Kun etsin kummitytön synttärilahjaan sopivaa korttia, törmäsin Ideaparkin Mummolassa Nenni & Friends -kortteihin. Valitsin suloisen ballerinanorsukortin ja kävelin kassalle, mutta matkalla huomasin telineessä saman valmistajan korvakoruja. Kaikki korttien suloiset eläinhahmot oli ikuistettuna myös vanerikorviksiksi!

En voinut vastustaa näitä Hilma-korviksia, aivan ihanat!

Mummolan myyjä kertoi, että kyseessä on suomalainen tuote (kuten Mummolassa voi olettaakin), tarkemmin sanottuna Nenni on kotoisin Seinäjoelta. Myyjän mukaan eläinhahmoilla on aina myös paperimassavastine, ja kun kävin stalkkaamassa Nennin Instagram-tiliä, niin kävi ilmi että Hilma-korviksilla on paperimassahahmon lisäksi ihan oikea koira esikuvana <3 Useammallakin koirahahmolla näkyi olevan tosielämän vastine. 

Korvikset ovat keränneet niin monta mistä nuo on ostettu -kommenttia, etten pysy enää perässä! Joten tästä vinkiksi kaikille teille, jotka etsitte kivoja kotimaisia joululahjaideoita: Nenni & Friends. 

Ps. ai vitsi, että haluaisin nähdä meidän kissakuningatar Nöpön parhaan ilmeen korvakoruina :-------------D täytyy ehkä tehdä sellaiset jollain keinolla itse. Niistä koruista olisi söpöys kaukana, mutta asennetta kissavanhuksessa on sitten senkin edestä!

Kommentit (3)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat