****** KISAILU PÄÄTTYNYT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!*********

 

Vitsi miten kiva skaba luvassa! Olisi ollut jo aikaisemmin, jollen olisi lahjakkaasti sössinyt sähköpostieni kanssa. Nelly.com tarjoaa ystävänpäivän kunniaksi teille seuraavaa:

b111

Krhm ja minun vuokseni voittajat eivät ikävä kyllä saa ihanaa asukokonaisuuttaan ystävänpäivään mennessä, pahoittelen! Mutta eiköhän romanttista ja kaunista asua tarvitse muutenkin :) Joten nyt valitsemaan lemppareita, perustelemaan ja torstaina katsotaan kenen kahden onnekkaan toivelistan Nellyläiset toteuttavat. Klikkaa tästä valikoimiin KLIK!

Good luck!

***** HUOM! älkää huolestuko jos kommenttinne eivät heti näy, linkkejä sisältävät kommentit menevät automaattisesti valvontalistalle ja minun pitää ne manuaalisesti hyväksyä.*****

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (393)

Tuulia
3/393 | 

Alaosaksi Selected Femmen housut, koska tuntisin itseni itsevarmaksi ja seksikkääksi niissä. Kulahtaneet pillit nurkkaan hetkeksi!

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/selected-femme-796/annie-pants-79...

Paidaksi Dagmarin tunika, koska voin jo tuntea sen pehmeyden. Sen malli korostaisi nätisti vyötäröäni ja loisi ehkä illuusion isommasta rintavarustuksesta :D

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/dagmar-576/majorelle-tunic-576047...

Kengiksi Matsumoton kiilakorot, koska kengissä pitää olla asennetta: http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/nelly-shoes-427/exclusive-matsumo...

Asustetaan parilla ketjukorulla antamaan sitä rockhenkeä lisää, sotkuisella Kate Moss- tukalla ja kirkkaanpunaisilla huulilla ja kynsillä. Näillä hurmataan lopullisesti mies, jota olen hetken aikaa tapaillut.

Anne Mäntyniemi
4/393 | 

Alla olevat valinnat tekisivät ystävänpäivästä maagisen siksi, että vaatteet ovat kauniit ja tyyliltään täysin minua. Kivat uudet vaatteet luovat itsevarman, rennon ja huolettoman tunnelman ja mahdollistavat hyvän ja positiivisen mielen, jolloin ilta voi kehittyä omalla painollaan maagiseen suuntaan. Ja paketin myöhästyminen ystävänpäivästä ei haittaa, koska juhlimme mieheni synttäreitä 4.3. jolloin vaatteille on myös käyttöä.

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/elle-macpherson-intimates-751/ell...

Pukeutumisen perusta on kauniit alusvaatteet (niin kuin blogissakin on opetettu...), jotka luovat hyvän ja huolitellun fiiliksen. Poikaystäväni on hulluna raitoihin, joten kuosi on lahja hänelle.

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/french-connection-117/rebecca-dre...

mekko on yhtäaikaa juhlava ja riittävän rento ja täysin minun tyyliäni. Tykkään itse pukeutua, mutta mieheni on todella casual. Tämä mekko päällä olisin riittävästi pukeutunut illalliselle mutten ylipukeutunut mieheeni nähden.

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/jeane-blush-396/agathe-leggings-3...

Violetti on lempivärini ja legginsit korkkareiden kanssa kruunaavat asuni. Lisäksi voin yhdistää mieheltäni lahjaksi saamani violetin lovelinks rannekorun asuun.

Ystävänpäivän vietämme kotonamme yhdessä ruokaillen. Meillä on harvoin yhteistä aikaa arkena, koska mieheni tekee pitiä työpäiviä ja itselläni on opiskelut ja kaksi työtä. On ihana pukeutua kotiin hienommin ja antaa aikaa toiselle. Liian usein näemme toisiamme arkitamineissa. Mieheni synttäreitä vietämme sitten juhlallisemmin Helsingissä nauttien Raku Yan shamppanja menun.

Krissukka
5/393 | 

Kiitos aivan ihanista postauksista. Olen jo pitkään seurannut blogiasi ja haluan kiittää sinua korkkari-innostuksestani, joka ei ota laantuakseen vaan päinvastoin. Tästä sainkin ideani kolmikon kokoamiseen! Minulla on siis yhdet (kyllä luit oikein, yhdet!) korkokengät/avokkaat, joita olen käyttänyt jo useamman vuoden ja nyt uskaltauduin ihailemaan mahdollisia seuraavia korkkareita lähinnä juhlakäyttöön. Mukavuuden haluiset jalkani, kun eivät ole aiemmin tahtoneet tottua korkoihin. Kiitos sinun, nyt jalkani tahtovat alla olevan parin itselleen!! eikö joka naisella nyt ainakin muutamat korkkarit tule olla? Tämä myös pohjustaa tulevaa mekkovalintaa alla..

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vagabond-978/digi-978011-99/

Toinen valintani on ystävänpäivää ajatellen uusi pikkumustamekko illallista varten avopuolisoni kanssa. Olemme varanneet pöydän meille uudesta ravintolasta. Emme ole juurikaan lähikuukausina saaneet nauttia toistemme seurasta illallisen parissa, kun minun päivät ovat venyneet usein uusissa töissä ja puolisoni vielä opiskelee, joten koulumenot ja hänen harrastus (laulu) osuvat melkeinpä aina iltaan, jolloin taas minä olisin kotona enemmän. Joten uusi ihanan viettelevä mekko olisi omiaan ylleni, kun pitkästä aikaa saamme nauttia hyvästä (muiden tekemästä) ruuasta ja toistemme seurasta illallisen parissa.

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/wesc-163/mitzi-woven-dress-163407...

Kolmas valintani kruunaa yllä olevat valinnat: uusi clutch!

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/urban-expression-857/alexis-85701...

Nyt vaan sormet ja varpaat ristiin, että onnetar nappaa nimeni! Nimim. viimeisin voittoni oli yläasteikäisenä 90-luvun alussa Jyrki-ohjelmassa, jolloin voitin Aquan levyn :D

Krissukka
6/393 | 

Ja siis ystävänpäivä on vain yksi päivä muiden päivien joukossa, valitsemani illallisasu sopii muihinkin ihaniin iltoihin :)

Erja Eskelinen
7/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/paprika-754/puffbal-polkadot-dres...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/nelly-shoes-427/himla-427399-46/

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/urban-expression-857/eloise-85701...

Asu olisi itselleni rohkea, koska yleensä pukeuden lähinnä mustaan. Punaiset kengät ja asusteet toisivat ystävänpäivän punaisen säväyksen romanttiseen mekkoon. Kyllä tuossa asussa kelpaisi lähteä ystävänpäivä illalliselle (tai tässä tapauksessa muutenvain romanttiselle illalliselle) miehen kanssa. Mieskin varmaan yllättyisi moisesta asusta, uskoakseni ihan positiivisesti=)

JenniM
8/393 | 

Joudun melko varmasti viettämään ystävänpäivän yksin ja haluan siis hemmotella itseäni ja juhlia sinkkuuttani omin päin. Valitsemani upea pikkumusta, täydelliset rock-tytön korkkarit ja lisänä tyylikäs rannekoru olisivat niin täydellisesti minua ja saisivat minut tuntemaan itseni niin upeaksi, ettei mikään määrä kuhertelevia pareja, pinkkejä sydämiä tai imeliä rakkauslauluja ajaisi minua turhautuneeseen depikseen nykyisestä rakkauden puutteesta vaan muistaisin miten voin hyvin pärjätä yksinkin, ja että Se Oikea tulee kun on aika.

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/stylein-653/faith-dress-653043-14/

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/nelly-shoes-427/deblina-427666-14/

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/j-dauphin-583/amazing-bracelet-58...

Mytty
9/393 | 

Juhlistaisin ystävänpäivää/muita juhlia allaolevilla vaatteilla ja asusteilla. Erityisen päivästä ja kokonaisuudesta tekee se, että olen vihdoinkin laihtunut VUOSIEN yrityksen ja epäonnistumisien jälkeen 10kg jonka vuoksi olo on erityisen hehkeä. :) Tällä hetkellä kaapista ei löydy ihan istuvia juhlavaatteita, kun kaikki ovat hieman liian isoja. Lähden reissuun ystävänpäivästä seuraavana aamuna, joten emme miehen kanssa näe hetkeen sen jälkeen.

mekko: http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/three-little-words-620/halston-dr...

laukku: http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/jeane-blush-396/renata-bag-396157...

kengät: http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vagabond-978/madeira-978012-80/

10/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/fifth-avenue-shoe-repair-1015/gra...

tykkään NIIN paljon !

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/cheap-monday-433/narrow-70s-jeans...

vieläkin uupuu ne täydelliset farkut...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/converse-282/fastbreak-2-leather-...

halleluja.

Vietän näillä näkymin ystävänpäiväni yksin leffojen kanssa. Saattaisi tulla jopa ihana leffailta yksin noissa vaatteissa, oon noita kaikkia jo pitkään kuolannut, mutta ei valitettavasti ole varaa jollen voita lotossa :D

kati
11/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/rules-by-mary-100/skyla-boots-100...

Täydelliset bootsit pelastaisivat kylmän ja talvisen ystävänpäivän, sillä lumessa tarpominen pitkävartisten saappaiden kanssa on kuin kuin ruusuilla tanssimista. Tai näin ainakin veikkaisin, kun en yhtään pitkävartista saapasta omista ja joka aamu tulen kouluun jalat märkinä :)

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/whyred-106/enie-structure-leather...

Ystävänpäivänä minun pitää juosta monessa paikassa ja iso nahkalaukku, johon kaikki tarpeellinen mahtuu, pelastaisi päiväni.

http://nelly.com/fi/vaatteita-miehille/filippa-k-676/cotton-wool-button-...

Haluaisin tehdä ystävänpäivästi maagisen myös rakkaalleni. Ajaton miesten pullover lämmittäisi häntä talven viimassa.

12/393 | 

Järjestetään miehen siskon kanssa yhteiset synttäribileet parin viikon päästä ja samalla juhlistetaan ystävänpäivää, tosin hieman myöhässä. Bileitä suunniteltaessa päädyttiin järjestämään teemabileet ja teeman piti jollain tavalla sopia yhteen ystävänpäivän kanssa. Alkuun teema oli kyllä hieman hakusessa, mutta tulihan se lopulta sieltä. Eli, miehen sisko osaa loihtia ihan hillittömän herkullisia kakkuja. Eräs suosikkini on sisältä rahkainen, mansikkainen ja suussa sulava, päältä sitten violetti ja nätti kuin mikä. Halusin ehdottomasti herkutella juuri tällä kakulla ja siksipä päädyimme valitsemaan teemaksi violetin värin. Miehen siskolle tämä ei ole mikään ongelma. Häneltä kun löytyy violettia taminetta joka lähtöön. Itse olen tälläinen tylsä ja ennen kaikkea VÄRITÖN pukeutuja, on siis sanomattakin selvää, ettei vaatekaapistani löydy mitään violettiin viittaavaakaan. Nyt olisi siis juhlakalu vailla bilemekkoa asusteineen ja vain siksi, että hän haluaa herkutella sillä jumalaisella violetilla kakulla! Valitsisin siis seuraavaa:

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/elise-ryan-555/jewel-band-dress-5...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/max-c-london-930/tyra-bag-756012-39/

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vagabond-978/madeira-978012-14/

Aurora
13/393 | 

Haluan järjestää äidilleni mukavan illan ystävänpäivänä (jos hän on kiireinen, kuten yleensä, niin muuna päivänä joka hänelle sopii). Iltaan kuuluu tekemäni ruoka joka on jotain perinteistä kasvisruokaa. Jälkiruokaa ei sovi unohtaa, teen luultavasti jotain suklaista, esimerkiksi suklaapannacottaa.

Syömisen jälkeen ohjelmassa olisi molempien lempi tekemistä: elokuvan katsomista! Jos ruoka ei ole aiheuttanut totaalista ähkyä suuntaamme elokuvateatteriin, mutta jos olo on laiska niin elokuva vuokrataan ja katsotaan kotisohvalta (luultavasti jälkimmäinen toteutuu meidän kohdallamme). Filmi jonka katsomme voisi olla Away from Her josta molemmat pidämme tai ehkä joku suomalainen elokuva.

Syy miksi haluan järjestää äidilleni tällaisen illan on kiitos siitä, että hän järjestää minulle perinteiset syntymäpäiväjuhlat 11.02.2011. (huom. hauska päivämäärä!) jolloin täytän 21 vuotta. Syy miksi haluaisin pitää illallisen ystävänpäivänä on selvä, äidistäni on tullut minulle tärkeä ystävä äitinä olemisen ohella!

Iltaan sopisi rennot mutta siistit vaatteet kuten seuraavat:

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/one-teaspoon-127/revolution-wrap-...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/by-malene-birger-632/sunset-top-6...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/stylein-653/zukor-pants-653046-14/

14/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/elise-ryan-555/chiffon-dress-with...

Valinta oli vaikea, mutta sain sen tehtyä! Ystävänpäivän aion viettää poikaystäväni kanssa, mutta pukeudun vain ja ainoastaan itseäni varten! Hän rakastaa minua juuri sellaisena kuin olen (tuntuu, että enemmän jopa hupparirönttökuteissa :D), enää ei oo samanlaista meininkiä kuin alussa että hirvee pynttäytyminen ennen treffailua mutta en silti halua lopettaa kauniiksi pukeutumista! En vielä tiedä, mitä tehdään 14.2. mutta tämä mekko sopii sekä illalliselle että bailabailaan!

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/nelly-shoes-427/mountain-pumps-42...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/nelly-accessories-384/long-knot-f...

Supersöpön babydoll-mekon asustaisin näillä pikkuplatokorkkareilla ja korviin ihanat solmukorvikset ja voila! ;)

Linda
15/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/object-691/dia-x-dress-691085-14/

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/rachel-leigh-560/audrey-560007-80/

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/friis-company-180/crash-shoulderb...

Olen laihtunut huomattavasti joten olisi ihanaa laittaa nätti mekko päälle (vanhat mekot on käynyt isoksi) ja kaupanpäälle kivat asusteet. Mies asuu toisella paikkakunnalla, joten olisi kiva yllättää hänetkin. :)

aiida
16/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/angeleye-968/chiffon-sleeve-dress...

Tuo mekko ois ihan loistava kaverin tuleviin läksiäis bileisiin :) En yleensä käytä mitään tuon väristä,mutta jotenki toi mekko tuntuis loistavalta valinnalta.

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/whyred-106/ofelia-suede-shoe-1062...

Nää kengät sitte taas vähä tasapainottais kokonaisuutta ettei tulis liian tyttömäinen(ei olis ollenkaa mun tyyliä:D)

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/whyred-106/jada-nubuck-clutch-106...

noille kaveriks vielä yksinkertainen laukku :)

Tosiaan kaveri muuttaa Saksaan ja läksiäisiä olis tarkotus viettää ens kuussa ja opiskelijabudjetilla ei kauheasti shoppailla ja olis kiva viettää kaverin vikoja bileitä täällä tyylikkäästi,joten tää tulis aivan loistavaan saumaan! :)

jea
17/393 | 

Heippa! Anteeksi nyt kun ei liity tähä postaukseen mutta mistä olet ostanut Mustaa kajalia tamperelaisittain postauksen pitsimekon?

Iina
18/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/rodebjer-802/rio-dress-802015-92/

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/jeane-blush-396/renata-bag-396157...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/rules-by-mary-100/howie-hairband-...

Kokonaisuuden pohjana on upea silkkinen Rodebjerin mekko. Tämä mekko sytyttää ylellisellä materiaalillaan jokaisen naisen (ja miksei miehenkin) sydämet tuleen. Ystävänpäivänä voi suunnata joko elokuvateatteriin tai baariin, ja Jeane Blushin laukkuun mahtuu mukaan kaikki oleellinen, eikä turhia tilpehöörejä tarvita. Söpöä tyttömäisyyttä asuun tuo Rules by Maryn rusettipanta, joka sointuu laukun kanssa hyvin yhteen. Miehistä viis, tärkeintä on se, että itsellä on hyvä ja itsevarma olo ystävänpäivänä! Ja mikäpä sitä itsevarmuutta paremmin nostaakaan kuin ihanat vaatteet, joissa on mukava olla.

Minelli
20/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/filippa-k-676/drapey-knit-tunic-p...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/whyred-106/ofelia-suede-shoe-1062...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/filippa-k-676/fake-fur-coat-67618...

Tässä asussa veisin jatkuvasti reissussa olevan mieheni ulkoilmaillalliselle erittäin romanttiseen pieneen ravintolaan kaupungin sydämessä. Täällä keski-Euroopassa ollaan jo kymmenen lämpöasteen tietämissä, joten ravintoloiden terassit ovat jo auki :)

Koska kuitenkaan vielä ei ole KOVIN lämmintä, pukisin päälleni tämän upean turkin ja alle yksinkertaisen tyylikästä mustaa hopeisilla asusteilla maustettuna.

Nenna
21/393 | 

Itse juhlin ystävänpäivää ystävien kanssa. Sinkkujen ilta tiedossa siis! Olisi hauska yllättää kaverit uudenlaisella tyylillä, kun ovat tottuneet näkemään mut revityissä farkuissa ja ylisuurissa flanellipaidoissa.

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/purple-174/fashion-hat-174062-80/

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/angeleye-968/full-lace-dress-9680...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/converse-282/all-star-light-leath...

Ihanan pitsimekon herkkyyttä korostaisin äijähatulla ja tennareilla. Luulisi että tällä asukokonaisuudella sen yhden erityisenkin sydän sulaisi. :>

sari-62
22/393 | 

Tämä tulee ihan ilman linkkejä:Päälle Carin Westerin beige Nadja long dress(sopii Valentineen,kevääseen ja kesällä Välimeren hiekoille-eikö vaan) ja alle Triuphin retro sensationall dress harmaana ja harmaat African wild hipsterit(ryhtiä,kunnon alusmekko ja vähän villiä salaisuutta alle).Kevään odotusta!

Eww
23/393 | 

Mulla on tulossa ensi maanantaista kiireinen päivä: koulua, vanhojen tanssien kenraalit ja loppupäivän saan toivottavasti viettää poikaystävän syykyssä. Meillä on nimittäin ystävänpäivänä seurustelumme ensimmäinen vuosipäivä, mikä on kyllä aika ylisöpöä;D Sen lisäksi juhlin samana päivänä 18-vuotissynttäreitäni eli aihetta juhlaan - ja juhlavaan pukeutumiseen - löytyy! Itse olen sitä mieltä, että ystävänpäivänä fiilis on tärkein, ei vaaleanpunainen väri ja siksi valitsinkin aika tummat vaatteet. Minkäs sille voi, tykkään mustasta:D Valitsemani mekon ja asusteet vetäisin niskaan sitten viimeistään viikonloppuna vanhojen jatkoille ja synttärikemuihini=)

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/samsøe-samsøe-803/sebora-dress-803042-14/

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vagabond-978/aida-ballerina-97800...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/friis-company-180/slam-bag-small-...

Tuulikki
25/393 | 

Tässä toiveeni:

1.) http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/kling-734/coq-coat-734025-46/

2.)http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/pepe-jeans-175/tea-dress-175168-286/

3.) http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/lily-lolo-224/smoke-eye-kit-22402...

Miksi valitsitte minut voittajaksi?

Lennä ensi viikolla tapaamaan tuoretta poikaystävääni Lontooseen. En halua vaikuttaa tylsältä pikkukaupungin tytöltä, vaan haluan istua metropolin katukuvaan. Tapaan visiitilläni myös poikaystäväni kavereriporukan, joten minulla on tuplapaineet näyttää hyvältä. Tässä ihastuttavassa takissa ja suloisessa mekossa loistaisin Lontoossakin ja meikkipaletilla loihtisin rakkaani yllätykseksi smokey eye -silmät. Toivottavasti valitsitte minut - Pretty please, with sugar on top!

Heli
26/393 | 

Oon tositosi epävarma ulkonäöstäni välillä, varmaan niinku kaikki naiset.ehkä ainoa asia josta pidän itessäni on selkä. En tiiä miksi mut selkä on musta kauneinta mussa:D

siksi tämä mekko: http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/rare-fashion-475/sequin-lace-dres...

plus että siinä on PALJETTEJA!:D paljetit pelastaa huonon päivän. Ne on aina niin ilosia:D ja exät on aina kehunu et oon kaunis jos mulla on avonainen selkä:D joo, exät. kuulostaa vähä pahalta:D

ja oon lyhyt,oon aina halunnu olla joko lyhyempi tai pitempi, niin nämä kengät: http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vagabond-978/madeira-978012-80/

vagabond on paras merkki mitä tiiän. täydelliset jalassa ja pystyy juokseen vaikka maratonin ne jalassa. en toki kyllä kuntoni puolesta juoksis maratonia:DD

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/jeane-blush-396/aspen-leggings-39...

vähä sähäkkyyttä asuun;D

ja miksi nää tekis mun ystävänpäivästä maagisen. jumaleisson, oon täysin ihastunurakastunu ystävääni ja tahon kertoa sen sille ystävänpäivänä ja mun pitää tottakai olla itsevarma ja kaunis. Nyt jo pelottaa. Jostain syystä vaatteet vaan lisää itsevarmuutta.

simajo
27/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/nelly-accessories-384/knot-hairba...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vila-479/calma-tunic-479548-13/

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/rodebjer-802/manzanillo-802030-12/

Näistä saisi yhdistettyä ihanan romanttisen hippitytön asun, joka ehdottomasti enteilee jo kevättä! Aikakaudesta ei voi erehtyä: tämä asu vie ajatukset kukkeaan 60-lukuun, mikä sopii hyvin ystävänpäivän ajatukseen rajattomasta rakkaudesta. Tämän asun kanssa hiukset saavat olla söpösti pörröllään ja luonnollinen nassu ei paljon meikkiä kaipaa. Jos kevätaurinko saa poskipäille aikaan pari pisamaa, aina parempi! :) Tässä asussa mahtavaa myös on, että kaikki osaset ovat yhdisteltävissä monenlaisiin juttuihin. <3

28/393 | 

Oi vitsi mikä arvonta! Tässä ois mun unelmakokonaisuus. Ei ehkä värikkäin, mutta mun mittapuulla tosi tyttömäinen, mikä sopii paremmin ku hyvin ystävänpäivään!:) Eikä silti tarvii tinkiä omasta tyylistä! Tässäpä nämä linkit ja vähän perusteluja:

Jeane Blushin Debora Tunic:

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/jeane-blush-396/debora-tunic-3962...

Siis kuinka ihana voi tunika olla? Ihana kuosi, ihana malli ja nuo paljaat olkapäät, ah! Hienovaraisen hot, sanoisin minä:D Ja täydellinen.

Friis & Co:n Murray-laukku:

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/friis-company-180/murray-shoulder...

Koska tunika on tyyliltään ehkä vähän boho, myös isompi, vähän vintage-tyylinen laukku sopii mun mielestä kokonaisuuteen ku nenä päähän!

Nelly Shoes Bielawa wedget:

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/nelly-shoes-427/bielawa-427000-14/

Tarviiko näitä perustella? Sopii yhteen sekä laukun että tunikan kanssa ja noin ylipäänsä kaiken muunkin kanssa mitä meikäläisen kaapista löytyy!:D

sonja
29/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/fifth-avenue-shoe-repair-1015/ups...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/sisters-point-913/luna-pants-9130...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/filippa-k-676/wool-linen-poncho-c...

ihana kisa!

allekirjoittaneella alkaa maaliskuussa armoton pänttääminen kevään pääsykokeisiin, joihin panostaakseni olen eronnut työstäni. Ilman töitä on itsensä hemmottelu ennen lukuhelvetin alkamista melko hankalaa, mutta ystävänpäivänä on päätetty järjestää mukavampaa ohjelmaa. Ystävänpäivänä nimittäin juhlitaan sen itsensä lisäksi myös allekirjoittaneen viimeistä työpäivää! Skumppa aukeaa heti liikkeen ovien mentyä lukkoon ja siitä suunnataan aivan mahtavalla ystäväporukalla juhlapaikkaan, joka on ystävien järjestämä ja minulle vielä salaisuus.

Valitsemani asu olisi kaunis ystävänpäivänä, mutta oikeastaan vaatteet valitsin toiveikkaana ensi syksyä ajatellen, toivoen, että niissä pääsisin silloin yliopiston käytävillä vaeltamaan. Käytännöllisiä ja kauniita, juuri sellaisia, joissa voisin kuvitella asuvani vuoden ympäri :)

kultakutri
30/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vila-479/darrol-corsage-dress-479...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/mini-for-many-941/boot-clown-pate...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/jfr-894/modern-hand-jewellery-894...

Voih, jospa voittaisinkin tämän palkinnon. Asiahan on siis niin, että tämä ystävänpäivä taitaa mennä melko yksinäisissä merkeissä, sillä paras ystäväni asuu toisella puolella Suomea eikä minulta omaa kultaakaan vielä löydy. Valitsemani pinkki mekko päällä tuntisin itseni itsevarmaksi ja ehkä voisin hurmata ihastukseni, jotta ensi vuonna minullakin olisi kulta :D sounds like a masterplan!

Kengiksi valitsin turvalliset matalapohjaiset kengät, jotta enkirjaimellisesti ryssisi hommaa ja tuo käsikoru on aivan jumalainen, se tuo asuun mukavasti sähinää. :))

LipLap
31/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/triumph-967/lace-sensation-bodydr...

SE juhlapuvun perusta.

Uskomattoman upea VÄRI. Ja malli. Kelpaisi astella isännän kanssa 10-vuotishääpäivää juhlistamaan kesällä <3 Jossakin aivan muussa värissä kuin mustassa, kyllä nämä vuodet ovat värikkäitä olleet, ja se saa näkyä muillekin. Rakastan.

Ja sitten viime silaus:

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/nelly-shoes-427/zhob-427672-23/

Todellakin toimii yhteen mekon kanssa, ripaus glamouria.

Yhdessä nämä 3 näyttävät sekä rakkaalle siipalleni että muulle maailmalle, että suhteemme ei kestäessäänkään ole menettänyt niin kauneuttaan kuin väriäänkään. Ja ei, yhdessä pysyminen ei todella tarkoita sitä, ettei enää tarvitse panostaa toisen miellyttämiseen.

32/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/rules-by-mary-100/howie-hairband-...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/sisters-point-913/neo-dress-91306...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/nellyshoes-427/matsumoto-3-427573...

Ylläolevan yhdistelmän valitsin siksi, koska tahdon asuuni söpöyttä, romantiikkaa, ripauksen metallia ja rockia sekä omaa persoonaani. Asuvalintani sopisi niin illanviettoon niin ystävien kuin oman kihlatun kanssa, ja jokainen kappale asussa tulisi ystävänpäivän jälkeen kulutettua puhki. Se seikka taasen kertoo ainoastaan siitä, että tiedän tyylini ja rakastan yllättäviä yhdistelmiä. ;)

Samaa asukokonaisuutta voisin myöhemmin käyttää myös ystävieni häissä!

eee
33/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/nelly-shoes-427/adolpha-427501-14/

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/cheap-monday-433/narrow-70s-jeans...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/ichi-142/tui-jacket-142531-14/

tää ois ihana asu ku käy kavereiden kans syömässä !

tykkään tän yksinkertaisuudesta ja että tätä voi käyttää kuin myös sit treffeillä ja arkioloissa. Muutenki kaikki asun osat tulis erikseen jo erittäin käytännöllisiksi kevättä ajatellen. Tykkääään!

Friida
34/393 | 

Sydämiä ja hattaroita. Hempeää pinkkiä ja rakkauden tunnustuksia.

Ystävänpäivänä jos joskus on sallittua, ellei jopa suotavaa pukeutua herkästi ja hempeästi. Ystävänpäivän juhlissa pitää

helmojen hulmuta,

( http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/angeleye-968/rose-chiffon-dress-9... )

hiusten liehua

( http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/svensk-450/pim-450015-14/ )

ja korkojen kopista.

( http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/friis-company-180/edma-180565-14/ )

Tanssia jalkansa irti maasta, nauraa ystävän kaulassa, unelmoida rakkaan kainalossa. Unohtaa pimeys ja kylmyys, ajatella hetken aikaa vain vaaleanpunaisia ajatuksia. Sitä on ystävänpäivä parhaimmillaan, ja kuten joka tyttö tietää, kevyt olo kulkee käsi kädessä kevyen asun kanssa. Siksi valitsisin juuri tämän kokonaisuuden ystävänpäiväjuhliini.

sohvi
35/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/three-little-words-620/halston-dr...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/sisters-point-913/adam-10-pants-9...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/friis-company-180/slam-weekend-ba...

piti numeroida nuo että voin antaa Yksinkertaisuudessaan noista vaatteista, rakastuin noihin kaikkiin ja ne ovat aivan mun tyylisiä!

Mulle ystävänpäivä on aina ennen ollut jotenkin tosi ankea, kavereita mulla ei oikein ole ollut ja jos on ollutkin niin ei niinkään läheisiä. Nyt onneksi uskaltauduin vuoden vaihteen jälkeen kipittää paikalliselle salille ja kappas tutustuin uusiin ihmisiin! Jopa oma kulta löytyi salilta ja hänen kanssaan vietänkin ystävänpäivää rentoutuen romanttisten leffojen maailmaan :)

Milka
36/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/whyred-106/lora-laser-lace-106164...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/paprika-754/strappy-floral-puff-d...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/selected-femme-796/violane-knit-c...

Yhdistelemällä rentoa kukkakuosia, hienostunutta satiinia ja säväkkää kuvioitua liilaa erottuisin edukseni massasta ja raikkaan kukkaisella kokonaisuudella saisin kevättä rintaan meille molemmille. Keväästä ja kesästä on sallittua jo haaveilla! Asustus olisi rennon viettelevä ja tässä kokonaisuudessa tuntisin itseni taatusti itsevarmaksi ja viehättäväksi kun yhdistäisin omasta vaatekaapistani täydellisesti mätsäävät liilat korkokengät, sekä harmaidensävyyn sopivan hatun.

Maui
37/393 | 

Emme vietä tänä vuonna ystävänpäiväämuiden kiireiden takia, mutta olen suunnitelut poikaystävälleni yllätysjuhlat hänen syntymäpäiväkseen (helmikuun lopussa). Bileissä asu saisi olla juhlava, mutta se ei kuitenkaan saa paljastaa ettemme olekaan menossa syömään vanhempieni luokse vaan juhlimaan hieman railakkaammin ystäviemme kanssa.

