Nellyllä on alkamassa kunnon midseason sale viikonloppuna ja sain ennakkokoodia laitettavaksi jakoon, joten tässä tulee. Alla olevalla ohjeella pääsette napsimaan parhaat päältä etukäteen. Koodi on NELLIINA ja aleen pääsee banneria klikkaamalla :)

bloggbanner_nelliina

Kommentit (4)

Pypy

Tuli mieleen nuista violeteista Vagabondeistasi, että kuinka käytännölliset mokkanahkaiset kengät oikeastaan ovat? Palautin juuri Vagabondin ihanat punaiset mokkanahkaiset kiilakorkoavokkaat, koska aloin järkeillä ja mietin vain sitä, jos kevät-/kesäsade yllättää vahingossa ja kengät menevät piloille. :/ Miten sinä oot saanu mokkaiset kenkäsi kestämään Suomen oloissa?

sannu

jee, löysin ihanat kengät! siihen kaikkea ylimääräsitä härpäkettä (sormikkaat, bikinialaosa ja perustoppi) jotta summa saatiin viiteenkymppiin JOLLOIN sain käytettyä libressen 10 euron alennuskortin eikä postikulujakaan tullut! joten loppusummaksi jäi neljäkymppiä :) kitos!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, kolmevuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Blogiarkisto

2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011