Ihan pakko vinkata lähestyvän Nenäpäivän mahtavasta kirppistapahtumasta Nenäpäivä ♥ SecondHand Helsingin Nosturissa lauantaina 19.10.! Kuka tahansa voi varata kirppispöydän 20 euron hintaan (lisätiedot KLIK!) ja suloisin juttu ikinä, hintaan kuuluu nenäpäivän punainen nenu :D awww... Myyntituotot saat tietty itsellesi, mutta tuo pöytävuokra menee suoraan hyväntekeväisyyteen.

En valitettavasti itse ehdi paikalle, mutta menkää te, joko myymään tai tekemään löytöjä, tai vaikka molempia. Nelliina loves Nenäpäivä, tässä meitsi nenuttamassa 2011:Ps. Pop-up -kirpputorilla on luvassa myös second hand -muotinäytös!

Kommentit (2)

Katri
2/2 | 

Kuulin tänään villi huhuu, että TTVO:n kahvioon nenäpäivä viikolla on tulossa kanssa kirppistelyä samalla meiningillä. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011