Siksi siis tämä ihana tunika, juhlava mutta täysin minun tyyliini sopiva.

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vila-479/palona-tunic-479503-14/

Seuraksi laittaisin nämä kengät, ne tekevät asusta hieman arkisemman, mikä sopii hyvin tilanteeseen.

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/gardenia-872/gardenia-crazy-87201...

Ja lopuksi suihkaus Jennifer Anistonin uutta tuoksua, johon poikaystäväni ihastui, mutta jota en kuitenkaan raaskinut ostaa vielä itse.

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/jennifer-aniston-1003/jennifer-an...

Janina
38/393 | 

Ihana kilpailu! Jos saisin ihan itse päättää, niin ystävänpäivänä pukeutuisin näihin:

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/gestuz-143/globe-dress-143150-81/

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/sams%C3%B8e-sams%C3%B8e-803/svala...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/sugarfree-shoes-928/edith-928012-14/

Maximekko siksi, että en omista vielä ainuttakaan ja se on ihan must have! Siihen kaveriksi ihana nahkainen valuva takki rentoa rokkifiilistä tuomaan ja jalkaan tietty korot! Näissä vetimissä ystävänpäivästä tulisi aivan varmasti unohtumaton! Uuu-uuu!! Mitä herkkuja! :P

Ankkuli
39/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/paprika-754/velvet-bow-back-dress...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/nelly-shoes-427/deblina-427666-14/

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/jenny-widing-100283/jenny-clutch-...

Näistä koottu asukokonaisuus itseni yllä, voin vaan kuvitella miten leveä hymy poikaystäväni naamalle tulisi kun hän nämä näkisi, mies ei menaa pysyä pöksyissä jos on jotain punaista yllä, pikkumekoista verkkahousuihin. 14. päivä on meillä merkkipäivä, mikä antaa vielä enemmän syytä juhlia. Poikakaverini kärsii armeijassa nyt jo seitsemännettä kuukautta, joten tänä vuonna on mun vuoro suunnitella meidän ystävänpäivä. Ohjelmaan kuuluu ainakin luisteleminen (kliseisesti niinkuin jokaisessa romanttisessa elokuvassa:)) ja illalla hienossa ravintolassa syöminen ja jonnekkin jatkoille lähteminen, ja tuo asukokonaisuus olisi aivan täydellinen niihin tarkoituksiin! Lisäisin siihen vielä mehukkaan punaiset huulet :)

Kiitokset kilpailusta!

Ystis
40/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/diesel-215/delgy-dress-215187-39/

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/ichi-142/sigi-jacket-142480-80/

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/gardenia-872/gardenia-4896b-vitel...

Ystävänpäivä merkitsee minulle juuri nimenomaan ystävien kanssa vietettävää laatuaikaa. Kihlattuni kanssa voimme viettää romanttisia kynttiläillallisia ihan vain arkisin kotonakin... :)

Tuleva ystävänpäivä tuo iloa kun isolla ystäväporukalla menemme illastamaan ravintolaan. Mutta illasta tulee myös haikea, koska tapaaminen on "läksiäiset" yhdelle meistä (parhaalle ystävälleni), hänen lähtiessään ulkomaille töihin.

Valitsemani mekko on juuri sitä mitä haluaisin ystävänpäivänä käyttää; pirteä, värikäs ja rento.

Myöskään keskellä talvea ei sovi unohtaa lämmintä takkia! (Olen kova vilustumaan!)

Ja asun kruunaa ihanat korkkarit, pienillä jujuilla (vetoketjut). Jos jollain haluan leikitellä asuissani, se on kengät! <3

Jenni
42/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/sisters-point-913/bet-dress-91305...

Vaatekaapistani puuttuu se kuuluisa ja monikäyttöinen pikkumusta ja tuo kyseinen Sisters Pointin mekko täyttäisi sen tyhjiön mainiosti.

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/calvin-klein-170/seductive-thong-...

Calvin Kleinin laadukkaat alusvaatteet kruunaisivat asukokonaisuuden ja olisivat mukavaa vaihtelua ainaisille Henkkamaukan alusvaatteille.

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vagabond-978/aida-tie-ballerina-9...

Korkkarien sijaan valitsisin hyvälaatuiset ballerinat.

Tämän asukokonaisuuden valitsisin ystävänpäivänä pidettävään tyttöjeniltaan :)

Janita
43/393 | 

Ystävänpäivä on vuoden vaaleanpunaisin päivä, mutta kuinka moni silti valitseekaan vaaleanpunaisen rimpsumekon sijaan tylsän mustan jakkupuvun. Jos on aihetta pukeutua ja vielä pienenpieni oikeus näyttää erilaiselta kuin niinä muuna 360 päivänä vuodessa niin miksei tilannetta käytettäisi hyödyksi?

Koska ystävänpäivään kuuluu vaalenpunaisen ohella myös ylttiömäinen söpöily (ja söpöily on yhtäkuin paljon ripmsua) valitsin mekoksi tämän Vender Vanessan uskomattoman luomuksen

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/m-by-m-688/vender-vanessa-top-688...

Ja mitä olisikaan nainen ilman korkokenkiä ystävänpäivänä? ;)

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/rare-fashion-475/sachiko-rare-475...

Tämä kalkkilaivan kapteeni nauttisi myös paljon rusketuksesta(mikä kuuluu tottakai ystävänpäivään) ja ilman ihosyöpiä ymv se hoituisi tällä itseruskettavalla:

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/hawaiian-tropic-371/sun-dial-self...

Ystävänpäiväsuunnitelmia ei vielä ole lyöty lukkoon! Tyttökavereiden kanssa tulee todennäköisesti iltaa vietettyä jos mistään ei ystäväänpäivään mennessä liidä prinssiä valkoisella ratsulla, ja jos ei niin eiköhän tällä asulla saada katse jos useampikin :)

WootWoot
44/393 | 

Omat valinnat tekisivät ystävänpäivästäni maagisen sen takia että parempi puoliskoni on Suomen armeijan palveluksessa vielä hyvin pitkään, joten yhteistä aikaa on todella vähän, ja nyt sattuu niin hyvä tuuri että poika olisi lomilla vielä ystävänpäivän. Siispä olisi mahtavaa että voisi pukea päälle vähän jotain hienompaa kuin normi arkivaatteet.

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/g-star-745/ocean-skinny-jeans-wom...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/m-by-m-688/gunni-topp-688055-133/

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/friis-company-180/slam-weekend-ba...

Laukku mukana ihan vain sen takia että luulisi siihen mahtuvan kaikki mitä tyttö tarvitsee viikonlopun viettoon poikaystävän kämpillä. (I wish!)

46/393 | 

Mekko:

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vero-moda-631/keen-flounce-short-...

Laukku:

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/rules-by-mary-100/donna-bag-10022...

Miehelle lahjaksi:

http://nelly.com/fi/vaatteita-miehille/wesc-163/icon-stripe-163360-14/

Nämä vaatteet tekisivät ystävänpäivästäni mielettömän upean siksi, että voisin viedä miehen pakoon arkea. Hemmottelisin häntä viemällä hänet syömään ja ehkä mahdollisesti johonkin valokuvausnäyttelyyn tai katsomaan jotakin äijien elokuvaa. Näyttäisin kerrankin uskomattoman nätiltä sievässä mekossa ja uudessa laukussa - ja tietenkin tuntisin oloni upeaksi, koska olisin saanut uudet vaatteet.

Lisäksi viimeisellä tuotteella pääsisin hemmottelemaan miestä. Mies on tavallinen huppari + t-paita + farkut -jantteri. Meni ehkä vähän aikaa tajuta tämä ja ostin miehelle liian erikoisia vaatteita, jotka jäivät käyttämättä. Huppari olisi kuitenkin varmasti miehen makuun ja hän ilostuisi kovasti vaimolta saadusta lahjasta.

Palkinto mahdollistaisi hyvin pienen arjen romantiikan, kun voisi lähteä treffeille sitten, kun palkinto saapuisi perille. :)

Anni
47/393 | 

Mä yhditelisin tämän topin http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/m-by-m-688/gunni-topp-688055-133/ näihin housuihin http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/only-basic-833/ultimateexclusive-... ja lisäisin päälle lämmikkeeksi vielä tämän villatakin.

Itsellä kyllä ystävänpäivä menee muuttaessa ja mrsa-näytteitä antaessa. Vaihtoon lähtemisen riemut :l Ei sillä että poikaystävä muutenkaan muistaisi koko päivää. Tai ymmärtäisi sen pointtia :D

Leenaa
48/393 | 

Haluaisin tämän kokonaisuuden itselleni, koska emme ehtineet juhlia kaksi kuukautta taakse päin vuosipäiväämme, ja nyt helmikuussa koittaa kihlajaisvuosipäivä. Haluan tämän olevan erityistä, herkkää ja voi.. rakkaushöpötystä! ja mikä muukaan piristäisi olemustani kauneimmiten, kuin täydellinen vaatetus :)

En ole missään vaiheessa sopinut olkaimettomiin mekkoihin tai toppeihin, ja nyt blogeista ja lehdistä luettuani alusvaatteiden tärkeydestä päädyin etsimään oikeasti istuvia rintaliivejä.

Tämä kyseinen setti olisi erilainen mitä päälläni Hän on nähnyt ja varmasti mukava iltaa istuessa :)

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/wonderbra-690/ultimate-strapless-...

Miekkonen pitää rokkaripuolestani ja itse pidän kauniista, romanttisista mekoista. Mikäpä tämän parempi vaihtoehto:

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/jarlo-782/ivy-782021-14/

Ehdin jo suunnitella asusteita mekon ympärille ja muistin vanhat korvakoruni, jotka sopisivat piristykseksi ja väritykseksi kokonaisuuteen, mutta tajusin värin olevan ehkä kaukaa haettu ajateltuna kenkiä. Koitin ensin hakea väritykseen sopivia laukkuja ja jo hiukan epätoivoisena kurkistin kenkätarjontaa. Tämä on ehkä mieluisin juhla-asu, jota olen koskaan koonnut, koska löysin kengät mätsäämään VANHOIHIN korvakoruihin:

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/nelly-shoes-427/mountain-pumps-42...

Jään haaveilemaan ;)

tiida
50/393 | 

Haluan juhlistaa ystävänpäivää poikaystäväni kanssa, ja meille tulee 16.2 puolitoista vuotta täyteen. Hänellä on viimein pitempi loma intistä, joten haluan päivästä todella muistettavan! Hän on saanut minut kaikkien vaikeuksien, kuten masennuksen, epävarmuuden, perhevaikeuksien ja huonon itsetunnon yli ja tehnyt minusta itsevarmemman ja paremman ihmisen. Hän on saanut minut tuntemaan itseni tärkeäksi ja kauniiksi. Näillä näkymin muutamme yhteen jo tänä vuonna, josta olen hyvin innoissani. Haluaisin siis juhlistaa niin ystävänpäivää kuin merkkipäiväämme, ja näyttää upealta niin hänen kuin omissakin silmissäni! Ja vaikka vaatteet eivät saapuisikaan ajoissa, on pian poikaystävän synttärit, joten voin jättää tälläytymisen myös sinne. :)

Tämä mekko on kaunis ja kuosi on minulle hyvin mieleinen, etenkin kauniin pinkin värinsä kanssa, joka sopisi hyvin ystävänpäivä mekoksi! Se toisi minulle myös lisää itsevarmuutta, kun en mekkoja kovin usein uskalla käyttää, vaikka rakastankin niitä.:) : http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/rare-fashion-475/leopard-mesh-dre...

Ja koska täydellinen mekko tarvitsee kengät: http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/nelly-shoes-427/deblina-427666-14/ Nämä kengät toisivat tyyliin silauksen rock-henkisyyttä jota suosin musiikin lisäksi myös pukeutumisessani ja korkeat korot näyttävät niiiin hyviltä, ja sinä olet inspannut minua kiinnostumaan niistä:) Minun tulisi kävellä muutenkin enemmän korkkareissa, sillä se voisi vielä auttaa selkäparkaani suoristumaan..

Ja sitten vielä juhlallinen bolerontapainen, joka lämmittäisi tämän vilukissan hartioita, kun kerran vielä talven puolella ollaan :

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vero-moda-631/countess-3-4-bolero...

Näistä syntyisi täydellinen, minun tyylinen asu, jota taatusti käyttäisin useammin kuin kerran! :)

Mau
51/393 | 

Ah, olipa ihanaa virtuaalista ikkunashoppailua! Nämä seuraavat kolme tuotetta tekisivät omasta ystävänpäivästäni maagisen (vaikkakin sitten hieman myöhästyneenä):

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/ted-baker-128/scuto-128088-13/

Ensimmäisenä ihanan herkkä, valkoinen söpö mekko, joka sopisi ystävänpäivään tosi nätisti.

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/jeffrey-campbell-905/wrecker-shoe...

Nämä kengät puolestaan veisivät liiallisen söpöilyn pois ja toisivat hieman rock -henkeä asuun - ja tietysti aina yhtä piristävää lisäpituutta myös :)

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/friis-company-180/flow-bag-180927...

Ja sitten noita suht rockeja kenkiä vielä tasapainottamaan mummolaa henkivä vanhanaikainen laukku, jonne mahtuisi myös ystävänpäivälahja poikaystävälle ;-)

Epäilen, että nämä kolme yhdessä toisivat minulle todella, todella maagisen ystävänpäivän. Vienona toiveena olisi että kerrankin tänä vuonna poikaystäväni muistaisi ystävänpäivän ilman "pakottamista" (hienoista vihjailua tyyliin "kulta, muistatkos mikä päivä viikon päästä on.."), mutta jos ei näin käy, niin nämä lohduttaisivat vielä kuitenkin hieman :) No ookoo, ehkä enemmänkin kuin hieman ts. kiljuisin onnesta!

Lisäksi päätin uutena vuotena alkaa vuoden (!) kestävään ostolakkoon jota en itsepäisyyttäni vaan kykene rikkomaan. Näiden saaminen auttaisi naista mäessä ettei tarvitsisi itse sortua tilailemaan (ikävä kyllä linkittämäni ihanuudet ovat heti-tänne-mulle-nyt -tasoa) ;-)

nipanapa
52/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/motel-604/marcia-dress-604082-162/

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/calvin-klein-170/seductive-thong-...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/filippa-k-676/bella-laced-bootie-...

Kaunis mekko, hyvät alusvaatteet ja ihanat kengät on lyömätön kombo!

Ja syy miksi just mun tulisi voittaa, on tietenkin se että tää on eka ystävänpäivä kun mä en ole kyyninen sinkku! Nykyinen seurustelusuhde on tehnyt musta, entisestä kaiken söpöilyn ja seurustelun vihaajasta ihan kamalan nynnyn ja mikä parasta/pahinta: mua ei edes hävetä. Oon ihan mielelläni ällöttävä ja rakastunut. Parasta ois tietysti olla ällöttävän rakastunut ja tyylikäs (päivästä riippumatta), eli toivottavasti voitto osuu kohdalle!

mummeli
53/393 | 

Jalkaan laittaisin

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vagabond-978/aida-ballerina-97800...

--> Kiitos halppiskengät vaivaisen luista (jo parikymppisenä), niiden takia melkein koko kenkulivarasto uusiksi (hyvästi kaikki rakkaus kengät, joiden pitäminen on yhtä tuskaa) ja nää ois ehdoton valinta ens kesälle. Muokkaantuu jalassa ihanan mukaviksi töppösiksi super ihana tiukka mekko ballerinojen seuraksi. Mitä lyhempi mekko, sitä matalemmat korot :)

Ja ettei olla liian paljastavia

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/ichi-142/tott-jacket-142492-14/

--> täytyy tunustaa, että tämän vaatekappaleen kohdalla on suuri aukko vaatekaapissani. Tämä olisi ihana myös farkkujen kanssa! <3

Asu olisi ihanan naisellinen, mutta kuitenkin hiukan asiallinen. Lisäisin asuun omasta korulippaasta hopeiset korut ja jonkun kivan pikku laukun ja menoksi ;)

KristaJenniina
54/393 | 

Yksinkertaisesti maagista ja klassista; musta takki, punaiset kengät ja suloiset alusvaatteet.

Näistä on unohtumaton ystävänpäivä tehty: http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/fifth-avenue-shoe-repair-1015/ups...,

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/hanky-panky-182/mini-hearts-brale...,

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/nelly-shoes-427/julissa-427520-46/

Lisäksi, vaaleat hiukset söpösti sotkussa ja punatut huulet.

Luulisi, että mies muistelisi ensimmäistä ystävänpäivää aviopuolisoina vielä pitkään =)

Helinä
55/393 | 

Itse valitsisin ystävänpäiväasuni ihanaa miesystävääni ajatellen, koska hän muistaa aina kommentoida ja kehua omia asuvalintojani :) On kivaa laittautua, kun tietää että se ilahduttaa myös toista. Näissä sopii lähteä yhdessä niin lounaalle kuin rokkikeikallekin, fiiliksen mukaan.

Paidaksi pääkalloa

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/one-teaspoon-127/scull-face-unwri...

Alaosaksi aina seksikäs kynähame ;)

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/jeane-blush-396/alicia-penn-skirt...

Ja pisteeksi i:n päälle tämä "pilotintappokoru"

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/j-dauphin-583/i-could-kill-the-pi...

Kengiksi omat, rakkaat ja tyyliin sopivat maiharit, joihin kuulin myös miehen minussa ensimmäiseksi ihastuneen :D

mild
56/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/rare-fashion-475/claire-rare-4753... (36)

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/pilgrim-900/heart-necklace-900303...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/friis-company-180/slam-weekend-ba...

Olen seurustellut poikaystäväni kanssa ensi ystävänpäivänä 14.2 tasan vuoden verran ja mielestäni se jos mikä tekee ystävänpäivästä minulle kenties tärkeimmän päivän koko vuonna! Valitsemani tuotteet olisivat osana tätä tärkeää päivääni omalla merkityksellisellä tavallaan luomassa tunnelmaa kavereitteni ja kultani ohella!

Ensinnäkin aivan ihana sydänkoru kaulalla muistuttaisi minua rakkaudesta poikkistani ja tietysti kavereitanikin kohtaan! Vuosi sitten aloin käyttää yhtä toista sydänkorua ja olen nyt käyttänyt sitä vuoden verran ja mielestäni olisi hauska idea vaihtaa sydän toiseen sen kunniaksi, että seurustelussani alkaa toinen, toivottavasti yhtä ihana vuosi!

Korkokengät olisivat aivan täydelliset eivät vain upean ulkonäkönsä vuoksi vaan myös siksi, että poikaystävän pussailu olisi korkojen ansiosta rutkasti helpompaa ilman että hänen tarvitsisi koko ajan kyykistellä pituuseromme vuoksi;)

Upea ja käytännöllinen laukku olisi sitten luultavasti myöhästynyt lahja siskolleni (joka on myös yksi parhaista ystävistäni), jolla on juuri ollut syntymäpäivät!

missJ
57/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/honor-gold-937/one-side-frill-dre...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/sugarfree-shoes-928/joyce-928005-14/

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/max-c-london-930/cora-bag-756010-80/

miehelleni ja mulle tulee ystävänpäivänä 9. yhteistä vuotta täyteen <3 sitä jos mitä on syytä juhlia. Kyseissä asussa tuntisin oloni varmasti viehättäväksi ja kauniiksi, tuskin jäisin mieheltänikään huomaamatta.

kemmuru
58/393 | 

Tein poikaystäväni kanssa sopimuksen,että hän saa koota asusteet, jotka hän haluaisi nähdä päälläni. Olen itse asiassa erittäin tyytyväinen hänen valintoihinsa, ehkä olisin itsekin päätynyt samoihin! :D

1. http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/elise-ryan-555/rihanna-dress-5550...

"Koska mielestäni tämä mekko on sopivan seksikäs mutta silti söpö, olisi oivallinen itsetunnon kohottaja rouvalleni, ja varsinainen silmänilo minulle"

2. http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/wonderbra-690/ultimate-strapless-...

"Pitääkö näitä perustella sen kummemmin :D"

3. http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/rare-fashion-475/tristan-rare-475...

"Tottakai kaunis mekko tarvitsee rinnalleen kauniit kengät! En juurikaan ole nähnyt tyttöystäväni kävelevän korkokengissä, olisi mukavaa nähdä hänen jaloissaan muutkin kuin treenilenkkarit! Siksi nämä vaatteet tekisivät illasta onnistuneen ja ikimuistoisen :) Ja tämän arvonnan myöhästyminen on loistava juttu, olisi mahtavaa "unohtaa ystävänpäivä" ja yllättää hänet myöhemmin -toivottavasti positiivisesti! Toivottavasti vaatteet eivät ole ihan kamala yhdistelmä!"

LauraHoo
59/393 | 

Tänä ystävänpäivänä aion ottaa komennon itselleni ja taluttaa mieheni kädestä pitäen kynttiläillalliselle. En aio vaivata päätäni pohtimalla onko tänä vuonna odotettavissa jotakin romanttista elettä vai ei, teen itse aloitteen ja rakkautta on taatusti luvassa! Juuri tämä asukokonaisuus auttaa minua romantiikan tavoittelussa - punainen pitsiunelma yhdessä upeiden asusteiden kanssa ei yksinkertaisesti voi olla väärä valinta! Onnistuneeseen ystävänpäivään minut siivittävät:

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/ida-sjöstedt-402/florian-lace-dress-402039-46/

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/nelly-shoes-427/mountain-pumps-42...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vila-479/rosalyn-leather-clutch-4...

Olivia
60/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/jeane-blush-396/tilly-dress-39621...

Yläosaksi menisi ehdottomasti musta pitsimekko, jossa on aivan ihastuttavat "liehuavat" hihat. Aivan ehdottomasti tasan minun tyyliseni ja kaiken lisäksi monikäyttöinen! Tämä menisi juhlissa sukkahousujen ja korkojen kanssa ja näyttäisi upealta. Mekko sopisi myös täydellisesti kesäillan juhliin huolettomien ja kesää uhkuvien, sirojen ja söpöjen ballerinojen ja kesäisen sotkunutturan kanssa, ja kun ilta viilenee, sen päälle voisi heittää vaikka täydellisen mustan, yksinkertaisen nahkajakun joka asustaa vaatekaapissani. Kelpaisi sellaisenaan myös vaikka pikkujouluihin yksinkertaisten mustien korkokenkien kanssa, tai vaihtoehtoisesti ruskeiden, kulutetunnäköisten maihareiden seurana. Värikkäät ja hauskat kumpparit toisivat myös kivaa kontrastia sateisena päivänä!

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/filippa-k-676/bella-laced-bootie-...

Pitkään haaveilemani Filippa K:n mustat nahkakiilakorot nauhoineen sopisivat hyvin viileisiin talvi-iltoihin. Talvella naisellisuuteni ei ole kukkeimmillaan, joten yltiönaisellisen pitsimekon seuraksi valitsisin ystävänpäiväjuhliin - ja muihin talven pippaloihin - kylläkin naiselliset, mutta kuitenkin jotain maskuliistakin elementtiä sisältävät korot. Musta on aina tyylikäs ja sopii kaiken kanssa, joten näitä yhdistelisin muihinkin vaatekappailesiin, kuten mustaan korkeavyötäröiseen hameeseen ja mielenkiintoiseen yläosaan.

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vila-479/jean-hood-jacket-479561-12/

Vilan hempeänvärinen takki jättihuppuineen pääsisi yöllä lämmittämään, kun on aika lähteä kotiin. Jättimäisen hupun suojiin olisi hyvä piilottaa päänsä lumisateelta ja katseilta sotkematta silti tukkaansa. Vaikka takkia ei olekaan tarkoitettu talvipakkasille, se olisi omiaan lyhyille happihypyille ja lyhyelle matkalle sisältä autoon ja kotiin. Vaalea väri piristäisi muuten kokonaan mustaa kokonaisuutta, ja toisi siihen lempeää naisellisuutta, joka sopii erinomaisesti ystävänpäivään. Hupun suojiin on hyvä piilouttaa kainoutensa myös silloin, kun ystävänpäivän ilta taittuu salaperäiseksi yöksi, joka on täynnä vihjailevaa, kevyttä rakkautta.

Tässä asukokonaisuudessa tuntisin oloni itsevarmaksi ja mikä parempaa, täysin itsekseni! Kaunis, naisellinen mekko, upeat kiilakorkonilkkurit ja romanttinen takki olisivat omiaan koristamaan minun ystävänpäivääni. Parasta kokonaisuudessa on kuitenkin se, että kaikki sen osat toimivat myös erikseen yhdistettyinä muihin vaatteisiini, ja ne kaikki voi yhdistää myös arkisempiin vaatteisiin lisäämään niihin hohtoa!

Janni
61/393 | 

Ystävänpäivänä olisi tarkoitus mennä ihanan poikaystäväni kanssa vihdoin kihloihin. Olen etsinyt täydellistä sormusta itselleni ja täydellinen asu kruunaisi illan. Ihana mekko, täydelliset kengät ja laukku, johon mahtuu tavaraa yhden hotelliyön verran.

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/lipsy-415/columbia-dress-415092-80/

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/diesel-215/cubism-picabia-sandal-...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/friis-company-180/steetwise-weeke...

nne
62/393 | 

Valitsin alla olevat tuotteet siksi, että ne ovat minun tyyliseni ja tuntisin itseni nätiksi niissä. :) Asukokonaisuutta voisi käyttää hyvin ystävänpäivän riennoissa, mutta vaikkeivät ne kerkeäisikään ystävänpäiväksi, niille tulisi ehdottomasti käyttöä muulloinkin! Poikaystäväni täyttää pian pyöreitä, joten niihin juhliin asu sopisi täydellisesti ja voin jo kuvitella tuon täydellisen. Voin myös kuvitella jo tuon mekon päälleni kesällä, kun vietän ihania hetkiä kavereideni kanssa.

Ja olisivathan nuo kaikki opiskelijalle aika mahtava ystävänpäivälahja. ;)

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vila-479/calma-tunic-479548-13/

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vagabond-978/digi-978011-99/

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/nypd-996/nypd-julie-bag-996002-295/

Audrey-
63/393 | 

Ystävänpäivänä saan vihdoin ansaitun vapaaillan kotiäitiydestä. Suunnitelmassa olisi illastaa ravintolasssa rakkaan ystäväni kanssa ja nauttia hyvästä ruoasta. Asuksi valitsisin herkän vaaleanpunaisen satiinitopin

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/dagmar-576/frida-top-576064-133/

ja yhdistäisin sen kapeisiin farkkuihin. http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/by-malene-birger-632/kvartane-jea...

ja jalkaan sujahtaisivat sopivasti rokkia tuovat nilkkurit http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/nelly-shoes-427/deblina-427666-14/

Asu on rento ravintolaillalliselle, mutta valitsin sen koska se päällä voi huoletta jatkaa illanviettoa drinkkien ja tanssimisen merkeissä ystäväporukalla.

Siitä se täydellinen ystävänpäivä koostuu!

ElinaU.
65/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/nelly-shoes-427/lamia-427589-121/

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vero-moda-631/polly-new-knee-dres...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/urban-expression-857/rinaldi-8570...

Korkokengät ovat utopiaa minulle, mutta poikaystäväni varmasti yllättyisi jos ne päällä näkisi:) mekko näyttää mukavalta, ei liian vartalonmyötäinen näin vähän muodokaammalle neidille:) ja söpö laukku kruunaa kokonaissuden:)

siiri
66/393 | 

En yleensä juhli ystävänpäivää, mutta tänä vuonna on mun ja elämän miehen ensimmäinen ystävänpäivä yhdessä ja mennään tapahtumaan, joka oli myös viime vuonna, mutta mihin mä en päässyt koska asuin vielä ulkomailla, ja muistan kuinka surkeana olin. (maailmanennätyspitkä virke)

siksi tänä vuonna olisi ihan päästä talvitapahtuman jälkeen juhlimaan

tämä mekko päällä:

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vila-479/cooljay-dress-479582-80/

ihanan rento, mutta samaan aikaan naisellinen ja tekonahkaykistyiskohdat on awesome!

en pidä korkokenkiä ikinä, koska en ole oppinut kävelemään niillä. siksipä kengiksi valitsisin nämä rennot mutta kovin komeat korkeavartiset herrasmieskengät

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vagabond-978/biarritz-978010-12/

lisäksi haluaisin tämän hajuveden sillä edellinen tuoksuni vetelee viimeisiään ja tämä olisi tarkoitus ostaa seuraavaksi!

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/puma-parfume-665/animagical-woman...

marianna nissi
67/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/angeleye-968/rose-chiffon-dress-9...

MEKKO

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/ichi-142/sigi-jacket-142480-80/

TAKKI

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/converse-282/all-star-light-leath...

KENGÄT

Toi olis niin kiva jonnekki ravintolaan tai jonnekki ystävänpäiväjuhliin, kaunis, tarpeeksi muodollinen, mutta silti rento ja mukava päällä. Toki siihen tulis mustat sukkahousut ja muitaki juttuja mutta pääpointti olis noi. Söpö mutta särmää tois noi converset :-)

Sama tyyppi!

Voitko poistaa ton kommentin? häirii ku se tulee omaa nimeä googlettaes heti esiin,

Näir
68/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/fashion-by-c-923/thursday-923004-14/

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/rules-by-mary-100/kelly-purse-100...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/jeane-blush-396/tova-tunic-396143...

Täydellistä! Vaikkakin musta-valkoista, mutta mun mielestä ystävänpäivänä ei tarvitse pukeutua sydänkuvioiseen punaiseen mekkoon, vaan näyttää omalta itseltään. Näillä vaatteilla ihastuttais niin kultani, kuin ystäväni - kateutta saattaisi kuitenkin olla havaittavissa ;-) Ystävänpäivä vietetään rennosti, ja juurikin nuo vaatteet ja asusteet tekisivät päivästä tasan eikä just oikeanlaisen.

Tosin noi vaatteet käy kyllä ihan yhtä hyvin vasta sitten ystävänpäivänkin jälkeen! Eli ei haittaa vaikka kilpailu tuli jäljessä :D

Annu.
69/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/rodebjer-802/rio-dress-802015-92/ - Ei liian laitettua, sillä sitähän miehet eivät ymmärrä. ;) Tämä mekko käy kyllä vähän joka rientoihin!

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/nelly-shoes-427/jagodina-427567-14/ - Näillä ei pääse varpaat jäätymään, vaikka sattuisikin vähän kylmempi ystävänpäiväkeli.

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/elle-macpherson-intimates-751/ell... - Ja lopuksi, kun päästään poikaystävän kanssa viettämään sitä laatuaikaa. :)

Creme
70/393 | 

1. http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/odd-molly-582/fonda-dress-582081-30/

2. http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/nelly-shoes-427/julissa-427520-12/

3. http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/nelly-accessories-384/clock-neckl...

Vaaleansininen mekko ihan jo senkin takia, että sitä samaa saisi myös luunvalkoisena - rakastan valkeaa, ja se olisikin minulle varmempi valinta. Rakastan kuitenkin myös vaaleansinistä, ja minusta olisi ihanaa omistaa vaaleansininen mekko! Ystävänpäivästä tulisi maaginen, koska saisin säteillä sinisessä mekossa. Olen jokseenkin varma, että myös poikaystäväni pitäisi kyseisestä mekosta ylläni. :D Beiget nilkkurit taas kruunaisivat söpön sokerisen asun, ja olisivat hauskalla tavalla konrastissa sinisen mekon kanssa. Kenkäfriikin sydämeni sykkii noille nilkkureille! <3 Mikäpä sen maagisempaa, kuin ihanissa koroissa kipsuttelu? Suloinen kaulakorukello taas olisi kuin piste i:n päälle - ja kellon avulla voisi tarkistaa, että on ajoissa treffeillä. ;)

LaLau
71/393 | 

Ihanan vaikea valinta. :) n. kahden tunnin nelly.comv selailun jälkeen tulin siihe tulokseen että seuraaviin osuisi valintani:

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/sugarfree-shoes-928/daisy-928011-12/

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/friis-company-180/flow-bag-180927...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/filippa-k-676/pocket-shirt-dress-...

Olemme avomieheni kanssa juuri ostaneet ensimmäisen yhteisen oman asuntomme ja viimeinen kuukausi on nyt sitten asuttu keskellä kaaosta ja remonttia. :D Vedän aamulla töihin kipittäessäni jalkaani lähimmät verkkarit ja kotiin tullessa sitten remppakamat päälle ja maalaan/vahaan/hion/järjestelen/poraan/muutakivaa koko illan. Ystävänpäivänä olemme kuitenkin sopineet siivoavamme remppakamat piiloon ja nauttivamme yhteisestä vapaa illasta ja mikäpä illan paremmin kruunaisi kuin prinsessa fiilis ihanassa asussa oman kullan kainalossa. :) (ja vaikka asu ei ystävänpäiväksi ehtisikään, ei haittaa, sillä seuraava romanttinen ilta vietetään remontin valmistuttua ja siihen menee vielä aikaa. :D

inker
73/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/modstr%C3%B6m-103/reply-pattern-k...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/friis-company-180/slam-bag-small-...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/filippa-k-676/bella-laced-bootie-...

Äitinä minulla ei ole aikaa miettiä kymmentä(10) sekuntia kauempaa, mitä laittaisin päälleni. Ainoa kriteeri on, että se on helppo, mukava ja lämmin(palelen kesälläkin!). Villatakki olisi kaikkea tätä, kengät ja laukku olisi helppo yhdistää siihen, tai mihin vain muuhun.

Palaan koulunpenkille syksyllä 1,5vuoden äitiysloman jälkeen, näillä vaatteilla sekin tuntuisi mukavammalta(ja saattaisin jopa sulattaa muiden sydämmet, menen aivan tuntemattomien ihmisten luokalle, jotka ovat olleet vuoden toistensa kanssa, tarvitsen siis todella jotain "sydäntä sulattavaa" ;)).

Hyvää kevään odotusta sinulle Niina !

Hanna
75/393 | 

Koska minulla riittää kivoja arkivaatteita mutta vähänkään juhlavampia mekkoja on vain yksi, valitsisin romanttiselle ystävänpäiväillalliselle hurmaavan paljetti- ja helmikoristellun mekon:

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/french-connection-117/rebecca-dre...

Koska mekko on naisellinen ja itsessään kuin koru, se kaipaa rinnalleen vain laukun ja kengät, joissa on ripaus rock-asennetta:

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/whyred-106/jada-nubuck-clutch-106...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/gardenia-872/gardenia-4896b-vitel...

Tähän lisäksi rennot kiharat ja punaista huulipunaa. Ehkäpä tämä asu toisi vauhtia kosintaan!

Siw
76/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/rare-fashion-475/one-shoulder-shi...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/nelly-shoes-427/mountain-pumps-42...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/blond-accessories-828/turtle-ring...

Saamme poikaystäväni kanssa pian oman koiravauvan ja ajattelimme pitää "ristiäiset" pennulle. Ikimuistoinen ilta tarvitsee ikimuistoisen asun, ihan niinkuin tämä minkä olen valinnut. Kyllähän uusi mamma tarvitsee upean asun jottei pikku pentu vie ihan kaikkea huomiota ;)

77/393 | 

Vaikka ystävänpäivä onkin mielestäni vähän hölmö juhla, sillä rakastaa ja lahjoa voi arkenakin ilman mitään suurempaa syytä, on pakko myöntää, että on tavallaan myös ihanaa, ettei yhtenä päivänä vuodesta tarvitse pidätellä. Ystävänpäivänä viedään rakkaat syömään hyvin, vietetään kotona leffailtaa tai ihan vain tavallista arkea.

Koska itselläni on jo lähes kaikkea, tekisi ystävänpäivästäni taikamaan lahjoittamalla Tiger of Swedenin laukun pojalle, jolla on vain yksi läppärilaukku sekä minun kaapistani lainattu, käytetty ja kulunut reppu http://nelly.com/fi/vaatteita-miehille/tiger-of-sweden-jeans-550/tiger-b...

Rakkaalle kaksoissiskolle antaisin taas SAMSØE SAMSØEn maiharit, sillä omat ei-niin-brändit popot ovat olleet täydelliset jokaiseen vuodenaikaan - siskolle vähän parempana, jotta tietää kerrankin olevansa tärkeä http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/sams%C3%B8e-sams%C3%B8e-803/jamin...

Niin, olisihan se lähes hurskastelua, jos ei yhtään itseään ajattelisi. Niinpä rakastaisin hieman myös itseäni näillä Styleinin silkkihousuilla http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/stylein-653/tolerance-pants-65305... Olisi vähän rakkautta sitten vielä kesälläkin, kun poikaystävä on muuttanut monen sadan kilometrin päähän ja sisko ei todennäköisesti lomaile kanssani yhtä aikaa (tai ainakaan yhtä kauan).

Paula
78/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/filippa-k-676/cable-sleeve-cardi-...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/rules-by-mary-100/nicole-dress-10...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vagabond-978/digi-978011-99/

Täydellinen ystävänpäivä olisi sellainen, että minulla olisi aikaa leipoa tuoretta leipaa ja laittaa ihana ateria, jonka nauttisimme yhdessä kullan kanssa. Tämä asu päällä yhteys sisäiseen naiseeni, ja siten valmistelujen onnistumiseen, olisi taattu.

bläki
79/393 | 

Arkinen..mutta hei, arki on yhtä juhlaa joten miksei;) Ja nämä molemmat vaatekappaleet + laukku ovat juuri minun tyyliäni. Lisäksi uudet vaatteet toisivat (niinkuin aina) uutta eloa ja piristystä päivääni:)

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/forrest-bob-945/wiltlon-t-shirt-9...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/dr-denim-202/snap-jeans-202211-33/

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/caia-of-sweden-436/caisa-436021-14/

Nyt vaan sormet ja varpaat ristiin, että onni suosisi;)

Anneli
80/393 | 

Ystävänpäiväjuhlia ei ole tiedossa, mutta tasan kuukauden päästä juhlitaan parin sadan hengen voimin mieheni ja minun työpaikan bileissä. Maihareissa ja maastopuvussa työpäivänsä viettävänä pienen lapsen äitinä ei tule tai raaski paljon juhlavaatteita tai (kauhistus) korkkareita osteltua, ihailtua kylläkin ... ja nyt sitten mietitään taas pää sauhuten mitä laitan päälleni...eli tässä unelmieni juhla-asu:

<a href="http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/rodebjer-802/manzanillo-802030-14/

Korkoja mutta maltillisesti ja jalkojen kannalta armollisesti vaikka ilta olisi pidempikin.

<a href="http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/fifth-avenue-shoe-repair-1015/jer...

Mekko, joka pukisin luultavasti nahkalegginsien pariksi.

<a href="http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/by-malene-birger-632/addan-cardig...

Ja täydellinen turvavillatakki siihen vaiheeseen kun kävellään kotiin ja istahdetaan keittiöön syömään yöpalaa ja kertomaan unisille lapsenvahti-isovanhemmille siitä miten juhlat menivät. (ja myös aamulla parin tunnin unien jälkeen päälle puettavaksi...)

Hiukset suttuiselle jättinutturalle ja musta pikkulaukku kainaloon....

Annu
81/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/fifth-avenue-shoe-repair-1015/mix...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/humanity-671/word-double-bracelet...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/nelly-shoes-427/dimension-427648-14/

Menetin uskoni ystävnpäivään kolme vuotta sitten, kun pitkäaikainen poikaystäväni jätti minut romanttisen illan sijaan, kaikenlisäksi vielä tekstiviestillä. Syytä en koskaan saanut selville. Tämän jälkeen en ole ystävnpäivää viettänyt, sillä olen kokenut sen tuovan lähinnä epäonnea.. erosta toipuminen vei yli vuoden, ja pojallakin tuli käytyä. Nyt elämä alkaa pikku hiljaa taas hymyillä, ja olenkin päättänyt rohkaistua tulevana ystävänpäivänä ulos ystävieni kanssa, ties vaikka se elämän prinssi kävelisi vastaan ja palauttaisi uskoni ystävänpäivään. Mielestäni sekä

ystävänpäivän että normaalin biletys illan maagisuus lähtee siitä että tuntee itsensä kauniiksi ja olonsa mukavaksi vaatteissaan, siksi valitsin juuri tuon topin, jonka tiedän imartelevan juuri parhaita puoliani.

Korolliset kengät kohottavat ryhtiä entisestään, ja pienen pieni vetoketju yksityiskohta toisi hieman luksusta. Asun tärkein huomionkerääjä olisi kuitenkin humanity ranneke ihanassa ystävnpäivän värissä, sillä mielestäni on hyvä muistaa miten onnekkaita me olemme, kaikesta huolimatta!

Krisse
82/393 | 

Näillä ei voi mennä vikaan! Alusmekko pitää huolen, ettei helman alta vilahtele liikaa ja pysyy vatsanseutu kuosissa iltaan asti. Ihan vain ohimennen sanoakseni en ole ehkä koskaan nähnyt enemmän itseni näköistä nahkatakkia. IHANA! Näissä vaatteissa itsevarmuuteni kukoistaisi!

Nahkatakki: http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/ted-baker-128/tellan-128087-14/

Alusmekko: http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/triumph-967/retro-sensation-bodyd...

Mekko: http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/wesc-163/marcia-sleeveless-dress-...

Kaarina
84/393 | 

Hyvä ystäväni menee naimisiin 14.2. Kaasolla pitää tietty olla nätti mekko! Parempi puolisko ei anna kuulema enää lupaa ostaa yhtä ainutta "retkua" tähän kämppään (Täh, miten niin täällä ei muka mahdu kunnolla asumaan?)Villatakki olisi tolle rakkaalle valittajalle.

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/jeffrey-campbell-905/foxy-shoe-90...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/french-connection-117/rebecca-dre...

http://nelly.com/fi/vaatteita-miehille/junk-de-luxe-640/raymond-cardigan...

Sippo
85/393 | 

Ystävänpäivä itselleni ei merkitse niin paljoakaan. Rahastuksen makua on hieman ilmassa, kun kaupoissa käy ja hyllyt ovat täynnä possunpunaisia sydänsuklaakarkkeja jotka ovat kolme kertaa kalliimpia kuin tavallinen suklaa. NOH, se ei kuitenkaan tarkoittaisi sitä etten ystäviäni muistaisi (+ muita läheisiä). Sen voi tehdä kuitenkin muullakin tapaa kuin ostamalla asioita. Itse ajattelin leipoa kotona ja ehkä jopa askarrella ystävilleni ystävänpäiväkortit. Lisäksi kotiväki saisi nauttia siitä, että olen kerrankin jaksanut vaihtaa yöpukuni pois ja laittanut mekon + muut asusteet päälle, sekä harjannut tämän harakanpesän joka on alkanut muodostua pääni päälle.

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/angeleye-968/full-lace-dress-9680...

Mekoksi valitsisin tämän pitsisen unelman. Pitsi tuo mielestäni romantiikkaa vaikka keskelle korpea, joten tämä olisi täydellinen valinta.

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vero-moda-631/countess-3-4-bolero...

Pientä lisäsärmää tuomaan valitsin kyseisen unelmajakun. Tyttömäinen, mutta hieman rokrok.

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/fashion-by-c-923/friday-923005-14/

Kaveriksi vielä nämä suloiset korkkarit rusetilla ja asuhan alkaa olemaan valmis.

Asu ei ole kuitenkaan niin yliällönmakeanimelä, ettei sitä voisi käyttää muulloinkin kuin ystävänpäivänä :)

iituliina
87/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/jones-jones-597/vivienne-lace-bod...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/sophie-by-sophie-918/childhood-br...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/urban-expression-857/palermo-8570...

Ja miksi juuri nämä?

Pikkumustaa minulla ei ikinä ole ollut, ja nyt jos koskaan olisi tarvetta: täysi-ikäistyneet lähtevät tyttöporukalla leffaan, syömään ja illan päätteeksi baariin ihka ensimmäistä kertaa!

Ihana, värikäs rannekoru toisi 'aikuisen' asuun lapsenmielisyyttä ja väriä, jota pikkumusta minusta rinnalleen kaipaa.

Ja laukku, jolla selviää koulupäivän, jonne mahtuvat muutamat pienet ystävänpäivälahjat, ja joka on aitoa nahkaa, eli kuten ystävyyskin -paranee vanhetessaan ;)

Näillä varusteilla ystävänpäivästä tulisi varmasti ikimuistoinen!

Ellu
88/393 | 

Olen vasta löytänyt blogisi ja olen yllätyksekseni tykästynyt siihen kovasti. En ole ikinä ollut "mekko ihminen" ja siksipä juuri olen yllättynyt tykästymisestä :) En tiedä mikä ikäkriisi tässä on meneillään kun mekkoja katselen...ja korkeita korkojakin silmäilen...

Nämä taustat huomioon ottaen valitsin nämä kengät;

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/jeffrey-campbell-905/zip-it-shoe-...

Ne näyttävät tukevilta kokemattoman kävellä :D

Tämä mekko puolestaan...no mä vaan tykästyin siihen.

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/line-of-oslo-692/gipsy-dress-6920...

Kolmanneksi valitsin tämän laukun. Se on täydellinen yksinkertaisuudessaan.

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/jeane-blush-396/robyn-bag-396155-14/

Annamari
89/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/only-589/fancy-wool-jacket-589316...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/happy-socks-432/happy-viscosetigh...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/nelly-shoes-427/julissa-427520-46/

Punaiset nilkkurit tyttömäisen kauniin takin koristeena (ehkäpä punaisella hiuskoristeella tai muulla pienellä lisäväriläiskällä höystettynä) saisivat ihmiset hymyilemään ystävänpäivänä kaupungilla kulkiessani - eivät he voisi olla huomaamatta kimmellystä silmissäni joka kerta, kun punainen vilahtaisi silmäkulmaan! Hymy leviäisi maagisesti ja tekisi ystävänpäivästä yhtä iloisen kuin tämä asukin :)

skellington
90/393 | 

1. http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/rare-fashion-475/mesh-tube-dress-...

ottaisin tämän mekon, koska pinkki sopii mielestäni hyvin päälleni ja mekon malli on lumoava. :) haluan mekon, joka korostaa muotojani ja parhaita puoliani (esim. sileää selkää). haluan että ystävänpäiväseuralaiseni ei joudu katumaan sitä, että valitsi juuri minut deitikseen. ;)

2. http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/ichi-142/tui-jacket-142531-14/

totta kai takkia tarvitsee vielä kylmässä! olen (teko)nahkatakkia toivonut jo jonkun aikaa, mutta en ole sopivaa mallia löytänyt paitsi nyt. haluan naisellisen, kauniin mallisen nahkatakin, jossa on kuitenkin asennetta - kuten tässä ;)

3. http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/nelly-shoes-427/matsumoto-3-42757...

kengät viimeistelevät asukokonaisuuden, kuten tässäkin tilanteessa! olen jo jonkun aikaa halunnut Ne Omat Matsumotoni, mutta en ole saanut tilattua. nämä ovat kuitenkin kauniit ja minun näköiseni kengät ; naiselliset ja korkeat. käytän myös paljon mustaa ja olen menettänyt sydämeni vetoketjuille. siksi nämä kengät. :> näillä kengillä pääsen vihdoin ystäväpäiväseuralaiseni korkeudelle ilman tikapuita ;)

Laura
91/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/6ixty-8ight-407/poetryinmotion-br...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/urban-expression-857/valerie-8570...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/humanity-671/word-bracelet-long-6...

Pitkäaikainen poikaystäväni joka on myös paras ystäväni on ollut pitkään ulkomailla ja tulee vihdoin takaisin suomeen tämän kuun lopulla. Olisi ihanaa häikäistä poikaystävä kauniilla alusvaatteilla jotka toisivat myös itselle lisää kaivattua itsevarmuutta. Asusteet, varsinkin tuo ihana Humanity-ranneke olisi kuin kirsikka kakun päällä! Rakkautta!

Iida
93/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/selected-femme-796/albite-dress-7...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/fashion-by-c-923/friday-923005-14/

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/kum-kum-561/hot-cake-561077-26/

Pikkumustalle on aina käyttöä ja vielä en sellaista omista. Tuo mekko päällä kelpaisi edustaa vaikka missä. Sormus toisi yksinkertaiseen mekkoon sitä jotain. Ja sen säihke piristäisi kummasti synkempääkin päivää :)

94/393 | 

En ole maailman suurin "girly girl", joten ystävänpäivänä ilahduttaisin itseäni - ja avomiestäni - maanläheisellä ja hillityllä, mutta kuitenkin seksikäällä asukokonaisuudella. Hiukseni ovat luonnostaan kuparin väriset, joten alapuolelle linkitetyt housut sopisivat minulle kuin unelma. Asukokonaisuuteni on siisti ja käytännöllinen: sillä voi helposti taittaa päivän kotoa lähtien leffaan, ravintolaan, keikalle ja niin edelleen. Korkkareilla ei tosin vielä pärjäisi Suomen ulkokeleissä, mutta sitä varten matkaan olisi pakattuna vaihtokengät! Huom, korkokengissä ripaus pinkkiä ystävänpäivän kunniaksi! :)

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/day-birger-et-mikkelsen-141/day-s...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/cheap-monday-433/ivana-sweater-43...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/nelly-shoes-427/camelia-427656-14/

Henne
95/393 | 

Olisin valtavan onnellinen, jos voisin juhlia ensimmäistä vuosipäiväämme poikaystäväni kanssa huhtikuussa näissä vaatteissa:

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/your-eyes-lie-564/parrots-vest-56...

Tämä siksi, koska papukaijat on söpöjä, ja olen jo pitkään kaivannut jotain hauskaa printtitoppia!

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/serious-sally-by-rut-mfl-541/jane...

Tämä ihana hame tulisi sitten tuon topin kanssa siten, että hameen vetäisin topin päälle ja vähän ylemmäs vyötärön kohdalle suunnilleen. Ruskeaa ja nappeja, eli aivan ihanaa!

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/rules-by-mary-100/carro-bracelet-...

Kokonaisuuden kruunaisi tämä rusettimainen rannekoru. Rusetit toimii aina, ja mun mielestä tässä tosi kiinnostavassa muodossa :) Lisäksi aito nahka on materiaalina jotain, minkä rinnalla keinonahka ei ole mitään!

96/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/jarlo-782/carrie-782017-17/

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/sugarfree-shoes-928/cherry-928007...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/buddha-to-buddha-575/batul-1-cm-5...

Ystävänpäivän mekko on hempeä ja romanttinen, mutta tämä ei tarkoita, että mekon täytyisi olla pliisu tai ällömakea. Jarlon Carrie -mekossa on sopivasti asennetta, jota pehmittää muhkea roosanvärinen helma ja rusetti vyötäröllä.

Kengiksi valitsin Sugarfree shoes:n Cherry -parin. Ystävänpäivänä sääolosuhteet on otettava vielä huomioon, jos kengillä aikoo sipsuttaa vähääkään ulkona - ja näiden kumipohjan luulisi pitävän liukkaallakin! Silti kengät ovat tarpeeksi sirot illanviettoon, ja avoin kärki tuo vähän kevätfiilistä kenkiin.

Viimeiseksi silaukseksi en halua tällä kertaa laukkua, sillä a) kuka ottaa mukaan puhelimensa romanttisille ystävänpäivän treffeille, ja b) lompakkoakaan naisen ei tulisi ystävänpäivänä tarvita! ;) Siispä asuun tuodaan juhlavuutta tyylikkäällä, mutta naisellisella hopeoidulla rannekorulla Buddha to Buddhalta.

riinam
99/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-miehille/fred-perry-507/twin-tape-track-ja...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/wesc-163/marcia-sleeveless-dress-...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/syster-p-680/heart-locket-rose-68...

Koska ystävänpäivä on ystävien juhla, ensimmäinen linkki vie paitaan, jonka antaisin mun rakkaimmalle ystävälleni, avomiehelleni. Tiedän hänen salaa haaveilevan hyvin samantyylisestä takista, mutta opiskelijana ei aina voi ostaa kaikkea mitä haluaa. Siksi olisi mahtava ojentaa hänelle paketti, josta paljastuu jotain varmasti mieluisaa.

Maagiseen ystävänpäivää kuuluu toki jotain itsellenikin, kaunis mekko nimittäin. Se päällä kehtaisi lähteä hienompaankin paikkaan syömään, mikä on meidän luksushemmettelua.

Viimeinen linkki vie koruun, jonka paketoisin itselleni, sillä olisihan se harmi, jossei miehelläni olisi mitään annettavaa minulle ;) Hän ei ole turhan tarkka päivistä, joten ystävänpäivä saattaisi helpostikin unohtua. Näin hänen ei tarvitse vaivaantua, mikäli minulla on jotain annettavaa hänelle, mutta hänellä ei minulle (:

Näin yksinkertaisista jutuista syntyy täydellinen ystävänpäivä!

*Gleam*
100/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vila-479/calma-tunic-479548-13/

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vila-479/jackson-tunic-479602-14/

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/stylein-653/feeling-top-653069-14/

Vaatekaapissani on kivasti erilaisia perusvaatteita, mutta huutava pula UPEITA mekkoja vaikka kesäisin tykkäänkin pukeutua supernaisellisesti mekkoihin!! Kaikki seuraavat mekot olisivat upeita niin päivä kuin iltakäyttöön asustettuna. Viime vuoden rankan eron jälkeen olen ollut sinkkuna, joten omalla kohdallani ystävänpäivä ei tule valitettavasti olemaan kovin romanttinen. Mutta sitähän ei tiedä minkä kulman takaa uusi rakkaus löytyy elämään! Ja minähän haluan tietenkin näyttää silloin hyvältä!! :)

Jenni H
101/393 | 

Vietän tämän ystävänpäivän sinkkuna, lukien ankarasti lukion matikan kokeeseen, mutta voi olla että keksin jotain repäisevää ystävieni kanssa kuten esimerkiksi:

mikä olisikaan parempi tapa juhlia ystävänpäivää, kuin mennä katsomaan ällösöpö rakkausleffa ja hihitellä vastarakastuneille pareille. Leffan jälkeen voisi lähteä viihteelle, mutta valitettavasti ystävänpäivä on tänä vuonna maanantaina ja keskellä tämän tytön koeviikkoa..

Mutta päätin silti valita asun "tyttöjen iltaan", eikä siksi tuon paketin myöhästyminen haittaa ollenkaan, aina on aikaa ystäville. :)

Mekoksi pitkän harkinnan jälkeen valitsin:

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/paprika-754/velvet-bow-back-dress...

Paprikan punaisen hirmu söpön mekon, johonka ihastuin juuri tuon selän rusetin takia. :) Olen pitkästä aikaa alkanut käyttämään punaisia vaatteita ja mulla on aina ollut heikko kohta ruseteille. Ne on vaan niiiin söpöjä. ♥ Tuota mekkoa voisin käyttää niin tyttöjen iltana, kuin jossain hieman "vakavemmassa" tilaisuudessa, toki erilaisilla asusteilla.

Kengiksi valitsin Nelly Shoes:in Himlat, jotka toistavat mekon punamustaa teemaa(eikä punaisia korkkareita voi koskaan olla liikaa!)

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/nelly-shoes-427/himla-427399-46/

Ja kolmanneksi piitkän pähkäilyn jälkeen valitsin itselleni ihanan alusvaatesetin Triumphilta, ihan vain omaksi hemmotteluksi. Olen ollut aina tyytyväinen Triumphin alusvaatteisiin, enkä pysty vastustamaan pitsisiä alusvaatteita.

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/triumph-967/amourette-soft-lace-s...

FreakyAngel
102/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/forever-unique-778/cube-dress-778...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/sugarfree-shoes-928/yvonne-928014...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/underbart-409/maria-panties-40900...

Menimme juuri poikaystäväni kanssa kihloihin ja kihlajaisasu on vielä löytämättä. Rakastan kirkasta pinkkiä ja näyttäviä vaatteita joten tuo mekko olisi ehdoton! Korkeat kengät ja runsaasti niittikoruja tuomaan särmää, alaosa sitten tekemään aivan koko pukeutumisesta oikean prinsessapäivän. p.s. ei ehkä kuulu tänne mutta KIITOS Lime Crime-postauksesta, nuo tuotteet ovat jotain mikä iski heti. Eskapisti elää jälleen! :)

Heidi
103/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/m-by-m-688/vender-vanessa-top-688...

Söpöllä mekolla lähtee homma liikenteeseen, juuri tarpeeksi röyhelöä ja täydellinen väri - mekko päälle ja hurmaamaan! Kaikenpuoli tarpeeksi herttainen mekko ystävänpäiväksi.

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/ted-baker-128/praun-128089-29/

toinenkin tuote on mekko, tosin hyvin erilainen kuin edeltäjä. Sähkönsininen sähikäinen, ei varmasti jää huomaamatta! Ei kaipaa asu paljoa koruja rinnalleen.

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/diesel-215/yesterday-w-sneaker-21...

asun kruunaa vielä söpöt tennarit, joita ilman ei voi lähteä baanalle näillä keleillä. Korkkareilla taittaa vain nilkat ja päkiöitä alkaa särkeä hetkenä minä hyvänsä, Dieselin samettiset tennarit pelastavan kotiinpaluun koska tahansa!

Lipetsi
104/393 | 

1. http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/jeane-blush-396/ann-marie-dress-3...

2. http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/nelly-shoes-427/exclusive-matsumo...

3. http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/jenny-widing-100283/jenny-clutch-...

Sopivan yksikertaisilla, mutta pienillä yksityiskohdilla varustetuilla röyhelömekolla, kiilakorko-kengillä sekä cluchilla hurmaan varmasti ihastukseni kaverini ystävänpäivä-kemuissa! Pinkit hiukseni piritävät tummanpuhuvaa asua ja kaikki varmasti huomaavat minut :)

emmi
105/393 | 

18 vuotta ja sinkku ;) huh, ystävänpäivä taas tulossa ja yleesä en noteeraa sitä mitenkään kummemmin, sillä en ole ikinä seurustellut... Tänä vuonna tuntuu jotenkin oudolta, kun lähes kaikki läheisimmät ystäväni viettävät romanttisen päivän poikkisten kanssa. Onneksi vielä paras kaverini nauttii sinkkuudesta kanssani ! Asukokonaisuus tulisi ystävänpäivän jälkeiselle viikonlopulle kun juhlistamme ystävyyttä hyvällä ruualla ja bailaamisella. Kysehän on YSTÄVÄNpäivästä ;) ehkä mekin vielä joskus seurustelemme, mutta tällä hetkellä on kiva viettää laatuaikaa parhaan ystävän kanssa!

Asukokonaisuuteen kuuluu korkokengän, juhlavat&mustat housut ja super nätti läpikuultava toppi. Smart casual and sexy ;) Katsotaan jos näillä ehkä joku ystävänpäivän heila tarttuisi mukaan.

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/nelly-shoes-427/matsumoto-3-42757...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/sams%C3%B8e-sams%C3%B8e-803/debra...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/rut-mfl-540/celine-back-frill-top...

106/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/cheap-monday-433/tight-5643-jeans...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/chick-with-guns-700/animalbar-tan...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/baglady-325/thea-bracelet-325156-14/

Tämä asukokonaisuus sopiihyvin asialliseen, mutta rentoon ystävänpäivän viettoon. Mustia Cheep Mondayn farkkuja valitsin korostamaan mustan puisista helmistä tehdyn rannekkeen ja valkoisen topin tiikeri painatuksella. Itse viihtyisin tässä asussa hyvin mielelläni.

Nanni
107/393 | 

Opiskeluiden vuoksi jouduimme rakkaan avomieheni (3 vuotta saman katon alla) kanssa yli puolen vuoden asumuseroon. Tämän eron loppumisen jälkeen seuraa vielä miehen armeijakomennus.. :/ Kaiken huipuksi tilapäisasumukseni on ollut vanhempieni luona.. Ja olemme siis jo pitkälti yli 20-v pariskunta.

Sanomattakin on siis selvää, että yhteinen aikamme on hyvin vähäistä, mutta sitäkin arvokkaampaa. Ystävänpäivää emme tyhmistä opiskeluaikatauluista johtuen pysty viettämään yhdessä, joten juhlimme sitä vasta seuraavana viikonloppuna ihan vain kahden ravintolaillallisella ja elokuvilla. Puheista päätellen voisi odotella että ilmoille saattaisi pulpahtaa jopa SE kysymys... :) <3

Kaunis villainen neuletakki pitäisi minut lämpimänä elokuvateatterin viileydessä. Se olisi myös ihanan pehmoinen ja väljä, joten hempeilyhetket takarivissä olisivat vielä pikkuisen normaaliakin ihanampia :)

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/filippa-k-676/wool-linen-poncho-c...

(Lisäksi jo tieto siitä että päällä olisi Filippa K:ta toisi ekstraluksusta olemukseen! Kallein omistamani vaatekappale (takit mukaanlukien) on maksanut 50 euroa, ja senkin ostosta on yli 3 vuotta.)

