Neiti Nuttura on taas täällä. Koska käyn näköjään vähän hitaalla, ymmärsin vasta nyt kuinka voin jatkossa hyödyntää korviksia ihan erilailla kuin aikaisemmin. Plastic Triben ihanat silikoniset sulkakorut (saatu) piristävät mustaa paitaa ja Lindexin liukuvärjätyt sukkikset (saatu) taas puolestaan jalkaosastoa.

Yritän vielä nopeasti ehtiä käyttää muutamaa paria pikkukenkiä ennen kuin lumi tulee. Tosin tällä hetkellä pitää valita mallia tukeva&matala (Vagabond), koska nilkkani otti iskua sunnuntain pelissä ja se ei tällä hetkellä kestä sivuttaissuunnassa taivuttelua.


En edes aamuhämärissä tajunnut, että sukkikseni ovat liukuvärjätty, se selvisi vasta päivällä :D
 

Taskuhamonen on ikivanha H&M ja lempparikirppispaitani (Puls - eikö olekin joku H&M:n vanha merkki?) se vaan porskuttaa, ja tämä on ostettu joskus ysärillä! Paitaan ei ole vuosien saatossa tullut yhtäkään nyppyä, purkautunutta saumaa tai mitään muutakaan, vaikka käytän sitä viikottain.

Kommentit (22)

Postauksen alusta tuli mieleen eräs juttu joka on ihan pakko jakaa, olin kesätöissä eräässä tekstiilihuollossa kuskina ja bongasin yhden vanhainkodin asukastaululta nimen Nuttura. Kuinka siistiä ois olla oikeasti Neiti Nuttura??? :D Kuulostaa ihan ala-asteen käsityöopettajalta <3

iitunen

en tiiä et milloin hävis, mutta harmi, sillä mullakin oli vielä muutama vuosi sitten puls paita joka oli ostettu itiksen henkkamaukast aikaan jolloin se oli ainoa hm suomessa.. Kestäviä kamoja siis :D

Mahtavat sukkahousut! On kyllä ovelasti liukuvärjätty, voi olla että olisi itseltäkin jäänyt huomaamatta jos et olisi tekstissä sitä maininnut. :) Hauska piriste asuun, eikä silti liian räikeä. Ja tuollaiset kumiset sulkakorvikset on myös hyvä idea, mä ainakin pelkään aina taittavani/repiväni/muuten rikkovani "aidot" sulkakorvikset.

Taas tuli todettua, että ihmisen polvet näyttää siltä ku niissä ois vauvan kasvot. Pelottavaa.

Mutta siis kiva asu jälleen. :)

minora

Mielettömän kivat nuo sukkikset! Enpä minäkään olisi tajunnut liukuvärjäystä, ellet olisi sitä tuonut tiettäväksi - juuri sopiva tuo pienoinen vaaleneminen.

Unna

Miusta taas noi aiun polvet näyttää ihan pellen kasvoilta, siusta tai tarkemmin ottaen polvistas on moneksi :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.