55 euroon! Nyt hinta oli vain 28 euroa joten tilaukseen meni. Tackar och pockar! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011