Tunikan sävymaailma on erittäin sopiva ystävänpäivätreffeille ja viskoosi materiaalina hyvin miellyttävän tuntuista. (Niin itselle kuin sille toiselle osapuolellekin joka siinä kyljessä koko illan kihnuttaisi. ) Pitsit miellyttävät oman silmän lisäksi myös miestäni. (!) Olisi ihanaa pukeutua pitkästä aikaa niin että toisen silmät hyppäisivät päästä vanhan maailman piirrettyjen tyyliin.

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vila-479/calma-tunic-479548-13/

Koska kauniitkin kurvit tarvitsevat joskus hieman ekstra-apua (varsinkin erikoistilaisuusksissa, kuten nyt tämä pitkään odotettu illallinen), istuva alusmekko olisi aivan ehdoton! Harmikseni omasta kaapista löytyy vain se perinteinen kamelinvärinen sukkahousuputkelo, jonka jättäisi romanttisena iltana mielummin hyvin syvälle kaapin pohjalle. Kauniin mekon tekemä työ sabotoitaisiin tehokkaasti, kun superromanttisen illan päätteeksi seksikkään mekon alta kuoriutuisikin esiin hikinen kokovartalosukka.. (ei niin että se miestä haittaisi, mutta se tunne omasta seksikkyydestä lässähtää varsin tehokkaasti) Oikeastaan tämä viimeinen tuote listassa kykenisi jopa yksinään pelastamaan minun ystävänpäiväni!

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/triumph-967/retro-sensation-bodyd...

Maailman ihanin mies minulla jo on, mutta näiden vaatteiden tuomalla lisäavulla voisin tuntea oloni maailman ihanimmaksi naiseksi hänen rinnallaan!

Laura Keskinen
108/393 | 

Hei! Kerron ensimmäiseksi (lyhyesti) hieman taustoja tilanteestani: Asuin vielä vuosi sitten poikaystäväni kanssa onnellisesti yhdessä Helsingissä, ja elämä hymyili. Sittemmin pääsin opiskelemaan Lappeenrantaan, jossa asun ja opiskelen nykyään. Yhteinen, täydellinen aika poikaystävän kanssa rajoittuu nykyisin viikonloppuihin, jolloin pitäisi myös nähdä perhettä ja ystäviä. Meille tulee ensi kuussa neljä vuotta seurustelua täyteen, ja olen suunnitellut varaavani hotellin siksi päiväksi. Valitsemani asun laittaisin päälleni sinä päivänä: laukun päiväksi, ja mekon ja korun illaksi. Olen tehnyt myös elämäntapamuutoksen: olen onnistunut laihtumaan terveellisesti 10 kiloa, ja painoindeksini on vihdoin kohdillaan. Haluaisin osoittaa poikaystävälleni, kuinka tärkeää hänen tukensa on ollut, laittamalla päälleni hieman vartalonmyötäisemmän mekon kuin yleensä, ja mikä tärkeintä: näyttää mekossa itsevarmalta ja onnelliselta, mitä olen tällä hetkellä. :)

Asuni olisi:

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/jarlo-782/ramona-782010-745/

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/nelly-accessories-384/big-chain-n...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/lilly-of-sweden-773/stephany-bag-...

Haluan vielä kiittää sinua inspiroivasta blogista, ja kehua myös teitä pariskuntana: näytätte niin onnellisilta, toisianne täydentäviltä ja hymyileviltä, että ei voi muuta kuin toivoa jokaiselle maailman ihmiselle sitä onnea, mitä sinulle ja minulle on suotu seurusteluelämässä! :)

hheini
109/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/sugarfreeshoes-928/candice-928003...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/jofama-592/kenza-bag-592004-14/

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/odd-molly-582/ninotchka-dress-582...

Asu on mielestäni täyttä minua, kovaa ja hieman rokahtavaa mutta silti hieman sitä pehmeämpää ja tyttömäistä. Vietän poikaystäväni kanssa ystävänpäivää vasta viikonloppuna, koska asumme eri paikkakunnilla. Pieni toivon kipinä on kuitenkin että saattaisimme kesällä muuttaa yhteen, vihdoinkin! Ystävänpäivää vietämme kuitenkin ensin menemällä teatteriin ja sen jälkeen syömään. Odotan innolla että saan nähdä kultani taas, ja varsinkin hienosti pukeutuneena. Täytyy kai odottaa vielä pari viikkoa siihen, odottavan aika on pitkä, sanotaan. Hyvää ystävänpäivää sinnekin päin! :)

Lotta
110/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/selected-femme-796/rustic-tunic-7...

Ihana pitsimekko on ollut haussa ja reilusti toista vuotta. Mistään ei tunnu löytvän, mutta selectedin mekko näyttää melkoisen täydelliseltä.

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/house-of-harlow-926/leather-stack...

House of harlowin kaikki korut miellyttävät silmää yksinkertaisuudessaan niin paljon!

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/converse-282/all-star-light-leath...

Nahkaiset converset ovat niin kauniit. Ja light- malli sopii loistavasti kapealle jalalleni.

Olisi ihana vetää päällensä ihanat vaatteet, saatika kerrankin voittaa kerrankin jotain. Liikuntaharrastukseni ( aktiivinen) on joutunut siirtymään sivuun vakavan polvileikkauksen ja liikuntakiellon vuoksi ja kun joka päivä ei olekaan treenejä, ei olo ole kovin hyvä ja itsetunto on päässyt tippumaan luvattoman alas. Olisi ihanaa pitkästä aikaa tuntea näissä hepeneissä itsensä kauniiksi.

Tinde
111/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/line-of-oslo-692/blixten-cardigan...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/filippa-k-676/merino-button-pullo...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/levi-strauss-441/bold-curve-jeans...

Vietän ystävänpäivää yksin. Valitettavasti. MIkäpä silloin olisi mukavampi asu kuin lempparivärinen (tummansininen) neulepusero ja rennot farkut. Ja koko kokonaisuuden "kruunuksi" saisi kääriytyä isoon ja mukavaan neuletakkiin, jonka väri (harmaa) sopisi loistavasti vallitsevaan tunnelmaan. (;

rairai
112/393 | 

Rokkarille morsian:

Oivoi. Tämä tyttö kovin haluaisi hurmata erään aivan erityisen miehentapaisen söpöliinin. Lähes heti tavattuamme minua ehdittiin jo kerran kainosti kysäistä tyttöystäväksi, mutta säikähdin tuosta pyynnöstä kovin, en itse ollut vielä valmis sitoutumaan (ehkäpä rokkimiehen elämäntapa, jatkuvasti tien päällä hiukan pelotti). Tällä kertaa olisi aika ottaa ohjakset omiin kätösiin ja poimia rokkari parempaan talteen sinkkuviidakosta.

Siispä tarvitsisin kauniisti istuvan mekon, jotta Operaatio Rokkimiehen Hurmaus onnistuisi, kauniit vaatteet auttavat tyrmäävän ulkonäön ja vähintäänkin keskiverron kerrostalon korkuisen itsetunnon rakentamisessa:

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/sisters-point-913/bet-dress-91305...

Myöskin hassunhauskat alusvaatteet tarvitaan, ei aina pelkästään mustaa vaan joskus jotain värikkäämpääkin (oli herran itsensä toivomus):

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/hanky-panky-182/mini-hearts-brale...

Sen lisäksi tarvitaan kunnollisia tennareita, jotta tällainen aivotoiminnaltaan hidastempoinen ja elämänrytmiltään vetelehtijä jaksaa juosta rokkarinsa perässä kaiket viikonloput:

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/converse-282/all-star-spec-leathe...

Johanna
113/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/rare-fashion-475/mesh-tube-dress-...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/nelly-shoes-427/mountain-pumps-42...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/cornelia-628/love-earring-628031-23/

Tuolla ihanalla asulla olisi kiva viettää aikaa ystävien kanssa, käydä ulkona syömässä ja pitää hauskaa! Korviksissakin viesti rakkaudesta, jotka viestittävät, että rakastan ystäviäni. Ilman heitä elämäni ei olisi samanlaista, he auttavat jaksamaan ja tuovat hymyn huulille! <3

Ninneri
114/393 | 

Ystävänpäivänä (ja varmasti senkin jälkeen) laittaisin päälleni vaalean, tyttömäisen söpömekon:

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/angeleye-968/rose-chiffon-dress-9...

Asustaisin mekon klassisen kauniilla laukulla:

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/friis-company-180/crash-bag-18092...

MUTTA koska en ole kuitenkaan pelkkää söpöä ja klassikkoa, pitäisi asuun saada vielä hiukan särmää. Se hoituisi laittamalla jalkaan maiharit:

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/mini-for-many-941/boot-clown-faux... ja päälle vielä oma punasini-ruudullinen paitapusero (tietysti napit auki niin, että mekko näkyy).

Kaiken tämän laittaisin päälleni, koska mulla on Ystävänpäivänä elämäni ensimmäiset treffit!

(Toivottavasti ekat treffit johtaa myös toisiin treffeihin, joille asukokonaisuus ehkä jo ehtisi ;)

taruk
115/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/muubaa-733/black-jacket-733006-14/

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/converse-282/all-stars-bars-women...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/friis-company-180/slam-weekend-ba...

multa löytyy tässä vähän "oudompi" yhdistelmä ystävänpäiväksi, mutta kun ei omaa kultaa löydy niin päivä kuluu rentoilun merkeissä kavereiden kanssa, ja nämä kyseiset jutut ois siihen aika täydellisiä :)

116/393 | 

1. http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/samsøe-samsøe-803/debra-pant-803035-14/

2. http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vila-479/tobla-top-479522-342/

3. http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vagabond-978/aida-tie-ballerina-9...

Ei, meillä ei ole vuosipäivää ystävänpäivänä tai lähimailla, eikä minulla ole silloin synttäreitä, eikä mitään muutakaan erityistä. Mutta piristys ei olisi pahitteeksi tällaiseen tavallisempaankin arkeen. Olen alkuvuoden käynyt viikot luennoilla ja viikonloput painan töitä. Lisäksi olen dietillä, joka saa pinnani kireäksi entisestään! Ja kaiken "kivan" lisäksi, tiedossa on tentti joka viikko maaliskuun loppuun asti. Nice. Valitsin nämä vaatteet, koska ne ovat upeita ja käytännöllisiä niin juhlassa kuin arjessakin. Ottaisin housut kokoa pienempänä kuin yleensä, jotta voisin ottaa ne diettini tavoitteeksi ;D Tällä kertaa en aio epäonnistua! Mustia ballerinoja ei taas voi mielestäni koskaan olla liikaa!

foxed
117/393 | 

Tämän ystävänpäivän vietän äitini kanssa - emme ole koskaan juhlineet yhtäkään juhlaa kahden, vaikka kertoja olisi voinut olla monia 18 vuoden elämäni aikana. Tai siis ainakin näinä nuoruusvuosien aikana...

Äitini ja minä emme ole aina olleet kovin läheisiä - on ollut teini-iän kriisejä, äidin masennusta, melkein perheemme hajoamista, mutta joka kerta jokaisesta asiasta on noustu jollakin tavalla ylöspäin ja onhan se lähentänyt meitä aina.

Meillä on ollut rankat aikamme - ja olen tullut äitini kanssa enemmän läheisemmäksi. Olemme kuin ystävät konsanaan nykyään, minä olen auttanut ja kuunnellut äitiä kun hänellä on vaikeaa viime aikoina. Hänen isänsä kuoli muutama vuosi sitten, ja hänelle tuli depressio, sekä paha työuupumus. Myös jatkuva stressi ja pikkusiskon sekoilut ovat vieneet hänen voimansa, sekä huoli rahasta..

Olemme siis sopineet äitini kanssa että teemme jotain pientä yhdessä kyseisenä päivänä, mutta emme tiedä vielä mitä. Tai no siis, minä tiedän, koska halusin yllättää hänet ja viedä hänet syömään jonnekkin. . Jokatapauksessa, luulisin että hän arvostaisi enemmän kuin tarpeeksi elettäni viedä hänet syömään. Sekä toinen ilo olisi saada hänelle myös joku kaunis paita/mekko. :') Minä en ole lähes koskaan ostanut hänelle mitään, ja haluaisin niin että hän tietää että minä rakastan häntä, ja tahdon muistaa. Nimittäin jokapäivä ei tule sanottua niitä sanoja, äiti, minä rakastan sinua.. Elein se on helpompi osoittaa.

Hän on aina tarjonnut minulle elämisen ja rakkauden, ja haluan vastavuoroisesti näyttää, että tämäkin tytöntyllerö rakastaa äitiänsä suunnattomasti ja tahtoo osoittaa hänelle huomiota.

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/dark-pink-738/gloria-dress-738005...

Hihi, niin äitin näköinen paita!:)

Pitsi+musta = sitä se aina minun kaapista käy varastamassa... olis jo aika saada jotain omaa kivaa:)!

Mekon/pitkänpaidan pariksi äiti haluaisi legginsit; hän aina valittaa että ei omista sellaisia ja lainailee minun omianiani..voi mamma:D

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vero-moda-631/alacart-long-leggin...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/elise-ryan-555/one-shoulder-slim-...

itselleni ilallismekko:)

Olisi ihanaa olla kerranki joku, joka voittaisi. Olisin niin onnellinenjo kerrankin kävis tuuri.

Mutta lyckatill kaikille vaan:)

Valentina
118/393 | 

Vietämme ystävänpäivän sinkkuystävieni kanssa kotonani. Kokkaamme yhdessä ystävänpäiväillallisen (jälkiruokaa unohtamatta!), katselemme vanhoja valokuvia ja nautimme toistemme seurasta.

Tällä asukokonaisuudella (yhdistettynä mustiin slim-farkkuihini) tunnen itseni itsevarmaksi, oman klassisen tyylin omaavaksi naiseksi. Ystävänpäivä ei voisi mennä paremmin kuin omien rakkaiden ystävien rinnalla!

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/dagmar-576/frida-tank-576039-29/

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/by-malene-birger-632/addan-cardig...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/whyred-106/enie-structure-leather...

Happy valentine's day! <3

Anniinna
119/393 | 

Hei ompa ihana kilpailu! Oman asukokonaisuuden valitsin ihan sillä perusteella, että mitkä vaatteet saisivat olon tuntumaan kauniilta ystävänpäivänä. Näillä näkymin mitään romanssia ei ole luvassa ystävänpäivänä, joten olisi ihana tuntea olonsa mahtavaksi näin itsekseenkin! :) Ja tässä se "jes meininki" asu:

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/object-691/webbie-x-tunic-691086-...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/mango-766/trece-coat-766100-81/

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/nelly-shoes-427/exclusive-matsumo...

Miu
120/393 | 

Puolisko on jo sen verran monta vuotta katsellut ainaisia mustia ja harmaita mekkojani, että olisi mukavaa yllättää hänet vähän hempeämmällä asulla: http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/odd-molly-582/ka-ching-plain-dres...

Mekon yhdistäisin näihin kenkiin, joissa varmasti yltäisin pussaamaan varvistelematta: http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/nelly-shoes-427/adonia-427502-162/

Ja toki sieltä mekon alta voisi sitten illan mittaan löytyä jotain ei-niin-hempeääkin :)

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/calvin-klein-170/ck-luxe-camisole...

Kokonaisuuden kruunaisi tietenkin kauniisti punatut huulet!

Anni
121/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vero-moda-631/keen-flounce-short-...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/svea-120/isabel-shirt-120269-46/

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/bj%C3%B6rkvin-753/rabbit-jacket-7...

Mekko ystävänpäivän viettoon, sekä veljeni vanhojentansseihin olisin aivan helpottunut että olis sinne tiedossa päällepantavaa!! Flanellipaita ois kiva rentoilu ja lötköttelypäivillle, sopii itseasiassa tilanteesee ku tilanteesee..Takki ois tarpeen urheiluun!

122/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/angeleye-968/rose-chiffon-dress-9...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vila-479/fends-fur-jacket-479521-...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/nelly-shoes-427/julissa-427520-12/

Ystävänpäivän kunniaksi puetaan ihana hennosti vaaleanpunainen, tyttömäinen, ja hulmuava mekko ylle.

Ja ettei pakkanen purisi, sujahdetaan vaniljansävyisen pörrötakin uumeniin, joka varmasti lämmittää niin omaa, kuin myös muidenkin mieltä!

Kauniisti nudesävyisen takkiin sointuvat kengät kruunaavat kokonaisuuden ja saavat ryhdin suoristumaan ja kantajan näyttämään kauniilta!

Elinäf
123/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/filippa-k-676/viscose-poncho-dres...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/gardenia-872/gardenia-crazy-87201...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/the-balm-883/read-my-lips-lipstic...

Tällä asulla olisi mahtavaa lähteä ystävänpäivänä (tai koska vain) deiteille! Upea, simppeli asu loisi hienostuneen, mutta rennon vaikutelman ja asussa kehtaisi astua niin hienoon ravintolaan, kuin leffaankin. Punatut huulet pitäisivät huolen, että deitin katse pysyisi kasvoissani, eikä vain siinä leffassa ;P

Asu sopisi myös, jos deittiä ei ystävänpäiväksi löydy ja ystävyyttä ja rakkautta lähdetään juhlistamaan kaveriporukalla! Ei liian tyrkkyä tai vakavaa, vaan Gardenian graaffiset kengät yhdistettynä Filippa K:n upeasti laskeutuvaan mekko-ponchoon olisi täydellisen leikkisä valinta. Ja huumaavan punaisilla (ja hoidetuilla!) huulilla, olisi hyvä bongata se hurmaava komistus ensi vuoden ystävänpäiväksi.

Upeilla vaatteilla ja niiden luomalla itsevarmuudella ystävänpäivä on takuuvarmasti maagisen upea!

Veera K.
124/393 | 

Nämä vaatteet tekisivät ystävänpäivästäni erityisen maagisen, sillä ne mielestäni kuvastavat hyvin lukioaikani leikkisää tyyliä. Oltuani kolme vuotta sisäoppilaitoksessa tämä on viimeinen ystävänpäivä jonka vietämme koulukavereideni kesken tässä koulussa, joten tahdon päivän olevan erityinen. Siksipä vaatteidenkin täytyy olla erityisiä.

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/hilfiger-denim-278/nicki-blazer-2...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/odd-molly-582/timeless-248-tank-5...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/punk-royal-856/new-pants-856008-76/

Living my own dream
125/393 | 

1. http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/filippa-k-676/pocket-shirt-dress-...

2. http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/nelly-shoes-427/rimini-427404-14/

3. http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/pieces-675/richard-lace-legging-6...

Ystäväni on lähdössä 17. päivä helmikuuta vuodeksi Australiaan. Tarkoituksenamme on pitää läksiäiset, joissa teemana on "Jotain Annan, jotain omaa ja jotain täysin uutta" Eli jotakin ystäväni tyylistä, jotain omaa tyyliä ja jotain täysin uutta.

Ensimmäinen valinta on Flippa K :n taskullinen paitamekko, mikä kuvastaa ystäväni asiallista ja klassista tyyliä.

Toinen valinta on Nelly Shoes:in Riminit. Ne kuvastavat omaa räväkkää ja suoraselkäistä asennettani.

Kolmas valinta on pitsikuviolliset leggingsit jalan alle mentävällä lenkillä. Olen kammonnut kyseisiä lenkkejä pienestä pitäen kun äidin pakottamana laitoin lämpöhousut jalkaan, joissa oli jalkapohjaan mentävä lenkki. Myös pitsiä kohtaan ollut aina hirveä kammo, poikatyttönä vihasin pukea päälleni pitsisen mekon ja valkoiset sukkahousut. Yääh, lapsuusiän traumoja.

'Ehkä olisi jo aika päästä yli :D

Nani
128/393 | 

Minä, aikuinen ihminen, olen ihastunut teinitytön lailla ja olenkin menossa treffeille tuon ihanuusmiehen kanssa ystävänpäivää edeltävänä päivänä. Ehkäpä oheinen treffailuasu takaisi sen, että kyseinen mies haluaisi tavata minua uudelleen jo heti ystävänpäivänä. :)

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vila-479/calma-tunic-479548-13/

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vagabond-978/florence-978009-14/

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/friis-company-180/slam-bag-small-...

niina
129/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/ida-sj%C3%B6stedt-402/innocence-l...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vagabond-978/florence-978009-14/

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/baglady-325/tess-bracelet-325159-14/

Poikaystäväni on armeijassa, joten ystävänpäivä jää vähän väliin.. Olisi kuitenkin kiva yllättää poikaystävä laittautuneena ja lähteä ulos. Valitsin juuri tämän mekon, koska enempää ei voisi minun näköiseni vaate olla! Naisellinen (ja kuitenkin seksikäs). Olisi kyllä poikaystävä onnellinen.

Mekon kaveriksi kiilakorkoiset Vagabondit, sillä Vagabondit on minun oma heikkous. Nuo jalassa ei voisi ilta mennä huonosti! Ja sitten vielä käsikoru, joka on hieman vastapainona hempeelle pitsille, mustine ketjuineen. Lopputulos sellainen, että minun olisi mukava olla ja poikaystävänkin silmille olisi vähän iloa. :)

SaraJana
130/393 | 

Näin raskaana ollessa on vaikea löytää seksittäitä tai romanttisia vaatteita, mutta onneksi näköjään Nellyn valikoimasta löytyi ihanuuksia myös tähän tilaan. Itse valitsisin ylleni nämä:

pikkumusta kauniilla vedoksilla:

http://nelly.com/fi/äitiysvaatteita/mom2mom-100177/dress-night-7293-14/

romanttinen vyö vyötärölle (rintojen alle nostettuna):

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/friis-company-180/shakira-waistbe...

jotain pientä kivaa mekon alle miehen yllätykseksi:

http://nelly.com/fi/äitiysvaatteita/hot-milk-100271/sl-french-knickers-6343-14/

Kyllä näillä saisi sytytettyä sydämen tulen raskaanakin! :)

Viliina
131/393 | 

Jos tuotteet ehtisivät ystävänpäiväksi, pistäisin ne ehdottomasti samana päivänä oleviin opiskelijabileisiin. Toisaalta jos eivät ehdi, tulee opiskelijabileitä jatkossa lisää - ja niin myös treffejä tapailemani miehen kanssa, ystävien kanssa juhlimista ja kaikkea muuta tapahtumaa johon mekko, laukku ja kengät sopisivat kuin nakutettu! Opiskelijana budjettini ei ole kovin suuri, joten vaatteisiin, kenkiin ja laukkuihin harvoin liikenee rahaa. Siksipä arpaonnen osuminen minuun olisi kuin pieni lottovoitto.

Olen mieltynyt äskettäin armeijanvihreään, ja kaikki löysät mukavat taskulliset eteen tulevat asiat ovat rakkautta. Siispä myös tämä armeijanvihreä löysä taskullinen mekko! Koossa xs se olisi varmaankin sopiva.

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/jeane-blush-396/sally-shirt-39621...

Mekon kanssa sopii loistavasti yhteen musta niitikäs laukku jossa on rock-henkisyyttä

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/rules-by-mary-100/donna-bag-10022...

Ja settiin lisätään vielä simppelit kengät jotka eivät voi olla muuta kuin mukavat jalassa ja joilla jaksaa tanssia aamuun asti!

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vagabond-978/lugano-978013-14/

132/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/triumph-967/lace-sensation-bodydr...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/ida-sj%C3%B6stedt-402/innocence-l...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/nelly-shoes-427/lamia-427589-121/

Näissä vaatteissa persoonani pääsisi kukoistamaan. Rakastan yli kaiken pitsiä, nahkaa ja niittejä, ja sulhaseni rakastaa niitä päälläni;)

Järjestäisin meille kahdelle unohtumattoman illan, sillä olemme lähiaikoina jutelleet paljon lähestyvistä häistä sekä mahdollisesta perheenlisäyksestä ja mielestäni olisi mukava hetkeksi pysähtyä tähän hetkeen nauttimaan toisistamme:)

Pauni
134/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/pilgrim-900/loving-necklace-90030...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/ida-sjöstedt-402/florian-lace-dress-402032-14/

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/nelly-shoes-427/glitter-sonja-427...

Ystävänpäivänä mieheni on koulutuksessa toisella puolella maata ja näin ollen meillä ei ole mahdollisuutta olla yhdessä päivänä jolloin meille tulee täyteen 1½ vuotta yhdessä ja lisäksi kyseinen päivä on syntymäpäiväni. Joten tämä asukokonaisuus tekisi ystävänpäivästäni huomattavasti paremman, ehkä joudun olemaan yksin, mutta voin sentään pukeutua ihaniin vaatteisiin =D

Rieku
135/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/jeane-blush-396/tilly-dress-39621...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/filippa-k-676/niki-vintage-wash-6...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/humanity-671/word-bracelet-671002...

Jees, eli pidemmittä puheitta tässä valintani. Koitin valita tuotteet siten että niille olisi mahdollisimman paljon käyttöä, juhlia ja muita bileitä ei näin pienen lapsen kanssa ole tullut kierreltyä, joten siksipä jätin valitsematta ne tädellisetupeatihanuusmekot! :)

Nämä sopii sitten perhe illalliselle vaikka silloin ystävänpäivänäkin!

Sanzu91
136/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/honor-gold-937/one-side-frill-dre...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/urban-expression-857/granada-8570...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/nelly-shoes-427/alita-427504-14/

Voisin laittaa tämän asun baariin tai muuhun illan viettoon, sitten kun joskus mieheni kanssa semmoiseen pääsisimme lähtemään. Meillä on pieni lapsi, lisäksi kummatkin opiskelemme. Kahden keskisiä hetkiä ei siis jää hirveästi. Mutta jos saisimme joskus pienen hoitoon ja pääsisimme lähtemään viihteelle, tämä asu olisi täydellinen.

Katselin jo joskus kyseistä mekkoa ja kenkiä, mutta eipä ole ollut rahaa noihin ihanuuksiin.

flic
137/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/ida-sj%C3%B6stedt-402/florian-lac...

tätä unelmieni mekkoa olen katsellut jo pitkän aikaa, mutta jättänyt hankkimatta hinnan ja "hyvän syyn" puuttuessa. pitsiunelmat vaan on niin rakkaus!<3

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/urban-expression-857/rinaldi-8570...

laukku toimisi väripilkkuna muuten mustassa kokonaisuudessa, sisään mahtuvat kaikki tarpeellinen pieneen illanviettoon!

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/nelly-shoes-427/mountain-pumps-42...

mustat korkokengät toimivat aina ja halutessa pitävät asun myös asiallisena :)

lisäksi tummaksi meikatut silmät ja ehkä punaista huulipunaa?

love it! :))

HennaH
138/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/fifth-avenue-shoe-repair-1015/mix...

-Tämä päälle ystävänpäivänä ja juhlat voi alkaa..siis ensi vuonna.

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/dr-denim-202/bridget-cargo-pants-...

- Nämä sopii täydellisesti valitsemani toppini kanssa, näissä voin tanssia ja rokata.

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/m-by-m-688/gunni-topp-688055-133/

-Olen aivan hulluna tälläisiin toppeihin jotka laskeutuu näin hyvin.

mariluu
139/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/jarlo-782/carrie-782017-17/

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/diesel-215/cubism-picabia-sandal-...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/filippa-k-676/wide-leather-cuff-6...

Romanttiselle asulle on toki aina käyttöä, vuodenajasta riippumatta! Mekko saa olla kuin karkki, kun vietän rakkaan kanssa iltaa. Kaveriksi mekon kanssa täytyy olla korkkarit, joista ei korkoa puutu. Asu on näyttävä jo sellaisenaan, joten ranteeseen riittää nahkakoru ja täydellisesti asuun sopiva kotoa jo valmiiksi löytyvä pikkulaukku. :) Ja näin ilta-asu on valmis!

Ilppa
140/393 | 

Valitsin ystävänpäiväksi kepeän kukkamekon (http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vero-moda-631/alfredy-cap-sleeve-...), jonka pariksi käyvät mainiosti hiukan tukevammat kengät

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/filippa-k-676/bella-laced-bootie-...) ja leikkisä, mutta veistoksellinen takki (

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/fifth-avenue-shoe-repair-1015/ups...).

Näissä lähtisin munkkikahville Pyynikin näkötorniin sulhaseni kanssa! Kahvien jälkeen olisi ihana kiivetä tornin huipulle viittamainen takki liehuen ihmettelemään rakasta kotikaupunkia ja haaveilemaan vanhasta omakotitalosta jossain tuolla näköpiirin liepeillä : )

Kiitos ihanasta blogista!

anuleena
141/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vila-479/catch-corsage-dress-4795...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/friis-company-180/murray-shoulder...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/cheap-monday-433/tight-very-good-...

Ensin farkkujen ja uuden laukun kanssa opiskelupäivän jälkeen yhdessä leffaan. Myöhemmin syömään ihana uusi mekko päällä hämyiseen ravintolaan.

Olen jo ikuisuuden etsinyt hyviä farkkuja ja laukkua, ja nämä yksilöt olisivat lähellä omaa ajatustani niistä. Niiden avulla pääsisin virittäytymään myös ystävänpäivän fiilikseen jo aamusta alkaen. Mekko olisi sitten myös lahjani poikaystävälleni, jonka mielestä voisin aina käyttää mekkkoa :)

Taru
144/393 | 

Ystävänpäivä on minulle joka vuosi tuplahaasteellinen, sillä avomieheni syntymäpäivä on samana päivänä (puhumattakaan juuri aiemman kahden kuukauden sisällä olleista nimppareista, jouluista ja vuosipäivistä..) Joten tämä ystävänpäivä-syntymäpäivä-kombinaatio on viimeinen puserrus juhlaylläreiden järjestämisessä kahden kuukauden jatkuvan ylläri-stressaamisen päätteeksi. Jotta saisin onnistuneen illan järjestettyä, olisi päiväajan hyvä olla päällä istuvat ja hyvännäköiset farkut, joissa voisi juosta järjestelemässä asioita iltaa varten:

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/diesel-215/zivy-trousers-215254-33/

Lisäksi kiireissä ja järjestelyissä mahtavana apuna olisi isompi laukku, jonne mahtuu mukaan kaikki tarpeellinen:

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/friis-company-180/vintage-big-bag...

Täydellisen illan viettämiseen vaihtaisin päälleni kauniin mekon, jotta ilta olisi arvoisensa:

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/ida-sjöstedt-402/innocence-lace-dress-402038-14/

Näillä varusteilla olisi tämän puserruksen saaminen kunnialla päätökseen väistämätöntä! Kippis!

Roosa
145/393 | 

Hei!

Ollaan avomieheni kanssa nyt helmikuussa seurusteltu 4 vuotta. Emme ole ikinä olleet hirveitä käymään ulkona tai muutenkaan järjestämään toisillemme mitään yllätyksiä, mutta nyt olemme päättäneet lähteä ulos syömään. Ja tässä kun nyt on yhteisiä vuosia jo muutama takana, tuntuisi vähän siltä, että tämä voisi olla kosinnan paikka:> En toki asiasta voi varma olla, mutta jos näin onnekkaasti kävisi olisi hienoa näyttää hyvältä, ja näillä vaatteilla se onnistuisi!Alusmekkoa en ole ikinä omistanut mutta nyt haluiaisin olla parhaimmillani, joten sallittakoon pieni fuskaus kiinteydeni suhteen;)

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/rare-fashion-475/one-sleeve-dress...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/triumph-967/retro-sensation-bodyd...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/nelly-shoes-427/glitter-sonja-427...

146/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/nelly-shoes-427/matsumoto-3-42757...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vero-moda-631/polly-new-knee-dres...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/friis-company-180/slam-weekend-ba...

Mekko ja kengät sopisivat hyvin suunnittelemaani romanttiseen viikonloppuun mieheni kanssa. Laukku taas on sen verran tilava, että siihen mahtuisi kaikki tarvittavat tavarat viikonlopuksi. Pieni arjesta irtautuminen on ihanaa pitkästä aikaa ja uusi asu tekisi siitä niin paljon hienompaa! :)

Mammmy
147/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/lipsy-415/tiered-dress-415114-40/ <— Tämä upea mekko päälle!

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/roseco-1035/lip-balm-cherry-kiss-... <— Poikaystävän hukuttaminen kirsikkaisiin pusuihin <3

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/6ixty-8ight-407/poetryinmotion-br... <— Mekon alta paljastuvat alusvaatteet kruunaamaan ystävänpäivä kullan kanssa ;)

Nämä tuotteet takaisivat upean ystävänpäivän rakkaani kanssa, joka ei pahemmin kyseisestä päivästä piittaa, mutta tämän yllärin avulla saattaisi jopa odottaa tätä hömppäpäivää vuodesta toiseen ;)

E
148/393 | 

Tämä tuli juuri sopivasti, eli ei haittaa vaikka Nelliina ei saanut tätä ajoissa tänne. Olemme parhaiden ystävieni kanssa viettämässä ystävänpäivää keskenämme joten olisi ihana saada viettää vähän myöhemmin avomieheni kanssa oma "ystävänpäivämme" käymällä syömässä ravintolassa ja muuta mukavan romanttista. Vaikka avomieheni ei ole kovin romanttista tyyppiä niin tänä vuonna hän itse ehdotti että menisimme ystävänpäivänä jonnekin syömään vaikka minulla oli jo suunnitelmat joita en voinut perua. Olisi hienoa viettää hänen kanssaan oma ystävänpäivä ravintolassa vaikka vain jokunen päivä myöhässä:)

Valitsemani asu sopii mielestäni käyttöön muuallakin kuin vain juhlissa.

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/modstr%C3%B6m-103/paisley-dress-9...

Tämä ihana hento mekko, jota sopii käyttää ravintolassa tai kesällä

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vila-479/sassi-blazer-479545-13/

Sopiva takki siihen päälle ettei tule kylmä ulkona (tälläkin hetkellä kamala lumisade..)

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/nelly-shoes-427/hard-rock-boots-4...

Ja lopuksi vielä kokonaisuutta rikkomaan kengät jotka väriltään ovat ihanan naiselliset ja vähän pehmentävät tuota vaikutelmaa. Ja edelleen käytännölliset koska tuolla on edelleen talvi:)

Pollyanna
149/393 | 

Tooosi upea - tietenkin musta - alusasusetti! Ja ne pöksyt: edestä tavikset, mut entäs takaa... Wow!

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/marlies-dekkers-885/dame-paris-wi...

Tämä upea, niitein ja vetoketjuin koristeltu nahkatakki päälle, ettei kaikki näy kerralla ;) Tää takki olis makee myös jonkun romanttisen, pitkän leninginkin kanssa. Tosi rock!

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/by-malene-birger-632/varie-leathe...

Ja popot tarvitaan kans ja tietenkin piiloplatolla, kun pituutta on vain 165 cm! Ja AITOA mokkaa ja nahkaa, tottakai! http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/whyred-106/ofelia-suede-shoe-1062...

Nämä kun ylleen vetäisee, niin Milla Magiankin taiat kalpenee...

Takuulla maagista tällä setillä... ;)

150/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vila-479/femme-deep-tank-top-4792...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/nelly-shoes-427/girlie-427715-14/

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/pretty-polly-713/pp-opaque-tight-...

Tällä htekellä himoitsen yli kaiken mustaa pitsiä, mutta pinkit sukkahousut tekevät tämän lookin. Söpöt ballerinat ovat paras kenkäratkaisu.

Look sopisi hyvin ystävänpäivän pippaloihin, mutta olisi varmasti muulloinkin käytössä, niin yhdessä kuin erikseenkin (:

Aino
151/393 | 

Ensimmäinen valintani on tämä ihana mekko. Olen hurahtanut pitsiin ja olkkatoppauksiin, ja tässä on molemmat <3

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/selected-femme-796/rustic-tunic-7...

Uudet kengät kevääksi olisivat mahtavat ! Koska en ole käytännöllisyyden ystävä, vaan näyttävyyden, niin valitsisin nämä:

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/jeffrey-campbell-905/kayla-shoe-9...

Mekon alle vielä täydellinen alushame, joka on ollut ostoslistalla jo pitkään: http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/triumph-967/lace-sensation-bodydr...

Kiitos mahtavan kisan järjestämisestä Nelliinalle ja Nelly.comille :)

Melina
152/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/nelly-shoes-427/jagodina-427567-99/

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/sisters-point-913/joker-shorts-91...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/whyred-106/melotron-cozy-stripe-1...

Olen opiskelija, joten budjettini on hyvin rajallinen. Olen näitä kyseisiä vaatekappaleita silmäillyt jo jonkin aikaa, kuitenkin hyvin tietoisena siitä että niitä tuskin tulen lähiaikoina saamaan :) Budjetin rajallisuus rajoittaa myös omaa tyyliäni: pidän väljistä linjoista ja erilaisuudesta, ja tätä tavoitetta on hyvin vaikeaa toteuttaa tällä rahamäärällä, enkä kovin mielelläni aina vingu vanhemmiltani rahaa. Jos voittaisin tämän kilpailun, pelastaisitte kyllä ystävänpäiväni - kuten myös kaikki muut päiväni, sillä näistä vaatekappaleista riittäisi kyllä iloa ja onnea pitkäksi, pitkäksi aikaa.

Missu
153/393 | 

Olen ensimmäistä kertaa elämässäni niin onnellisessa tilanteessa, että tunnen itseni kauniiksi ja seksikkääksi omassa kropassani. Ystävänpäivää viettäisin menemällä ulos syömään jotain mahtavaa ruokaa hyvällä omalla tunnolla, ja uuden asenteeni ohella pukisin päälleni:

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/stylein-653/faith-dress-653043-14/

Ihoa myötäilevä mekko joka paljastaa selän ei olisi tullut kuuloonkaan vuosi sitten!!

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/nelly-shoes-427/addie-427498-14/

Jalkaan rokkikorot jotka tuovat lisää itsevarmuutta.

Kevyt, luonnollisia piirteitäni korostava meikki, ja iholle iltatuoksua:

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/naomi-campbell-664/cat-deluxe-nig...

Tästä on ihana, uuden minäkuvan ystävänpäivä tehty :)

Eevis
154/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/rodebjer-802/rio-dress-802015-92/

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/jeffrey-campbell-905/zip-it-shoe-...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/j-dauphin-583/i-want-more-583038-29/

Olemme mieheni kanssa ehtineet viettää aikaa kahden melko vähän lähiaikoina. Olemme kuitenkin sunnitelleet ystävänpäiväntreffejä jo pitkään (joskin emme maanantaille 14. päivä vaan hieman myöhemmin :) ) Nämä kolme tuotetta tekisivät päivästä maagisen aivan varmasti! Mieheni toivoo, että käyttäisin mekkoja paljon sillä niissä olen kuulemma kauneimmillani. Hän myös toivoo, etten käyttäisi niin paljon mustaa vaan enemmän kirjavia värejä. Uskon, että hän olisi aivan haltioissaan nähdessään minut tuossa uskomattoman kauniissa mekossa. Jaamme mieheni kanssa intohimon kauniisiin kenkiin. Sekä minä että hän katselemme minulle kauniita ja seksikkäitä kenkiä. Ystävänpäivä on kuitenkin helmikuussa, joten kiilakorkoiset nahkanilkkurit säästävät minua paleltumiselta ja kaatumiselta, mutta ovat samalla kuitenkin todella kauniit. Rannekoru tuo asuun rokimpaa lisäystä olematta kuitenkaan liian massiivinen. Ja rannekorun väri sopii täydellisesti mekkoon.

Ansku
155/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/ted-baker-128/praun-128089-29/

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/g-star-745/3301-v-jeans-745008-160/

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/wildflower-by-kenza-735/stunning-...

Juuri sinimustista hiuksista vaalearuskean oransseihin vaihtaneena en voi vastustaa sinistä, se vain kertakaikkiaan iskee nyt tällä hetkellä ja vaateliikkeissä kaikki siniset huutavat tangoilta... Sehän sitten näkyy nyt tässäkin asuvalinnassa. Sininen on nyt vain niiiiin kiva tällä hetkellä, kerrankin jotain muuta kuin mustaa mustaa mustaa... Eli sininen mekko ja jalkaan mustat g-starin legginsit, nämä suomen säät kun ovat hieman arvaamattomat ja jalkaan mageet nilkkurit, jotka olivat niin oman näköiset, kaikessa pitää olla vähän asennetta. Ja parastahan tässä asussa on monikäyttöisyys, ensin voi olla päivän töissä, koska asu toimii myös jakun kanssa ja illa eikun menoksi ja jakku vain nurkkaan :D Parastahan tässä asussa on vielä, että sininen mekko sopii täydellisesti uuden kynsilakan väriin ....

156/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/converse-282/all-star-leather-b-w...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/rut-mfl-540/esmeralda-point-dress...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/svensk-450/hanna-bow-450010-26/

oon poikatyttö, mulle ei sais korkkareita jalkaan vaikka maksettaisiin, en myöskään pidä mitään koruja tai muita härpäkkeitä, oon aina kelvannu mun sydämenvalitulle tällasena resupekkana, ja toivon että kelpaan tästäkin eteenpäin ! ollaan menossa juhlimaan yhteisiä vuosia läheiseen ravintolaan ja toivon että taskusta kimpoaisi jotain muutakin kuin autonavaimet ! (noi converset vois todellakin olla mun hääkengät!)

157/393 | 

Koska en itse juuri nyt tarvitse mitään lisäystä vaatekaappiini, eksyinkin etsiskelemään kaikkea kivaa miesten puolelta.

Mieheni ilahtuisi varmasti seuraavista:

http://nelly.com/fi/vaatteita-miehille/dr-denim-202/larry-202259-99/

Kohta on kevät ja keväällä tarvitaan kevyempi siisti takki.

http://nelly.com/fi/vaatteita-miehille/filippa-k-676/chunky-cable-pullov...

Oli surunpäivä kun edellinen vastaava piti laittaa pois liian kulahtamisen takia. Olen varma että miekkonen rakastuisi tähän.

http://nelly.com/fi/vaatteita-miehille/tiger-of-sweden-jeans-550/tiger-i...

Ja mikäpä sulattaa miehen sydämen paremmin kuin tämä?

IPhonen tämänhetkinen nahkakotelo hajoilee jo liitoksistaan ja tilalle tarvitaan toinen.

Tiedän, että jos voisin lahjoittaa nämä miehelleni olisi meidän kummankin ystävänpäivä magiaa pullollaan.

Kiitos vielä ihanasta blogista. :)

mmnks
158/393 | 

Vietän ystävänpäivää uudessa opiskelukaupungissani ensimmäistä kertaa ilman poikaystävääni ja vanhoja tuttuja kavereitani. Ikävän lievittämiseksi menemme kuitenkin koulukavereiden kanssa leffaan ja syömään. Rennoille ja mukaville vaatteille olisi käyttöä muutenkin!

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/levi-strauss-441/boyfriend-tunic-...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/converse-282/all-star-canvas-hi-2...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/rare-fashion-475/zip-leather-look...

Angelina
159/393 | 

Pukeutuisin romanttiselle illalliselle Replayn toppiin, Mangon sähäkkään nahkahameeseen ja Fornarinan nilkkureihin. Asu olisi tyrmäävä ja sopisi myös "esiintymisasuksi" illallisen jälkeiseen karaokeiltaan.

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/replay-201/top-201032-92/

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/mango-766/lapepi-skirt-766153-88/

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/fornarina-286/ginger-286168-14/

(Lähetin kommenttini jo aikaisemmin, mutta jostain syystä se ei näkynyt palstalla.)

Enye
161/393 | 

Aloitetaan ehdottomasti asu tärkeimmällä vaatekappaleella eli ihanilla kengillä! Haluaisin niin mielelläni upottaa varpaani Minimarketin pehmeästi vuorattuihin Wedgeihin, joista voin nyt vain unelmoida.

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/minimarket-906/jodphur-shoe-90600...

Lisätään yläosan peitoksi räyhäkkään punainen laskeutuva mekko!

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/sams%C3%B8e-sams%C3%B8e-803/marth...

Tämä näyttävä asu ei kaipaa seurakseen mitään muuta kuin näyttävän, mutta minimalistisen rannerenkaan.

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/blond-accessories-828/roman-brace...

:o

Anna
163/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/jeane-blush-396/abby-long-skirt-3...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/stylein-653/honest-top-653081-1173/

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/timeless-770/humble-770066-1/

Ei ehkä mikään perinteisesti romanttinen asu, mutta romantiikkaa tästä silti löytyy. Ihanat kuviopinnalliset kengät on übersöpöt! Paidasta näkyy vähän olkapäätä, ja onhan se yksi naisen seksikkäimmistä ruumiinosista. Hameen alta kengät vilkkuisivat ihanasti. Tätä asua ei malttaisi olla käyttämättä, ja se sopisi moneen tilanteeseen.

Tämä asu näyttää juuri minulta itseltäni ja olisi ihanaa viettää ystävänpäivää asussa, jossa kaikki on täydellistä! Kengillä riittää korkoa, ja ylttäisin pussaamaan poikaystävää kerrankin ilman kurottelua. :) Ja vaikka asu ei ehtisikään kotiin ystävänpäiväksi, voisi tässä asussa juhlia vaikka kuinka montaa ystävänpäivää seuraavina vuosina. Ei tuollaiseen täydellisyyteen kyllästy koskaan. :) <3

Shanti
164/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/stylein-653/dekker-dress-653056-14/

Laadukas silkkinen pikkumusta, joka klassisen mallinsa vuoksi sopii moneen tilanteeseen ja kestää pitkään käytössä.

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/elle-macpherson-intimates-751/ell...

Koska hyvä olo ja pukeutuminen todellakin alkaa alusvaatteista! Lisäksi jos rintsikat on tarpeeksi kauniit, ei haittaa vaikka olkain vähän vilahtaisikin!:)

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/triwa-334/minichrono-watch-334034...

Ihana karkkikello Triwalta rikkomaan pikkumustan vakava ilme ja tuomaan vähän huumoria asuun!;)

Hertta
165/393 | 

Ystävänpäiväksi hankkisin mustaa ja reikästä:

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/jeane-blush-396/aspen-leggings-39...

Lisää mustaa ja reikäistä:

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/rut-mfl-540/esmeralda-point-dress...

Sekä maailman suloisimman leopardilaukun, miau:

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/friis-company-180/heaven-mini-bag...

Mulla alkaa yliopistolla maailman raskain opintojakso just ystävänpäivänä ja luulen, että nämä uudet vaatteet piristäis muuten aika raskasta (maanantaista) ystävänpäivää kummasti. Uusista kauniista vaatteista tulee aina hyvälle tuulelle ja illalla vois sitten vielä kipaista romanttiselle olohuone-piknikille oman kullan kanss samaisissa rentoiluvaatteissa.

Näihin vaatteisiin yhdistäisin kirkkaan punaisen huulipunan ja paksut kissarajaukset silmiin ja jotkut killerikorkkarit, miau.

Janna
166/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/motel-604/courtney-dress-604080-14/

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/one-teaspoon-127/revolution-wrap-...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/object-691/tikka-canvas-jacket-69...

Juhlamekkoo päälle illallista varten (upea mekko <3), ravintolaan varmuuden vuoksi päälle myös monikäyttöinen neule, ettei pääse paleltuun. Ja mikäs sen tyylikkäämpää, kun kipittää ravintolaan ihanassa Objectin takissa. Noi napit <3

Cilla
167/393 | 

Apua älyttömän siisti arvonta! :-) Itse haluaisin pitkään kuolaamani Another social t-shirt – printtipaidan (http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/whatever-works-862/another-social...), Dr clyde masshup wn’s – mokkalenkkarit (http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/puma-643/dr-clyde-masshup-wns-643...) ja aivan ihanan harmaan jeky skirt – mekon (http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/ichi-142/jeky-skirt-142555-83/), jotka kruunaisivat luvassa olevat parhaan ystäväni syntymäpäivät! Olen odottanut kaukana asuvan ystäväni näkemistä pitkään ja mikään ei olisi parempi tapa nähdä hänet pitkästä aikaa kuin upeat vaatteet päällä! :)

Muunica
168/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/only-589/shudder-blazer-589241-14/

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/filippa-k-676/niki-eco-wash-67616...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/jeffrey-campbell-905/zip-it-shoe-...

Olen vähän tylsä pukeutuja, mutta näillä saisin klassiseen tyyliini vähän maustetta. Varsinkin kengät ovat räväkät. Toivonkin siis, että valitset minut, jotta saan jakkupukutyylini päivitettyä modernimmaksi. Olen vielä nuori, minun ei tarvitse näyttää tädiltä.

sirpa
169/393 | 

Palkkasin itselleni personal traineril noin 3vkoa sitten, koska elämäntapojen muutos tuntui MAHDOTTOMALTA! Kolmesta tunnin tapaamisesta maksoin melkein 200 euroa, siis KAKSISATAA!!!??? Kelatkaa paljon sillä olisi saanut vaatteita??

..mutta! Nyt olen 3vkoa ahkerasti noudattanut ohjeita, karkkiakin saisin syödä kerran viikossa, MUTTA en ole syönyt! Eilen kävin vaa'alla ja TADAA! -2KG! Tuntui aika superilta! :) Jotta saisin hieman lisää kannustusta, valitsin tietenkin kaksi mekkoa, mitä ei ihan kamalan isolla mahalla kehtaa päällensä laittaa:

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/one-teaspoon-127/treasured-tube-d...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/motel-604/marcia-dress-604082-162/

..vieläkun karistan muutaman kilon pääsisin esittelemään noita kaunokaisia tanssilattioille!

Mekot tarvitsevat tietenkin kavereikseen super upeat kengät! (..sulla on about 100 paria kenkiä!! HYSS, eikä ole! Ei näin hienoja!!)

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/jeffrey-campbell-905/kayla-shoe-9...

WOW! Aika killerit, eikö? ;)

Jessi
170/393 | 

1. http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/elle-macpherson-intimates-751/den...

2. http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/elle-macpherson-intimates-751/den...

3. http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/care-candle-884/red-fruit-massage...

Omistaisin tämän vuoden Ystävänpäivän täysin mieheni hemmottelulle. Olemme olleet viimeiset 8 kuukautta järjettömän kiireisiä: hän on remontoinut talomme ja käynyt töissä, minä olen huolehtinut kodista ja lapsista (4.v tyttö ja 6kk poika). Haluaisin kiittää häntä silmänruoalla ;) ja hieronnalla, koska pienten muksujen vanhemmille irtiotot arjesta ovat tärkeitä, mutta kotoa lähteminen ja lastenhoidon järjestäminen ei aina onnistu.

emmita
171/393 | 

Kaunis ja hempee mekko, jossa kelpaa käydä missä vaan, rauhalliset/nudet kengät ja pinkkiä laukussa, ah. Tossa mekossa miun vartalo olisi edukseen… ei ainakaan tarvitsisi miettiä, että miltä näyttää. Pitkästä aikaa olen sinkkuna, joten suunnitelmissa viettää ystävänpäivää ystävien ympäröimänä. Ero oli vähän sotkuinen, niin nätti mekko varmasti piristäisi mieltä noinkin hempeenä juhlapäivänä ja vakuuttaisi, että tuli tehtyä oikea ratkaisu. Muutin jonkin aikaa sitten omaan kämppään ja ystävänpäivän jälkeisenä viikonloppuna ois tuparit, missä voisin noita pitää myös. Harteille frakki-tyylinen jakku, mikä löytyy jo kotoa. :)

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/ida-sj%C3%B6stedt-402/innocence-l...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/nelly-shoes-427/mountain-pumps-42...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/forrest-bob-945/franklin-mocca-cl...

Lina L
172/393 | 

Rakastuin parhaaseen ystävääni 12 vuoden kaveruuden jälkeen. Tunne oli helpotuksekseni molemminpuolinen, ja juhlistamme suhteemme saamaa iloista käännettä hänen valitsemassaan paikassa - perheen mökillä hyisissä olosuhteissa meren rannalla. Lisää lumista mökkeilyä on kuulemma luvassa tulevaisuudessa, siksi lämpöiset valinnat (joista viimeinen siis miehelle)

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/woolrich-413/ws-vancouver-coat-41...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/maison-scotch-709/heavy-knitted-c...

http://nelly.com/fi/vaatteita-miehille/filippa-k-676/chunky-shawl-cardig...

Tangomango
173/393 | 

Tässä minun valintani ystävänpäivätreffeille..

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/odd-molly-582/ninotchka-dress-582...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/ted-baker-128/tellan-128087-14/

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/sugarfree-shoes-928/daisy-928011-12/

Kaikki lähti tuosta iiihanasta ninotchkasta! Pinkki ja vaaleanpunainen pysyttelevät minusta kaukana normaalistikin, niin myös ystävänpäivänä. Omalta kullalta on kuitenkin välillä ihana lyödä jalat alta ja tuolla silkkisellä pitsiunelmalla se onnistuisi varmasti. Ja koska en arkenakaan tyttöile liiemmin, ryydittäisin brodeeratun helman rokisti mustalla nahalla. Tuollaisesta naisellisesta nahkatakista olen haaveillut jo pidempään, mutta turhan kallis on ollut haaveeni toteutuakseen. Ja jottei lookista tulisi liian rankkis, jalkaan vetäisin korkeat korot. Kaksi syytä pidellä kultaa kännystä kiinni: hempeily sekä painovoiman ja sään jumalien uhmaaminen!

Maagisuutta valitsemani asu toisi varmasti ystävänpäivääni, koska a) siinä ei ole yhtään raidallista tuotetta b) se sisältää KOROT! ja c) tuotteet vaikuttavat laadukkailta (aitoa nahkaa, silkkiä jne), toisin kuin normaalisti poikaystäväni näkee minut kotona erinäisissä collegeissa, tennareissa ja raitapaidoissa :D

Annika
174/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/tfnc-777/manolo-oversize-shirt-77...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vila-479/beonce-jeans-479453-33/

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vagabond-978/dynamic-lacing-97800...

Haluaisin asun jota voisin käyttää myös arkena, mutta asustaa myös juhlaan sopivaksi. Vilan pillifarkut ovat väriltään ja malliltaan ihanat, ja löysä puuterinvärinen paita kävisi täydellisesti niiden kanssa.

Hempeän yläosan pariksi tarvitsisin asennetta omaavat kengät, ja Vagabondin massiiviset peeptoet olisivat loistavat tähän tarkoitukseen.

Ystävänpäivän suunnitelmissa on leffailua ystävän kanssa, jolloin pitäisin asun rennompana. Illaksi avokki aikoo tehdä meille illallista, jolloin asustaisin asua hieman juhlavammaksi.

sheidi
175/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/filippa-k-676/viscose-poncho-dres...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/prime-boots-693/engineer-mid-40-6...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/whyred-106/jada-nubuck-clutch-106...

Pukisin kyseisen kokonaisuuden mielelläni ensimmäisille!(:D) ystävänpäivätreffeilleni. Poikaystäväni oikein vaati saada viedä minut treffeille ystävänpäivänä, kun tosiaan itse en oikein ymmärrä tuollaisten "juhlapäivien" päälle. Odotan silti innolla treffejä!

Hanna
176/393 | 

Ihana ystävänpäiväkilpailu!

Valitsin asukokonaisuuden ajatellen ystävänpäivää, vaikka siihen vaatteet eivät kerkiäkään, mutta onneksi keväällä on tulossa useita suurempia juhlia, kuten isäni 50-vuotis juhlat, mihin asukokonaisuus myös sopii!

Mekoksi valitsin mainoksessakin näkyvän vaaleanpunaiset olkaimettoman mekon, onhan se niin ihanan naisellinen ja hempeä!

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/rare-fashion-475/frill-bandeau-dr...

Mekon kanssa sopii ihanasti rusetti käsikoru, tuomaan lisää naisellisuutta ja vähän tummempia värejä!

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/rachel-leigh-560/audrey-560007-46/

Ja kengiksi ihanat erittäin korkeat pitsiavokkaat, jotka kruunaavat asukokonaisuuden! (Ja täytyyhän naisella ainakin yhdet älyttömän korkeat ja naiselliset korkokengät olla!!)

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/timeless-770/humble-770066-1/

Huippua ystävänpäivää myös Nelliinalle!

Sneakie
178/393 | 

1. http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/only-589/puffy-loose-knit-cardiga...

2. http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vila-479/taormina-pant-479546-14/

3. http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/converse-282/all-star-light-leath...

Ystävänpäivääni kuuluu rentoa oloa hyvässä seurassa. Vaatteiden pitää siis olla rennot, pehmeät ja lämimät – kuten hyvä ystäväkin. Nämä vaatteet voi vetäistä raikkaan pulkkamäkipäivän ja termarikaakaon jälkeen päälle. Iltaa jatketaan jonkun kotona kokkaillen hyvää ruokaa, punkkua juoden ja tietenkin parantaen maailmaa rakkaimpien kanssa.

Ps. vaatteiden alle voi sujauttaa ne syntisen punaiset pitsialusvaatteet, joilla voi ilahduttaa omaa kultaa kotiin päästyä: i wanna be loved by you, nobody else but you... u-uppi-duu ;). <3

Ever mine, ever thine, ever ours.
179/393 | 

"My heart is beating like a jungle drum"

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/object-691/tikka-canvas-jacket-69...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/urban-expression-857/eloise-85701...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/nelly-shoes-427/julissa-427520-46/

3)Usean avioliittovuoden jälkeenkin tunnen sen saman nipistyksen vatsanpohjassa kuin silloinkin kun tapasin mieheni ensimmäisen kerran. Olen saanut todistaa sitä kuinka rakkaus on ainoa asia joka kasvaa kun sitä tuhlataan.

Ystävänpäivähän on saanut alkunsa Rooman "Lupercalia" juhlasta jolloin kunnioitettiin mm. naisten ja avioliiton jumalatarta,Junoa.

Tuleva ystävänpäivä tulee olemaan erityisen merkityksellinen sillä sisälläni on salaisuus jonka haluan jakaa miehelleni juuri tuona kyseisenä päivänä. Ja se lahja ansaitsee kauniin kääreen. Takki pitää meidät lämpiminä kevään tuulissa. PUNAISENA lankana rajaton rakkaus,jota laukku ja kengät kuvaavat.

Rakkaus on tahdon asia. Hyvää ystävänpäivää kaikille!:)

Jenna
180/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/nelly-shoes-427/glitter-sonja-427...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vero-moda-631/countess-3-4-bolero...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/friis-company-180/crash-shoulderb...

Nämä tuotteet tekisi ystävänpäivästä maagisen koska ne priristäisivät päivääni huomattavasti. Kengistä tulisi säihkettä elämään, jakku valkoisen mekon kaveriksi ja laukku oih se vaan on ihana. Ystävänpäivää olisi tarkoitus viettää myöhemmin kullan kanssa ja olisi ihanaa pukeutua hieman paremmin. Arkena pukeudun erittäin arkisesti, joten kun on aihetta juhlaan tykkään laittaitua, erityisesti nuo kengät olisi juhlaan aivan mahtavat!

Aino
181/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/stockholm-design-group-428/sandal...

Täydelliset sandaalit, noi kuuluis mun vaatekaappiin! =)

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/elise-ryan-555/two-colour-satin-d...

Täydellinen mekko sopis niin moneen tilaisuuteen eri asusteilla!

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/youngblood-574/starter-kit-light-...

Ja vielä täydellisen asun kruunaa virheetön iho !

Hieno asu kruunais ystävän päivän ystävien kanssa, mutta tänä vuonna yp on maanantai, eli mitään juhlistusta ei ole tiedossa. Tää asu sopis hyvin monenlaisiin tilaisuuksiin ja lämpötiloihin eri asusteiden kanssa. Mun mielestä ystävänpäivää voi hyvin viettää muulloinkin kun 14.2 koska hyviä ystäviä on aina kiva juhlistaa. =)

Katarina
182/393 | 

Ihana kilpailu! Täytyy sanoa, että mies on viime aikoina ihmetellyt, kun luen koko ajan Nelliinan vaatehuonetta. On vaan niin inspiroivaa nähdä noin ihania vaatteita, ja varsinkin kenkiä!

Itse vietän ystävänpäivän ihanan mieheni kainalossa. Luultavasti mennään syömään ja leffaan. Olisi ihana pukeutua kerrankin oikein hienosti. Opiskelijana ei kauheasti jää rahaa vaatteiden ostamiseen.

Valintani olisivat:

Upea mekko:

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vila-479/alsine-dress-479541-88/

Ihanat korot jalkaan:

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/nelly-shoes-427/alarice-427503-14/

Ja alle tietysti pitsisukkikset:

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/pretty-polly-713/pp-lace-tight-71...

tsipe
183/393 | 

Oi mikä ihana arvonta!

Mulla on kotona nyt ollut tosi vaikeaa, vanhempani tekevät eroa ja riitelevät jatkuvasti, sekä isäni on henkisesti sairas. Olen ollut pitkään alamaissa, koska kukaan ystävistäni ei tiedä todellista tilannetta meilla kotona, eikä mulla ole ollut ketään kelle puhua, syksyllä erottuani poikaystävästä. Nyt joulun alla kuitenkin syttyi uusi rakkaus, poikaan, johon olin ihastunut jo ala-asteella, ja hänkin on kaikki nämä vuodet miettinyt minua!:) Minusta tämä tuntuu uskomattomalta sattumalta, ja oon ollut viime kuukauden onneni kukkuloilla. Meillä tuntuu natsaavan kaikki, huumorista arvoihin. On niin helpottavaa kun on joku jolle voi kertoa kaikki vaikeatkin asiat, ja joka rakastaa sua sellaisena kun olet.

Olisi ihanaa järjestää jotan spesiaalia ystävänpäivänä, haluaisin jotenkin osoittaa poikaystävälle kuinka rakas hän on. Olen suunnitellut ihan kahdenkeskeistä, lyhyttä lomareissua toiselle paikkakunnalle.

Sinne en tarvi juhlavaatteita – en edes ole juhlavaatetyyppiä – mutta Nelly.comista löytyi muutamia ihanuuksia, jotka mieluusti pukisin päälleni!

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/converse-282/all-star-light-leath...

Nahkaconverseista olen haaveillut jo iät ajat, ne on mielettömät! Mulla ei vaan ole aitoihn converseihin rahaa, ja tässä olis tilaisuuteni.

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/friis-company-180/slam-weekend-ba...

Ihana laukku! Olen pitkään etsinyt itselleni täydellistä mustaa laukkua- sulla noita tuntuu olevan enemmän kuin tarpeeksi, täällä on yksi kade! ;) Tämä kuitenkin näyttäisi hyvältä minunkin olallani!

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/cheap-monday-433/narrow-light-dry...

Täydelliset, tummat farkut! Näiden kanssa voisi käyttää paitaa jos toistakin :)

Inkeri
184/393 | 

Täydellinen asu, jossa olo olisi upea koostuisi täydellisestä pikkumekosta http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/the-local-firm-969/moma-dress-969...

ja sen alla taikojaan tekevästä alusasusta

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/triumph-967/retro-sensation-bodyd...

Asun kruunaisi tietysti oikea laukku

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/whyred-106/jada-nubuck-clutch-106...

Täydellisen asun mekko olisi muutenkin käyttökelpoinen, oikeilla alusvaatteilla tulee itsevarma olo ja kaunis laukku kruunaa aina asun. :)

Sinppa
185/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/motel-604/marcia-dress-604082-162/

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/filippa-k-676/bella-laced-bootie-...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/whyred-106/enie-structure-leather...

Mekko on sopivan ladymainen puettavaksi hienompaankin paikkaan, mutta myös sopiva kavereiden kanssa hauskuutteluun. Noilla tyylikkäillä kengillä jaksaisi talsia pidemmänkin illan, ja laukkuun mahtuu kaikki ylimääräinen, jota on aina pakko kantaa mukana. :D

kaisllaa
186/393 | 

Minulla olisi tiedossa kahdet ystävänpäivän juhlat joten tarvitsen kaksi mekkoa molemmille päiville: http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/elise-ryan-555/meshdress-555067-133/

ja

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/jeane-blush-396/melinda-dress-369...

näihin molempiin sopivat kengät vielä mukaan:

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/nelly-shoes-427/mountain-pumps-42...

Olen siis vielä alaikäinen joten kunnon juhlia ei kauheen usein vielä pääse viettämään, siksi olishan tää nyt ihan täydellisyys!

AnnaR.
187/393 | 

Unelmien ystävänpäivänä uusi tuttavuuteni pyytäisi minut kanssaan syömään, josta jatkaisimme viettämään iltaa yökerhon puolelle. Täydellisen illan kruunaisi täydellinen asu:

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/tfnc-777/contrast-dress-777039-53/

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vagabond-978/florence-978009-14/

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/caia-of-sweden-436/eris-436011-14/

Ystävänpäivän henkeen sopii mielestäni punainen, ja tässä juhlamekossa se yhdistyy kivan rock-henkisesti mustaan. Kontrasti toimii tässä täydellisesti! Leikkaus on nerokas ja musta selkäpuoli jännittävä.

Koska mekossa riittää yksityiskohtia, saa asusteet olla simppelimmät. Eli kaveriksi yksinkertaiset tummat Vagabondin kengät. Nellyn korot on hieman liian huimia minun makuuni :D

Ja käteen soma Caia of Swedenin pikkulaukku, josta ottaisin tuon hihnan pois. Laukun punosmainen pinta on kaikessa yksinkertaisuudessaan TODELLA tyylikäs :)

Hyvää tulevaa ystävänpäivää!

190/393 | 

Oma ystävänpäiväni tulee olemaan aika syvältä. Siihen on kaksi syytä: Asun ulkomailla, jolloin ne parhaat ja rakkaimmat ystävät ovat Suomessa ja täällä on oikeen ihastuttava amerikkalainen Valentine's day, joka piristää huomattavasti sinkkutytön elämää -.-

Joten, tänä ystävänpäivänä keskityn omaan hyvään oloon ja itseni kehumiseen ja hyvänä pitämiseen.

Tämä mekko saisi minut tuntemaan oloni täsmälleen yhtä upeaksi kuin olen.

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/one-teaspoon-127/dead-spirit-dink...

Villatakki, koska suosikkiravintolassa voi tulla kylmä

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/oneteaspoon-127/revolution-wrap-c...

Näiden kaveriksi se täydellinen aurinkopuuteri, joka saa ihon näyttämään hieman terveemmältä ;D

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/too-faced-308/peach-leopard-30811...

Tämä on oma ystävänpäivän mielenkohottaja. Itse asiassa, pelkästä näyteikkunashoppailusta tuli parempi mieli :D

SusannaM
191/393 | 

Oi ihanaa, rakastuin tähän haasteeseen jo Annan blogissa! <3

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/g-star-745/turnpike-hooded-hedley...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/cheap-monday-433/narrow-od-black-...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/converse-282/all-star-light-leath...

Asustani tuli vähän rockimpi kuin mitä nykyinen tyylini on, mutta se ehkä johtuu siitä että kiikarissani on renttupoika. Kenties tämän asun maagisuus riittää hurmaamaan ihastukseni!

Söpö tummansininen parka lämmittää helmikuun pakkasilla ja mustat farkut tuovat kiiltävällä pinnallaan ripauksen eleganssia asuun. Jumalaiset nahkaiset All star lightit lienevät olevan sopivan liukkaat tällä kelillä, jotta voin sattumalta liukastua rokkaripojan käsivarsille! ;D

Elsa_
193/393 | 

Kiitos ensinnäkin ihanastaihanasta blogista.

Ajattelin aloittaa asun kokoamisen kengistä, koska aivan rakastuin näihin: http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/sugarfree-shoes-928/chloe-928008-12/

Kenkiin sopisi mielestäni loistavasti seuraava mekko http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/one-teaspoon-127/betty-davis-dres...

Alle vain paksut sukkikset ja ihanan rento, itseni tyylinen asu onkin melkein valmis. Kainaloon väripilkuksi vielä ihanan turkoosi pieni laukku: http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/forrest-bob-945/franklin-mocca-cl...

Tämä olisi aivan täydellinen asu ystävänpäiväksi, jota voi mielestäni viettää milloin vaan :) Voisin asun kunniaksi viedä kullan syömään myöhemminkin.

Salla
195/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/ichi-142/jysy-leggings-142490-80/

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vagabond-978/aida-shoe-978004-14/

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/filippa-k-676/viscose-poncho-dres...

Tuossapa asukokonaisuus jossa voisi mennä ulos sitä jotakuta etsimään. Vaatteet näyttävät minulta, ja varmasti mukavat päällä. Kilpailu saa minunlaisenikin kyynikon melkein innostumaan ystävänpäivähömpästä;).

Pööpö
196/393 | 

Minulla ja miehelläni on takana erittäin kiireinen ja työntäyteinen syksy ja alkuvuosi. Se vuoksi olisi aivan ihanaa mennä romanttiselle illalliselle ja konserttiin ja viettää laatuaikaa ihan kahdestaan, sillä se ei ole ollut mahdollista viime aikoina.

Uusi upea asukokonaisuus, ihana Dieselin mekko ja sen parina näyttävät kengät nostaisivat itsetunnon korkealle, jolloin illasta tulisi varmasti ikimuistoinen. Ihanan naisellinen puhvihihainen villakangastakki taas lämmittäisi matkalla ravintolaan ja vaikkapa jazz-konserttiin.

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/diesel-215/drou-sk-dress-00btq-21...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/nelly-shoes-427/karissa-427524-14/

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/only-589/fancy-wool-jacket-589316...

Sisko
197/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vagabond-978/digi-978011-99/

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/cheap-monday-433/net-tight-black-...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vila-479/gotic-dress-479544-1/

Yllätyn aina uudelleen ja uudelleen, kun mitä arkisemmissa vaatteissa olen, niin sitä useammin poikaystävä kehuu kuinka kaunis olen tai miten kivat vaatteet mulla on. Enkä nyt tarkoita siis välttämättä verryttelyhousuja ja kulahtanutta t-paitaa, mutta perus arkivaatteet puree siihen kundiin täysin. Luulen, että tällä asulla saisin hänen huomionsa varmasti ja olisi kuitenkin hiukan juhlallisempi kuin perus arkikuteet!

Lauranen
199/393 | 

Ystävänpäivä on ihana juhla, ja saisi Suomessa olla jenkkien kanssa samalla tasolla! iiiiiiihana päivä, jolloin saa muistaa ystäviään ja rakkaitaan.

Ensimmäiseksi valitsin tämän ihanaisen mekon! mekko on juuri täydellinen, väri on ihana ja juhlava! oikea sydämensulattaja! nytkun ei ole miestäkään rinnalla niin eiköhän tuollainen kaunokainen päällä käännä katseita! tai sitten se ei ole ainakaan asusteista kiinni;)

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/soaked-in-luxury-110/prombaby-dre...

toiseksi valitsin tämän takin! pitäähän ystävänpäivänä nyt pärjätä ulkona tuon mekon kanssa! rakastan tuota takkia;)

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/ichi-142/sigi-jacket-142480-80/

kolmannella valinnalla on minulle ihan erityinen merkitys. ystävänpäivänä on tarkotus muistaa ystäviä ja rakkaitaan, niin minä haluan muistaa kaksoissisartani. hän on tärkein ihminen elämässäni enkä tiedä mitä tekisin ilman häntä. hän on kuitenkin joutunut nyt koulukiusatuksi, syrjityksi ja on erittäin masentunut.. perheemme kokee nyt kovia aikoja ja haluaisin muistaa häntä jotenkin ja osoittaa kuinka tärkeä hän on minulle! olen huono kertomaan tunteistani, muttä tällä tavoin voisin tehdä sen! olemme molemmat kauniin perään ja voin kuvitella kuinka tämä laukku piristäisi häntä!

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/urban-expression-857/gabrielle-85...

erittäin ihanaa ystävänpäivää kaikille!!

Lauranen
200/393 | 

Ystävänpäivä on ihana juhla, ja saisi Suomessa olla jenkkien kanssa samalla tasolla! iiiiiiihana päivä, jolloin saa muistaa ystäviään ja rakkaitaan.

Ensimmäiseksi valitsin tämän ihanaisen mekon! mekko on juuri täydellinen, väri on ihana ja juhlava! oikea sydämensulattaja! nytkun ei ole miestäkään rinnalla niin eiköhän tuollainen kaunokainen päällä käännä katseita! tai sitten se ei ole ainakaan asusteista kiinni;)

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/soaked-in-luxury-110/prombaby-dre...

toiseksi valitsin tämän takin! pitäähän ystävänpäivänä nyt pärjätä ulkona tuon mekon kanssa! rakastan tuota takkia;)

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/ichi-142/sigi-jacket-142480-80/

kolmannella valinnalla on minulle ihan erityinen merkitys. ystävänpäivänä on tarkotus muistaa ystäviä ja rakkaitaan, niin minä haluan muistaa kaksoissisartani. hän on tärkein ihminen elämässäni enkä tiedä mitä tekisin ilman häntä. hän on kuitenkin joutunut nyt koulukiusatuksi, syrjityksi ja on erittäin masentunut.. perheemme kokee nyt kovia aikoja ja haluaisin muistaa häntä jotenkin ja osoittaa kuinka tärkeä hän on minulle! olen huono kertomaan tunteistani, muttä tällä tavoin voisin tehdä sen! olemme molemmat kauniin perään ja voin kuvitella kuinka tämä laukku piristäisi häntä!

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/urban-expression-857/gabrielle-85...

ihanaa ystävänpäivää kaikille!!

apua en tiedä sähläsinkö jotain tuossa edellisen viestin lähettämisessä että en tiedä onnistuiko se, niin laitan nyt varmuuden vuoksi uudestaan...toivottavasti ei haittaa! :)

osku
201/393 | 

Ystävänpäivää vietetään ihan kotioloissa nauttien viikonlopusta, hyvästä ruuasta ja maailman mahtavimmasta tyttärestä... Muutaman viikon päästä on kuitenkin tiedossa toisenlaiset juhlat, jonne pääsemme lapseni äidin kanssa pitkästä aikaa viettämään iltaa kahdestaan. Vaatteiden vuoksi hermoilu on siis jo alkanut, ja tilanne näyttää kuulemma huonolta...

Avovaimoni käyttää töissä sotilasvaatteita, vapaa-aika kuluu kotona, ulkoillen tai liikuntaharrastusten parissa, joten naisellisia vaatteita ja kenkiä hänen päällään näkee yleensä vaan juhlissa, jotka ovat nykyään todella harvinaisia tilaisuuksia.

Niinpä haluaisinkin että hän voisi pukeutua asiasta suuremmin stressaamatta johonkin uuteen mekkoon, ja olla kerrankin samalla tyytyväinen myös minun ulkoasuuni:

Tämä mekko sen takia että avopuolisollani on selässään upea, koko selän kokoinen tatuointi jota ei näy oikeastaan koskaan. Yksinkertainen mekko ja välillä selästä vilkkuva tatuointi yhdessä näyttäisivät varmasti mahtavilta.

<a href="http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/stylein-653/hawk-dress-653054-14/

Mustia kenkiä ja laukku löytyy jo ennestään, ja uskoisin että tällaiselle mekolle olisi käyttöä myöhemminkin. (Musta juhlavaate yleensä innostaa myös laittamaan punaista huulipunaa)

Itselleni vähän väriä: Punainen neule ja ruudullinen paita, yhdistettynä farkkuihin. Nämä ihan siksi että minulle kerrotaan kyllä että uusia vaatteita voisi hankkia, en vaan saa oikein ihkinä aikaiseksi... olisi kiva yllättää ja näyttää että osaan itsekin valita jotain hienoa.

<a href="http://nelly.com/fi/vaatteita-miehille/filippa-k-676/paul-tartan-check-s...

<a href="http://nelly.com/fi/vaatteita-miehille/filippa-k-676/cotton-cashmere-v-n...

Ehkä näiden turvin uskaltaa jo ehdottaa niitä häitäkin...

Hanna
202/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/forever-unique-778/cube-dress-778...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/calvin-klein-170/pf-bouquet-push-...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/triumph-967/smooth-s-highwaist-pa...

Pinkin värin ystävälle tuo mekko ei kaipaa mitään selityksiä, sinä varmaan tiedät tunteen kun on oikeeen rakastunut johonkin väriin ja minulle se heikko kohta on tuo pinkki. Ja vielä ystävänpäivään mekko olisi kuin tehty, muttakun eihän nämä enään ystävänpäiväksi kerkeä niin kyllä nuin upealle mekolle aina löytyy käyttöä :)

Lisäksi nuo alusvaatteet sillä tosiaan tarvitsisin niitä kun käytän aika monesti mekkoja ja aloin miettimään alusvaatteiden tärkeyttä vasta kirjoituksiesi jälkeen, ja olen täysin samaa mieltä. Mekko ei näytä miltään ilman täydellisiä alusvaatteita, tuossa olisi sitten täydellisen ystävänpäivän salaisuus. Resepti: 3dl parhaita ystäviä, 1dl taydellisiä vaatteita, maustemitallinen elokuvia sekä oman maun mukaan ruokaa ja juomaa:)

melika-
203/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/elise-ryan-555/one-shoulder-slim-...

Pidän tämän mekon klassisuudesta mitä kuitenkin on maustettu kivoila yksityiskohdilla. Se myös korostaisi naisellisia muotoja tyylikkäästi.

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/sugarfree-shoes-928/yvonne-928014...

Nämä kengät toisivat asuun särmää!

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vila-479/aviato-leather-jacket-47...

Takki kävisi asun kanssa juhliin lähdettäessä ja sitä voisi pitää erikseenkin keväämmällä.

Asuun yhdistäisin hopeiset korvakorut ja rannekorun sekä pienen nahkaisen laukun.

noodle
205/393 | 

Koska tämä ei nyt aivan ystävänpäiväksi ehdi, niin siirrän katseeni seuraavaan juhlaan. Kuukauden viimeisenä viikonloppuna juhlimme avomieheni ystävän häitä. Tapahtuma jännittää kovasti jo nyt, varsinkin, kun en ole vieläkään löytänyt sopivaa juhlamekkoa! Siksi valintani olisi tämä RODEBJER-unelma. Korut eivät ole minun juttuni, joten mekon kanssa juhlavuutta tuomaan MaxFactorin huulipuna ja lisäksi lämpimät sukkahousut, kyse on kuitenkin vielä helmikuusta!

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/rodebjer-802/rio-dress-802015-92/

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/max-factor-529/colourcollection-l...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/happy-socks-432/happy-viscosetigh...

206/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/jarlo-782/carrie-782017-17/

Ensin, ystävänpäivä (tuli se sitten vähän myöhässä tai ei..) antaitsee arvoisensa mekon! Jarlon lyhyt mekko, jossa rusettivyö ja kellomainen helma on kaunis ja naisellinen ja väreinä vaaleanpunainen ja musta.

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/syster-p-680/my-heart-necklace-68... Tähän kaulakoruksi Syster P:n helmikaulakoru, jossa musta remmi. Koru sopii loistavasti väreiltään mekkoon.

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/nelly-shoes-427/hanna-427398-14/ Kengiksi suhteellisen yksinkeirtaiset plato-pohjalliset Nelly Shoes-korkkarit.

Tämä asu sopisi loistavasti minun tyttömäiseen ja hempeään tyyliin, vaikka ystävänpäivän leffailtaan. Olisin onnellinen jos voittaisin, on pitkään ollut harkinnassa uuden juhlamekon ja -kenkien ostaminen. Olen kuitenkin melko pitkä, joten lyhyitä mekkoja etsiessä voi olla hankalaa löytää tarpeeksi pitkää, sillä helma on usein, noh vähän liiankin lyhyt. Kiitos paljon tästä postauksesta, kiva että annat mahdollisuuden meille saada tälläisiä ihania asuja, joilla ei ehkä ole varaa ihan joka päivä ostaa uusia mekkoja (:

onttuu
207/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/rules-by-mary-100/donna-bag-10022...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/nelly-shoes-427/base-427432-14/

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/dagmar-576/nika-jumpsuit-576062-14/

Minun pitäisi voittaa, koska olen haaveillut Nellyltä tilaamista, mutta ei ole ollut rahaa. Noita kenkiä olen katsonut ainakin yli puoli vuotta. Luulen että minun pitäisi voittaa koska haluan niin paljon saada jotain nellyltä. Toivottavasti onne suosii nytten minua. Tämä sun blogis on muuten ihana

ultramariini
208/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/dagmar-576/majorelle-tunic-576047...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vagabond-978/lugano-978013-46/

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/jeane-blush-396/pammy-leggings-39...

Heti tuli mieleen, että ystävänpäivänä tarvitaan jotain pientä söpöä yksityiskohtaa ja jotakin punaista. Pitkään olen Vagabondin Luganoja hingunnut punaisena, joten samantien tiesin, että se punainen yksityiskohta olisivat ne. Pehmeä musta tunika on yksinkertainen, mutta kuitenkin klassisen kaunis ja hyvin muotoiltu.Punaiset kengät ja ruusulengginsit saavat tunikasta mielenkiintoisen ja välittömästi ystävänpäivän hempeyttä esiin. Asu pysyy kuitenkin aika yksinkertaisena, mutta on todella kiinnostava ja ehdottomasti minua. Värejä en paljoakaan osaa käyttää, mutta kenkien takia asu ei ole liian synkkä.

Asu saa tuntemaan oloni varmasti ihanan itsevarmaksi ja uusissa mukavissa vaatteissa hyvän seuran kanssa mikään ei voi mennä pieleen..

Asua käyttäisin ehdottomasti ystävänpäivän illalisellä mukana rakkaat ystäväni, joiden kanssa tulee kiireiden takia vietettyä luvattoman vähän aikaa.

Vee
209/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/fornarina-286/ginger-286168-14/

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vila-479/aviato-leather-jacket-47...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/motel-604/christine-dress-604079-...

Ystävänpäivänähän pitäisi ilahduttaa ystävää, mutta olenhan itsekin jonkun ystävä. :D Mikä olisikaan parempi tapa piristää itseään kuin täydellinen paketti Nellyltä. :) Varsinkin, kun itsellä rahatilanne ei juuri nyt salli shoppailua.

Käyttäjä1857
Liittynyt26.11.2015
210/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/forever-unique-778/cube-dress-778...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/ted-baker-128/kilp-128092-14/

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/kum-kum-561/charm-pearl-necklace-...

Näistä olisi minun ystävänpäiväasu tehty. Itse olen pinkin värin ystävä ja se sopisi myös ystispäivän illalliselle poikaystäväni kanssa. Asun kruunaisi hieno laukku ja kaulakoru. Kaunis juhlamekko täydentäisi muutenkin vaatimatonta juhla-asustoani.

Aino
211/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/v-london-986/diamond-trim-jersey-...

Heti ensimmäisenä silmiini iski tämä juhlamekko. Pitkän parisuhteen päättymisen jälkeen voisi olla jo aika suunnata baanalle sinkkuystävien kanssa ja tämä mekko olisi seksikkyytensä (mutta samalla tyylikkyytensä) vuoksi oiva seuralainen, jonka joku mieshenkilö sitten voisi syrjäyttää. ;)

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/the-local-firm-969/orin-knit-9690...

Rakastan luonnollisia valkoisen ja beigen sävyjä, ne sopivat väreihini hyvin. Olen myös nyt talvella ikuisena vilukissana kyllästynyt kylmyyttä huonosti pitäviin, hikoiluttaviin akryyleihin ja polyestereihin ja tässä paidassa olisikin mukava liehutella rennosti päivällä ja käpertyä sohvannurkkaan illalla ilman kylmänhikeä iholla. :)

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/rodebjer-802/manzanillo-802030-14/

Okei, uskaltaakohan tällaisista aarteista edes haaveilla? Oman lompakon nyörit eivät näille aukeaisi, mutta ihastuin välittömästi! Olen aina tykännyt unisex-kengistä, mutta korkkarikävely alkaa pikkuhiljaa sujua ja ehkä tällainen ronski kiilamalli olisi tarpeeksi maskuliininen ja helppokäyttöinen minullekin? :) Ainakin upean näköiset, toisivat kaivattua särmää moniin tyttömäisempiin asuihin.

Nyt kun tämä kilpailu sai vihdoinkin omankin kommentointiaktiivisuuden huippuunsa voisi olla hyvä aika kehua, että mahtavaa blogia pidät! Välttelin tätä pitkään koska en kokenut tyyliäsi yhtään omakseni, mutta onneksi olen oppinut ettei sillä niin väliä; erilaisista tyyleistä voi nauttia ja vaikka välillä napsia omaakin silmää miellyttäviä juttuja mieleen. Kirjoitat mukaansatempaavasti ja tykkään miehekkeestäsi ja Nöpöstä ja hiuksistasi! :D

M I A
212/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/odd-molly-582/ninotchka-dress-582...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/nelly-shoes-427/matsumoto-3-42757...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/fornarina-286/kitar-jacket-286166...

Nätti ja romanttinen pitsihörhelö, musta puhvihihallinen jakku ja punaiset mohlokengät tasapainottamaan liikaa siirappia.

Juuri eronneen ystävänpäivä ei ole pelkkää ihanuutta... Onneksi on edes ihania vaateita.

Viviente
213/393 | 

Mekko: http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/g-star-745/juvnal-dress-745184-14/

Jakku: http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/g-star-745/solar-blazer-745185-286/

Kengät: http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/sugarfree-shoes-928/chloe-928008-14/

Olen suunnitellut ystävänpäiväksi jotain varsin ikimuistoista! Vuosia jatkuneesta “pienestä vihjailusta” huolimatta, ei poikaystäväni ole vielä kosinut minua. Vihjailu ei ole ollut täysin yksipuolista, vaan mies on kyllä puhunut asiasta. Tosin lievää saamattomuutta on ilmassa, sillä mitään ei ole vieläkään tapahtunut.. :) Tämän vuoksi päätin ottaa ohjat omiin käsiini. Minkä vuoksi miehen pitäisi aina olla se, joka kosii? Ystävänpäivänä minun on tarkoitus kosia ihanaa poikaystävääni, jonka kanssa olemme olleet jo seitsemän vuotta yhdessä. Luvassa on muun muassa perinteisesti romanttista illallista, jonka aikana aion kysymykseni esittää. Vaikka uskallan jo arvata miehen vastauksen, ei ole yhtään haitaksi parantaa mahdollisuuksiani upealla asukokonaisuudella. Olen etsinyt jo pitkään kaunista ja yksinkertaista mekkoa, ja juuri tällainen tuli Nellyn sivuilla vastaan! Mekon kaveriksi valitsin jakun ja kengät, jotka sopivat mielestäni loistavasti mekkoon ja omaan tyyliini. Tällä kokonaisuudella kelpaisi tytön viettää elämänsä unohtumattominta ystävänpäivää.

Näin siis menisi unelmissani se ystävänpäivä, mutta kun kerran vaatteet saapuisivat hieman myöhemmin, niin eipä siinä mitään. Kelpaisi sitä juhlistaa näissä upeissa vaatteissa ensimmäisiä treffejäkin kihlaparina. :)

Titi Uu
214/393 | 

Ystävänpäivä on minulle yksi tärkeimmistä juhlapäivistä, koska saan viettää aikaa läheisten kanssa. Tänä vuonna se ei kuitenkaan taida tulla onnistumaan menojen takia...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/elise-ryan-555/bodycone-dress-555...

mekko sopisi ulkona syömiseen, muuten vain ystävänpäivän viettoon tai minun tapauksessani erittäin läheisten ystävieni synttäreille.

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/nelly-shoes-427/girlie-427715-122/

tietenki mekko tarvitsee kengät, jotka ovat söpösti vaaleanpunaiset ystävänpäivän henkeen :) ballerinoilla ei tulisi myöskään jalka kipeäksi pitkän päivän päätteeksi.

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/friis-company-180/crash-bag-18092...

jokainen nainen tarvitsee käsilaukun, johon saa meikit ja lompakon aina sujautettua. Malli on kaunis eikä liian pieni tai suuri.

memeee
215/393 | 

Ystävänpäivänä parasta on Hänen vuoksi pukeutuminen näteimpiinsä. Poikaystävän kanssa ravintolaan ja romanttiseen illanviettoon pukisin hempeän pitsimekon, jossa on myös ripaus seksikkyyttä ;-) http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/ida-sj%C3%B6stedt-402/florian-lac...

Asustaisin mekon jykevillä kengillä ja sormuksella, ettei kokonaisuus olisi liiankin hempeä vaan myös itsevarma ja naisellinen. http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/friis-company-180/adhara-ring-180...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/jeffrey-campbell-905/foxy-shoe-90...

Ystävänpäivä on vuosipäivän lisäksi ainoa päivä jolloin todella saamme poikaystäväni kanssa pitää ihan kaksin romanttisen illan ja siksi haluaisin panostaa ystävänpäivän pukeutumiseen yhtä paljon kuin itse päiväänkin !

Ylva
217/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/rut-mfl-540/rifle-tube-cardigan-5...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/nelly-shoes-427/kate-boots-427526...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/humanity-671/word-bracelet-long-6...

Napillinen neuletakki, matalat nilkkurit ja nahkainen käsikoruhässäkkä. Päälle tuttua, turvallista neulosta viettämään tunnelmallista ystävänpäiväiltaa sydänystävien kanssa lämmin kaakaomuki kädessä. Kuiskitaan salaisuuksia, käperrytään vilttiin.. Ulos nahkaiset, rennot nilkkurit vaikkapa lämpöisten säärystimien kanssa. Ystävänpäivän maagisuus tulee läheltä: pienistä asioista, sanoista, ajatuksista. Vaatteiden maanläheiset värit korostavat turvallisuutta, avoimuutta ja lämpöä.

Marika
218/393 | 

Tännöinen asu olisi toivelistalla :)

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vila-479/calma-tunic-479548-13/

Rento mutta romanttinen tunika jonka pariksi laitetaan särmää tuomaan

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/jeane-blush-396/aspen-leggings-39...

hieman rock henkiset legginssit. Sitten vielä jos kylmä pääsee yllättämään, pitäisi

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/rut-mfl-540/sp-blazer-540185-166/

jakku lämpimänä.

Tällä asulla hurmaisin unelmieni miehen joka ei ikävä kyllä ole sattunut tulemaan kohdalle, mutta eiköhän ne juoksisi sitten perässä ku tuon asun saisi pukea päälleen :D

DBTB
219/393 | 

Pari kuukautta sitten olin tyytyväinen sinkku, ajattelin viimeinkin etten välttämättä tarvitse toista puoliskoa pärjätäkseni tai ollakseni onnellinen. Hyväksyin sen että rakkaus tulee kun on tullakseen, sitä ei voi kiirehtiä. Mutta eipä aikaakaan kun tapasin jonkun joka on mielenkiintoisin, ajattelevaisin ja suloisin mieshenkilö jonka olen tähän mennessä kohdannut. Mutta johtuen peloista, huonoista kokemuksista puolin ja toisin tilanne on mennyt hirveän dramaattiseksi, eikä kumpikaan tiedä mitä toinen ajattelee. Kyseisellä miehellä on ilmeisesti hankala elämäntilanne, jonka hän luulee pelottavan ihmiset pois. Minä haluaisin auttaa ja olla läsnä, kuunnella ja lohduttaa.

Haluaisin näyttää että olen ymmärtäväinen ja suloinen tyttö, johon voi luottaa. Vaikka tästä ei koskaan tulisi vuosisadan rakkaustarinaa, tahtoisin olla hänelle ystävä. :)

Joten ystävänpäivän täsmäiskuasuun kuuluisi http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/odd-molly-582/timeless-w-o-belt-5... ihana mekko joka sanoisi että olen suloinen ja naisellinen. Laukku http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/friis-company-180/flow-bag-180927... joka kertoisi että olen sopivalla tavalla hassu. Ja tietenkin kengät http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/nelly-shoes-427/exclusive-matsumo... jotka ilmaisevat että vaikka olen ihana ja suloinen, olen silti ome itseni, en yritä esittää täydellistä tyttöystävää vaan olen itseäni kunnioittava nainen joka pärjää myös omillaan.

Rsa
220/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/rare-fashion-475/flower-prom-dres...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/nelly-shoes-427/alita-427504-14/

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/urban-expression-857/granada-8570...

Nämä pelastaisivat ystävänpäivävaatekriisini, ystäväni on järjestämässä juhlia, eikä minulla ole hajuakaan mitä sinne päälleni pistäisin. Ensinäkin, en omista yhden yhtä mekkoa, mikä on tuottanut päänvaivaa ennenkin. Ja tietenkin juuri silloin kun sitä mekkoa tarvitsisi, ei kaupoista löydy yhtäkään mieleistä.. Laukkukokoelmassanikin on clutchin mentävä aukko, joten sekä mekolle, että laukulle olisi käyttöä tulevaisuudessakin.

Pinja
221/393 | 

Harrastan muodostelmaluistelua ja meillä on kislpailut ystävänpäivänä. Minulla meni viime viikolla polvi niin etten pysty luistelemaan kisoissa joten en pääse kisaamaan sillä en pysty kunnolla edes kävellä. Kisan jälkeen on ystävänpäivä juhlat johon saa laittaa juhlavaatteet ja haluaisin pitää näitä : http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/paprika-754/puffbal-polkadot-dres... <--- aivan upeaa!!!!

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vagabond-978/florence-978009-14/ kengät

ja

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/ichi-142/jati-cardigan-142520-14/

sul on ihana blogi! kirjotat repseesti ja rehellisesti ja ittes näköstä tekstia!

Sanna
223/393 | 

Tässä mun unelmia.. :)

Ihanan hempeä ja tyttömäinen mekko pitsikoristuksella:

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/elise-ryan-555/chiffon-lace-dress...

Täydelliseltä vaikuttavat pitsirintaliivit:

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/wonderbra-690/ultimate-strapless-...

Ja sitten vielä hiukset kauniiksi kauan kaivatulla Babylissin kihartimella!

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/babyliss-paris-636/babyliss-i-cur...

Nämä kun saisin, niin olisi ainakin viisi seuraavaa ystävänpäivää maagisen ihania! <3

sirja
224/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/three-little-words-620/trim-frill...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/jofama-592/kenza-bag-592004-14/

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/nelly-shoes-427/lamis-01-427552-46/

Tuon ihana asu kruunaisi ystävän päiväni. Ihanat punaiset kengät, suloinen tylliunelma ja kaunis niitti laukku. Vielä punaiset huulet ja iso sormus. Mekkoa , kenkiä ja laukkuja voi myös helposti yhdistellä muihin asuihin :)

ilona t
225/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/three-little-words-620/trim-frill...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/sugarfree-shoes-928/may-928004-12/

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/elle-macpherson-intimates-751/ell...

Vietän ystävänpäivän parhaiden ystävieni kanssa, muita suunnitelmia meillä ei vielä ole mutta jotain kivaa yhdessä. Pukeutumisessahan tärkeintä on hyvin istuvat alusvaatteet joiden mielestäni täytyy myös olla kauniit. Suloisen mekon pariksi käy vaaleat kengät, kenkien tulee olla korkeat sillä itse olen vähän alle 160cm pitkä ja kaverini aina lähes 2 päätä pitempiä.

Suve
226/393 | 

1. Winslett dress, koska ihastuin tähän mekkoon ensisilmäyksellä ja jotenkin tuosta hempeästä väristä tuli ystävänpäivä mieleen.:

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/tfnc-777/winslett-dress-777047-23/

2. Princess ring, mekolle kaveriksi. sormuksia mulla ei oo muutenkaan kun pari ja tämä on aivan ihana.:

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/syster-p-680/princess-ring-680049...

3. Too faced Spring set, mekkoon ja ystävänpäivään sopiva keväisen raikas meikki:

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/too-faced-308/spring-set-308121-108/

Ystävänpäivän joudun näillänäkymin viettämään kotona, sillä olen sairastellut oikeastaan viime keväästä asti ja tänä keväänä olen ilmeisesti nielurisojen takia ollut niin huonossa kunnossa, että olen linnoittautunut suurimmaksi osaksi ajasta kotia. Itsevarmuuskin tässä kärsii kun on pitempään ollut jos jonkinlaista vaivaa ja ei ole pystynyt näkemään ihmisiä juurikaan, voitto voisi ainakin mukavasti piristää tämän ankeuden keskellä.

Tuotteille löytyisi myös käyttöä, vaikka niitä ei ystävänpäiväksi ilmeisesti saisikaan käyttöön, sillä pian olen täysi-ikäinen ja voisin käyttää valitsemiani tuotteita sitten kun vaan kykenen synttäreitäni juhlistamaan.

mimi
227/393 | 

1) http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/jeffrey-campbell-905/marly-shoe-9...

2) http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/stylein-653/tolerance-pants-65305...

3)http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/one-teaspoon-127/classic-silk-shi...

Ai mitenkö nämä tuotteet tekisivät ystävänpäivästäni maagisen? Varmasti siten, että nämä vaatteet ja kengät ovat niin kauniita ja klassisia, että voisin rakentaa niiden ympärille jonkin asun joka ikinen päivä. Ne olisivat minulle kuin ystäviä, joihin voin aina luottaa! Sellaisia jokainen nainen tarvitsee. Mikä olisikaan parempi ystävänpäivä kuin sellainen, jona saa itselleen uusia ystäviä, jotka piristävät mieltä ja saisivat niin hyvälle tuulelle, ettäjakaisi iloaan myös omille ystävilleen! Siispä valitsemani paita tulisi parhaalle ystävälleni.

Hyvää ystävänpäivää!

Ansu
228/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/three-little-words-620/trim-frill...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/nelly-shoes-427/exclusive-matsumo...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/urban-expression-857/granada-8570...

Tämä upea asukokonaisuus antaisi minulle varmasti lisää itseluottamusta ja pystyisin olemaan vielä paremmin oma itseni. Se tietenkin helpottaisi hurjasti tapaamista ihastukseni kanssa! Olen luonteeltani nimittäin hurjan ujo, mutta kokemuksesta tiedän, että silloin kun tunnen itseni erittäin nätiksi niin myös itsevarmuuteni (luonnollisesti..) on noin 100 kertaa parempi ja oma itseni pyrkii paljon paremmin esille. Olisi siis upeaa voittaa tämä asu itselleni! En varmasti pystyisi lopettamaan hymyilyä paketin saatuani luultavasti moneen viikkoon, sillä viime shoppailureissustanikin on jo kulunut tovi jos toinenkin.. :/

(Lannistuin muuten ihan hirveästi kun Mungolifessä oli tämä sama kilpailu ja heti löydettyäni tuon täydellisen mekon, niin jo parin tunnin päästä kun palasin koneelle ilmottautuakseni kilpailuun, huomasin kyseisen vaatekappaleen loppuneen! Kyllä ketutti, niin paljon että jätin osallistumatta kokonaan..)

Kaisa
229/393 | 

Rakastan vaatteita ja kenkiä ihan liikaa, mutta valitettavan usein täytyy tehdä kompromisseja sen suhteen, mitä oikeasti haluaisin, ja mihin lopulta on varaa. Jos nyt saisin valita ystävänpäiväksi jotain oikein todella mieleistä, ilman budjettirajoitteita, ottaisin ihan ensimmäiseksi laadukkaat, kauniit ja käytännölliset kengät. Korkoakin saa olla, mutta tukevasti. Unelmakenkäni olisivat Filippa K:n mustat nahkawedget:

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/filippa-k-676/bella-laced-bootie-...

Toinen ikitoiveeni olisi hyvät arkihousut. Niitä etsiskellessäni päädyin Malene Birgerin upeisiin farkkuihin, joista löytyy herkullisia yksityiskohtia:

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/by-malene-birger-632/kvartane-jea...

Ja tietenkin ystävänpäivän kunniaksi haluaisin ilahduttaa myös armasta sydänkäpyäni. Yllättäisin hänet supermageilla Filippa K:n varsikengillä:

http://nelly.com/fi/vaatteita-miehille/filippa-k-676/m-army-desert-boot-...

Ystävänpäivämme uusissa ihanuuskengissä olisi takuulla silkkaa magiikkaa.

Viltsu
231/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/selected-femme-796/rustic-tunic-7...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/sugarfree-shoes-928/cherry-928007...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vero-moda-631/alacart-long-leggin...

Laskettu aikani on 17.2 emmekä varmaan pääse ystävänpäivää erityisemmin viettämään, mikä harmittaa koska olemme alunperin tavanneet ystävänpäivänä ja siksi se on meille tärkeä päivä. Synnytyksen jälkeen olisi ihana pukeutua kauniisti uusiin vaatteisiin ja viedä rakas syömään ulos ja vaikka elokuviin. Nämä vaatteet tekisivät päivästä maagisen, koska ne miellyttäisivät varmasti molempien silmiä :)

Shandy
232/393 | 

me ei olla vuoteen kayty mun miehen kanssa kahdestaan ulkona, ja molemmat alkavat jo kaivata yhteista aikaa KAKSIN. meilla on kohta vuoden vanha lapsi, ja mies tyoskentelee viikonloput (ja mina opiskelen viikot), joten eipa ole kovin paljon yhteista aikaa, koska kun poika on saatu nukkumaan mekin olemme yleensa niin vasyneita etta kellahdamme samantien sankyyn ilman romantiikan haivaakaan.. saati etta paasisi jonnekin. ystavanpaivan tienoilla meilla on molemmilla vapaata, ja aiotaan vieda lapsi hoitoon ja lahtea syomaan ja drinksuille ihan kaksistaan!

nama valitsemani vaatteet sopisivat taydellisesti ihanaan iltaan. oma vaatekaappi koostuu lahinna legginsseista ja lotkopaidoista, olen panostanut enemman lapsen vaatekaappiin lahiaikoina...uusia kenkiakaan en ole ostanut aikoihin, mina entinen kenkafriikki! apua.

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/tfnc-777/athena-plain-777048-14/

ensin ihana mekko!

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/jeffrey-campbell-905/pixi-shoe-90...

ja kengat joista olen haaveillut pitkaan...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/urban-expression-857/granada-8570...

ja pisteeksi iin paalle pieni laukku! (tgalla hekella kannan vain vaippakassia, etta olisi ihana saada tuollainen pikkuinen hyppysiin valilla ;)

nailla mentaisiin, lisaksi ottaisin pari isoa hopeista rannekorua ranteisiin ja sormuksia, seka isot roikkuvat korvikset.

Pauliina
233/393 | 

Ihana kilpailu, taas kerran. Kaikki nelly.comin vaatteet ovat ihania ja suosikkeja löytyy aina, liian usein se shoppailu jää kuitenkin virtuaalitasolle. Itse pidän ns. monikäyttö vaatteista, jotka soveltuvat arkeen ja juhlaan kunhan ne on puettu oikein.

Alaosaksi ihanat farkut, jonka tapaisia olen katsellut pitkään. Mustat ”revityillä” yksityiskohdilla koristellut mielestäni rock henkiset farkut olisivat täydelliset ystävänpäivään ja sen jälkeisiin juhliin jo kotoani löytyvän tunikan kanssa.

Farkut sopivat myös arkikäyttöön, kunhan yhdistää niihin yksinkertaisen yläosan, että farkut pääsevät oikeuksiinsa.

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/cheap-monday-433/narrow-ripped-an...

Farkkujen kaveriksi mustat lyhytvartiset bootsit matalalla korolla. Matalan koron ansiosta pidempienkin matkojen käveleminen onnistuu helposti ja ilman vuorta olevat bootsit soveltuvat hyvin myös kesäkäyttöön. Niittikoristelut erottuvat bootsin pinnasta kauniisti.

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/nelly-shoes-427/balkh-boots-42743...

Lopuksi vielä ihana Carolina Gynningin Passion tuoksu kruunaamaan asukokonaisuus. Tuoksua on kuvailtu vietteleväksi iltatuoksuksi, joten mikäpä sen parempi vaihtoehto illan menoihin, kuin tämä. Luulen että ainakin osa naisista rakastaa kruunata asunsa ihanalla hajuvedellä.

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/carolina-gynning-624/passion-edt-...

Nämä asiat tekisivät ystävänpäivästäni maagisen siksi, että saisin varmasti lisää itsevarmuutta tyylini toteuttamiseen ja näin kertakaikkisen upeat vaatteet olisivat täydellinen lisä vaatekaappiini.

Assi
234/393 | 

Rakkaudentäyteisen ystävänpäivän aamu alkaa ihanasti pukemalla päälle söpöt vaaleanpunaiset pitsi-ihanuudet ennen tuoretta kahvia ja pitkää aamiaista ystävien tai kullan kanssa:)

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/hanky-panky-182/boy-short-182094-...

Seuraavaksi päälle nätti mekko, joka päällä voi lähteä kaupungille lounaalle tai kahville ystävien kanssa ja illalla jatkaa suoraan vaikka leffaan tai tanssimaan.

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/rules-by-mary-100/nicole-dress-10...

Jalkaan filipan silmää hivelevät kaunokaiset, joilla jaksaa tepastella vaikka koko päivän ja tanssia yli yön! mukavuus ja kauneus samassa paketissa! I love <3

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/filippa-k-676/bella-laced-bootie-...

Päälle hyvien ystävien ja perheen seura ja täydellinen päivä on taattu!:)

joudis
235/393 | 

Mekko: http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/v-london-986/diamond-draped-dress...

Kengät: http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/nelly-shoes-427/alarice-427503-12/

Iltalaukku: http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/friis-company-180/crash-shoulderb...

En omista yhtään pikkumustaa, vaikka mielestäni jokaisella naisella pitäisi sellainen olla. Yhdistäisin kauniin mustan mekon kanssa nuden väriset kengät ja samaa sävyä olevan iltalaukun. Tätä asua kelpaisi esitellä juhlissa ja se keräisi varmasti ihailevia katseita.

lursa
236/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/three-little-words-620/trim-frill...

Superihana mekko, jossa söpöjä strasseja vyötäröllä :) Olis just niin ku minulle tehty ja oon jo pitkään halunnu tommosen vaaleen mekon !

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/friis-company-180/edma-180565-14/

Ihanat kengät, eikä niin korkee korkokaan, että osaa jopa kävellä niillä :p Ja ihan minun tyyliset =)

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/lilly-of-sweden-773/isabella-bag-...

Ihana iso laukku. Mulla ei vielä ookkaan mustaa ja tonne ainaki mahtus kaikki tarpeellinen =)

Olisin aivan superilonen jos saisin nuo kaikki ihanaiset ! Mulla ei kauheesti oo itellä varaa ostaa mitään ihania vaatteita tai kenkiä, joten tämä on superhuippu tilaisuus :)

Kerttuli
237/393 | 

Haluaisin olla suloinen kuin karamelli! Tämä asu olisin hulmuava ja raikas niin ystävänpäivää kuin tulevaa kevättä ja kesää ajatellen. Edessä on tanssiaiset ja koulun päättäjäiset, sekä muutaman rakkaan ystävän ylioppilasjuhlat.

Lisäksi ihanat kengät ja koru sopisivat tunikaan, jonka loppuun tekemiseksi nämä olisivat täydellinen motivaatio.

Monikäyttöiset kengät sopisivat myös arkisempiin asuihin kesällä. Ne raikastaisivat asun kuin asun ja olisivat täydelliset yhdistettynä tummansiniseen pellavahameeseen, jota valmistan myös suurella vaivalla.

Kun pukisin valitsemani jutut päälle, tuntisin oloni kauniiksi. Se olisi ihanaa!

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/maloa-630/5-630005-26/

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/angeleye-968/rose-chiffon-dress-9...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vagabond-978/lugano-978013-46/

sampsu
238/393 | 

Ihana arvonta!

Tässä olisi valitsemani asukokonaisuus:

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vila-479/cooljay-dress-479582-14/

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/jeane-blush-396/trini-leggings-39...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/nelly-shoes-427/matsumoto-3-42757...

Olen vasta vähän aikaa sitten ymmärtänyt ystävänpäivän todellisen idean; silloin muistetaan läheisiä ihmisiä, vaikka he asuisivat tuhansien kilometrien päässä. Kuka ikinä keksikään ystävänpäivän, on mielestäni viisas. En usein osoita rakkauttani läheisiäni kohtaan, mutta ystävänpäivänä aion sen tehdä. Olisin ikionnellinen jos saisin tämän asun itselleni, sillä aion viettää iltaa rakkaitteni kanssa ystävänpäivänä ja haluan näyttää upealta!

Chatte
239/393 | 

Talven tuiskut turhauttavat ja ylioppilaskirjoitukset stressaavat. Siksi aionkin tänä ystävänpäivänä keskittyä pitämään huolta itsestäni, on aikakin saada hieman sitä kuuluisaa Omaa Aikaa. :) Suuntana ravintola ja ehkä leffakin (kuka sanoo, ettei sinkku voi käydä raflassa tai leffassa yksin ystävänpäivänä?), ja tyylikkäät, mutta hyvin mukavat, vaatteet ovat hyvä lähtökohta onnistuneeseen ystävänpäivään!

On siis aika kääriytyä ylellisen tyylikkääseen neuletakkiin (ensikosketukseni edes hippuseen kashmiiria!)

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/day-birger-et-mikkelsen-141/night...

ja vetäistä alle suloinen ja simppeli mekkonen

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vila-479/tina-long-top-479495-648/

Ja olalle sopisi tällainen upea laukku,

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/lilly-of-sweden-773/stephany-bag-...

joka kokonsa ja tyylinsä ansiosta sopii niin arkipäivään kuin juhlaankin!

Upea ystävänpäivä, eikös? :)

Anko
240/393 | 

Jos mekko pitäisi valita niin tämä olisi "se oikea", sillä tykkään olkapäistäni ja tässä ne saavat näkyä! Enkä välitä olkaimettomistakaan mekoista, joten senkin vuoksi tämän valitsisin: http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/jeaneblush-396/janet-dress-396235...

Kengät tarvitsen ehdottomasti myös! Nämä siis: http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/stockholm-design-group-428/heel-s...

Ja mekon kanssa tämä takki: http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/maria-westerlind-936/madonna-coat...

Yhdistin jotenkin automaattisesti paljetit tuohon sanaan "maaginen" joten etsin paljettista mekkoa. Ja kun ystävänpäivästä tuli mieleen sana "bileet" niin pitihän se pikkumusta sitten olla :D Tuo mekko toimii täydellisesti molempiin määritelmiin. Ja tottakai väripilkkukin pitää olla joten takki toimittaa sen virkaa :)

Tuossa mekossa, noissa kengissä ja tuossa takissa voi juhlia ystävänpäivää vaikka pikkutunneille asti! :)

Ninni
241/393 | 

Maaginen ystävänpäivä pitää sisällään ihanan illallisen lempiravintolassani sekä romanttisen yön. Illalliselle sopisi French Connectionin musta mekko, joka antaa kaiken huomion säärille. Paljetein koristeltu mekko ei kaipaa koruja. Se tarvitsee seurakseen ainoastaan korkeat korot sekä alle tyylikkäät alusvaatteet. Täydellistä. Näissä olo olisi takuuvarmasti itsevarma ja mukava koko illan.

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/french-connection-117/rebecca-dre...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/fashion-by-c-923/friday-923005-14/

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/calvin-klein-170/pf-mystique-hips...

Mablab
242/393 | 

Ystävänpäivä on itselleni syy pukeutua romanttisesti pitsiin ja mekkoihin. Mekko, jonka valitsin on yhtäaikaa kaunis ja seksikäs paljastamatta silti liikaa pintaa. Ystävänpäivätreffeillä flirttailevan viaton-look toimii tiukkoja bilemekkoja paremmin.

mekko: http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/ida-sj%C3%B6stedt-402/innocence-l...

Koska mekko on jo itsessään kuin koru, valitsin korvakoruiksi pienehköt, mutta silti romanttista linjaa noudattavat korut. Punaisessa rakkauden värissä tottakai

korvakorut: http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/nelly-accessories-384/two-detail-...

Potti räjäytetään mahtavilla punaisilla kengillä, joiden koron avulla lyhyinkin tyttö saa upean itsetunnonkohotuksen treffeille. Koska ystävänpäivänä Suomessa on vielä talvi, valitsin kengät jotka sopivat myös talviolosuhteisiin, jos treffit siirtyvät pihalle. Korkeissa koroissa on myös taka-ajatus. Jos treffit onnistuvat oikein hyvin, voit valittaa korkojesi tekevän jalkasi kipeäksi ja pyytää seuralaiseltasi reppuselkäkyydin kotiin ;))

kengät: http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/nelly-shoes-427/julissa-427520-46/

Hyvää ystävänpäivää!

Rosa
243/393 | 

Kurjan talven, ja kaiken tämän sairastelun, keskellä yritän löytää iloa pienistä asioista, kuten ystävänpäivästä, ja lähestyvistä ylioppilasjuhlistani. Siksi etsinkin käsiini täydellisen mekon, joka soveltuisi molempiin juhliin ja motivoisi minua panostamaan kunnolla loppuun asti! :)

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/g-star-745/juvnal-dress-745184-14/

Tyylini ei ole tyttömäinen ja romanttinen, sitä olen sielultani, vaan pikemminkin simppeli ja mustanpuhuva. Siksi tämä mahtava mekko!

Mekon alle lisäisin tietysti asiaankuuluvat alusvaatteet (tänne sitä romanttisuutta, ja hieman seksikkyyttäkin!):

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/elle-macpherson-intimates-751/ell...

Kuin kuorutukseksi kakulle ja suloiseksi yksityiskohdaksi lisäisin ihastuttavan rannekorun:

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/nelly-accessories-384/563-bracele...

Ihastuttavaa ! <3

Miimu
244/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/rare-fashion-475/one-sleeve-flora...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/nelly-shoes-427/jagodina-427567-99/

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/pieces-675/tic-cross-over-bag-675...

Olin eilen elämäni ensimmäisillä ja todennäköisesti viimeisillä sokkotreffeillä.. Täydellinen mies löytyi! Juuri sopivasti hepun synttärit ovat parin viikon päästä, ja minun juhlavaatekaappini huutaa täydennystä. Herkkä kukkamekko ei paljon perusteluja kaipaa, ja sen kaveriksi sopisivat vähän maskuliinisemmat kengät ja laukku kontrastia luomaan.

auringonkukka
245/393 | 

Antaisin ensinnäkin poikaystävälleni lahjaksi uuden lämpöisen villapuseron, joka lämmittäisi myös muina päivinä kuin ystävänpäivänä: http://nelly.com/fi/vaatteita-miehille/nn07-437/vitus-6041-437085-286/

Itse vetäisisin jalkaan nämä Triumphin alushousut, joista mainitsit muutama viikko sitten..kurvit osuisivat siis kerrankin oikeille kohdille :D http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/triumph-967/smooth-s-highwaist-pa...

Oman mekon valitseminen on kyllä vaikeaa, niin moni noista olisi ihana! Esimerkiksi tämä, jonka voisi yhdistää farkkujen kanssa talvella ja jossa voisi hipsutella paljain jaloin jätskiä syöden kesällä: http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/odd-molly-582/wigwam-dress-582058...

helmiinan
246/393 | 

Tämä asu olisi ollut ihana ystävänpäivänä. Vaikken sitä mitenkään erikoisemmin vietäkään, mutta ainakin olisi ollut täydellinen asu päällä. Paitaan rakastuin heti, se on ihanan hempeä, mutta kuitenkin tyylikäs. Paidan kanssa sopivat hienosti perusfarkut ja mitkä muutkaan kuin converset. Tämä asu olisi ainakin ehdottomasti yksi kevään lemppareista!

Eli paita olisi tässä:

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/odd-molly-582/sweet-brier-blouse-...

ja farkut:

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/cheap-monday-433/narr-dark-clean-...

sekä converset:

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/converse-282/all-star-canvas-hi-2...

Kiitokset tästä ihanasta kivasta! :)

Jenni
247/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/esmeralda-916/frederika-pants-916...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/rut-mfl-540/rach-slub-tee-540211-...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vagabond-978/aida-tie-ballerina-9...

housuissa hieman suloisuutta rusetin muodossa ja muuten rennolla ja luonnollisen suloisella linjalla eteenpäin ! kyllä luonnonkaunis tyttö saa pojan hurmattua näillä vaatteilla ! :) kyytipojaksi asuun lisäisin vielä oman helmirannerenkaan sekä helmikaulakorun :)

olga
249/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/m-by-m-688/geiser-dress-688033-1/

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/object-691/velour-blazer-691056-14/

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/nelly-shoes-427/himla-427399-46/

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/forrest-bob-945/franklin-mocca-cl...

Halusin simppelin asukokonaisuuden, jossa kuitenkin on muutama pieni yksityiskohta, joita on esimerkiksi mekon sivusauma, bleiserin överit olkatoppaukset ja samettinen kangas, sekä kenkien räiskyvän punainen väri. Lisänä vielä mokkainen clutch, jossa mukana kulkeutuu helposti vaikkapa puuteri ja avaimet. Asu ei ole imelä, vaan juuri sopivan naisellinen ja se sopii kaikenlaisiin illanviettoihin bileistä romanttiseen illalliseen.

Miia
250/393 | 

asuun valitsisin aivan mahtavat farkut:

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/fifth-avenue-shoe-repair-1015/fiv...

yläosaksi päätyisi persikanvärinen, kauniisti laskeutuva toppi, joka on varmasti hyvännäköinen päällä ja muutenkin ah niin ihana:

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/m-by-m-688/gunni-topp-688055-133/

kaveriksi näille valitsisin normit mustat korkkarit, jotka kuitenkin paljettien ansiosta tuovat juhlallista tunnelmaa:

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/nelly-shoes-427/marble-sparkling-...

näiden lisäksi laittaisin hopeisen sydänkaulakorun, niittikoristeisia rannekoruja ja topin sävyyn sopivaa huulipunaa. toivottavasti onni suosii:)

O.
251/393 | 

Kenkähulluna ihastuin niin moneen kenkäpariin, oli erittäin vaikea valita niistä kolme suosikkia.. Tässä ne nyt sitten ovat, perusteluineen:

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/sugarfree-shoes-928/cherry-928007...

Aivan ihanat! Näissä koroissa voi mennä mihin bileisiin tahansa.

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/nelly-shoes-427/adonia-427502-14/

Katukäyttöön kevääksi.

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/pieces-675/verona-ballerina-67545...

Kesää odotellessa. ;)

Helle
252/393 | 

Meillä suunnitellaan myös ystävänpäivänä rakkaudentäyteisiä häitä, parhaasta ystävästä tulee myös paras aviomies <3 Luvassa paljon juoksemista kangas- ja askartelukaupoissa, siksi käytännölliset vaatteet ja asusteet.

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/cheap-monday-433/tight-very-good-...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/converse-282/all-star-light-leath...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/nypd-996/nypd-dita-bag-996001-14/

mianida
253/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/ichi-142/ace-dress-142528-14/

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/forrest-bob-945/barrows-945014-26/

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/forrest-bob-945/franklin-mocca-cl...

Ajaton fiftarihenkinen mekko on monikäyttöinen. Mekko sopii etenkin ystävänpäivähippoihin piristettynä pinkillä mokkaclutchilla, joka kätkee sisälleen sekä ystävänpäiväkortit ja uskollisuutta symboloivan ankkuririipuksen tärkeälle ystävälle annettavaksi.

Hiukset suherretaan kiharoille ja asusteeksi päälaelle heitetään söpö rusetti, syödään vatsa täyteen vaahtokarkkeja, ja lähdetään viettämään mukavaa iltaa kivojen ihmisten kanssa!

Sara-Maria Salo
254/393 | 

Mekoksi JEANE BLUSH ELLEN DRESS

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/jeane-blush-396/ellen-dress-39612...

Kaveriksi PRETTY POLLY

PP MIXED ANIMAL TIGHT

sukkahousut

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/pretty-polly-713/pp-mixed-animal-...

Siihen sitten boleroksi

VERO MODA

COUNTESS 3/4 BOLERO

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vero-moda-631/countess-3-4-bolero...

Kengät olisivat NELLY SHOES JULISSA

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/nelly-shoes-427/julissa-427520-80/

ja laukkuna FRIIS & COMPANY

CRASH SHOULDERBAG

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/friis-company-180/crash-shoulderb...

Lisäpotkua vielä tuomaan BLOND ACCESSORIES

ROMAN BRACELET

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/blond-accessories-828/roman-brace...

Siinäpä se :) ja kyl varmasti sulais sydämiä <3 Ainakin mun sydän sulais heti :P

minnuliini
255/393 | 

Olin nuorempana farkkukaupan tyttö ja minulla oli aina uudet istuvat farkut ja leikkisä meininki. Nyt kolmekymppisenä istun kalsarit jalassa kotona ja hakkaan koneelle työduunia, luen Nelliinaa ja mietin, että voi kuinka hauskaa olisi laittaa papukaijapaita päälle, uudet naiselliset menofarkut jalkaan ja loikkia käsittämättömän metkoissa kengissä viikonloppuna juhliin. Mielikuvassa tunnelma tässä on söpö, tahallisen takkutukkainen ja - arki-iltaa voimauttava. Jei!

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/your-eyes-lie-564/parrots-vest-56...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/d-brand-203/sari-203055-245/

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/shoe-biz-870/bufalo-black-870003-14/

256/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/selected-femme-796/sully-top-7960...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/jofama-592/kenza-jacket-592022-14/#

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/nelly-shoes-427/gabela-427673-14/#

Mulla on ystävänpäivänä ihan ekaksi aina-niin-ihana ylppärikuuntelu, sen perään ei-ollenkaan-stressaava kaksoistunti matikkaa ja lopuksi ~6h kestävä tätäkin-odotan-niin-innolla-että ranskankoe. Päivän päätteeksi on ajateltu kavereitten kanssa jotenkin juhlistaa ystävänpäivää, ja olisi kiva voida juhlistaa sitä uudella vaateparrella. :) (Ei noiden käyttö tietenkään vain siihen jäisi... ihanat kengät, ja toi takki, ahh. ♥)

hempukka
257/393 | 

Oma mieliala ja itsevarmuus tekevät päivästä maagisen. Sen takia haluan tuntea oloni samalla sekä upeaksi, että mukavaksi. Oma fiilis välittyy myös kumppaniin :)

Ihan ensimmäiseksi valitsin aivan jumalaisen hameen, joka olisi kuitenkin päällä mukava ja korostaisi parhaita puoliani: http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/one-teaspoon-127/dead-spirit-dink...

Toit eräässä postauksessasi hyvin esille hyvin valittujen alusvaatteiden etuja. Sen ansiosta valitsin mekon alle seuraavan: http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/triumph-967/lace-sensation-bodydr...

Tätä valitessa yksi tärkeä kriteeri oli, että sen tulisi olla myös kaunis myöhemmin illalla.

Päivää voisi käydä juhlistamassa vaikak ravintolassa tai romanttisella kävelyllä, mutta ulkona on niin kylmä... Mutta eihän se keli vaan ne oikein valitut vaatteet! http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/maria-westerlind-936/madonna-coat...

Rusinainen
258/393 | 

Laihdutin vastikään 5kg. Oloni on nyt keveämpi ja peilukuvani kapeampi ja on ihana voida laittaa päälleen vaatteita joita ei ennen kehdannut! :) Ystävänpäivänä olisi tarkoitus mennä avokin kanssa hieman hienompaan ravinteliin ja tuo kokonaisuus sopii omaan tyyliini kuin nakutettu! Naisellista, muttei liian yliampuvaa :)

Kengät nyt ovat perusmustat pumpsit, mutta malliltaan juuri sellaiset joita olen metsästänyt ja käyvät myös jatkossa vaikka pillifarkkujen kanssa baarissa yms! Samoin laukkua voin käyttää jatkossakin.

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/jeane-blush-396/tea-dress-396108-80/

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/nelly-shoes-427/mountain-pumps-42...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/urban-expression-857/susan-857008...

Sara
261/393 | 

Saan viettää ystävänpäivän koululla, joten ihanat juhlamekot ja -kengät eivät olosuhteiden vuoksi tekisi päivästä maagista. Tuotteeni tekisivät ystävänpäivän lisäksi muitakin päiviä maagisiksi.

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/friis-company-180/slam-weekend-ba...

Olen jo kauan ollut vailla isoa laukkua, ja tämä olisi oiva kaveri parantamaan laukkupuuttetta.

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/humanity-671/word-bracelet-long-6...

Kaunis ranneke hyvillä ajatuksilla, jonka tarkoitusperässäkin on ajatusta.

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/phax-swimwear-723/black-diamond-b...

Olen pudottanut ylimääräistä massaa kropastani, ja nämä bikinit kannustaisivat tsemppaamaan viimeisetkin häiritsevät kilot pois.

262/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/elise-ryan-555/chiffon-maxi-dress...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/nelly-shoes-427/jagodina-427567-14/

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/filippa-k-676/wool-linen-poncho-c...

Ystävänpäivää viettäisin ensin ulkona kultani kanssa. Kaunis, pitkä mekko on tarpeeksi juhlallinen, mutta silti sopivan arkinen ulos syömistä varten. Pituus lämmittää myös enemmän, jolloin ulkona käveltäessä saisi nauttia kahden olemisesta paremmin. Kunnon kengät myös kävelemistä varten, koska minusta vain muutama asia on ihanampaa kuin ulkona, tähtitaivaan alla kävely oman rakkaan kanssa.

Ja yksi asia, mikä on ihanampi, on käpertyä illan jälkeen rakkaan viereen sohvalle, ja mikä onkaan siihen oivampi vaate kuin poncho johon voi kunnolla kääriytyä. Ei parempaa ystävänpäivää voi olla kuin sen oman rakkaan vieressä, hiljaa nauttien.

Ja ehkä pieni karvavauvamaumau mukana :D

Katimuru
263/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/ichi-142/alou-tunic-142496-1/

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/the-local-firm-969/orin-knit-9690...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/nelly-shoes-427/exclusive-matsumo...

Valitsin tämän asukokonaisuuden, koska se on kaunis ja erityisesti koska se on rento ja mukava. Paidassa on kaunis leikkaus ja se on ihanan värinen.Helmikuu on vielä varsin viileä kuukausi jolloin neule saataisi olla tarpeellinen. Asun kruunaa ihanat leopardi kiilakorot :)Asukokonaisuus on täydellinen ben and jerrys jätskikesteille, joita on useamminkin kuin vain ystävänpäivänä <3 Nam...

nnea
264/393 | 

Yritin etsiskellä jotain sopivaa juhlamekkoa, kun nyt on nuo wanhojen jatkot ja risteilyt sun muut tulossa, ja olis sinne tosi kiva saada jotain uutta päälle :)

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/rare-fashion-475/leopard-mesh-dre...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/elise-ryan-555/one-shoulder-slim-...

kaksi iiihanaa mekkoa, niin suloinen väritys tuossa leopardimekossa, sopisi erittäin hyvin poikkiksen kanssa ystävänpäivän treffeille! :)

vielä molempiin mekkoihin kaveriksi sopiva laukku:

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/friis-company-180/crash-bag-18092...

Lilya
265/393 | 

Onpas ihana kilpailu! Kisa sopii juuri minulle, joka viettää ystävänpäivää hieman myöhässä :)

Olen seurustellut poikaystäväni kanssa 5 vuotta, emmekä koko seurustelun aikana ole viettäneet yhtään ystävänpäivää samassa maassa. Opiskelut ja työt ovat aina pitäneet jomman kumman ulkomailla. Tänä vuonna poikaystäväni saapuu työkomennukselta Suomeen 17.2, jolloin meillä vietetään ystävänpäivää. Molemmat pääsevät myös asumaan yhdessä pitkän ajan päästä.

Omana ystävänpäivänämme suunnitelmissa on illalinen ja muuta kivaa, jota olisi hauska juhlistaa uusilla asuilla.

Valitsinkin Nellyn valikoimista Ted Bakerin mekon, joka on juuri minua. Klassinen, mutta sisältää jonkinlaisen jujun.

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/ted-baker-128/scuto-128088-13/

Mekon kanssa yhdistäisin mustan Fornarinan jakun

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/fornarina-286/siria-stretch-jacke...

ja mustat nilkkurit

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/gardenia-872/gardenia-crazy-87201...

jjennnay
267/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/jones-jones-597/vivienne-lace-bod...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/humanity-671/come-together-stone-...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vagabond-978/lugano-978013-46/

Joskus arkena voisi heittää vähän vapaalle, pukea tuttua mustaa ja ihanat punaiset avokkaat jalkaan, nammm... yleensä ystävänpäivänäkin olen huono pukemaan mitään erikoista tai panostamaan eritavalla, se on kuin yksi päivä muiden joukossa, mutta jos sitä vaikka joskus tajuaisi arkenakin loistaa :))

268/393 | 

Himoitsen näitä kolmea NIIIN paljon, että jos en voita niitä tätä kautta, on ne ehkä ihan pakko tilata. Kuka voi olla ihastumatta noihin kenkiin ja tuohon villaneuleeseen...? :) Vaatekappaaleet ova ttyylikkäitä, oman näköisiäni jokapäivän vaatteita ja lämpöisiä (helmikuuta kun tässä valitettavasti vasta mennään) En halunnut edes alkaa valitsemaan mitään täysin randomilla olevia 300 euron pitsimekkoja, joita ei todennäköisesti koskaan tulisi käytettyä. G-Star takki on ihan täydellinen <3

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/oneteaspoon-127/revolution-wrap-c...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/g-star-745/turnpike-hooded-hedley...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/nelly-shoes-427/rimini-427404-14/

jenna
269/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/tfnc-777/miu-mui-contrast-dress-7...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/urban-expression-857/granada-8570...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/nelly-shoes-427/day-427321-14/

Kaunis mekko kivalla leikkauksella, johon sointuva niittikirjekuorilaukku. Mielestäni tosi hempeä ja kevyt, mutta silti asennetta sisältävä asukokonaisuus. Kengiksi valitsin suhteellisen pitkän harkinnan jälkeen Dayn mustat remmikorkkarit.

Hennis
270/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vila-479/calma-tunic-479548-13/

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/rules-by-mary-100/digby-boots-100...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/nypd-996/nypd-lolo-bag-996000-295/

Mekko on mielettömän kaunis ja myös hieman keväinen/kesäinen. Itselläni ainakin näin ystävänpäivän korvilla alkaa kesän odotus vaan kiihtymään :) Kauniit konjakinväriset kengät ja laukku kruunaavat raikkaan kokonaisuuden. Kyllä kelpaisi vastaanottaa kevät kyseisessä asukokonaisuudessa!

Tiia
271/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/samsøe-samsøe-803/ofelia-shorts-803038-14/

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/dagmar-576/frida-tank-576039-29/

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/whyred-106/enie-structure-leather...

Oli liian paljon hyviä vaihtoehtoja! Ihastuin näihin shortseihin, ja yritin valikoida niihin sopivan topin, jota pitänee tosin hieman tunkea vyötärönahan alle, että sopii yhteen (: Mutta materiaalien ja värien puolesta tykkään superpaljon. Mulla on kotona niin mielettömästi asusteita ja kenkiä, jotka näihin sopisi, joten päädyin valitsemaan tilavan laukun, jolla selviää koko päivästä - ja jossa voi tarvittaessa kuljettaa nämä vaatteet vaikka töihin vaihdettavaksi iltaa varten (:

Mekkotyttönä harmitti ensin, etten löytänyt juuri sopivaa mekkoa, mutta nämä nähdessäni se harmitus katosi kuin tuhka tuuleen.

Satu
272/393 | 

Ystävänpäivänä on minun vuoroni järjestää "arvostele mun illallinen" hengessä illallinen kolmelle ystävälleni. Tulokset julistetaan ravintolassa ja voittaja saa ilmaisen ravintolaillallisen. Mielelläni tarjoilisin ruokaa hienossa mekossa ja rock-henkisissä kengissä tai laittaisin ne lähtiessäni ulos syömään. Huulille voisi sipaista upeaa pinkkiä kiiltoa :) Rakasta ruokaa ja sen tekemistä. Voitto on tähtäimessä illallisella mutta voitto tästä kilpailusta maistuisi myös :)

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/day-birger-et-mikkelsen-141/night...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/jeffrey-campbell-905/zip-it-shoe-...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/nyx-cosmetics-832/lip-gloss-with-...

Eerika
273/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/jeane-blush-396/rosine-tunic-3961...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/gardenia-872/gardenia-crazy-87201...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/caia-of-sweden-436/eris-436011-14/

Nämä laittaisin päälleni kun treffit ihastuksen kanssa tulisivat ajankohtaiseksi...Hyvän ulkokuoren kanssa tarvitaan hyvä olo ja uskon tämä asukokonaisuuden sen takaavan.(plus vaatteita voi käyttää arkena ja juhlana)

Ina
274/393 | 

oih!

miten superkiva juttu meille lukijoille :) nellyn vaatteita olenkin kuolannut jo jonkun aikaa! mutten tohdinnut tilata..

Ystävänpäivä, hmm.. ystävänpäivä YÖK! jep luit oikein, en pidä ystävänpäivästä. se on liian teennäinen amerikkalainen rahastuspäivä.. nojoo anyway, vaatteita,laukkuja,koruja,kenkiä jne palavasti rakastava kun olen.. tunnen ansaitsevani asukokonaisuuden :-)!

joka tulee tässä:

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/nelly-shoes-427/matsumoto-3-42757...

aivan ihanat matsumotot! kiilakorkoja kun en vielä omista, siksi nämä :)

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/jarlo-782/ivy-782021-14/

mmm ! superkiva :) sopii kenkiin hyvin.

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/buddha-to-buddha-575/nathalie-big...

tätähän ei tarvi edes perustella, buddhan korut ovat kauneimpia mitä olen ikinä nähnyt! näin näyttävä käsikoru ei muita koruja kaipaa :)

maria
276/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/rutmfl-540/phoebe-540187-80/

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/diesel-215/magnete-exposure-iv-lo...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/d-brand-203/ellenor-203065-80/

ystävänpäivän aamu kuluu varsin epäromanttisesti ruotsin yo-kuunteluissa, joten myöhemmin sitä haluisi vaihtaa kivempiin vaatteisiin :) ja mikä olisikaan keväisempää ja tyttömäisempää kuin kukkamekko tai -hame

Heidi värittää
277/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/selected-femme-796/rustic-tunic-7...

Mustaa mustalle, pitsiä femmelle. Aah mikä ihanuus! Rakastuin. Mutta jotta sisältä hupsu romantikko uskaltautuu pintansa mustan alta paljastaa, on hän rakkauden söpöläinen näissä koristeissa ja koroissa.

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/timeless-770/humble-770066-1/

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/rachel-leigh-560/audrey-glitter-5...

Nim. Mustasta en luovu, mutta pikkaisen täytyy tätäkin neitä koristaa.

278/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vila-479/oppi-tunic-479588-14/

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/sugarfree-shoes-928/candice-92800...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/house-of-harlow-926/enameled-trib...

Tämä asu oli minulle täydellinen ystävänpäivään (tai mihin tahansa muuhunkin päivään). Muuten mustaan asuun tuo piristystä tunikan valkoinen vyö ja turkoosi väri rannekorussa.

Tuon asun kantajalla olisi varmasti seksikäs ja itsevarma olo, ja sehän on vastakkaisesta sukupuolesta kaikkein kauneinta ;)

Anni
280/393 | 

Mahtava kilpailu

Jos meinisin tässä asussa mieheni kanssa esimerkiksi syömään, tuntisin oloni hyvännäköiseksi! Mieheni ajattelisi varmasti myös samaa!

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/elise-ryan-555/two-colour-satin-d...

Ravintolaan kopsuttelisin näillä kengillä, koska varmasti pärjäisin tuolla lumessa mutta kengät myös näyttäisivät hyviltä!

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/gardenia-872/gardenia-crazy-87201...

Ravitola illan jälkeen olisi aika siirtyä kahdestaan, ja tämä olisi siihen hyvä setti! Tuskimpa enempiä selittelyjä tähän kohtaan :D http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/elle-macpherson-intimates-751/ell...

Bellan
281/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vila-479/calma-tunic-479548-13/

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/d-brand-203/valencia-203059-245/

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vagabond-978/digi-978011-99/

Suuret elämänmuutokset, kuten pitkästä parisuhteesta eroaminen ja muuttaminen yksinään toiselle puolen Suomea vieraalle paikkakunnalle, ovat saaneet sekä itsetunnon ja painon muuttumaan. Tällä asulla voisinkin viettää erittäin upean päivän tuntiessani itseni jälleen itsevarmaksi ja kauniiksi! :)

Liisa
Liittynyt31.10.2015
282/393 | 

Tämän kisan jos voittais niin Miekkonen taitais tuulettaa enempi ku minä :D -Hotellivkloppu odottaa, ja Rouva ei ole löytäny sopivia bikineitä koskaan elämässään. -Tänään tuli juuri yksi vikatikkitilaus perille, ja nettiä selattiin yhteistuumin, Mies toivoi oranssia settiä. Kas kummaa, tarkastamaan Mitä Nelliinalle kuuluu, ja arvonta meneillään, ja kaiken kukkuraksi Nellystä löytyi setti jossa kokokin saattais piisata 70F koosta vajaa 20 kg kuihtuneelle 70D/E? :lle--

Eli mun ystävänpäivän asu olisi alle nämä:

Niskalenkkimallinen HUIT8-bikinitoppi, jossa rypytystä. Kupit ei topatut, irrotettavan olkanauhan voi sitoa niskasta sekä selässä muovisolki.

80% polyamidia ja 20% elastaania.

Artnr: 889030-0133

Väri: Koralli

Ja yllätyksen piilottamista varten pitsin ystävän unelma:

ODD MOLLY mekko jossa napit edessä ja resoori vyötäröllä takaosassa. Reikäkoristelua sekä brodeerausta helmassa.

100% silkkiä. Pitsi: 100% puuvilla.

Artnr: 582060-0014

Väri: Musta

Seuraksi ehkä legginsit tai farkut. Mutta em. oli sellaiset jotka suorastaan hyppäs silmille, nam.

Mulle olis kelvannu jo pelkän koon perusteella muutkin kuin lempivärit, mutta Rakas kaipas oranssia, mustaa, ehkä eniten oman-näköistä..

Voiiiii. Ois ihana voittaa, ja tehä ylläri Miekkoselle! Tuolta jos vielä löytyis oranssit korkkarit, tai muut asuun passelit kenkä-ihanuudet, ne kruunais kokonaisuuden :)))

Peukut ja pottuvarpaat pystyssä, että onnetar suosii!!

Pst Nelliina, alusasu-postaus oli huippu!! -aihetta sais kuuluttaa enemmänkin, ja suunnata sen myös ylä-asteelle, ym. nuorten joukkoon, jolloin nolonolonolo, ei kehdata pyytää vanhemmilta rahaa hankkia tms, hankita kunnon alusvaatteita, ja kuljetaan missä sattuu. Alusvaatteet kun saattaa maksaa 100-200€ kun sattuu oikeen erikoista kokoa olemaan..

Liisa
Liittynyt31.10.2015
283/393 | 

Tämän kisan jos voittais niin Miekkonen taitais tuulettaa enempi ku minä :D

-Hotellivkloppu odottaa, ja Rouva ei ole löytäny sopivia bikineitä koskaan elämässään. -Tänään tuli juuri yksi vikatikkitilaus perille, ja nettiä selattiin yhteistuumin, Mies toivoi oranssia settiä. Kas kummaa, tarkastamaan Mitä Nelliinalle kuuluu, ja arvonta meneillään, ja kaiken kukkuraksi Nellystä löytyi setti jossa kokokin saattais piisata 70F koosta vajaa 20 kg kuihtuneelle 70D/E? :lle--

Eli mun ystävänpäivän asu olisi alle nämä:

Niskalenkkimallinen HUIT8-bikinitoppi, jossa rypytystä. Kupit ei topatut, irrotettavan olkanauhan voi sitoa niskasta sekä selässä muovisolki.

80% polyamidia ja 20% elastaania.

Artnr: 889030-0133

Väri: Koralli

Ja yllätyksen piilottamista varten pitsin ystävän unelma:

ODD MOLLY mekko jossa napit edessä ja resoori vyötäröllä takaosassa. Reikäkoristelua sekä brodeerausta helmassa.

100% silkkiä. Pitsi: 100% puuvilla.

Artnr: 582060-0014

Väri: Musta

Seuraksi ehkä legginsit tai farkut. Mutta em. oli sellaiset jotka suorastaan hyppäs silmille, nam.

Mulle olis kelvannu jo pelkän koon perusteella muutkin kuin lempivärit, mutta Rakas kaipas oranssia, mustaa, ehkä eniten oman-näköistä..

Voiiiii. Ois ihana voittaa, ja tehä ylläri Miekkoselle! Tuolta jos vielä löytyis oranssit korkkarit, tai muut asuun passelit kenkä-ihanuudet, ne kruunais kokonaisuuden :)))

Peukut ja pottuvarpaat pystyssä, että onnetar suosii!!

Pst Nelliina, alusasu-postaus oli huippu!! -aihetta sais kuuluttaa enemmänkin, ja suunnata sen myös ylä-asteelle, ym. nuorten joukkoon, jolloin nolonolonolo, ei kehdata pyytää vanhemmilta rahaa hankkia tms, hankita kunnon alusvaatteita, ja kuljetaan missä sattuu. Alusvaatteet kun saattaa maksaa 100-200€ kun sattuu oikeen erikoista kokoa olemaan..

Piia
284/393 | 

Olen juuri saanut laihdutettua 10 kg, VIHDOIN JA VIIMEIN! Olen siitä niin onnellinen, joten olisi kiva jos nyt uusille "muodoille" saisi jotain hyvin istuvaa ja näyttävää päälle :) Lisäksi maaliskuussa on syntymäpäiväni joten sinnekkin olisi jo täydellinen asu valmiina :) Valitsin tuotteita, joita ennemmin en edes olisi ajatellutkaan, mutta nyt olen paljon itsevarmempi ja haluan kokeilla kaikkea uutta!

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/angeleye-968/sleeveless-jumpsuit-...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/sugarfree-shoes-928/chloe-928008-12/

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/nelly-accessories-384/fish-hook-c...

Zeizei
285/393 | 

Siskollani ja minulla on synttärit peräkkäisinä päivinä helmikuun loppupuolella, ja tarkoituksena olisi juhlistaa niitä yhdessä. Harmillisesti minä tuppaan yleensä olemaan kauniin siskoni rinnalla se harmaa hiirulainen ja nuhruisempi osapuoli. Siksi haluaisin kerrankin näin synttäreiden kunniaksi säväyttää ja pistää kunnon juhlakampetta ylle. Siihen tarkoitukseen sopisivat mainiosti nämä:

Juhlavan ja ylellisen näköinen mekko, joka sopii synttäreidenkin jälkeen moneen tilanteeseen. Lisäksi mustan värin takia minun kaltaiseni ei-fashionistan on helppo yhdistellä siihen vaikka minkälaisia asusteita. Ja pikkumustallehan on aina käyttöä!

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/g-star-745/juvnal-dress-745184-14/

Rusettifanin iiks-unelmakorkkarit, jotka kaikessa klassisuudessaan sopivat mainiosti niin edellä mainitun mekon kuin monien muidenkin vaatteiden kanssa:

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/fashion-by-c-923/friday-923005-14/

Ja jotta asu ei olisi liian musta, "uuden minäni" kruunaa ärhäkkä leopardikuosinen laukku. Aina ennen olen inhonnut eläinkuoseja, mutta kyseinen laukku sai minut hihkaisemaan innostuksesta: pakko saada tämä! Liekö ihastuksen syy sitten rusetti vai laukun soma muoto, sitä en tiedä. Joka tapauksessa se on ihana:

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/friis-company-180/heaven-mini-bag...

neitiK
286/393 | 

Itse en vielä tiedä, miten vietän ystävänpäivää. Olen ollut sinkkuna pidempään, mutta viime aikoina mielessäni on pyörinyt eräs mukava ja suloinen kaksilahkeinen. Olen luonteeltani aika ujo, mitä miehiin tulee. Niinpä tarvitsisin nyt kaikki aseet käyttöön, että voisin viettää maagisen ystävänpäivän (vappu tai juhannuskin kävisi.) :) Sillä viimeisimmät kerrat kun olen tämän ihastukseni kanssa yrittänyt jutella, on polvet tutisseet sen verran, että pientä ryhtiliikettä pitäisi tulla!

Ryhtiä saisin Thriumpin alusmekolla. Eikä noin kaunis mekko varmaan yhtään pahaksi olisi sitten sinne vapputreffeille?

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/triumph-967/lace-sensation-bodydr...

Alusmekon päälle pukisin french connectionin mustan perusmekon. Se sopisi varmasti minne vain ja mihin vuoden aikaan tahansa.

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/french-connection-117/carmen-knit...

Vähän arjen yläpuolelle pääsisin näyttävällä korulla. Mustalaishenkinen friis & comppanyn kaulakoru olisi minun mieleeni.

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/friis-company-180/sang-necklace-1...

Tuli hiukan lisäkimmoketta treffeille kutsumiseen, kun asunkin olen päättäny. Ei noita viitsisi kaappiin jättää. :)

Lissu
287/393 | 

Vaalea antaa lupauksen jo keväästä. Lämpimän takin alle hempeä paita, Ihana kävelylenkki käsikädessä ihanalla lumisella Pyynikin harjulla ja sen jälkeen munkkikahville näkötorniin. Kainalossa on mukava lämmitellä <3

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/day-birger-et-mikkelsen-141/day-w...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/nelly-shoes-427/jagodina-427567-12/

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/d-brand-203/valencia-203059-245/

Lissu
288/393 | 

Unohtui perustella... asu on hempeän naisellisen ja reippaan farkkutytön yhdistelmä ja reippailun jälkeen olisikin ihana kuoriutua punaposkiseksi prinsessaksi ja kertoa myös vaatteillaan valon jo lisääntyneen.

Kaisa
290/393 | 

Ystävänpäivänä menisimme varmaan mieheni kanssa ulos syömään, mutta tiedän jo nyt, että hän on tuona päivänä kaukana toisessa kaupungissa. Olisin kuitenkin älyttömän iloinen ylhäässä yksinäisyydessäni, jos saisin ystävänpäiväyllätyksenä upean maanläheiseen tyyliini istuvan arkivaatetuksen, johon kuuluisi seuraavaa:

Ihanan istuvat reisitaskuhousut: http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/day-birger-et-mikkelsen-141/day-s...

Cheap Mondayn iso musta takki, jonka alle mahtuu mitä vaan:

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/cheap-monday-433/evelina-canvas-p...

sekä ronskin komeat Primebootsin nahkasaappaat: http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/prime-boots-693/engineer-mid-40-6...

Mikaela
293/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/lilly-of-sweden-773/ruth-bag-7730...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vila-479/aviato-leather-jacket-47...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/sisters-point-913/bet-dress-91305...

Nämä vaatteet tekisivät mistä tahansa päivästäni maagisen, myös ystävänpäivästä :)

Ihana musta niitti kassi olisi täydellinen minulle, sillä rakastan niittejä ja olen niitä ihmisiä joka kantaa koko omaisuuttaan aina mukana, ja tämä kassi olisi niin ulkonäkönsä kuin kokansa puolesta aivan täydellinen.

Vielä enemmän kuin niittejä rakastan nahkatakkeja. Tämä nahkainen biker-takki vei heti sydämeni kun näin sen, en voi muuten perustella kuin rakkautta ensisilmäyksellä.

Vaatekaappini suurin puute on mustan juhla/bilemekon puute. Tämä mekko korjaisi sen puutteen täydellisesti! Ja olisipahan kerrankin jokin kaunis mekko jonka laittaa päälleen sitten vaikka kun menee poikaystävän kanssa ulos syömään vaikkapa ystävänpäivän kunniaksi :)

294/393 | 

Valitettavasti mun ystävänpäivä menee niin tiiviisti töiden parissa, että missaan kaiken romantiikan ja ystävien kanssa juhlinnan.

Vahinko otetaan takaisin korkojen kera myöhemmin helmikuussa koska sain käsiini pari lippua Musiikkiteatteri Palatsiin ja olen menossa ihanaisen ihmisen kanssa nauttimaan teatterista ja ruuasta.

Jos uusisin vaatevarastoa tuota iltaa varten, se menisi näiden vaatteiden parissa:

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/selected-femme-796/lolina-dress-7...

Ei ehkä kaikista glamourein vaihtoehto teatteriin, mutta ehdottomasti tyyliltään mua.

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/kaffe-139/lonnie-big-cardigan-139...

Koska oon rakastunu yhtäkkiä hempeisiin sävyihin keksittyäni kuinka ne saa mun ihon hehkumaan.

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/sugarfree-shoes-928/daisy-928011-12/

Nää vaan yksinkertaisesti sopii tuohon kokonaisuuteen.

Loppuun oisin vielä utelias kuulemaan että miten sä pysyt kärryillä näin luetussa blogissa? otetaan esimerkiksi tää kilpailu; valitsetko ite parhaat kommentit vai annatko suosiolla arvan hoitaa tehtävän?

kashmir
295/393 | 

Oi ihanaihana arvonta ! :)

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/rare-fashion-475/leopard-bandeau-...

Aluksi vierastin leopardikuviota mutta nyt se on vihdoin saanu sijaa sydämessäni, tosin en itse ehkä uskaltaisi ostaa noin erilaista mekkoa (kuulunhan siis siihen ihmisporukkaan jotka löytävät aina vain tylsää mustaa päälleen) mutta nyt olisi aivan mahtavaa voittaa kyseinen upea mekko! Kaveritkin saisivat sätkyn kun näkisivät minut leopardimekko päällä :D (rakastan sitä silti)

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/jofama-592/kenza-jacket-592022-14/

Tämä nahkatakki taas olisi täydellisen jakkumainen mutta kuitenkin "rokki". Rakastan myös takin yksityiskohtia, varsinkin vyötärövyötä. Olen myös pudottanut painoa ja entinen musta nahkatakkini on jäänyt isoksi joten tämäkin yksilö olisi täydellinen :)

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/jeffrey-campbell-905/mary-rocks-9...

Viimeiseimpänä muttei vähäisimpänä nämä mahtavat kengät. Ne ovat vaan täydellisen ihanat!

Minulla on todella harvoin varaa ostaa vaatteita ja rakastuin näihin valitsemiini vaatteisiin ja kenkiin ! Olen muuttanut elämäni terveelliseksi fyysisesti sekä henkisesti ja nämä vielä kruunaisivat tyylin:) Olisi vaan niin uskomatonta voittaa että pakahtuisin luultavasti onnesta!

Ja kiitos Niina ihanasta, persoonallisesta blogista!

Eveliina
296/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vila-479/palona-tunic-479503-14/

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vila-basic-848/officiel-l-s-long-...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/jofama-592/kenza-jacket-592022-14/

Ystävänpäivää en ole juhlinut oikeastaan koskaan, mutta sitä seuraavalla viikolla on minun mielestäni juhlimisen arvoinen päivä. Tällöin tulee kuluneeksi kaksi vuotta siitä, kun aloimme seurustella avopuolisoni kanssa ja tämän päivän juhlistamiseen olisi aivan ihana saada muutama uusi vaate. Tasaisen opiskelijan arjen keskelle olisi ihanaa saada jotain nättiä vaatetta, mikä tekisi juhlimisesta aina nautinnollisempaa. Ensimmäisen vaatteen laittaisin luultavasti sivistyneesti ravintolaillalliselle, kun taas kaksi jälkimmäistä soveltuisivat rennompiin yhteisiin menoihimme.

Pitää vain toivoa, että koiravauvallemme löytyy hoitopaikka tuoksi päiväksi, niin voivat äiti ja iskä viettää romanttisen vuosipäivän. :)

Henna
297/393 | 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/lilly-of-sweden-773/ruth-bag-7730...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/calvin-klein-170/romance-lace-hip...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/cheap-monday-433/zip-low-usa-blue...

Mahtava mahdollisuus osallistua tällaiseen kisaan. Pakko kokeilla onneani! Vaatehuoneessani on tyhjä aukko täydelliselle mustalle laukulle, koska en ole sellaista löytänyt. Nyt tärppäsi! :) Hyvin istuvat alusvaatteet ja farkut olisivat ihana piristys. Ehkä kerrankin olisi mahdollisuus pukeutua sellaisiin vaatteisiin, joissa tuntisin itseni maailmanvalloittajaksi? ;) Ihanaa lopputalvea ja kevättä sinulle Nelliina :)))

Näytä kaikki kommentit (393)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Thread has been locked.
Sisältö jatkuu mainoksen alla